CANAAN

Tiettyä anime- ja/tai manganimikettä koskevaa kohdistetumpaa keskustelua.

Valvoja: Animeunionin Foorumiaktiivit

Avatar
madu
Viestit: 1442
Liittynyt: To Elo 02, 2007 14:31
Paikkakunta: Espoo
Viesti:

Re: CANAAN

Viesti Kirjoittaja madu » Su Elo 16, 2009 13:16

Kovasti taas tuntuu että tällaseen sarjaan ei tuo 13 jaksoa riitä millään kun nyt ollaan päästy jo puoleenväliin ja hommassa on edelleen vielä aika paljon pohjustuksen hajua joten hätiköinti loppua kohden pelottaa vähäsen. Marialle pitää antaa vuoden turhimman hahmon kruunu, jos sarja olisi 26-jaksoinen, se varmaan ehtisi tulla pahisten kaappaamaksi useammin kuin erään tattivaltakunnan prinsessa uransa aikana. Sen sijaan jos tänä vuonna olisi järjestetty SaiGar, olen ihan varma että taksikuski olisi sijoittunut korkealle.

----

Seiskajakson jälkeen KOMENTO TAKAISIN! Vaikka olenkin nähnyt jonkun verran animea, en ole kyllä ikinä törmännyt vielä yhteenkään näin intensiiviseen 24-minuuttiseen. In fact, jakso oli niin tiukka että minun piti tehdä seuraavanlainen graafi kuvaamaan sitä.

Kuva

Tähän ei pysty kovinkaan moni sarja. Toivottavasti mahtavuus jatkuu vielä seuraavissakin jaksoissa, jos meininki on tällaista tykitystä loppuun asti, 13. jakson jälkeen melkein voisikin jäädä eläkkeelle.

Avatar
Rontti
Viestit: 182
Liittynyt: Ke Huhti 26, 2006 03:48
Paikkakunta: Tampere

Re: CANAAN

Viesti Kirjoittaja Rontti » Ti Elo 18, 2009 09:39

Seiskajakso oli kyllä todella tasokas,varsinkin kun aloitti tämän koko sarjan katsomisen "Hehe,kattos Type-Moonin jostain pelistä tehty sarja ja siinä on tyttöjä pyssyjen kanssa,vois pari jaksoa katsoa" - periaatteella.
Ainiin,ja se taksikuski on huipputyyppi.

Avatar
isokana
Viestit: 1121
Liittynyt: Su Joulu 12, 2004 18:08
Paikkakunta: Espoo
Viesti:

Re: CANAAN

Viesti Kirjoittaja isokana » Ke Elo 19, 2009 23:10

Ennen seiskajaksoa oli sellainen olo, että homma voitaisiin saada siististi pakettiin 13 jaksossa. Pelaajat näyttivät selviltä ja tarvii enää vähän takautumia, että hahmojen välinen historia olisi tarpeeksi selvää loppukohtaamista varten. Seiskajakson lopussa esitelty uusi juonielementti Canaaniin liittyen ja sitten Liang Qin tilanne toivat sitten taas tunteen, että pullataikina vaan paisuu ja kohta ruvetaan hätäilemään. No, ehtii tässä vielä parin jakson verran vatvoa asioita ennen kuin loppukiihdytyksen pitäisi alkaa. Mutta onpahan viihdyttävä sarja katsoa. Ei tylsää hetkeä näkyvissä, eikä edes haittaa, vaikka Maria siepattaisiin miljoona kertaa vielä, jos se vaan johtaa Canaanin räiskyttelyyn.
MyAnimeList
Friends? If you're talking about henchmen, I've got lots of those.
I wanted to mess with your mind a bit. Sorry.

