Kamen no Maid Guy

Tiettyä anime- ja/tai manganimikettä koskevaa kohdistetumpaa keskustelua.

Valvoja: Animeunionin Foorumiaktiivit

Avatar
isokana
Viestit: 1121
Liittynyt: Su Joulu 12, 2004 18:08
Paikkakunta: Espoo
Viesti:

Kamen no Maid Guy

Viesti Kirjoittaja isokana » La Huhti 26, 2008 01:34

Huoh... joskus minä ihan oikeasti luulen, että viihdemakuni on kehittynyt. Sitten tulee taas joku Kamen no Maid Guy ja huomaan nauravani itseni tärviölle sen saman tissihuumorin kanssa, joka oli pop jo 15 vuotta sitten. Tästä olen päätellyt, että olen aina ollut täydellinen ja kehityksen varaa ei vain ole.

Kamen no Maid Guy kertoo tavallisesta lukiolaistytöstä Fujiwara Naekasta ja hänen tavallisesta veljestään Kousekesta. Kuten tavalliset lukiolaistytöt Fujiwara on superomaisuuden perijä ja hänen veljensä normaaliin murrosikään kuuluen sisäkköfetissin pauloissa. Tuleva perinnön mukana tulevat riskit huolestuttavat sisarusten isoisää ja hän palkkaa kaksi sisäkköä hoitamaan kaksikon turvallisuutta kodinhoidon ohella. Ensimmäinen heistä on joka pojan märkä päiväuni ja toinen... jotain ihan muuta.

Jep, pelkät rintoihin liittyvät vitsit eivät vielä tee sarjasta ratkiriemukasta vaan se, että näihin vitseihin liittyy henkivartijasisäkkö Kogarashin läsnäolo. Kogarashi vie miehisyyden niihin ulottuvuuksiin, joihin se voi mennä ainoastaan essu päällään. Fujiwaran muodokas olemus ei kiinnosta häntä kuin emäntänsä hyvinvoinnin muodossa, mikä johtaa moniin nöyryyttäviin ja ah-niin-hauskoihin tilanteisiin. Onneksi sisäkkökaksikon kauniimpi osapuoli Fubuki on aina valmiina korjaamaan toverinsa käytöstä keinoista välittämättä. Näiden kahden opastuksella sisarusten pitäisi sitten luovia koulun, kodin ja perintöä jahtaavien tahojen välissä.

Sarjan huonon ja mauttoman huumorin teho kumpuaa yksinomaan Kogarashin suoraviivaisesta ja miehisen tehokkaasta tavasta hoitaa asioita. Golgo saattaa tappaa kahden kilometrin päästä ja saada naisen per tappo, mutta ei koskaan pystyisi käyttämään USB-liitäntää niin miehisesti kuin Kogarashi puolihuolimattomasti tekee. Kun Kogarashi on läsnä, ei huonoja vitsejä yksinkertaisesti ole olemassa. Miehen syvältä kouraiseva ääni ja hersyvä kukuku-nauru saavat sukat pyörimään jaloissa sukupuolesta riippumatta. Sarjan ansioihin voi lukea myös, että tietotekniikan mahdollisuuksien lisäksi sarjasta voi oppia monia yllättäviä asioita matematiikan laeista, ravintoarvoista ja japanilaisen käsityön yksityiskohtaisuudesta.

Eiköhän tuossa ollut tarpeeksi varoituksia. Kerrataan vielä kuitenkin, että täysijärkiset, vakavamieliset ja hyvällä huumorintajulla varustetut yksilöt toivottavasti pysyvät kaukana tästä. Me muut voimme zOMGata sohvan perukoilta Kogarashin perään.

Linkkejä:
ANN anime
ANN manga
MyAnimeList
Friends? If you're talking about henchmen, I've got lots of those.
I wanted to mess with your mind a bit. Sorry.

