Inuyasha

Tiettyä anime- ja/tai manganimikettä koskevaa kohdistetumpaa keskustelua.

Valvoja: Animeunionin Foorumiaktiivit

Avatar
_Shadow_
Viestit: 1071
Liittynyt: Ti Marras 08, 2005 19:13
Paikkakunta: Oulu
Viesti:

Re: Inuyasha

Viesti Kirjoittaja _Shadow_ » Pe Kesä 20, 2008 14:37

The End. Ja oli kyllä vähän aikakin T___T Mutta, mielestäni ihan ok loppu. Aluksi olin vähän "wtf?" tyyliin, mutta sitten se meni. Ehkä vähän haikea mieli kuitenki jäi, pakko myöntää, mutta animea sitten seuraamaan ja milloinhan sitä muuten aletaan näyttämään japanissa?

Avatar
Demmi
Viestit: 507
Liittynyt: Ma Kesä 16, 2008 17:00
Paikkakunta: Joensuu
Viesti:

Re: Inuyasha

Viesti Kirjoittaja Demmi » To Heinä 10, 2008 15:35

Inuyasha on... no, ihan siedettävä. Juoni tosin toistaa itseään niin paljon kuin mahdollista (kerran laadin kaverin kanssa Inuyashan juonikuvion) ja hahmot ovat melko tylsiä tapauksia kaikki. Onneksi Inulijassa sentään loppui japanissa niin onpahan tiedossa, miten paljon rahojani joudun moiseen opukseen tuhlailemaan. Inuja tulee nimittäin nykyään osteltua vain sen takia, että tahdon tietää, meneekö juoni missään vaiheessa järkevämpään suuntaan ja mitä lopussa tapahtuu ^^'
DeviantArt -- MyFigureCollection -- Twitter
Wasurenagusa - manga-, peli- ja figuuriharrastajan ihmettelyjä

Avatar
Neon
Viestit: 105
Liittynyt: Ti Elo 30, 2005 22:04
Paikkakunta: Turku

Re: Inuyasha

Viesti Kirjoittaja Neon » Pe Heinä 11, 2008 21:36

Jaa se loppu nyt vai? (hyvin perillä asioista)
No, johan sitä (kauhulla/innolla/tylsyydellä/ei osaa päättää) odoteltiinkin. Suomessa se vissiin saadaan vasta vajaan parin vuoden päästä päätökseen, joten sinäänsä eipä tässä tarvitse hätiköityä. Mutta silti, aika järkyttävää, on se yli puolet elämästäni kestänyt ja nyt se muka loppus. Huu :shock: Lopetus ei varmastikaan ole kovin dynaaminen tai muutenkaan 56 volin arvoinen, sen nyt voi arvata (mutta toivottavasti olen väärässä). En ole muutamiin kuukausiin ostanut pokkareita, ja ihan hyvin voisi vaan odottaa kaksi vuotta ja ostaa sitten viimeinen kirja, mutta viihteen, itsekidutuksen ja rahantuhlauksen vuoksi tulen hankkimaan ne välissäkin olevat, että saan niitä säilyttää pahvilaatikossa varastossa :mrgreen:

Avatar
mmmmm
Viestit: 118
Liittynyt: Ma Kesä 19, 2006 17:51
Paikkakunta: Helsinki
Viesti:

Re: Inuyasha

Viesti Kirjoittaja mmmmm » Su Heinä 13, 2008 02:07

En ole oikein koskaan ymmärtänyt sitä ihmistyyppiä, jonka maailmanlaajuisena missiona on ollut itkeä Rumikon kynäilemistä lopuista. MI:n loppu oli puhdasta parhautta ja käytännössä katsoen virheettömän jumalallinen suoritus, Ranmankin loppu kerrassaan erinomainen ja sarjan henkeen sopiva, eikä tässä viimeisimmässäkään mitään vikaa ollut. Mielenkiintoinen lopetus - juuri sellainen minkä sarja ansaitsikin. Homma pistettiin kauniisti pakettiin, rusetin kanssa, vaikkakin päällimmäisenä tunteena jäi vain haikeus sarjan päättymisestä. Käytännössä katsoen ensimmäisenä sarjana, pari vuotta sitten kun aloitin tätä lukemaan, on Inuyashaan muodostunut jonkinlainen piilevä tunneside: muita sarjoja on mennyt ja tullut, tämän käydessä ja käydessä taustalla. Ehkäpä juuri siksi ainakin itselleni oli tämäkin loppu emotionaalisesti varsin antoisa, vaikkakin kuljetuksellisesti lopun heikkoudet kyllä nyt pystyy tiedostamaankin. Harvapa sarja kuitenkaan tällaiseen edes lähelle pääsee.