Avatar
isokana
Viestit: 1121
Liittynyt: Su Joulu 12, 2004 18:08
Paikkakunta: Espoo
Viesti:

Re: CANAAN

Viesti Kirjoittaja isokana » Ma Syys 14, 2009 21:24

Valitan tuplapostausta, mutta ihan tulla ihmettelemään, kuinka jaksossa 11...
Spoiler: 11
...sivuttiin niinkin kiehtovaa aihetta kuin nekrofilia. Ja vielä Hakko. Kun ajattelee Liang Qin taipumuksia ja vähemmän stabiilia luonnetta, hänen harjoittama ruumiin lähentely ei olisi ollut kovinkaan outoa, mutta Hakkon taipumuksia en ihan heti arvannut. No, eiköhän Cummings ehtinyt tehdä kaikenlaista ennen kuin paikat räjähtivät. Mutta kyllä se Hakko aika ihana oli, kuinka ruumiin päällä sitten makaisikaan ja viimeinen repla "Elävillä on oikeus päättää" tuli ihan kivalla painokkuudella.
Ja eikun viimeisiä jaksoja kohti. Saa nähdä, mitä seuraavassa keksitään.
MyAnimeList
Friends? If you're talking about henchmen, I've got lots of those.
I wanted to mess with your mind a bit. Sorry.

Avatar
madu
Viestit: 1442
Liittynyt: To Elo 02, 2007 14:31
Paikkakunta: Espoo
Viesti:

Re: CANAAN

Viesti Kirjoittaja madu » Su Syys 27, 2009 20:47

Jahas, täytyy myöntää että tämä on aika poikkeuksellista. Hypeskaala CANAANin suhteen oli erittäin korkealla, ja nyt kun sarja on ohi, voin ihan kunnialla myöntää että se vastasi kaikkia odotuksia täydellisesti!

Mahtava sarja. Kysyy jonkinlaista neroa ohjauksessa ja käsikirjoituksessa että saa sarjan toimimaan näin hyvin, vaikka varsinainen tarinankuljetus ja henkilöhahmot ovat täysin sivuroolissa menevän mätön rinnalla. Tästä suuri kiitos kuuluukin animaatiostudiolle joka onnistui yllättämään täysin - portfolio ennen CANAANia rajoittui "kana tyttö tarjoo sulle kana papuja!!" the animeen mikä ei katsomani yhden jakson perusteella vaikuttanut miltään liikkuvan kuvan mestariteokselta. Sen sijaan mieleen ei tule ihan heti toista TV-animea jossa liikkeen laatu ja sen määrä pärjäisi CANAANille. Tämä taas aiheuttaa ekstrapännimistä että Unlimited Blade Worksin oli pakko mennä DEENin tunareille kun P.A.Works kunnostautui tällä ja Ufotable teki käsittämättömän hienoa jälkeä Kara no Kyoukain kanssa. No, aina ei voi voittaa.

Teknisesti upeasta animaatiosta huolimatta sarja ei kuitenkaan jäänyt pelkästään runkkaamaan teknisesti upealla animaatiolla, vaan tarinan punainen lanka pysyi kuitenkin hienosti hallussa, näyttävät mättökohtaukset olivat näyttäviä, seiskajakso oli JOTAIN IHAN TÖRKEÄN SIISTIÄ ja vaikka henkilöhahmot eivät saaneetkaan juuri tilaa kehittyä tai kasvaa, ne täyttivät roolinsa mainiosti, ja vaikkapa toisaalta tarinan alkuasetelman kannalta melko mitätön Yun Yun saikin loppupuolella erittäin tärkeän osan. Ja taksikuski oli mahtava äijä.

