Sket Dance

Tiettyä anime- ja/tai manganimikettä koskevaa kohdistetumpaa keskustelua.

Valvoja: Animeunionin Foorumiaktiivit

Avatar
Chouji
Viestit: 214
Liittynyt: Ti Elo 30, 2005 19:11
Paikkakunta: Järvenpää

Sket Dance

Viesti Kirjoittaja Chouji » Su Tammi 11, 2009 11:12

Elikkä aika uusi sarja, hieman tuntematon mutta todella kiinnostava, Elikkä manga kertoo kolmesta, tosi paljon toisistaan eroavista lukiolais-kavereista, jotka perustavat koulussaan Sket-Dan klubin eli huonosti suomennettuna "kampuksen tuki joukko" klubin. Heidän klubin tehtävä on auttaa ja ratkaista muiden oppilaiden ( ja opettajien) antamia ongelmia ja tapauksia esim. vaikka lemmikin vahtiminen, eli kaikenlaisia tehtäviä koulu elämän parantamiseksi.
Sarjan hahmot:
Bossun/Yusuke Fujisaki: Johtaja, tarkka-ampuja ja erittäin hyvä piirtämään. Hänellä on myös kyky "keskittyä" laittmalla otsallaan olevat lasit päähänsä ja tällöin hän pystyy keskittymään ja päättelemään paljon asioita esim. toisen henkilön olinpaikan pelkästään yhden lyhyen puhelin keskustelun avulla.

Himeko/Hime Onizuka: Joukon pahis, lihakset ja taistelu expertti. Hänet tunnettiin aiemmin "Onihimenä", legendaarisena katutappelijana kuka käyttää maahockey mailaa aseenaan. Hän arvostaa suuresti Bossunia, minkä syy löytyy Himekon menneisyydestä. Hän rakastaa oudon makuisia tikkareita, joiden maku voi olla vaikka wasabin .

Switch/Kazuyoshi Usui: Ryhmän otaku, informaatio lähde ja aivot. Hän ei puhu lainkaan, vaan käyttää läppäriinsä ohjelmoimaansa puhesynteesi ohjelmaa puhumiseen. Hän molempikätinen eli hän osaa käyttää kumpaakin kättä yhtä hyvin. pelaa yleensä simdate pelejä.

Eli sarja on mielestäni erittäin hauska, mielenkiintoinen ja mukaansa tempaava hahmojen ja juonen puolesta. Sarja koostuu yleensä 1-2 chapterin pituisista tarinoista ja sivuhahmoilla on tapana ilmestyä uudestaan. Pidän mangakan Kenta Shinoharan piirostylistä ja hänen tavasta kertoa asioita esim. päähenkilöiden menneisyydestä.Suosittelen
Wikipediasta lisää tietoa kun ei ANN:stä ei löytynyt:
http://en.wikipedia.org/wiki/Sket_Dance
Toivottavasti esittelyni ei pilaa teidän kiinnostusta sarjaa kohtaan.
I will show you the power of the half finn

Avatar
chiyoko0
Viestit: 37
Liittynyt: Ke Maalis 23, 2011 10:17
Paikkakunta: Joensuu

Re: Sket Dance

Viesti Kirjoittaja chiyoko0 » Pe Marras 04, 2011 01:35

Olen katsonut animea siitä lähtien kun se alkoi ja pidän todella paljon. Nauraa saa joka jaksossa. On mukava, kun jos esim. Gintaman viikkottainen jakso huvita, niin ainakin Sket Dancen jakso saa nauramaan.
Sarja ei kuitenkaan ole lempisarjojani, mutta sitä on mukava seurata viikkottain ja ansaitsee 8 arvosanan.

Esaz
Viestit: 22
Liittynyt: Su Huhti 27, 2008 18:49

Re: Sket Dance

Viesti Kirjoittaja Esaz » Su Joulu 18, 2011 14:48

Sket dance on aivan loistava ainut joka jotenkin pystyy kilpaileen gintaman kanssa komedia genressä

Avatar
Tähdenlento
Viestit: 4
Liittynyt: Pe Heinä 20, 2012 02:13

Re: Sket Dance

Viesti Kirjoittaja Tähdenlento » Pe Heinä 20, 2012 02:27

Hävytön bump.

Sarja on noussut yhdeksi suosikeiksini: hyvä piirrosjälki, hyvä läppää, hyvät musat ja hyvät hahmot. Vaikken ole animen suurkuluttuja sarja uppoaa minuun täysin, koska se muistuttaa hyvin paljon Simpsoneita, Futuramaa yms. eli jaksot ei hirveästi liity toisiinsa jota pidän hyvänä, koska monimutkaista juonta ei ehdi syntyä ja pidän tilannekomediasta ja siitä, että asiat pysyvät samana.

Tosin on sarjassa pienet vikansa, 95% ajasta sarja ei ota itseään vakavasti joka on hyvä juttu, mutta
Spoiler:
sitten on pitänyt änkeä nämä hahmojen taustatarina -jaksot jotka ovat niin out of place, että oksettaa. Hirveän masentavia, surullista ja pakotettua eeppisyyttä. Mitä oikein olen ymmärtänyt niin nämä jaksot juontavat juurensa mangasta, ongelmana on vaan se, että sarjassa jossa jengi nuorenee taikajuoman voimalla ja porukka etsii kadonnutta karkkipaperia niin aika niukasti tilaa masentavalle roskalle.

Välillä tuntui, että katsoi ihan eri sarjaa ja tuli huijattu olo, että "enhän minä tälläistä sarjaa lupautunut katsomaan" ja keinotekoinen eeppisyys on syy miksi olen monen sarjan jättänyt väliin joten pisti vihaksi, että miksi tähän hyvään sarjaan piti semmoista tunkea. Noh, onneksi niitä on vaan muutama koko animessa.

peruNoita
Viestit: 1
Liittynyt: Pe Loka 28, 2011 23:16

Re: Sket Dance

Viesti Kirjoittaja peruNoita » To Elo 09, 2012 08:26

WHOA! sattumalta sitten kohtasin sen anikissa...! pistin nimen muistiin heti kun katoin jakson siitä, ihan sattumalta katoin sen Japanissa. rakastuin heti päähenkilön ulkonäköön, ja muutenkin vaikutti mukavalta sarjalta. En tiedä viel kunnolla sarjasta, mutta muuten on kyl kiva sarja!

Avatar
Tähdenlento
Viestit: 4
Liittynyt: Pe Heinä 20, 2012 02:13

Re: Sket Dance

Viesti Kirjoittaja Tähdenlento » La Syys 22, 2012 16:00

Ensi viikon jakson on ilmeisesti viimeinen kun Sket Dancen paikan ottaa Gintama anime. Saa nähdä jääkö kyseinen jakso kokonaan sarjan viimeiseksi vai odottaako studio, että mangaa ilmestyy taas sen verran, että voidaan animoida lisää, nimittäin animesarja kuulma kirinny liiankin hyvin mangan.

Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Anime- ja mangasarjat sekä elokuvat”

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 40 vierailijaa