Myös eräässä mielessä lopetus ansaitsee erikoiskunnniamaininnan, nimittäin hengen palauttamisesta hahmoihin. Alun jälkeen sen jatkuvan ja jatkuvan shikonin metsästyksessä pääsi välillä jo unohtumaan se, miksi tämä sarja on mielestäni mainettaan parempi ja viimeiset kappaleet sulkivatkin sitten ympyrän. Mielenkiintoisempana tapauksena Mirokun kohtalo ja sen nivoutuminen aina sen lopetukselliseen alkuun asti - sama Sangon tapauksessa. Itse pääparin kohtalo oli sopivan eeppisen minimalistinen ja lopun mennessä enemmän siihen draaman suntaan, sai Inuyasha ja Kagomekin takaisin sen viehätyksen, mikä alussa heidän välilleen luotiin ja melkein keskivaiheilla jo unohtui. Myöskin lopun Narakun viittaukset Kikyoon upposivat kaikessa melodramaattisuudessaan syvälle sydämeen, ja ne viimeiset sanat olivat jo todella koskettavia; koko matkan ajan läsnä ollut pääpahiksen 'hengettömyys' katosi kuin pisara valtamereen, ja kaikki pahat synnit, ne jatkuvat herhiläisparvet, muut pahikset, filleri-storyarcit ja sarjan parissa tuhlattu aika, annettiin siinä vaiheessa anteeksi.

Eli eli, ehkä taas sitten ylitulkitsin kaikkea ja kuvittelin mielessäni puolet lisää, mutta "the most emotionally anticlimactic* ending" on kyllä liioiteltua sanoa. Ei tämä Maison Ikkoku ollut, ei edes lähellä, mutta ei myöskään tuon arvoinen.

Avatar
Aralys
Viestit: 121
Liittynyt: Ke Tammi 02, 2008 19:03
Paikkakunta: Uleåborg

Re: Inuyasha

Viesti Kirjoittaja Aralys » Su Heinä 13, 2008 14:31

Inuyasha oli ensimmäinen katsomani sarja, jonka tiesin olevan animea. Katsoinkin sitten parissa viikossa ensimmäiset 40 jaksoa, mutta sitten se jäi, kun muutkin sarjat alkoivat kiinnostaa. Tarkoitus kuitenkin olisi joskus aloittaa sarjan katsominen uudestaan, kunhan nyt saisi nuo tällä hetkellä kesken olevat sarjat katsottua. Inuyashalla kuitenkin jonkinlaista tunnearvoa - ensimmäinen sarjani, joka oli tiedostetusti animea - että pitäähän se loppuun asti katsoa, vaikka tällaiset kilometrisarjat vähän hirvittävätkin (ja animehan jatkuu vielä siitä 167:stä jaksosta). Mangaan tuskin aion koskea, en pidä Rumikon piirrostyylistä melkein ollenkaan, enkä halua täyttää hyllyjäni 56:lla pokkarilla, joista jokainen sisältää sitä samaa (olen kyllä Inuyashaa kaveriltani lukenut, joten voin vahvistaa tuon väitteeni). Mutta osaisiko joku minua tietäväisempi vastata tähän kysymykseen:
Spoiler:
Kuoleeko Miroku lopussa, vai saako hän lopulta Sangon kanssa lapsia ja "poistuuko" kazaana hänestä?
I'm safe
up high
nothing can touch me

Avatar
mmmmm
Viestit: 118
Liittynyt: Ma Kesä 19, 2006 17:51
Paikkakunta: Helsinki
Viesti:

Re: Inuyasha

Viesti Kirjoittaja mmmmm » Su Heinä 13, 2008 15:24

Aralys kirjoitti:Mutta osaisiko joku minua tietäväisempi vastata tähän kysymykseen:
Spoiler:
Kuoleeko Miroku lopussa, vai saako hän lopulta Sangon kanssa lapsia ja "poistuuko" kazaana hänestä?
Osaa.
Spoiler:
Eli jälkimmäinen vaihtoehto osapuilleen juurikin noin. Hankkii Sangon kanssa kolme skidiä ja elää onnellisena pienessä torpassa käyden välillä Inuyaskan kanssa metsästämässä riehuvia yookaita. Kazaana hävis samalla kun Narakukin kuoli.