Mielestäni lopetusjaksolla on erittäin suuri vaikutus siihen, miten katsoja kokee koko sarjan, ja CANAAN veti sillä pisteet kotiin erittäin mainiosti. Build-upin määrän perusteella olisi voinut olettaa jotain erittäin klimaattista lopetusta missä kaikki räjähtää, 75% hahmoista kuolee ja maailma tuhoutuu, mutta näin jälkikäteen ajateltuna ratkaisu johon päädyttiin toimii todella paljon paremmin.

ps.
Spoiler: Kyon on niin kovin oikeassa
Kuva

Avatar
Guildenstern
Viestit: 230
Liittynyt: La Syys 02, 2006 18:49

Re: CANAAN

Viesti Kirjoittaja Guildenstern » Su Syys 27, 2009 22:19

madu kirjoitti: Mahtava sarja. Kysyy jonkinlaista neroa ohjauksessa ja käsikirjoituksessa että saa sarjan toimimaan näin hyvin, vaikka varsinainen tarinankuljetus ja henkilöhahmot ovat täysin sivuroolissa menevän mätön rinnalla.
Mulla oli jokseenkin päinvastaiset fiilikset. Odotukset sarjan suhteen olivat aikalailla nollissa, joten ei ollut mitä alittaa. Silti tunnelmat lopussa jäivät melko kylmiksi.

Ensin tämä maanmainio toteutus. Oliko ohjaaja/käsikirjoittaja kenties nimeltään Haruhi Suzumiya? Tarina hyppii ja loikkii kulisseista toiseen ilman mainittavaa pohjustusta, motivaatiota, tai johdattelevaa tekijää. Alussa meillä on salaperäinen terroristijärjestö, joka yrittää väsätä kansainvälistä selkkausta kuolettavan viruksen avulla. Juuri kun ovat saavuttamaisillaan tavoitteensa, pahikset yhtäkkiä katoavat näyttämöltä, jättävät leikin kesken eikä asiaan palata sen jälkeen. Sitten olemme yhtäkkiä huippusalaisessa (minkä?) hallituksen laboratoriossa keskellä erämaata, jossa edellämainittua virusta käytetään tekemään lisää canaaneita. Aivan, jos kyseinen virus parannetaan ihmelääkkeellä ennen kuin se tappaa uhrinsa, ko. henkilö saa supervoimia (mitä!?). Tässä vaiheessa päästään seonnut sivuhahmo tappattaa täysin satunnaisesti pari muuta mukana ollutta sivuhahmoa, ennen kuin kuolee itse. Olin aivan varma että Rie Tanaka- ja Mamiko Noto-hahmojen kuolema samassa jaksossa aiheuttaa ennenaikaisen maailmanlopun, mutta jostain syystä olemme täällä edelleen.

Ilmeisesti kyseessä oli jokin identiteetinetsintämatka, mutta satunnaisen räjähtelyn ja sekoilun jälkeen hahmot päättävät lähteä tyhjin käsin kotiin. Osa porukasta bongaa jostain junan, samalla kun loppujuonen kannalta tarpeeton Mino jää yksin auton kanssa erämaahan etsimään mekaanikkoa. Terroristit, virukset, CIA ja juoni jäivät matkasta hetkeä aikaisemmin.
Sitten Canaan näkee X:nnen kerran haamuja ja potee menneisyyden tuskaa, Alphard ilmiintyy X+1:nnen kerran tyhjästä paikalle, Maria on X+99:nnen kerran pulassa ja on lopputaistelun aika. Tässä vaiheessa Alphard on ilmeisesti viimein päättänyt päästää Canaanin päiviltä (pelastettuaan tämän ensin kerta toisensa jälkeen) ja selittää motiivejaan...paitsi ettei niissä ole yhtään mitään järkeä. Kaiken hänen tekemänsä taustalla oli yhtä aikaa tarkoitus tehdä Canaanista äärimmäisen vahva, äärimmäisen heikko, antaa hänelle uusi "valo", viedä se pois, jotta Canaan murtuisi ja ei murtuisi ja tappaisi Alphardin tai Alphard tappaisi Canaanin. En ole vieläkään ihan varma. Mutta se on kaikki turhaa, koska Canaania ei voisi vähempää hetkauttaa ja hän on jo päässyt asioista yli kauan sitten. Ilmeisesti ne lukemattomat luhistumiset ja painimiset menneisyyden haamujen kanssa sarjan aikana olivat pelkkää teeskentelyä, kuten myös hetkeä aikaisemmin tapahtunut 6-0 turpaanotto. Alphard on niin tyrmistynyt käsikirjoituksen typeryydestä että ampuu kätensä irti.