Avatar
Kunimura
Viestit: 301
Liittynyt: Ti Marras 21, 2006 18:47
Paikkakunta: Karkkila

Viesti Kirjoittaja Kunimura » La Huhti 26, 2008 08:24

Kaksi ekaa jaksoa on nyt tullut katsottua ja tahdon nähdä lisää. Kuten isokana jo mainitsi, huumori ei sinällään ole mitään ihmeellistä, mutta kun siihen liittyy Kogarashi se toimii ja naurattaa. Ainoa mikä sarjassa häiritsee on Etelä-Korealaista laatua olevaa animaatio, mutta komedioissa ei ole niin väliä miltä animaatio näyttää, kunhan on hauskaa.

Avatar
madu
Viestit: 1442
Liittynyt: To Elo 02, 2007 14:31
Paikkakunta: Espoo
Viesti:

Viesti Kirjoittaja madu » La Huhti 26, 2008 12:37

Ekan jakson katsoin ja siihen se sitten jäikin. Animaatio ja hahmot oli vaan niin törkeän rumia ettei pystynyt, ja minussa on selvästikin aihetta kukkahattutädiksi koska en ole vielä törmännyt yhteenkään ecchi-komediaan mikä olisi ollut missään mielessä viihdyttävä.

Kyyninen paskiainen poistuu taka-alalle, moikka.

Avatar
isokana
Viestit: 1121
Liittynyt: Su Joulu 12, 2004 18:08
Paikkakunta: Espoo
Viesti:

Re: Kamen no Maid Guy

Viesti Kirjoittaja isokana » Ma Kesä 02, 2008 23:06

Nostelen vain ketjua, ettei sarja pääse unohtumaan. Jaksot 2 ja 3 olivat ehkä hiukan heikompia kuin muut, mutta siitä eteenpäin tämä on ollut puhdasta voittoa. Uskomattomia juonenkäänteitä, kunniamerkkejä, illuusioita, korppeja, alusvaatteita, sammalta, treenausta karhujen kanssa, ninjasisäkköjä, erikoistaitoja ja ties mitä muuta. Kogarashi toimittaa huumoria loistavalla ajoituksella ja mielipuolisilla tavoilla. Tietysti sarja on yhä ruma kuin hevosen takapuoli ja huumorin laatu on kyseenalaista, mutta hitto kun meinasi tipahtaa sohvalta parikin kertaa naurusta jakson 7 kohellusta katsoessa.
Spoiler: jakson 7 hupia
Esimerkiksi jakson vesiputoustreenaus oli hienosti toteutettu. Ensin Naeka vetää bambumiekalla lehden halki ja pysäyttää putouksen virtauksen hetkeksi. Tyypillistä epärealistista animemiekkatoimintaa. Sitten Kogarashi pistää vaihteen korkeammalle ja pistää ison tukin tulemaan putouksesta ja Naekan pitää torjua se. Katsoja odottaa lisää epärealistista toimintaa, mutta sitten fysiikka iskee takaisin ja tukki Naekaa päähän. Jonka jälkeen Kogarashi nauraa päälle emäntänsä tyhmyyttä, kun kuvitteli puumiekalla torjuvansa ison tukin. Loistavaa toteutusta.
MyAnimeList
Friends? If you're talking about henchmen, I've got lots of those.
I wanted to mess with your mind a bit. Sorry.

Avatar
Ji
Viestit: 187
Liittynyt: La Heinä 21, 2007 18:31
Viesti:

Re: Kamen no Maid Guy

Viesti Kirjoittaja Ji » Ke Kesä 04, 2008 22:02

Jep oli ihan pakko vilkaista, kun mies maid asussa nähdään.

Olin myyty heti ensimmäisen jakson jälkeen. Kogarashin kaltainen maid olisi omassa taloudessakin varsin mielenkiintoinen.
Ja kaikenlisäksi Kogartashin kukuku-nauru sai minut ainakin joka kerta kihertämään. ^^''
Ei taida olla mitään mitä tämä mies ei osaisi.
Se on sen essun voimaa!
Maid Guy X-Ray-eyes!!!

khöhkhäh jos nyt jotain muutakin kirjoittaisi kuin tämän hahmon ylistämistä. ^^''

Fubuki tieten varsin monasti sarjan aikana pistää Kogarashin ruotuun silloin kuin tämä menee...'ylikierroksilla'. Kovin veristä hommaa. Emäntäkin tuntuu olevan välliin tässä touhussa mukana.
Spoiler:
(se pilli nyt varsinkin)
Veljestä en sano mitään, kun hänestä ei ole mitään sanomistakaan. Jonkinmoinen maid fetissi hänellä kuitenkin tuntuu olevan.