Avatar
soinap
Viestit: 367
Liittynyt: Ti Maalis 25, 2008 19:28
Paikkakunta: Forssan seutu

Re: Inuyasha

Viesti Kirjoittaja soinap » Su Heinä 13, 2008 15:31

Alussa pidin Inuyashasta hyvinkin paljon, oli kiva lukea taistelumangaa. Hahmoista pidin ja piirrosjälkikin oli kivaa. Siinä kahdennenkymmenennen pokkarin kohdalla se innostus sitten lomahti. Juoni alkoi toistamaan itseänsä ja piirrostyyli alkoi rasittamaan silmää. Ja kun tuon viimeisen luvun menin lukemaan niin koko innostus lopahti. Lopetus oli aika huono ja petyin kovasti. Toivon mukaan Takahashi ei ala tekemään uutta pitkää sarjaa, juonta hän ei osaa tehdä 10:ntä pokkaria pidemmälle.

Avatar
Mevski
Viestit: 9
Liittynyt: La Heinä 19, 2008 22:23
Paikkakunta: Kotka

Re: Inuyasha

Viesti Kirjoittaja Mevski » Su Heinä 20, 2008 10:21

Inuyasha siis. Ah niin ihana sarja silloin kun sitä lukea aloitin, ensimmäinen mangasarjani vieläpä. Luin joskus aika pitkälti Inuyashaa. Mulla on vissiin kaikki pokkarit vielä hyllyssäkin, mutta sitten tuli kuviin sellanen ajatus että täällä maailmassa on muutakin mangaa kuin Inuyasha. Kuoppasin sarjan kirjahyllyni takariviin ja siellä se roikkuu edelleen. Kuten jotkut jo totesivatkin niin juoni on käytännössä melko hyvä näin päällepäin ajateltuna, mutta kuka jaksaa lukea yli 60 pokkaria mangaa joka toistaa vain itseään. En ainakaan minä!

Avatar
Laurel
Viestit: 789
Liittynyt: La Tammi 08, 2005 03:23
Paikkakunta: Kouvola
Viesti:

Re: Inuyasha

Viesti Kirjoittaja Laurel » Pe Heinä 25, 2008 17:27

Vrykyli kirjoitti:Eli eli, ehkä taas sitten ylitulkitsin kaikkea ja kuvittelin mielessäni puolet lisää, mutta "the most emotionally anticlimactic* ending" on kyllä liioiteltua sanoa. Ei tämä Maison Ikkoku ollut, ei edes lähellä, mutta ei myöskään tuon arvoinen.
Ja joidenkin mielestä "Meatballs 4" on paras leffa ikuna. Niin monta on makua kuin on maistelijaa.

Siinä mielessä Inuyashan loppu toimi, että kyse oli selkeästä lopetuksesta, jossa kerättiin punaiset langat yhteen ja sidottiin nippuun. Jos katsonkin sarjan loppua kriittisemmin, niin se johtuu siitä, että juuri Inuyasha oli se, joka aloitti anime/mangaharrastukseni viisi vuotta sitten. Siksi näkemykseni on ankarampi ja kenties epäreilu. Mutta aika paha makuhan siitä jää, jos jotain odottaa 12 vuotta (mikäli sarjaa on seurannut alusta pitäen) ja ei koskaan näe sitä.

Taas Ranmassa status quo ei muuttunut, loppu oli yhdentekevä, sopi sarjan henkeen tahi ei. Mutta huonoillakin lopuilla on tarkoituksensa - että arvostaisimme hyviä. Kaikkihan ei voi olla Life on Marsia.

Avatar
Akita Inu
Viestit: 136
Liittynyt: Su Heinä 02, 2006 23:16
Paikkakunta: Maan korvessa