Lopun kuvaileminen on turhaa, koska kaikki tiesivät jo puolessavälissä miten juttu päättyy. Pari pumpulista latteutta hyvittävät 13 jaksoa veristä taistelua. Henkiinjääneiden hahmojen kehitys ja keskinäiset suhteet resetoidaan ykkösjakson alkuasetelmaan. Vain Alphardin puuttuva käsi ja taksikuski-meemi todistavat, että jotain todella tapahtui. Jäikö jotain hampaankoloon? Ei hätää, hakkaa päätäsi seinään vielä lisää katsomalla sama kasa tuubaa elokuvien muodossa! Kolme kappaletta tulossa lähiaikoina.

"Sano jotain positiivista!" No okei, positiivista Canaanissa oli iskevä alkutunnari ja keskivertoa karvan parempi animaationtaso. Pari taistelukohtausta oli myös ihan onnistuneita, huolimatta siitä että ne pääosin koostuivat vanhasta tutusta "kaksi tai useampi hahmo juoksee, juoksee, ampuu ja ampuu, osumatta mihinkään"-kaavasta. Rehellisyyden nimissä, kestin kaikki 13 jaksoa vain nähdäkseni Canaanin ratsastavan yhdessä Marian kanssa auringonlaskuun, mikä olisi hyvittänyt kaiken.
"What I got"-ruutuun tulee kuitenkin tässä tapauksessa vain "trollface.jpg".

Zirdante
Viestit: 99
Liittynyt: Su Kesä 15, 2008 00:31

Re: CANAAN

Viesti Kirjoittaja Zirdante » Su Syys 27, 2009 23:30

Myönnän, tarinankerronnallisesti sarja oli pettymys, mutta pienet CanaanxMaria hetket olivat mukavaa katseltavaa. Juonta ja motiiveja oli sen verran paljon, että tuntui siltä että tekijät eivät oiken keksineet mitä sillä kaikella tehdä, joten pudottivat suosiolla langat kädestä. Lopun taidegalleria- ja tähtäimen läpi katsominen lentokoneeseen olivat erittäin hyvin toteutettu; siitä propsit tuottajalle. Varsinkin Alphardin ja Canaanin kuvat seinällä, ja keskellä "Canaan" oli erittäin vahva kohtaus. Sokerina pohjalla vielä nähdään Canaan ponihännässä, joka pelastaa lopetuksen.

Miinuspuolista huolimatta, en kadu sarjan katsomista, mutta menee silti sinne "oli paljon potentiaalia, mutta jätti sen käyttämättä" kategoriaan.

Avatar
Olke
Viestit: 274
Liittynyt: Ti Kesä 12, 2007 21:36

Re: CANAAN

Viesti Kirjoittaja Olke » Ma Syys 28, 2009 01:07

Aivan hirveä sarjahan tämä oli. Näin jälkeenpäin kun ajattelee niin miksihän minä edes pakotin itseni katsomaan tämän edes loppuun. Guildenstern oikeastaan kirjoittikin jo tuntemukseni Canaanista. Melkein sanasta sanaan. Juoni loikkii ja poukkoilee aivan järkyttävästi eikä siitä saa juuri minkäänlaista otetta. On viruksia ja CIA ja mutanttihirviöitä ja sitten on vielä ystävyys ja rakkaus ja mitä kaikkea. Eikö olisi päässyt helpommalla, jos olisi nakannut Marian jonnekin piiloon, unohtanut virukset ja salaliitot ja muut monimutkaisuudet, joiden kanssa käsikirjoittajalla tuntui menneen sormi suuhun, ja tehnyt tästä sarjasta ihan normaalin ja ennen kaikkea viihdyttävän mättösarjan, jossa Canaanin porukka yrittää pysäyttää Alphardin johtamat Käärmeet? En tiedä olisiko minun pitänyt sitten pelata se peli, johon tämä pohjautuu läpi ennen tämän katsomista, jotta olisin voinut vähääkään välittää sarjan hahmoista ja tapahtumista.