Itsellä nyt ei kovin tämä jälki tökännyt silmään, enkä sitä rumanakaan lähtisi pitämään. Monesti kuitenkin tämä sarja tipautti penkiltä ja tulee varmasti tekemään niin edelleenkin.

Jaahas lisäilen sitten kun muistuu jotain mieleen.
Aiheuttaa yleistä hämminkiä jollei lievää hilpeyttä
sivuvaikutuksena painajaiset.

Avatar
isokana
Viestit: 1121
Liittynyt: Su Joulu 12, 2004 18:08
Paikkakunta: Espoo
Viesti:

Re: Kamen no Maid Guy

Viesti Kirjoittaja isokana » Ti Kesä 17, 2008 23:17

Jakso kahdeksan sitten todisti, ettei tästä sarjasta suuresti hupia irtoa, jos Maid Guy ei ole mukana. Yhteensä ruutuaikaa ehkä puolentoista minuutin verran ja tuloksena kehnoin jakso tähän mennessä. Sinänsä "Use your protrusions!" on ehkä innovatiivisin kannustushuuto, jonka olen kuullut, mutta muuten väsynyttä menoa.
Viimeksi muokannut isokana, Ti Kesä 17, 2008 23:42. Yhteensä muokattu 1 kertaa.
MyAnimeList
Friends? If you're talking about henchmen, I've got lots of those.
I wanted to mess with your mind a bit. Sorry.

Zirdante
Viestit: 99
Liittynyt: Su Kesä 15, 2008 00:31

Re: Kamen no Maid Guy

Viesti Kirjoittaja Zirdante » Ti Kesä 17, 2008 23:35

Ei ole maid guyn voittanutta. Hänestä olisi kyllä monelle hyvä roolimalli :D

Haluaisin kyllä kuulla Maid Guy character song singlen jos sellaista tulee. Parempaa ääninäyttelijää kyseiseen rooliin saa hakea, nimittäin toimii kuin nakutettu.

Avatar
isokana
Viestit: 1121
Liittynyt: Su Joulu 12, 2004 18:08
Paikkakunta: Espoo
Viesti:

Re: Kamen no Maid Guy

Viesti Kirjoittaja isokana » Su Elo 17, 2008 03:19

Hei taas! Varmistan vaan, ettette unohda sarjaa, vaikka haluaisitte!

Jakso 10 osoitti hämmentävästi, että Maid Guy voi olla hauska myös ilman Maid Guyn merkittävää panosta huumoriin. Syy? Tietenkin Jumala. Maid Guy -universumin jumala on kiistatta multiversumin paras jumala ja olen hänen uskollinen ja siunattu palvojansa nyt ja ikuisesti.
Spoiler:
Pistää miettimään, että jos Raamattu esimerkiksi puhuisi kymmenessä käskyssään sisäköistä, minihameista, alusvaatteista, sisäkön alusvaatteiden paljastamisesta, uimapuvuista ja muusta kivasta, niin kuinka paljon suurempi osa tämänkin foorumin porukasta olisi vanhurskaita palvojia?
Ainoa tämän uskon kanssa kilpaileva versio on tietysti Animeconissa esiteltyt Let's Bible, jonka ilmestyksellinen Jeesus kuuman mangatytön hahmossa goottilolitaopetuslapsineen on myös varsin herkullinen seurauskohde sielunhoidon kannalta.

Lisäksi epäilen Maid Guyn olevan Kamina/Simon-akselin isoisoisoisoisiä, koska hän paljastuu "mahdottomuuden särkijäksi".
MyAnimeList
Friends? If you're talking about henchmen, I've got lots of those.
I wanted to mess with your mind a bit. Sorry.

