Itazura na KISS

Tiettyä anime- ja/tai manganimikettä koskevaa kohdistetumpaa keskustelua.

Valvoja: Animeunionin Foorumiaktiivit

Avatar
Crimson
Viestit: 259
Liittynyt: Su Touko 15, 2005 16:53
Paikkakunta: Kouvola
Viesti:

Itazura na KISS

Viesti Kirjoittaja Crimson » Ma Huhti 07, 2008 22:34

Itazura na KISS kertoo Aihara Kotoko nimellä kulkevasta älyllisesti lahjattomasta tytöstä joka on jo kahden kouluvuoden aikana ollut ihastunut Irie Naokiin; koulun komeaan älykköön. Kolmantena eli viimeisenä kouluvuotena hän päättää tunnustaa rakkautensa kirjeellä ja saakin Naokilta päin naamaa ettei hän pidä tyhmistä tytöistä.
Ja ettei paha onni vielä päättyisi niin samaisena päivänä maanjäristys tuhoaa Kotokon perheen juuri valmistuneen talon, jättäen hänet ja isänsä ilman kotia. Päivän huipentuma on kun Kotokon isän entiset naimisissa olevat koulukaverit pyytävät heidät asumaan luokseen ja kyseisen pariskunnan sukunimi sattuu olemaan 'Irie'...

Itse olen odottanut tätä kuin kuuta nousevaa ja tänään sain RAWin käsiini. Alku näyttää hyvältä ja seuraankin tätä jo ihan sen takia että rakastan kyseistä mangaa. Ainakin ensimmäisen jakson ajan ollaan pyöritty mangan juoneen tarttuneina siinä missä InK'sta tehdyssä Japanilaisessa livesarjassa juoni menee omia teitään pitkin.
Rakastan animen tyyliä koska siinä on sekä uutta että vanhaa. Ensin kesti tottua koska Tada Kaorun tyylissä suu on usein ylempänä kuin pitäisi.

Manga... voih, voisin puhua siitä ummet ja lammet mutta koska se tulisi sisältämään spoilereita niin itken vain sitä tosiasiaa että tämä sarja ei saanut koskaan päätöstä johtuen mangakan, Tada Kaorun yllättävästä kuolemasta vol. 23 jälkeen.
Sarjan loppu jäi kutkuttelemaan
Kaiken draaman ja valeraskauksien jälken Naokilla (joka on ammatiltaan siinä vaiheessa lääkäri) on pientä aavistuksenpoikasta että hänen rakas vaimonsa Kotoko on oikeasti raskaana. Thank you for cliffhanger, Tada-sama.
joten odotan erittäin suurella mielenkiinnolla miten animesarja lopetetaan, jos pääsee edes lähellekään mangan loppua.

Itazura na KISS viralliset sivut.
Itazura na KISS animenewsnetworkilla: anime & manga

Muuta:
Itazura na KISSistä on myös Taiwan livesarja josta on ensimmäinen kausi valmis ja nyt mennään toista kautta
jossa ensimmäisessä räplätään läpi Naokin ja Kotokon suhde siihen pisteeseen kun menevät naimisiin. Toisessa kaudessa perehdytään Kotokon sekä Naokin elämää naimisiinmenon jälkeen.
EDIT// huhujen mukaan anime tulee käymään läpi 23 volumea ja sarja tullaan päättämään ennen Tadan kuolemaa tekemiä suunnitelmia hyväksikäyttäen.
Viimeksi muokannut Crimson, Ke Huhti 09, 2008 16:24. Yhteensä muokattu 2 kertaa.
@cosplay.com ° C² cosplay@tumblr °
あ! シチュ〜! シチュ〜!

Avatar
Nonachi
Viestit: 2
Liittynyt: Pe Marras 02, 2007 23:37

Viesti Kirjoittaja Nonachi » Su Huhti 20, 2008 23:26

Itazura na Kiss on yksi lempi sarjoistani... kun sain tietää että siitä tehdään anime olin aivan innoisssani, nyt katsottuna on kolme ensimmäistä jaksoa eikä ne ole tuottanut pettymystä.. :D

Avatar
isokana
Viestit: 1121
Liittynyt: Su Joulu 12, 2004 18:08
Paikkakunta: Espoo
Viesti:

Re: Itazura na KISS

Viesti Kirjoittaja isokana » Su Loka 05, 2008 21:45

Heitetään tunkkainen kommentti, kun pääsin animen loppuun.