Canaania katsellessa toivoin lähinnä, että joku tekisi jonkun Black Lagoonin tai Ghost in the Shellin kaltaisen sarjan tai että jompi kumpi noista saisi jatkoa. Olisihan Canaankin voinut olla ihan hyvä, jos ohjaajalla/käsikirjoittajalla olisi pysynyt langat käsissä. Ne kun taisivat pudota jo melko aikaisessa vaiheessa ja kadota kokonaan viimeistään siinä sarjan puolivälin paikkeilla.

Avatar
isokana
Viestit: 1121
Liittynyt: Su Joulu 12, 2004 18:08
Paikkakunta: Espoo
Viesti:

Re: CANAAN

Viesti Kirjoittaja isokana » Ma Syys 28, 2009 11:45

Tykkäsin kyllä vaikka juoni oli reikäinen ja epäjatkuva kuin Alphardin käsi. Se, että sarjassa hypättiin kansainvälisestä politiikasta takaisin henkilökohtaiseen Alphard vs Canaan -asetteluun, tuntui ihan hyvältä ratkaisulta. Se sai Alphardin Snakes-toiminnan tuntumaan pienimuotoiselta harrastukselta, jonka saattoi upottaa suohon, kun piti mennä kiusaamaan Canaania. Oikeastaan tuo oli sarjassa ainoa asia, joka sai kaksintaistelun tuntumaan eeppiseltä, koska tämä "veit mun poikaystävän joten tapoin sen" ei suurempia kiksejä aiheuttanut.

Mutta yleisesti ottaen jaksojen aikana tuli kohtia, joissa ei tajunnut mitä tapahtui ja miksi tai sitten jaksojen jälkeen jäi olo, että mihinkähän tuonkin yksityiskohdan olisi pitänyt liittyä. Motivaatiot joo... pitäisi varmaan katsoa sarja uudestaan, että ymmärtäisi puolienkaan hahmojen roolit ja motivaatiot teoilleen (tuskin edes auttaisi). Noista massiivisista puutteista huolimatta sarjan toiminta ja tragikoominen tunnelma vetäisi mukaansa ja nautiskelin joka jaksosta miettien aina, mihin tässä vielä päädytään. Hakko oli aika upea, samoin duo Liang Qi & Cummings sekä taksikuski, joka olisi voinut puolestani ilmestyä lopussa sinne junan viereen tarjoamaan kyytiä.

Täytyy myöntää myös, että Alphardin lopputemppu nosti hänen pisteitään huomattavasti. Yleensä japanilaiset leikkaavat hiuksensa, kun päättävät aloittaa uuden elämän, mutta eihän siinä ratkaisussa ollut tarpeeksi munaa Alphardia varten.

Ja ihan lopussa piti naureskella sille, kuinka Maria pistää pystyyn taiteellisen(?) kuvanäyttelyn lomakuvistaan, jossa esiintyy hänen kaverinsa.
MyAnimeList
Friends? If you're talking about henchmen, I've got lots of those.
I wanted to mess with your mind a bit. Sorry.

