Baccano!

Tiettyä anime- ja/tai manganimikettä koskevaa kohdistetumpaa keskustelua.

Valvoja: Animeunionin Foorumiaktiivit

Avatar
madu
Viestit: 1442
Liittynyt: To Elo 02, 2007 14:31
Paikkakunta: Espoo
Viesti:

Baccano!

Viesti Kirjoittaja madu » Ti Syys 11, 2007 19:44

Baccano! on melko uusi anime, josta on tähänmennessä ilmestynyt Japanissa 5 jaksoa kolmestatoista. Baccano! kertoo kaikennäköisistä siisteistä asioista - junista, hatuista, mafiasodista, alkemisteista jotka ovat keksineet kuolemattomuuseliksiirin, erinäköisistä mielipuolista jotka ovat juoneet kyseistä eliksiiriä, ja kaikesta muusta tosi siististä. Siististä niinku cool.

Baccano! sijoittuu 1930-luvun Amerikkaan. Tämäkin on aika siistiä, koska vastaavanlaista animea ei ole aikaisemmin tullut vastaan. Asetelma on yllättävän autenttinen, vaikka jengi puhuukin japania ja nimet nyt eivät ole ihan sieltä uskottavimmasta päästä.

Siistiä on myös tapa, jolla kaikki esitellään. "Päähenkilöt" läväytetään katsojan naamalle kuin Thompson-konepistoolin suusta - heti alkuteemassa esitellään 17 henkilöä, ja alkujaksojen perusteella he kaikki ovat melkein yhtä keskeisiä, joten päähenkilöstä ei oikein voi puhua. Vaikka henkilöhahmoja onkin valtavasti, melkein jokainen on mielenkiintoinen, ja jotkut todella mielenkiintoisia - muutamina esimerkkeinä Bonnie ja Clyde-tyylinen rosvoduo Isaac ja Miria, joiden dialogi ja eleet on loistavaa katsottavaa, täysin ihme-niminen pelkurimainen terroristikoplan pomo Jacuzzi Splot, ja täysin mielipuolinen sarjamurhaaja Ladd Russo, joka nelosjakson nimeä lainatakseni nauttii paljon puhumisesta ja tappamisesta (ja tulee ehdottomasti voittamaan seuraavan saiGARin, btw).

Kaiken muun lisäksi soppaa sekoitetaan Pulp Fiction-tyylisesti esittämällä tapahtumat ihan muussa järjestyksessä, kuin ne tapahtuivat. Ei mitenkään Haruhisti, että jaksot vaan ovat vähän hassussa järjestyksessä, vaan kesken jakson kohtaukset hyppivät vuosia ajassa eteen- ja taaksepäin. Homma hoidetaan loistavasti kotiin, ja juuri sopivan verran kerrotaan ja jätetään kertomatta - vaikka tarinankerronta onkin sekavaa, se on tarkoituksellisen sekavaa, ja jos jaksaa itseään pikkasen vaivata, kyllä siinä mukana pysyy.

Onko kukaan muu vielä kerennyt tutustumaan? Jos ei, suosittelen lämpimästi. Äärimmäisen viihdyttävää materiaalia.

Ja sitä ANN & wiki-linkkiä, vaikkei sieltä nyt paljoa tavaraa vielä löydykkään

http://www.animenewsnetwork.com/encyclo ... hp?id=7492
http://en.wikipedia.org/wiki/Baccano!

Avatar
Krypfto
Viestit: 369
Liittynyt: To Marras 02, 2006 14:23
Paikkakunta: Tampere

Re: Baccano!