Re: Inuyasha

Viesti Kirjoittaja Akita Inu » Su Heinä 27, 2008 15:48

Kiitettävästi pokkareita tähän ehtikin kertyä. Ajattelin jo yhdessä vaiheessa lopettaa keräämisen kokonaan, 29 pokkarin jälkeen, mutta sitten kiinnostus nosti taas pikkiriikkisen päätään ja tässä sitä ollaan. Vain nro 30 puuttuu enää hyllystä, muutoin siellä ovat kaikki tähän mennessä tulleet. En vain osaa lopettaa, vaikka juoni toistaa armottomasti itseään ja tapahtumat muutoinkin aika lailla ikävystyttäviä. Miksi himputissa niitä täysin turhia taisteluja pitää tunkea joka väliin? Onneksi niitä poikkeuksiakin löytyy, muuten en jaksaisi enää seurata. Esimerkkinä nyt vaikka vol. 33, joka pitkästä aikaa oli todella mielenkiintoinen. Ei tosin kannesta kanteen, mutta siihen asti kun nähtiin mitä "tämän maailman ja tuonpuoleisen rajalla" tapahtui. Ja tietysti Sesshoumaru kannessa lupaa lähes aina hyvää. Ainakin sitä, että herra yookaita on odotettavissa mukaan. Vielä parempi, jos Narakua näkyilee samassa volumessa ja mieluiten samassa kohtauksessa. ~

Mutta olen kyllä äärimmäisen helpottunut, että tälle saatiin se loppu. Vihdoinkin. En voinut vastustaa kiusausta, vaan luin sen. Noin muutoinkin olen joitakin myöhemmin täällä Suomessa nähtäviä tapahtumia lueskellut, ei vain jaksa odottaa.
Spoiler:
Ja se loppu oli mielestäni ihan tarpeeksi arvokas pitkälle sarjalle. Ihan mukavaa, että kaikki lopulta kääntyi hyväksi. Mirokun ja Sangon perheenperustaminen ei ollut mikään yllätys, mutta Inuskin ja Kagomen kauan odotettua suudelmaa jäin edelleenkin odottamaan ja eihän sitä tietenkään tullut. No, eipä ihmekään toisaalta, olisihan se aika radikaali muutos yhtäkkiä heidän aikaisemmin vain haliasteella pysyneelle suhteelleen. Eikä Inuskin luonteeseen sellainen oikein sopisi. Ja Kagome sitten jäi sinne Inuskin aikaan... tuota päätöstä odotin varmaan eniten, siis mitä hän lopulta tekee. Ja näin siinä kävi. Parasta oli kyllä että Sesshyäkin vielä näytettiin ihan lopussa, vaikkakin armottoman vähän. Joka tapauksessa, kovasta ja tunteettomasta sydämestä ei näyttänyt olevan enää tietoakaan, kun hää kerran Rinille lahjojakin toi. Aika suloista, itse asiassa.
Mutta kaikesta huolimatta toivoin mahdottomia, että Naraku voittaisi. Onhan hän kuitenkin melkoisen upea pahis, eivätkä pahikset järin usein voita. Joten se olisi ollut piristävä poikkeus, mutta eipä tietenkään. Olisihan se ollut monia faneja syvästi järkyttänyt juonenkäänne, ja kaitpa se olisi jonkinlaista rohkeuttakin vaatinut toteuttaa se. Onneksi sitä hänen kuolemaansa ei oltu toteutettu raivostuttavaan jeejeeyhteistyöhyökkäys-tyyliin, vaan siihen yhteen pyhään nuoleen. Ja luojan kiitos se ei ollut Inuski, joka hänet surmasi. Itketti kyllä siitä huolimatta, varsinkin Narakun ilme viimeisssä kuvissa, joissa häntä näytettiin. ;__; Aina suosikkini kuolevat... no, sentään Sesshy säilyi elossa. Olisi silti vastapainoksi saanut joku Inuskinkin porukasta kuolla.

TwoPartedMe
Viestit: 27
Liittynyt: Pe Heinä 25, 2008 14:57

Re: Inuyasha

Viesti Kirjoittaja TwoPartedMe » Ma Elo 25, 2008 16:48

Rakastin todella Inuyasha-elokuvia! Ne olivat paras piristys niinkin stereotyyppisen sarjan rinnalla. Muuten taas itse Inuyasha sarja... olisi muuten ollut taatusti hyvä sarja, mutta siihen ängettiin vaan liikaa filleri-jaksoja. Kertakaikkiaan liikaa. Sarjan lopun ymmärsin, sillä eihän nyt sarjan tekijät voineet seurata loputtomiin mangaa, mutta olisivat nyt edes jotain parempaa keksineet niiden vuoksi, jotka jaksoivat katsoa koko pitkän sarjan alusta loppuun.

Olisi ollut kivaa saada edes ablodit ja kiitokset sarjan kastomisen johdosta. Hehee.
"Nousin kerran ylös portaita, tapaamaan miestä olematonta. Hän ei ollut siellä tänäänkään, toivon etten häntä näekkään."