Avatar
Solid
Viestit: 222
Liittynyt: Ke Helmi 08, 2006 23:23
Paikkakunta: Alavieska

Re: CANAAN

Viesti Kirjoittaja Solid » Ma Syys 28, 2009 22:29

Pidin sarjasta. Se näytti hienolta, animaatio toimi, taistelukoreografit olivat toimivia, värimaailma pysyi hienona loppuun asti ja hahmot elivät animaationsa mukana. Tämän takia pystyin elämään melkein jokaisen hahmon kautta tarinaa ja välitinkin heistä. Jopa sugoi-tyttö oli mukava, kun ei ollut turhan melankolinen.
EN tosin saanut tarinasta paljoa selvää, kiitos lähes mielettömän oloiset symboliset puheet uudesta valosta ja herra ties mistä. Lisäksi antagonisteilla oli jotain "LOVE&PEACE"-presidenttiä vastaan. Oliko hänellä jotain tekemistä minkään kanssa, en koskaan saanut selville. Kuka loppujen lopuksi edes oli kaupungin tuhoutumisen ja ihmiskokeiden takana? Toisaalta uskon, että kaikki mitä jäi mielenpäälle avautuisi, jos katsoisin sarjan toisen kerran. En tiedä miksi, mutta siltä tuntuu. Kun tiedän mitä tapahtuu, ja miten loppuu, ehtisin laittaa muistiin myös muun tapahtuvan.

Sarja toimii sinänsä hyvin, mikäli ajattelee, että ohjaajalle annettaisiin 13-jaksoa tehdä kaikki tämä ja sisällyttää siihen kaikki mitä sarjassa oli. En usko, että tehtävästä voisi paremmin suoriutua. Nyt voi vain spekuloida mitä olisi tapahtunut, jos jaksoja olisi ollut enemmän, sillä jokaisen hahmoparin tarina olisi toiminut itsenäisenä sarjana ja niiden melkein hetkellinen näyttäminen muutenkin hiukan heikosti selitetyn pääjuonen ohella ei toiminut. Mutta käteen jäi kuitenkin kaunis sarja, jossa oli mielenkiintoisia hahmoja ja kohtaloita, mutta jotka olisivat vaatineet enemmän pohjustusta.
Viimeksi muokannut Solid, Ti Syys 29, 2009 02:43. Yhteensä muokattu 1 kertaa.

Avatar
madu
Viestit: 1442
Liittynyt: To Elo 02, 2007 14:31
Paikkakunta: Espoo
Viesti:

Re: CANAAN

Viesti Kirjoittaja madu » Ma Syys 28, 2009 22:47

Solid kirjoitti:Lisäksi antagonisteilla oli jotain "LOVE&PEACE"-presidenttiä vastaan. Oliko hänellä jotain tekemistä minkään kanssa, en koskaan saanut selville.
Se on Jenkki ja Käärmeet on terroristeja, noi kaksihan on luonnollisia vihollisia ;>

Avatar
Solid
Viestit: 222
Liittynyt: Ke Helmi 08, 2006 23:23
Paikkakunta: Alavieska

Re: CANAAN

Viesti Kirjoittaja Solid » Ti Syys 29, 2009 14:52

madu kirjoitti:
Solid kirjoitti:Lisäksi antagonisteilla oli jotain "LOVE&PEACE"-presidenttiä vastaan. Oliko hänellä jotain tekemistä minkään kanssa, en koskaan saanut selville.
Se on Jenkki ja Käärmeet on terroristeja, noi kaksihan on luonnollisia vihollisia ;>
Aivan, aivan. Kaikki on nyt selvää, näen valon!

428:Fūsa Sareta Shibuya de vaikuttaa pelinä nyt vieläkin mielenkiintoisemmalta, kun olen oppinut, että Canaan-osa oli vain erikoisskenaario, eikä peli itse. Slooow~

Avatar
Guildenstern
Viestit: 230
Liittynyt: La Syys 02, 2006 18:49

Re: CANAAN

Viesti Kirjoittaja Guildenstern » Ti Syys 29, 2009 20:29

Solid kirjoitti: 428:Fūsa Sareta Shibuya de vaikuttaa pelinä nyt vieläkin mielenkiintoisemmalta, kun olen oppinut, että Canaan-osa oli vain erikoisskenaario, eikä peli itse. Slooow~
Mielenkiintoa mahdollisesti lisäten tarkennettakoon, että Canaan (anime) on itse asiassa itsenäinen jatko-osa (ei adaptaatio) Nasun ja Takeuchin skenaariolle pelissä, eikä animella siis sinänsä ole sen enempää tekemistä pelin kuin erikoisskenaarionkaan kanssa.