Viesti Kirjoittaja Krypfto » Ti Syys 11, 2007 20:20

Foucaultin heilurin ja Le Chevalier d'Eonin pohjilta olen muotoillut seuraavanlaisen hypoteesin: Yksikään fiktio, jossa on mukana St. Germainin kreivi, ei yksinkertaisesti voi olla huono. Ja kukapa muukaan tämä salaperäinen journalisti Gustav Saint-Germain (äänenään the one and only Norio Wakamoto!) voisikaan olla? Sarjakin on tähän asti ollut täsmälleen hypoteesini mukainen: kaikkea muuta kuin huono.
madu kirjoitti:(ja tulee ehdottomasti voittamaan seuraavan saiGARin, btw)
Ottamatta millään tavalla kantaa hahmojen GARiuteen, joudun toteamaan ihan kylmien tosiasioiden pohjalta että kyllä se Kamina taitaa kuitenkin olla se ilmiselvä voittaja. Mutta ei siinä mitään, järjestetään SaiMurhanhimoinensekopäävekkuli, siinä ei Laddille haastajia löydy (koska Ladd tappoi ne kaikki jo)!
Yhteiskunnan vihollinen numero !!!
Illuminated realization number one: You are the only light there is for yourself, my friend.

Avatar
madu
Viestit: 1442
Liittynyt: To Elo 02, 2007 14:31
Paikkakunta: Espoo
Viesti:

Re: Baccano!

Viesti Kirjoittaja madu » Ti Syys 11, 2007 20:28

Krypfto kirjoitti:Ottamatta millään tavalla kantaa hahmojen GARiuteen, joudun toteamaan ihan kylmien tosiasioiden pohjalta että kyllä se Kamina taitaa kuitenkin olla se ilmiselvä voittaja.
Katos perskule, pääsi vähän jotain unohtumaan :lol:

Baccano! voisi olla erittäin mielenkiintoista kuulla dubattuna, englannin kieli ja hyvät ääninäyttelijät voisivat nostaa tunnelmaa edelleen eikä latistaa sen täysin niinkuin yleensä.

Avatar
isokana
Viestit: 1121
Liittynyt: Su Joulu 12, 2004 18:08
Paikkakunta: Espoo
Viesti:

Viesti Kirjoittaja isokana » Ma Loka 22, 2007 00:16

Nostetaan ketjua. Maratoonasin viikonlopun aikana käännetyt jaksot ja olen vaikuttunut. Kun pyöritetään näin montaa eri tarinaa eri ajoilta ja saadaan siliti pidettyä katsojan mielenkiinto herpaantumatta kaikissa niissä, ollaan hyvillä vesillä. Varmasti edellä mainittujen vähintäänkin herkullisten hahmojen ansiota, mutta kyllä ohjaajallakin täytyy olla homma hyvin hanskassa, koska tällainen rakenne hajoaa hyvin helposti käsittämättömäksi sotkuksi. Lisäksi tuo rento tyyli on äärimmäisen viihdyttävä.Tuskin maltan odottaa minkälainen keitos tästä saadaan aikaiseksi ennen viimeistä jaksoa. Ei se loppu, vaan se matka, miten sinne päädyttiin.
MyAnimeList
Friends? If you're talking about henchmen, I've got lots of those.
I wanted to mess with your mind a bit. Sorry.

Avatar
madu
Viestit: 1442
Liittynyt: To Elo 02, 2007 14:31
Paikkakunta: Espoo
Viesti:

Viesti Kirjoittaja madu » Ma Loka 22, 2007 17:48

Huh huh, kylläpä ysijaksossa lätty lätisi ja rankasti. Higurashi Kai näyttää kyllä tollasen naamankuorinnan rinnalla ihan lastenohjelmalta.

Muita observaatioita: jos Baccanoon on luottaminen, muodikkaat letti-toisen-silmän-päällä emokampaukset olivat muotia jo 30-luvulla.

Nyt alkaa jo melkein kaikki antagonistit olla selvillä, tosin joidenkin motiivit on vielä vähän hämärän peitossa (toisaalta se, että tykkää tappamisesta ei välttämättä ole kenenkään kohdalla niin hirveän kaukaa haettua). Ja Czeslaw on tajuttoman moe.

