Aningan piknik 8.8.2010

Aninga ry - Keskustelua Kemin seudun Anime- ja Manga yhdistykseen ja sen toimintaan liittyen

Valvojat: Animeunionin Foorumiaktiivit, Aninga / Aktiivit

Avatar
Mafuko
Viestit: 174
Liittynyt: Ke Kesä 08, 2005 19:05
Paikkakunta: Oulu

Aningan piknik 8.8.2010

Viesti Kirjoittaja Mafuko » Ti Elo 03, 2010 14:28

Kuten jo Aningan IRC-galleria yhteisössä olikin jo keskustelua, Aningan piknik järjestetään 8.8. eli tämän viikon sunnuntaina. Kesän ensimmäistä piknikkiä koetteli sateet, joten kokeilkaamme uusiksi! Piknik alkaa klo 14:00. Paikkana toimii sama paikka kuin aiemmilla kerroilla. Eli Mansikkanokan leikkikentän vieressä oleva nurmikko. Piknikin järjestäminen on kuitenkin säästä kiinni. Jos sataa, niin piknik perutaan.

Kaikki Aningan jäsenet ovat tervetulleita tälle piknikille. Myös muutkin ovat tervetulleita tutustumaan Aningan porukkaan. Piknikillä ei ole kuitenkaan mahdollista liittyä jäseneksi emmekä mielellään ottaisi jäsenlappuja siellä vastaan.

Paikan päällä voi olla mahdollisuus grillata, joten kannattaa varata rahaa tai grillattavaa mukaan. Siwa on kävelymatkan päässä, joten sieltä voi hakea grillattavaa ja juotavaa. Omat eväät saa toki myös ottaa mukaan ja myös yhteystä syötävää voi tuoda. Alkoholi ei kuitenkaan ole sallittua tässäkään tapahtumassa.

Piknikillä on luvassa frisbeen heittelyä, erilaisia pelejä ja leikkejä sen mukaan, mitä piknikkiin osallistuvat tuovat paikalle. Eli kannattaa ottaa mukaan frisbeet, petangit, lautapelejä ja mitä keksittekään. Ei haittaa, vaikka joku muukin toisi saman pelin sillä useammalla pelillä isompi porukka voi pitää hauskaa.
Marko Saari
Aninga ry - Animevastaava
IRC: Mafuko @ B2irc, IRCnet, Qnet
http://myanimelist.net/profile/Mafuko

Palaa sivulle “Aninga ry - Kemin seudun Anime- ja Mangayhdistys”

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 4 vierailijaa