Avatar
yukito
Viestit: 308
Liittynyt: Ma Loka 01, 2007 16:06
Paikkakunta: Pori

Re: CANAAN

Viesti Kirjoittaja yukito » Su Loka 04, 2009 21:55

Canaan näköjään jakaa mielipiteitä aika tasokkaasti, mikä tuli ainakin minulle yllätyksenä. Itse katsoin loistavaa sarjaa, joka tuntui viihdyttävimmältä animelta pitkään aikaan, vaikka juoneen jäikin aikamoisia aukkoja. Liang Qi oli minusta ehdottomasti tämän kauden parhaita hahmoja ja CanaanxMaria paritus toimi mukavana kuorrutuksena. Mielelläänhän tätä olisi katsonut vielä toiset 13 jaksoa.

Avatar
Pavez
Viestit: 531
Liittynyt: Ke Loka 18, 2006 13:48
Paikkakunta: Turku
Viesti:

Re: CANAAN

Viesti Kirjoittaja Pavez » Ke Loka 28, 2009 17:36

Ensinnäkin kiitokset Madulle sarjan bongaamisesta ja tietoisuuteen tuomisesta. Ilman hehkutusta olisi varmaan jäänyt väliin.

Kahden ja puolen jakson kohdalla on todettava, että sarjan katsomisesta ei meinaa välillä tulla mitään(koska se on niin hyvä, eikö ole outoa?).
Spoiler: Jakso III
Ensimmäinen jakso oli aivan tajutonta tykitystä ja Canaaniin ihastuin heti. Sitten Sugoi-Marian suloisuus(ja lievästi rasittava yli-innokkuus) ja aivan järkyttävät yuri-vibat saivat minut tajuamaan, että tämähän on aivan tajuttoman hieno sarja. Nyt kolmannessa jaksossa Canaan ja Maria söpöilevät yhdessä selvällä deitillä, ja tässä olisi tarkoitus pysyä tuolilla. Ja eihän se meinaa oikein onnistua, mistä tämäkin viesti on todiste(jätskinsyöntikohtaus menossa).

...

Okei otin itseäni nyt niskasta kiinni ja sain kolmannen jakson päätökseen. Huuuhhuh mitä menoa. Ei enää tarvinnut söpöilystä huolehtia, sillä viimeiset minuutit olivat niin kovaa tykitystä, että Bakemonogatari saa taistella pitääkseen Vuoden Sarja -tittelinsä. Eikä tämä tempon täysi muuttuminen edes pistänyt silmään, vaan juttu yksinkertaisesta toimi. Ohjaajalle propsit.
Kohta pitää avautua vähän lisää.

*edit*
Spoiler: Jakso XIII
Aika jeeshän tämä oli. Ei kyllä aivan 13 jaksoa riittänyt, sillä osa hommasta oli aivan liian pintapuolista. Pari typeryyttä kyllä sarjaan mahtui, ja niistä ainakin pari pistettä rokotan(itsemurhapommittaja Yun Yun... pliis äijät). Factorylle kuoli kuitenkin iloiseksi yllätyksekseni enemmän kuin pelkkä Liang. Tärkeiden hahmojen hengissä pitäminen maailman tappiin asti rasittaa välillä. Lopussa oli toki aika selvää, ettei Maria sinne viimeiseen vaunuun kuole. Mutta olihan se silti aika pirun dramaattinen kohta, kun Yun Yun sen vaunun irrotti. Kokonaisuutena sellaista aika hyvää, paikoittain maailman parasta, paikoittain vähän vähemmän parasta.
Kyllähän tätä lisää katsoisi.

Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Anime- ja mangasarjat sekä elokuvat”

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 26 vierailijaa