Avatar
Cyb
Viestit: 180
Liittynyt: Ke Loka 13, 2004 21:08
Paikkakunta: Forssa

Viesti Kirjoittaja Cyb » Ke Loka 24, 2007 00:35

Muodikkaat letti-toisen-silmän-päällä emokampaukset olivat muotia jo 1700-luvulla, jos Baccanoon on luottaminen. Ja kun kerran hahmodesignistä oli puhe, tuli itselläni heti mieleen (varmaankin silmistä)Tinkle Bell, mikä ei missään nimessä ole huono juttu.

Juonen kuljetus on onnistunutta, sama asia käydään moneen kertaan läpi monesta eri näkökulmasta, mikä lisää tarinaan syvyyttä ja selventää muuten ehkä liian epäselväksi jäävää ajallisesti epälineaarista kerrontaa.
SchützTaffel

Avatar
madu
Viestit: 1442
Liittynyt: To Elo 02, 2007 14:31
Paikkakunta: Espoo
Viesti:

Viesti Kirjoittaja madu » To Marras 01, 2007 20:30

..ja minä kun kuvittelin, että meininki ei voisi enää mennä kovin paljon paremmaksi.

Kuva

Kiirettä, Ayu, kiirettä.. ei jaksa odottaa

edittiä 11:n jälkeen: Aaaa, jokainen jakso on aina edeltäjäänsä parempi. Jos sama tahti jatkuu vielä kahden jäljelläolevan ajan, saatta Higurashi joutua luovuttamaan kultamitalinsa Baccanolle lajissa "paras anime ikinä". Niin loistavia kohtauksia taas, trion kuolemantanssi junan katolla ja Rail Tracerin toimepiteet tuo vähän mieleen Nightingalen kappaleen.. "I have come to teach you pain, I'll give you a lesson in evil".. jotenkin Laddinkin täysin mielipuolinen brutaalius jää Rail Tracerin kylmän kalkuloidun sadismin varjoon. Ja kaiken veren ja pimeyden takaa kiiluvat silmät on niin BAD ASS. Tajuttomat propsit ohjaajalle kyllä siitä, miten hyvin homma pysyy käsissä, vaikka tapahtumat onkin ihan sikin sokin. Olen jostain lukenut, että DVD:llä Baccanollekin tullaan vetämään Haruhit, eli asiat tapahtuisivat siinä oikeassa järjestyksessä, mutta uskon että se kyllä pikkasen latistaa tunnelmaa, koska kaikki on suunniteltu niin loistavasti käyttäen tuota "satunnaista" aikajärjestystä. On kyl niin hyvää ja intensiivistä kamaa että.

Avatar
Krypfto
Viestit: 369
Liittynyt: To Marras 02, 2006 14:23
Paikkakunta: Tampere

Viesti Kirjoittaja Krypfto » Su Marras 25, 2007 15:34

Huhhuh, ohi on - ja aikamoista kyytiä olikin. Loppukohtaus oli ehkä ihanin ikinä. Toista kautta vaan pukkaamaan, perkele, eihän tässä ehditty käsitellä vasta kuin ensimmäiset kolme, neljä kevytromaania.
Yhteiskunnan vihollinen numero !!!
Illuminated realization number one: You are the only light there is for yourself, my friend.

Avatar
isokana
Viestit: 1121
Liittynyt: Su Joulu 12, 2004 18:08
Paikkakunta: Espoo
Viesti:

Viesti Kirjoittaja isokana » Su Marras 25, 2007 17:01

Jep, kyyditetty olo on. Baccano on ehkä lähinnä Cowboy Bebopin tunnelmaa, mitä olen sen jälkeen katsonut. Baccano leikittelee kyllä enemmän katsojalla ja sisältää pari gallonaa enemmän verta, mutta vakavan rento ote on mukana. Ja miljöö ja musiikki.