Avatar
Jagdpanther
Viestit: 179
Liittynyt: Su Helmi 08, 2009 19:20

Re: Kamen no Maid Guy

Viesti Kirjoittaja Jagdpanther » Ke Helmi 11, 2009 17:59

Isokanan yrityksistä huolimatta tämä sarja on jo taidettu unohtaa tyystin, mutta nostetaanpas.

Kyllä, itsekin on tullut nähtyä tätä sarjaa, ja ensialkuun itsekin olin, että "tämäkinkö menee jo sille linjalle?" Olin jo pikkasen menossa tympääntymisen puolelle, mutta lopulta kun Ultimate Maid Guy Kogarashi ilmestyi mukaan kuvioihin, en voinut olla pitämättä tästä sarjasta. :D

Juuri tuon ronskin huumorin takia tätä sarjaa on tullut seurattua, ja ihailen kyllä Kogarashin tapaa ratkaista ongelmat, vaikkakaan Naeka tai Fubuki eivät tainneet pitää siitä. Ja ihailen myös Kogarashin kykyjä (USB-yhteys, röntgenkatse ja 37 aistia.) :lol: Ja Rikiya Koyama on juuri nappihenkilö Kogarashin rooliin.
Nähdyt sarjat

フィンランド人 悪魔

Roleplay
Viestit: 79
Liittynyt: Ma Heinä 14, 2008 08:17

Re: Kamen no Maid Guy

Viesti Kirjoittaja Roleplay » Ke Helmi 11, 2009 23:40

Haa, varmaan suosikki ecchi-sarjani, mutta en kyllä niitä kauheasti katsokkaan.

Tosiaan, kuten monet muutkin ovat myös ilmoittaneet ei tämän sarjan vitsit ole hauskoja ilman Naamio Maidi Guyta, hän selvästi se sarjan tähti on :D Erityisesti tulee naurettua Maid Guyn maid guy aisteille, kuinkas monta niitä nyt olikaan? 26 :D ?

Kun kaverilla tämän animen bongasin, katsoin yhtä huutoa jaksoon 11 asti, mutta ei häneltä vielä 12 löytynyt niin piti se jättää väliin. Pitää kyllä lähiaikoina käydä vierailulla ja katsoa tuo viimeinen puuttuva jakso.

Ku ku kuu!

Avatar
Varjostaja
Viestit: 32
Liittynyt: Ti Syys 11, 2007 13:20

Re: Kamen no Maid Guy

Viesti Kirjoittaja Varjostaja » La Elo 22, 2009 12:58

Aivan mahtava sarja XD
Mielestäni animaatiossa ja hahmoissa ei ole mitään vikaa ja huumori on yllättävän hauskaa ja Kogarashi on kyllä yksi parhaimmista naurattajista, joita olen tähän mennessä nähnyt XD
Harmillista tosin että animena sarja loppui jo 12:sta jaksoon, mutta mitäpä sille voi.
Pitäisi varmaan tilata sarjan manga versio jostain, koska se jatkuu ymmärtääkseni pitkästi animen ohi.
Varjostaja.Deviantart <-Tuherruksia

Avatar
Peruna
Viestit: 74
Liittynyt: Su Kesä 07, 2009 00:46
Viesti:

Re: Kamen no Maid Guy

Viesti Kirjoittaja Peruna » La Elo 22, 2009 14:15

Varjostaja kirjoitti:Aivan mahtava sarja XD
Mielestäni animaatiossa ja hahmoissa ei ole mitään vikaa ja huumori on yllättävän hauskaa ja Kogarashi on kyllä yksi parhaimmista naurattajista, joita olen tähän mennessä nähnyt XD
Harmillista tosin että animena sarja loppui jo 12:sta jaksoon, mutta mitäpä sille voi.
Pitäisi varmaan tilata sarjan manga versio jostain, koska se jatkuu ymmärtääkseni pitkästi animen ohi.
huom siitä o vielä yx ova jaxo eli sitä o 13 jaksoo!!! ja ei oo mikää paras sarja mut iha katottava välillä hauska välilä ei!!
MÖRKÖ <-ÄLÄ GLIGGAA

Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Anime- ja mangasarjat sekä elokuvat”

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 43 vierailijaa