Kuroshitsuji

Tiettyä anime- ja/tai manganimikettä koskevaa kohdistetumpaa keskustelua.

Valvoja: Animeunionin Foorumiaktiivit

Avatar
raidat
Viestit: 37
Liittynyt: Su Touko 10, 2009 11:17

Re: Kuroshitsuji

Viesti Kirjoittaja raidat » Ke Tammi 06, 2010 16:38

Toinen kausi alkaa 15. päivä, nyt voi jo aloittaa fangirlauksen! Odottelen innolla, mitä tekijät on keksineet. En usko että tämä on pelkkää rahastusta, mangaa on animoimatta vielä niin paljon, että syytäkin oli tehdä toinen kausi.

Avatar
Guardian-Of-Rain
Viestit: 27
Liittynyt: Pe Elo 07, 2009 14:49

Re: Kuroshitsuji

Viesti Kirjoittaja Guardian-Of-Rain » La Tammi 09, 2010 23:27

raidat kirjoitti:Toinen kausi alkaa 15. päivä, nyt voi jo aloittaa fangirlauksen! Odottelen innolla, mitä tekijät on keksineet. En usko että tämä on pelkkää rahastusta, mangaa on animoimatta vielä niin paljon, että syytäkin oli tehdä toinen kausi.
Mistä tämä tieto? Ja onko aavistustakaan, mistä sitä voisi sitten alkaa katsomaan? (Tekstittömyys ei haittaa pätkääkään kunhan sitä jostain näkyy...)

Avatar
Koji
Viestit: 153
Liittynyt: To Huhti 23, 2009 19:14
Paikkakunta: Hamina

Re: Kuroshitsuji

Viesti Kirjoittaja Koji » Su Tammi 10, 2010 00:33

Ah, niinkö pian toinen kausi tulee? Olisi hyvä jos tulisikin, en malta odottaa, että pääsisin sen näkemään.

Kanssa se musikaali olisi mukavaa nähdä, vaikka ihan ilman tekstejä, ei se haittaisi. Ainakin se vaikuttaa ihan hyvältä niistä kappaleista päätellen mitä olen kuunnellut.

Kuinka moni on muuten katsonut sen Hamlet-ovan? Itse sain makeat naurut katsoessani sitä, etenkin Ranmaon "Seaweed ~~"-kohtaukset olivat hauskoja.
My Anime List || DeviantArt || Klik
Tracon V: Shun Kazami (Bakugan) & Beyond Birthday (Death Note)

Avatar
raidat
Viestit: 37
Liittynyt: Su Touko 10, 2009 11:17

Re: Kuroshitsuji

Viesti Kirjoittaja raidat » Su Tammi 10, 2010 15:24

UchihaHolic kirjoitti:
raidat kirjoitti:Toinen kausi alkaa 15. päivä, nyt voi jo aloittaa fangirlauksen! Odottelen innolla, mitä tekijät on keksineet. En usko että tämä on pelkkää rahastusta, mangaa on animoimatta vielä niin paljon, että syytäkin oli tehdä toinen kausi.
Mistä tämä tieto? Ja onko aavistustakaan, mistä sitä voisi sitten alkaa katsomaan? (Tekstittömyys ei haittaa pätkääkään kunhan sitä jostain näkyy...)
//Äh, totta, mazojedi. Kuulin tuttavaltani, että siellä olisi lukenut noin, enkä edes tarkastanut asiaa itse. Anteeksi kovasti.

Mutta toisen kauden pitäisi kuitenkin jossain vaiheessa olla tulossa, koska viime vuonna tieto jo vahvistettiin.
Viimeksi muokannut raidat, Pe Tammi 15, 2010 23:12. Yhteensä muokattu 2 kertaa.