Käytän sanaa vinksahtanut nykyään liikaa, mutta hahmoissa oli juurikin sitä sopivasti. Isaacista ja Miriasta ei nyt kannata puhuakaan, he ovat ihan muilla tasoilla, mutta joku Rail Tracer tai Ladd olivat ihkuja. Joo, me tykätään tappaa ihmisiä, mieluusti mahdollisimman verisesti, ja kuolemattoman lapsen tappaminen yhä uudestaan ja uudestaan mahdollisimman tuskaisilla keinoilla on niinku best idea ever, mutta me ollaan kanssa niin söpösti rakastuneita. Ja olihan ne hyviksetkin ihan mahtavia. Jacuzzi + Nice <3

Jatko-osaa tietysti toivotaan, mutta arvostan kuinka sarja päätettiin niin, ettei mitään karmeita juonenpätkiä jätetty roikkumaan, vaan enemmän pikku viittauksia siitä, että näillä ja näillä hahmoilla on vielä jotain sanottavaa. Tuli sellainen olo, että vaikka tämä oli vain osa suuremmasta kokonaisuudesta, kerrottiin kuitenkin kokonainen tarina.

Kompataan Krypftoa: loppukohtaus oli aika pirun loistava.
MyAnimeList
Friends? If you're talking about henchmen, I've got lots of those.
I wanted to mess with your mind a bit. Sorry.

Avatar
Pavez
Viestit: 531
Liittynyt: Ke Loka 18, 2006 13:48
Paikkakunta: Turku
Viesti:

Viesti Kirjoittaja Pavez » Su Joulu 09, 2007 04:56

17 hahmoa, 13 jaksoa ja kronologia tarinankerronnassa olematon. Hieman pelotti kun sarjan alkuasetelmiin tutustuin(sekasotkultahan tuo näyttää). Mutta kun huomasin, että 89% ketjun viesteistä oli joko Madulta, Krypftolta tai isokanalta, tiesin ettei tämä voi olla pettymys.

Ja kyllä, olin(tai siis te olitte) oikeassa, sillä sarjahan on aivan loistava. Olin hienoisessa shokissa kun huomasin, ettei nimien muistaminen olekaan niin vaikeaa, että pienen alkuhämmennyksen jälkeen tajuaa nopeasti mitä missäkin ajassa tapahtuu, ja että tarinan seuraaminen ei ollut työlästä, vaikkakin vaati keskittymistä. Ohjaajalle propsit tosiaan.

Hahmot olivat aivan fantastisen upeita. Se, miten kolmessatoista jaksossa on onnistuttu rakentamaan näin hyvät hahmot on jo saavutus sinänsä. Jacuzzi on säälittävässä sankariudessaan loistava, Ladd&Vino-combo on nerokas, sillä ensin tulee Ladd ja "Toi heppu on aivan sekasin, saatanan sadisti...", jota seuraa Rail Tracer ja "Voi pyhä helvetti ei kai toi oikeasti ai-- CZEEEEES!!!!! *kyyneliä*". Isaac ja Miria kurvaavat hauskan ja ärsyttävän välillä aika nopeaa tahtia, vaikka suurimmaksi osaksi ne ihan mukavaa katsottavaa olikin.

Miljöö ja tunnelma ansaitsevat myös kehunsa, sillä 30-luku on yksinkertaisen päheästi cool. Verta ei säästellä, mikä mielestäni sopi synkkään tunnelmaan loistavasti.

Vedin koko sarjan kolmessa osassa tänään, ja tuntui paikoittain enemmän leffalta kuin sarjalta, sen verran intensiivistä oli homman eteneminen. Ajatus ei saa harhailla, tai muuten tippuu kyllä armotta kyydistä. Keskittyminen kyllä palkittiin ainakin omalla osalla, sillä tämä oli kyllä yksi parhaista kyydeistä vähään aikaan.

*edit*
Extranaurubonuksena loppukohtauksessa vielä se, että vaikka oltiin miltei nykyajassa, sankariduomme vaatetus oli juuttunut jonnekin hippiajalle, 60- tai 70-luvulle.