Avatar
Mucca
Viestit: 135
Liittynyt: Su Huhti 20, 2008 19:36
Paikkakunta: Helsinki

Re: Inuyasha

Viesti Kirjoittaja Mucca » To Syys 04, 2008 16:08

WIHOO! Inujaska on perus-shounenia, ei mikkää suosikki, mut ok. silti, vaikka Takahashin piirrustustyyli alkaa tympii, ku ei ne piirrustukset vertoja vedä ekan volan piirrosjäljelle. Inuyasha-anime ny menee miten menee, eka animeni ny tais olla!

Avatar
kijineko
Viestit: 34
Liittynyt: La Kesä 30, 2007 14:53

Re: Inuyasha

Viesti Kirjoittaja kijineko » La Syys 06, 2008 16:17

Pidän ajoittain tästä sarjasta aika paljon. En ole tosin lukenut tätä kokonaan vielä, luen suomijulkaisua nimittäin mutta olen silti lukenut viimeisen ja... olikohan se toisiksi viimeinen vai kolmanneksi viimeinen luku? Loppu olisi voinut olla huonompikin, mutta ei se kyllä mikään supermahtava ollut. Jaksan uskoa että tuossa välillä voisi tapahtua jotain mielenkiintoista, välillä jotkut volumet tuppaavat kuitenkin olemaan aika pitkäveteisiä enkä jaksa lukea niitä toista kertaa.

Vaikka tiesin että Inuyasha on shounensarja, missä on tappeluita jne, niin silti valitan välillä siitä taisteluiden määrästä (kyllä nekin tosin kelpaavat kunhan niitä ei ole siis liikaa). Kyllä, taidan lukea tätäkin sarjaa lähinnä niiden kaikkien ihmissuhdejuttujen takia. :roll: Välillä oikeasti tekisi mieli jättää loput osat lukematta, mutta silti ostan aina seuraavan osan silloin kun se ilmestyy kioskin hyllylle. Ja ainahan seuraavassa osassa voi tapahtua jotain kiinnostavaa, eikös?

Pidän animena tästä enemmän, sillä Takahashin piirustustyyli ei ole aina minun mieleeni. u_u Ja pidän animen ääninäyttelijöistä! Hee. Tosin anime menee samalla tavalla kuin mangakin, joten viime aikoina ei ole oikein innostanut tätäkään katsella.

Inuelokuvia en ole koskaan katsonut, vaikka omistan joitakin niistä. Ehkä jos joku päivä muistan/ehdin/jaksan katsastaa nämäkin. ^^

Avatar
Zelenia
Viestit: 62
Liittynyt: Ke Marras 08, 2006 21:45
Paikkakunta: Espoo

Re: Inuyasha

Viesti Kirjoittaja Zelenia » Ma Syys 08, 2008 01:19

Hieno sarja... jos siitä poistetaan about 400 chapteria täytemateriaalia. Kaikki ne miekankehitys-sessiot, yleiset jumittamiset, lisätehtävät jne. olivat uskomattoman puuduttavaa seurattavaa. Koko stoorin olisi voinut saada paljon tiiviimpään ja kauniimpaan pakettiin. Sanon tämän ärsyyntyneenä ex. fanina (2 vuotta riitti). Tosin tarina oli kiinnostava aina silloin harvoin kuin juonirintamalla tapahtui todella jotakin uutta.
Shounen ei ole koskaan ollut minun juttuni, mutta jatkoin sarjan seuraamista elätellen suuria muutoksia ihmissuhdekiemuroissa, kuten moni muukin. Erityisesti loppupuolella kasvoivat odotukset suuren ihmissuhdedraaman suhteen (ei, enkä todellakaan tarkoita Inuyashan ärsyttävää pomppimista Kikyon ja Kagomen välillä). Sitten fanitus yllättäen lopahti, vaikka jämähtänyt juoni lähti viimeinkin liikkeelle. Odotin vain tarinan loppua, ihan sama mitä sieltä olisi tulossa. ;) Liian monta kertaa päähenkilöt käyvät "lähellä kuolemaa" ja palaavat takaisin, Naraku vetää melkein vertoja Rakettiryhmälle ansojen määrällä ja liian monta kertaa Kikyo ampuu Inuyashan siihen kovan onnen puuhun painajaiskuvitelmissa.