Avatar
mazojedi
Viestit: 246
Liittynyt: La Touko 29, 2004 23:47
Paikkakunta: Hämeenlinna

Re: Kuroshitsuji

Viesti Kirjoittaja mazojedi » To Tammi 14, 2010 16:36

Kannttaisi ehkä selvittää ensin mistä uutisessa on kyse... Siinä mainostetaan vain jotain Kuroshitsuji tapahtumaa. Mistään sivulta ei myöskään löytynyt mitään tietoa kakkoskaudesta eli en todellakaan usko, että se alkaisi tässä kuussa.

Avatar
Shieva
Viestit: 97
Liittynyt: Ti Heinä 29, 2008 14:22
Paikkakunta: Heinola
Viesti:

Re: Kuroshitsuji

Viesti Kirjoittaja Shieva » Ma Helmi 01, 2010 19:38

No nyt siitä toisesta kaudesta tuli tieto:

http://www.animenewsnetwork.com/news/20 ... ler-master

Ei kyllä omasta mielestäni kuulostanut kauhean hyvälle tuo mitä uutinen lupaa...

Avatar
Guardian-Of-Rain
Viestit: 27
Liittynyt: Pe Elo 07, 2009 14:49

Re: Kuroshitsuji

Viesti Kirjoittaja Guardian-Of-Rain » La Helmi 20, 2010 20:35

Tuo "Monoshitsuji" oli kyllä järkytys.
Mitä ideaa on tehdä sarjasta toinen tuotantokausi ilman Cieliä ja Sebastiania!? Ei se ole enää sama. Ei se ole enää Kuroshitsuji.
Täällä oli kuvat noista uusista hahmoista. Hovimestari näyttää Sebastianin ja William T. Spearsin risteytykseltä, ja mikäs tuo pikkupoika on olevinaan? Ärsyttävän teinimäisen näköinen, jos tajuatte mitä tarkoitan. Eihän se ole edes söpö. T^T
Voi jäädä tältä Kurofanilta pitemmän päälle tuo sarja katsomatta (SIINÄ EI OLE CIELIÄ! ..Prkl).

Toisaalta kuulin, että tämä olisi vain joku floppi/vitsi/turha juoru. Ei voi tietää vielä ennen kuin se kakkoskausi vihdoin ja viimein oikeasti alkaa, viimeisimpien tietojen mukaan vasta heinäkuussa.

Tekisivät mieluummin saman kuin FMA:n kanssa tehtiin, aloitettaisiin koko sarja alusta, tällä kertaa mangan mukaan. Mieluummin ainakin minä sitä katsoisin.

Avatar
Hippiainen
Viestit: 44
Liittynyt: Ti Elo 14, 2007 20:37

Re: Kuroshitsuji

Viesti Kirjoittaja Hippiainen » Ke Helmi 24, 2010 12:16

Mitämitämitä!!! Eikö siinä toisessa ole Cieliä??? :evil: Mitäs järkeä siinä sitten on? :x Mie ootin sitä kautta iha onessani!! Ja kuten joku jo mainitsikin, ei se "uus Ciel" oo ees niin söpön näkönen!! :roll:

Nyt kyllä itken.
Nainen. Sinne en mene!!

Avatar
VampireNaomi
Viestit: 458
Liittynyt: To Tammi 05, 2006 21:04
Paikkakunta: Espoo

Re: Kuroshitsuji

Viesti Kirjoittaja VampireNaomi » Ke Helmi 24, 2010 16:33

Minä asetun vastarannan kiiskiksi ja sanon, että aloin odottaa toista kautta paljon suuremmalla mielenkiinnolla, kun uudet hahmot julkistettiin. Tuo uusi päähenkilö miellyttää minun silmääni paljon enemmän kuin Ciel, ja minusta on mielenkiintoista päästä seuraamaan samoista aineksista koostuvaa mutta toivottavasti tarpeeksi erilaista tarinaa.
Avatarini liittyy aina siihen animeen, jota tällä hetkellä katson. [Dino Mech Gaiking 1/44]
Anime- ja mangablogini