Avatar
Olke
Viestit: 274
Liittynyt: Ti Kesä 12, 2007 21:36

Viesti Kirjoittaja Olke » La Helmi 02, 2008 18:44

Nostetaanpas tätä ketjua vähän, kun minäkin tulin tämän kerran viimeinkin katsoneeksi. Joskus tämän ketjun ensimmäisen viestin aikoihin tuumailin, että voisin katsoa tuon sitten joskus. Sitten joskus oli viime viikonloppu, jolloin satuin eräällä foorumilla näkemään Baccanon ensimmäisestä jaksosta napatun .gif-animaation. Siinä siis se pummi hyökkää puukolla Firon kimppuun ja katkoo tältä sormet, jonka jälkeen Firo vetää pummia dunkkuun. 100-0. Tuumasin siihen, että sikasiistii. Niinku cool, kuten madukin sanoi. Sitten satuin vielä /a/:ssa näkemään ketjun, jossa hehkutettiin Baccanon OP:tä ja pakkohan minunkin oli jo viimeistään siinä vaiheessa tämä katsottava.

OP on mahtava. Sitä katsomalla ja kuuntelemalla on heti niinku fiilikset päällä. Minäkin ihan svengailin täällä ja sitten joku katsoi ihmetellen viereisestä huoneesta. Sitten svengailin lisää. Ei sitä voi vastustaa. Tapa, jolla päähenkilöt esitellään on niin cool, että huhhuh.

Luulin aluksi, että Baccano kertoo yhtä monta eri tarinaa kuin mitä OP:ssa esitellään henkilöitä. Siis sillä lailla, että samassa tilanteessa esitellyt henkilöt kuuluisivat samaan tarinaan. No, kyllähän se tavallaan niin tekeekin, mutta itse kuvittelin, etteivät nämä tarinat liittyisi toisiinsa juuri lainkaan. Juuri lainkaan eli niin, että tarinat tapahtuvat samassa ajassa ja paikassa, mutta eri tarinat eivät niin sanotusti kohtaa. Voi, kuinka väärässä olinkaan.

Se tapa, jolla Baccanossa juonenkuljetus hoidetaan, on hieno. Jos tapahtumia ei olisi sekoitettu, minulla olisi voinut olla jossain vaiheessa tylsää tätä katsoessa. Esimerkiksi Even Genoardin tarinaa en osannut arvostaa juuri lainkaan. Ennen viimeistä jaksoa. Samoin junaosuudet tuntuivat välillä ärsyttäviltä, koska halusin tietää vain, kuinka Firo sai kuolemattomuuden. No, asia oli näin vain alussa ja mitä pidemmälle loppua kohden mentiin, sitä mielenkiintoisemmaksi jokainen tarina kävi.

Entäs hahmot sitten? Enpä olisi tätä ennen uskonut, että kolmessatoista jaksossa voi esitellä noin suuren määrän hahmoja, ja saada ne kaikki tuntumaan vieläpä mielenkiintoisilta. Kaikkiin hahmoihin keskityttiin mielestäni sen verran, ettei yhdessäkään vaiheessa tullut sellainen tunne, että jonkun hahmon pärstää olisi joutunut katsomaan liian pitkään. Tai vaihtoehtoisesti ketään ei jätetty niin parrasvalojen ulkopuolelle, että minä sen nyt noin viisi minuuttia viimeisen jakson päätyttyäkin vielä muistaisin. Ja silti lopussa annettiin olettaa, että kaikista olisi vielä paljon kerrottavaa. Isaac ja Miria olivat koko pölkkypäisyydessään niin hieno kaksikko, ettei toista.