Anime sieppasi alkuvaiheessa paremmin mukaansa, vaikka se seuraakin mangaa melko tarkkaan. Ehkä se johtui ääninäyttelijöistä tai sitten jollain tavalla poikkeavasta kerronnasta... 1. kausi oli hyvä, 2. ihan katsottava, mutta 3. ja 4. ovat jääneet jostain syystä negatiiviseen valoon. En muista yhtään mitään kolmannesta tuotantokaudesta (paitsi överiksi vedetyt erakko-jaksot) ja neljännestäkin jäi pyörimään päähän sana "filler". 5. kausi oli taas loistava kun Shichintai toi mukanaan mielenkiintoisen vihollisen ja ihmissuhteet osoittivat elämisen merkkejä. 6. kaudesta puolet meni fillerisählingissä, tosin oli siellä pari hyvää jaksoa. Inuyashan ja Kikyon menneisyys kuvattiin niin liikuttavasti, että katsoja unohti kokonaan aiempien jaksojen raivostuttavat flashbackit. Houjon esi-isä oli myös aika herttainen tapaus.
Ahem, eräässä AMV:ssä piruilin näille flashbackeille niin huomaamattomasti, että huomasin sen itsekin vasta äskettäin.
Spoiler:
Mitä nyt tähän kauan odotettuun Inuyashan ja Kagomen suudelmaan tulee, niin sopiva hetki siihen meni jo monta lukua sitten. Samapa tuo, miten päin se olisi viimeiseen lukuun ängennyt, ainakin minä olisin tuntenut itseni huijatuksi. Vähän sama tunne tuli kun katsoin The Castle Beyond Looking Glass -elokuvaa. Tuntui nimittäin siltä kuin elokuva olisi kyhätty yhden kohtauksen ympärille - ja millään muulla ei ollut merkitystä. Totta kai animessa ja mangassa on kyse pitkälti rahan tahkomisesta, mutta en halua tiedostaa sitä katsoessani sarjaa. ;_;
Hypetyksen aikana sarja tuntui luonnollisesti mahtavalta, eikä siitä jäänyt toivottoman katkeraa jälkimakua. Tai sitten aika on laimentanut sitä. Joskus kun katselee doujinsheja tuntuu siltä, että tästä voisi innostua vielä joskus uudestaankin. Tosin pahimpanakin buumina Inujaska-lehvoista vain "The Sword of An Honorable Ruler" oli juonellisesti melko hyvä. Inuyasha on ihan katsottava/luettava tuttavuus, jos pitää hitaasti kulkevasta juonesta ja pystyy antamaan anteeksi toiston, useaan otteeseen. Youkait ovat kuitenkin ihan kivoja otuksia ja Sengoku Jidai mielenkiintoinen aikakausi.

...en kyllä aio lähivuosina lähteä enää yhdenkään pidemmän shounen-sarjan matkaan.

Avatar
Raccoonwolf
Viestit: 1
Liittynyt: Su Syys 21, 2008 19:57
Viesti:

Re: Inuyasha

Viesti Kirjoittaja Raccoonwolf » Su Syys 21, 2008 20:07

Älkää immeiset ja yookait olko ilkeitä! Myönnetään, Inuyasha toistaa itseään. So...? Sellanen se on, ja hyvä sarja sellasenaan. Loppu oli hyvä, ei latistanu tarinaa yhtään, vaikka olinkin sitä pelännyt. Ja sitä paitsi, ei sitä toistoa nyt niin paljon ole, vai onko muka? Inuyasha on aika paljolti tappelumangaa. So...?
Inuyasha on aika pitkä ja vailla syvempää ajatusta. So...?
Okei, mä en ole samaa mieltä viimeisen ajatuksen kanssa. Well, ei Inuyashan ole tarkoituskaan olla mikään mietiskelymanga. Se on pojille suunnattua, joten onhan ihan ymmärrettävää, että syvemmät ajatukset on jätetty pois, sillä eiväthän tuohon alempaan elämänmuotoon kuuluvat voisi niitä ymmärtää. Joidenkin mangojen tai kirjojen on vain tarkoitus kertoa tarina, joka on tekijän sydäntä lähellä.

Ok... Ookami on vauhdissa, ja heti tukka pystyssä puolustamaan lempparisarjaa. Mutta Inuyashan takia mä olen enemmän tai vähemmän otaku nykyjään! Siis INUYASHAN ANSIOSTA MÄ EDES KIINNITÄN HUOMIOTA MANGAAN NYKYÄÄN! YMMÄRRÄTTEKS TE?!?!!!!

Joten mä olen todella kiukkuinen jos joku sanoo pahaa Inuyashasta.
Celty is my love<3

Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Anime- ja mangasarjat sekä elokuvat”

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 34 vierailijaa