Avatar
Guardian-Of-Rain
Viestit: 27
Liittynyt: Pe Elo 07, 2009 14:49

Re: Kuroshitsuji

Viesti Kirjoittaja Guardian-Of-Rain » La Huhti 03, 2010 15:27

Hippiainen kirjoitti:Mitämitämitä!!! Eikö siinä toisessa ole Cieliä??? :evil: Mitäs järkeä siinä sitten on? :x Mie ootin sitä kautta iha onessani!! Ja kuten joku jo mainitsikin, ei se "uus Ciel" oo ees niin söpön näkönen!! :roll:

Nyt kyllä itken.
No teki mieli minunkin itkeä, etenkin kun näin sen trailerin. >>Click<<
Tuo.. Alois... ARGH. Hirveä! Liian pirteä, naismainen... Joku vertasi sitä (jotakuinkin osuvasti) Ouran High Schoolin Tamakiin.
Samoin ne palvelijat: kolmosista tulee mieleen Ouranin Hikaru ja Kaoru Hitachiin, paitsi että niitä on, kuten sanottu, kolme.
Claude taas on todellakin William T.Spearsin ja Sebastianin risteytys. Wannabe-Sebastian. Sillä on ärsyttävä ääni, ja jokin sen ulkonäyssäkin ärsyttää. Niin... Ja sillä on shinigamin silmienväri.

Vaikuttaa sarja muutenkin olevan suht kaukana alkuperäisestä Kurosta. Siinä nyt vaan sattuu olemaan alaikäinen kartanonisäntä, jolla vaikuttaa olevan traaginen menneisyys, ja ylikyvykäs (demoni)hovimestari. Muuten se näyttikin trailerin perusteella olevan huono kopio alkuperäisestä. "Yes, my lord" on korvattu "Yes, your highness"illa, eikä se kuullosta todellakaan yhtä hyvältä. Ja Claude sanoo Aloisia "danna-samaksi".

Kaikista pahin shokki minulle oli tuo Alois. Meinasin oikeasti alkaa parkumaan kun näin sen. Jos se olisi ollut yhtään Cielmäisempi niin se olisi ollut ok, mutta kun trailerin perusteella Alois näyttäisi olevan ihana pieni päivänsäde jolla on satunnaisia paniikkikohtauksia menneisyytensä vuoksi.
Mutta se on varmaa, että jos Aloisilla ei ole minkäänlaista "pimeää puolta", en voi sietää koko hahmoa. T^T
Ja Alois ei ole minunkaan mielestäni edes puoliksikaan niin suloinen, ihana, ärtyisä jne. (*Fanityttö vauhdissa*) kuin Ciel <3.

Aion silti antaa tälle mahdollisuuden. Trailerin alku kiinnitti kyllä mielenkiintoa sen verran. Haluan päästä sarjasta kunnolla jyvälle ennen kuin poljen sen (ennakkoluuloisena ihmisenä) parin huonolta vaikuttavan hahmon takia aivan täysin lokaan. Miljöö kun tulee olemaan edelleenkin Englanti (?) 1700-1800 luvulla, voi se pitää minut katsomassa sarjaa jonkin aikaa pidempään kun mitä hermot oikeasti kestää.
Pitää nyt kattoa mkä tuo oikeasti on. Voihan se olla positiivinen yllätyskin...

Onneksi meillä on kuitenkin vielä alkuperäinen Kuroshitsuji-manga. ^^
Viimeksi muokannut Guardian-Of-Rain, La Huhti 10, 2010 23:39. Yhteensä muokattu 1 kertaa.

Venia
Viestit: 21
Liittynyt: Su Loka 04, 2009 12:44

Re: Kuroshitsuji

Viesti Kirjoittaja Venia » La Huhti 03, 2010 18:31

Eipä se alkuperäinenkään sarja mikään loistava ole, mutta kyllä minulla oli jonkinmoiset odotukset tätä uutta versiota kohtaan. Olen kyllä lyhyesti sanottuna pettynyt, kun näin sen trailerin.