Väkivallan suhteen olin yllättynyt. En tiedä, olinko sitten niin tuudittautunut tähän nykymeininkiin, että verta ei joko näytetä ollenkaan tai sitten näytetään vain vähän ja silloinkin mustaksi värjättynä. Joka tapauksessa yllätys oli positiivinen. Ja kyllähän sitä verta sitten olikin. Vieläpä ihan juoksevassa muodossa eikä vain kuivuneena johonkin seinään. Laddin nyrkkeilykohtauksessa tuntui pahalta, eikä Rail Tracerin toimintaa seuratessa olo ollut sen parempi. Ja nuo ovat siis hyviä juttuja. Rail Tracerin tappelemistä olisin kyllä halunnut katsella enemmänkin. Sen verran mahtavaa "lol hypin ja loikin niin vauhdikkaasti, ettei silmät pysy perässä"-touhua sekin oli.

Pitää toivoa, että tästä tulee sitten joskus toinen kausi.

Avatar
Tagawari
Viestit: 97
Liittynyt: Ma Maalis 12, 2007 19:20
Paikkakunta: Lappeenranta / Taipalsaari

Viesti Kirjoittaja Tagawari » La Helmi 02, 2008 23:26

Ah Baccano, päätinpä katsoa tämän sarjan luettuani topikin aloitusviestin (siitä on jo aikaa). Kyllä, täytyy yhtyä kaikkiin ylläoleviin, aivan mahtava sarja! Ensinnäkin OP nappaa mukaansa menevällä ja jazzahtavalla saundillaan.
Aluksi aikajärjestys aiheittui hieman hämminkiä, mutta siihen tottui ja huomasin sen olevan erinomaisesti tehty. Varmasti toisella katselukerralla aukenee vielä enemmän. 1900-luvun alku, gangsterit ja mafia sekoitettuna yliluonnollisiin elementteihin todellakin tekee sarjasta coolin.
Suosikkihahmoiksi nousivat Isaac ja Miria sekopäisyydellään ja rennolla meiningillään. Laddon mielettöömyden ja sadomasokistisuuden korostaminen sai ihan tutisemaan. Juuri kun jännität jotain, niin mukaan hyppäävät Isaac ja Miria keventämään (joskus valitettavasti) tunnelmaa.
Välillä ärsytti, kun heidät kuvattiin lähes pakolla hiukan tyhmiksi hahmoiksi, joita he mielestäni eivät olleet.
Ja kuten jo mainittu, juuri kun luulet, että Laddoa pahempaa ihmistä ei olekkaan, niin mukaan hyppää tietysti Rail Tracer!
Todellakin jäi tunne, että tästä on pakko tulla jatkoa. 13 jaksoa ei riitä mihinkään. Juuri tuo lopun avoimuus antoi olettaa että jatkoa olisi (toivon mukaan) tulossa. Kakkoskautta kehiin!

Tuli myös tarkistettua ANN jaksot, nähtävästi DVD:illä julkaistaan 2 bonusepisodia.
14.
Graham Spector's Love and Peace DVD 5:llä sekä

15.
The Juvenile Delinquents Who Arrived at the Upscale Residential District are Still the Same as Always. DVD 7:lla.
Hi Everyone Meet bunny
(\__/)
(='.'=)
(")_(")Help Bunny by Copying and pasting Bunny into your signature to help him gain world domination!

Avatar
madu
Viestit: 1442
Liittynyt: To Elo 02, 2007 14:31
Paikkakunta: Espoo
Viesti:

Re: Baccano!