Ehkä on liikaa toivoa, että jokainen sohjo-sarja olisi Lovely Complex, mutta olisi Itazura na Kiss voinut vähän enemmän yrittää. Alku oli ihan tarpeeksi kohtuullinen, mutta jossain vaiheessa rupesi ärsyttämään enemmänkin, kun tilanne ja suhteet eivät kehittyneet mihinkään (joo, kaikkea toki tapahtui, paljon enemmän kuin yleensä, mutta itse suhde tuntui samalta paikalla juoksemiselta koko ajan). Huumorikaan ei ollut erityisen leiskuvaa. Pääpari olikin varsinainen tapaus. Kotoko oli äärimmäisen turhauttava, kun hän roikkui epätoivoisesti Iriessä riemuiten jokaikisestä pienestä armopalasta, mitä herra suvaitsi antaa. Irie taas kylmä idiootti, jonka välinpitämätön suhtautuminen muihin sai raivon partaalle. Muut hahmot tuntuivat yhtä typeriltä roolin suorittajilta (Kinnosuken ja Chrisin juttu tuntui suoralta kopiolta pääparista, Matsumoton ja Sudon tapauksessa sentään roolit vaihdettu). Lopussa onneksi sitten tapahtuikin jotain kehitystä, mikä pelasti sarjan syvimmistä syövereistä.
Spoiler: spoilereita koko sarjasta
Kun sarjan idea on tavannomaisuudesta poiketen seurata paria myös lukion jälkeen avioon ja lasten hankintaan asti, niin miksi pirussa siitä avioelämästä piti tehdä pelkkää lukioromanssin kopiota? Olihan koko naimisiinmeno päättömästi toteutettu ja siten ihan oikein, ettei ongelmat maagisesti ratkea valojen vannomisen jälkeen, mutta kun on katsonut sen 13 jaksoa, kuinka Kotoko yrittää ja Irie on kylmä, niin olisi toivonut avioelämältä jotain muuta tarjottavaa. Eivätkä Irien oivallukset siitä, että tarvitsee Kotokoa, oikein riittäneet herättämään sympatioita. Sinänsä viimeisiä kuutta jaksoa oli ihan katsoa, kun suhde ei enää ollut samaa tuskaista vääntöä kuin edelliset 20 jaksoa ja lapsi sopi perheeseen lopussa kuin piste iin päälle.
Kaipa sarjan ongelmat voi tiivistää yhteen sanaan: "Miksi?" Ei oikein missään vaiheessa tullut sellaista oloa, että Kotokon ja Irien suhde olisi ollut tavoittelemisen arvoinen sinnikkään tytön jankutuksesta huolimatta. Alku ok, loppu hyvä, mutta väliin mahtuu paljon v-käyrän nousua aiheuttavaa tapahtumaa.
MyAnimeList
Friends? If you're talking about henchmen, I've got lots of those.
I wanted to mess with your mind a bit. Sorry.

Avatar
jessykkä<3
Viestit: 34
Liittynyt: Su Heinä 01, 2007 18:34

Re: Itazura na KISS

Viesti Kirjoittaja jessykkä<3 » Ma Helmi 16, 2009 13:00

Tämä sarja on ihana..!! (Kertoo tarinaa minun kaverista ja veljestä :wink: Tai ainakin minä voin saada sellaisen kuvan ) Tarina ja juoni on ihania! Pidän hahmoista ja suosittelen. Piirustus tyyli ei oloe lempparityyliin mut tykkään ja menettelee.

Suosittelen kaikille jotka pitää hassuista rakkaustarinoista ja siitä kuinka rakkaus voittaa teilleen tulevat esteet :D

Avatar
Hikaru90
Viestit: 8
Liittynyt: Ma Maalis 23, 2009 19:03
Paikkakunta: Turenki
Viesti:

Re: Itazura na KISS

Viesti Kirjoittaja Hikaru90 » Ma Maalis 23, 2009 19:46

Joo tämä sarja on tosi hellyttävä, vaikkakaan en ole sitä katsonut kokonaan. Katsoin anime versiosta tehdyn draama sarja version "it started with a kiss" ja "they kiss again", joka pohjautuu suoraan animeen. Oli älyttömän hauska ja söpö. Jänskää romanssia! Olen itsekkin yhtä taukki kouluasioissa.
MAL, MDL // Skype: Hikaru90 // MSN: hikarushidou90(at)hotmail.com

Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Anime- ja mangasarjat sekä elokuvat”

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 32 vierailijaa