Hahmo-designeissa olisi voinut käyttää edes jonkinlaista mielikuvitusta. Hovimestari on tosiaankin suora kopio William Spearsista, ja trailerin perusteella Claudella ei myöskään tuntunut olevan minkäänlaista luonnetta. Semmoinen peruscool-bishi, jonka muka ajatellaan heti kiinnittävän fanityttöjen huomio. Takahiro Sakurai on oikeasti hyvä ääninäyttelijä, mutta Claude on raivostuttavan lattean tuntuinen hahmo hänelle.

Alois on sellainen raivostuttava vikisevä ja valittava ja parkuva nulikka. Alkuperäisessäkään Kuroshitissä en pitänyt tästä 'kiva bishie shota-pojan palvelijana-konseptista', ja nyt sitä ollaan viety vieläkin epäuskottavampaan suuntaan. Tässä Aloisissa ei yksinkertaisesti tuntunut olevan minkäänlaista asennetta. Hän on vain herkkä nuorimies, joka omaa varmasti muka-niin-traagisen menneisyyden.

Mutta eiköhän tämäkin kyhäelmä löydä katsojakuntansa, kun vähän tarjotaan fanipalvelua ja angstausta. Niin kornilta, kuin tämä kakkoskausi vaikuttaakin, niin aion katsoa sen ihan silkkaa uteliaisuuttani ja pitkästyneisyyttäni.
Viimeksi muokannut Venia, To Kesä 17, 2010 13:42. Yhteensä muokattu 1 kertaa.
愛シタ日々ガ 残骸ニナル 僕ノ心ノ炎   
 The Beloved days have become ruins in my heart's flame

Avatar
wyverna
Viestit: 58
Liittynyt: Su Helmi 05, 2006 18:39
Paikkakunta: Tampere

Re: Kuroshitsuji

Viesti Kirjoittaja wyverna » Su Huhti 04, 2010 21:02

Monoshituji menee minulla kyllä ihan eri animeksi eikä Kuron "kakkoskaudeksi". Shokkihan se oli, kun sai kuulla että rakasta Cieliä eikä Sebbyä enää näy ;___; Grellistä ja Undertakeristä kun ei vielä tiedetä -.-

Tsih, ihastuin Aloisiin heti XD Ulkonakö ylväs, mutta oikeasti herttainen !:3 ihana. Jostain syystä en voi vihata hahmoja, joita ääninäyttelee Nana Mizuki.
Claude... >__< Totaalinen Sebby<3 x William-mix. ;__; Jotenkin ärsyttävän näköinen. Tekee mieli mojauttaa naamaan, niinkuin Williamiakin >_> Takahiro on sitten ainoa toivoni T.T
Aloisin ja Clauden välinen suhde vaikuttaa jotenkin tältä:
"Ah, Claude, auta minua, minua pelottaa! ;___;" (<3 XD)
"No, your highness." *nostaa laseja joihin valo välähtää*
長寿と繁栄を。

Avatar
KamiNari
Viestit: 49
Liittynyt: Ma Tammi 28, 2008 19:59

Re: Kuroshitsuji

Viesti Kirjoittaja KamiNari » Ma Huhti 05, 2010 19:16

Minäkin nyt nostan käteni puolustamaan tätä kakkoskautta; On kyllä totta ettei Aloisin ja Clauden ULKOINENE hahmo suunnittelu vaikuta kovinkaan omaperäiseltä minunkaan silmääni, mutta tuon trailerinkaan pohjalta en uskalla sanoa vielä hahmojen luonteiden omaperäisyydesta mitään. Voihan se olla että kumpainenkin paljastuu kovin mielenkiintoikseksi hahmoksi? Ja eihän sitä ole kirkossa kuulutettu etteikö Claude olisi Sebastian uudessa ulkonäössä? Kai kakkoskaudella on oltava jokin yhtey ykköseen? Entäs Greill? Undertaker? Kai heillekkin täytyy saada jokin lopetus tarinaan? (*...toivoo että näistä kahdesta olisi edes viittauksia kakkoskaudella*) noh, joka tapauksessa odotan kakkoskautta suurella innolla :D