Viesti Kirjoittaja madu » Ma Kesä 02, 2008 12:13

Oi kyllä. Nyt on OVA-jaksotkin katsottu ja voi juma että nekin oli loistavat. Ykköskauden avoimet tarinanpätkät saatiin suurimmaksi osaksi pistettyä pussiin ja esiteltiinpä noissa vielä yksi mielipuoli lisää johon sitten liittyi vielä oma tarinansa. Jotenkin kaikki hahmot tuntuivat vielä mukavammilta junanjälkeisissä tapahtumissa, ja varsinkin Chanen ja Clairen rakkaustarina oli tosi söpöä katsottavaa. Ja vikassa jaksossa comebackin tekee Wakamoto (!!), jonka puheet voitaisiin melkein tulkita lupaukseksi kakkoskaudesta - tarinalla ei ole alkua eikä loppua, on vaan iso yhtälö jonka osat vaikuttavat toisiinsa, ja se jatkuu ja jatkuu. Ja Carol on moe. Ja Rachel. Ja Chane. Ja Nice (jumaliste että kakkos-OVAn alkukohtaus oli oikeasti pysäyttävä, ihan kamala tuskanhuuto). Aivan käsittämätöntä settiä, toivottavasti tulee vielä lisää.

Avatar
Pavez
Viestit: 531
Liittynyt: Ke Loka 18, 2006 13:48
Paikkakunta: Turku
Viesti:

Re: Baccano!

Viesti Kirjoittaja Pavez » Ma Kesä 02, 2008 19:49

madu kirjoitti:Ja Carol on moe. Ja Rachel. Ja Chane. Ja Nice (jumaliste että kakkos-OVAn alkukohtaus oli oikeasti pysäyttävä, ihan kamala tuskanhuuto). Aivan käsittämätöntä settiä, toivottavasti tulee vielä lisää.
Juuri näin.

Kakkos-OVAn alku oli tosiaan aika sairas. Kaikki olisi ollut suht ok, mutta sitten Nice vielä sanoo "I just remembered something funny.", jolloin minulla ainakin tuli sellainen "Ei helevetti..."-fiilis. Chanen uusi mekko ja hänen "Miksi kaikki rakastavat minua?"-ihmettelyt olivat totally moé.

Ja toivotaan, että viimeisimmän jakson nimi on enne. Nimittäin näin kovalla tarinalla ei kuulukaan olla loppua!

Avatar
isokana
Viestit: 1121
Liittynyt: Su Joulu 12, 2004 18:08
Paikkakunta: Espoo
Viesti:

Re: Baccano!

Viesti Kirjoittaja isokana » Ma Kesä 02, 2008 22:50

Tai sitten ikuinen pessimisti sanoo, että jatkopuheet viittaavat vain siihen, että käykääpä ostamassa niitä romaaneita, jos haluatte tietää, miten asiat jatkuu.

Mutta OVAt tarjosivat tosiaan sitä samaa entistä hienoa menoa. Intensiteetti ei ehkä ollut varsinaisen sarjan tasolla, mutta kivaa riitti silti. Kakkosen alku sattui kovaa. Vaikka sen arvasi mitä tapahtuu, kyllä se hätkähdytti. Kuin suoraa kemian työturvallisuusvideosta. Pitäisiköhän sitä itsekin pitää ahkerammin suojalaseja päässä? Graham oli hieno tuttavuus. Laddissa on sentään se, että mies pitää itsensä jotenkin hallinnassa väkivallan himossaan, mutta Graham on ihan sekaisin ja vaikuttaa sitä kautta huomattavasti uhkaavammalta tapaukselta. No, ehkä sillä metrisellä jakarilla on jotain tekemistä asian kanssa myös. Ja yksi huomio siitä, kuinka hienosti Baccanon animaatio on onnistunut: kun Chane lähtee Jakuzzin vuoteen luota kynä kädessään, niin tuliko kenellekään muulle mieleen, että siinä on tappava ase? Hän vain kävelee rennosti poispäin, mutta koko olemus ja ote kynästä kertoo silti, että se on vain yhden väärän liikkeen päässä sydämestäsi.

Ja loppukaneettina: kaikki hahmot ovat yhä ihan ihkupihku höpönpöppöjä!
MyAnimeList
Friends? If you're talking about henchmen, I've got lots of those.
I wanted to mess with your mind a bit. Sorry.

Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Anime- ja mangasarjat sekä elokuvat”

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 24 vierailijaa