Lisäksi ykköskausi meni loppupuolella niin pahasti pois raiteilta etten olisi enäää välitänytkään nähdä mitä Cielille ja Sebastianille käy.
Mutta onneksi meillä on tosiaan aina tuo mahtava, kekseliäs, kaunis, upea Kuroshitsuji manga jossa Ciel ja Sebastian vielä ovat^^

Avatar
wyverna
Viestit: 58
Liittynyt: Su Helmi 05, 2006 18:39
Paikkakunta: Tampere

Re: Kuroshitsuji

Viesti Kirjoittaja wyverna » Ma Huhti 05, 2010 19:21

KamiNari kirjoitti:Ja eihän sitä ole kirkossa kuulutettu etteikö Claude olisi Sebastian uudessa ulkonäössä? Kai kakkoskaudella on oltava jokin yhtey ykköseen? Entäs Greill? Undertaker? Kai heillekkin täytyy saada jokin lopetus tarinaan?
Totta :o Mistäs me tiedetään, jos Claude tosiaan olisi Sebastian tai jotain muuta tällä hetkellä absurdilta tuntuvaa. Tai jos Claude on vaikka Sebastianin veli : D Okei enpäs sekoita itseäni enää enempää XD
長寿と繁栄を。

Avatar
roora
Viestit: 14
Liittynyt: Pe Kesä 04, 2010 14:00
Paikkakunta: Espoo

Re: Kuroshitsuji

Viesti Kirjoittaja roora » Pe Kesä 04, 2010 14:47

Kuroshitsuji on rakkaus, siitä ei pääse yli eikä ympäri. Koko sarja on katsottu ja mangaa luettu ihan kiitettävästi. Hahmot ovat kaikki rakkaita ja se että anime loppui tuotti suuria tuskia. Kuroshitsuji on ja tulee aina olemaan yksi rakkaimpia sarjoja minulle ikinä. Sen parissa on itketty ja naurettu.

Yh, Monoshitsujin aka Kuroshitsuji 2:sen [mikä kakkonen?! ihan eri sarjahan se näyttää olevan! paitsi että ollaan Kuroa rajusti matkittu] parissa on vain itketty. (ja paljon :___:) Olen siihen todella pettynyt ja vanhoja hahmoja on ikävä. Seurataan nyt kuitenkin mitä tuleman pitää, ei kannata vielä tuomita kokonaan. Ei se kyllä ikinä Kuroshitsujia piekse, ei millään tasolla.
werucchi kirjoitti:
KamiNari kirjoitti:Ja eihän sitä ole kirkossa kuulutettu etteikö Claude olisi Sebastian uudessa ulkonäössä? Kai kakkoskaudella on oltava jokin yhtey ykköseen? Entäs Greill? Undertaker? Kai heillekkin täytyy saada jokin lopetus tarinaan?
Totta :o Mistäs me tiedetään, jos Claude tosiaan olisi Sebastian tai jotain muuta tällä hetkellä absurdilta tuntuvaa. Tai jos Claude on vaikka Sebastianin veli : D Okei enpäs sekoita itseäni enää enempää XD
Jostain luin että se on varmistettu. Claude ei ole Sebastian eikä Alois (retardi nimi D: ) ole Ciel eikä mitään sellaista. Toivon silti että vanhat hahmot eivät unohdu kokonaan tai mitään.

Yhteenvetona se, että Kuroshitsuji on rakkaus ja pysyy aina sydämessä :___: Monoshitsuji ei ole ainakaan vielä vakuuttanut mitenkään, masentanut vain.
I'm a grey cat
Neither white nor black!
I'm right in-between

Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Anime- ja mangasarjat sekä elokuvat”

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 14 vierailijaa