Code Geass

Tiettyä anime- ja/tai manganimikettä koskevaa kohdistetumpaa keskustelua.

Valvoja: Animeunionin Foorumiaktiivit

Avatar
isokana
Viestit: 1121
Liittynyt: Su Joulu 12, 2004 18:08
Paikkakunta: Espoo
Viesti:

Viesti Kirjoittaja isokana » Ti Loka 16, 2007 15:38

madu kirjoitti:Lopetus oli erinomainen, tosin ainakaan minun mieleeni ei tule mitään tapaa, jolla jatkosta saataisiin millään muotoa järkevä. Tohon olis melkein saanut jättää.. ei sillä että avoin lopetus olisi aina hyvä ratkaisu *coughAKAGIcough* mutta CG:n kohdalla se mielestäni olisi kyllä toiminut.
Kehittelin muutama viesti takaperin skenaarion, jolla homma jatkuisi "suhteellisen" "sujuvasti". Geass on tietysti sen verran psykoottinen tapaus, ettei mitään varmuutta tekijöiden takataskuista löytyvistä käänteistä ole. Mutta missään nimessä hommaa ei saa jättää tuohon tilanteeseen, kun lähes tulkoon kaikki taustalla vaikuttavasta suuresta kuviosta on hämärän peitossa.
MyAnimeList
Friends? If you're talking about henchmen, I've got lots of those.
I wanted to mess with your mind a bit. Sorry.

Avatar
Guildenstern
Viestit: 230
Liittynyt: La Syys 02, 2006 18:49

Viesti Kirjoittaja Guildenstern » Ti Loka 16, 2007 16:45

Katsoin finaalin jo jokin aika sitten, mutte ketjun innoittamana päätin kommentoida muutamia asioita. Code Geass on kuitenkin hyvin mielenkiintoinen sarja: välillä sen typeryys ärsyttää paikat hampaista, mutta juuri kun olet päättänyt lopettaa katsomisen, tapahtuu jotain niin coolia ja loistavaa, että mieli muuttuu alta aikayksikön.

Niin, ja henkilön, jonka mielestä Lelouch on normaalilla tunne-elämällä varustettu ihminen, jolla on terve suhtautuminen kuolemaan, kannattaisi tarkistaa crayonit laatikossaan. Ei sillä, pidän kyllä hahmosta, muttei minulla silti ole pokkaa sanoa häntä kovin hyväksi roolimalliksi.

Spoilereita:
Huolimatta siitä, että finaali päättyi näennäisen kutkuttavaan cliffhangeriin, vähän aivosoluja vaivaamalla jännitys laantuu kummasti.

1: Lelouchin Geass vaikuttaa yhä Suzakussa, kuten parissa kohtaa kävi ilmi. Niinpä Suzaku ei voi ampua Lelouchia (ainakaan kuolettavasti) koska silloin Lelouchin pommi tappaisi hänetkin, mikä on vastoin aikaisempaa käskyä ("elä").
2: Minun puolestani Lelouch voisi ampua Suzakun. Sarjan ärsyttävin hahmo, joka ei ole saanut aikaan mitään muuta kuin pakollista melodraamaa ja angstia. Mutta toisaalta, Suzakua on ammuttu jo kerran ja miten hänelle kävi? Eikä Lelouch ole järin vakuuttava tussari kourassa (onko hän käyttänyt asetta kertaakaan?)
3: Mitä tekee Karen? Hän ei voi tappaa Lelouchia, koska se merkitsisi Japanin vastarinnan lopullista tuhoa ja toisen tuotantokauden hajoamista ensimmäiseen jaksoon. Mutta riittääkö hänen kanttinsa Suzakun eliminoimiseen? Annas kun mieti...Ei.

Summam summarum - kaikki kävelevät tästä kohtaamisesta ulos elossa.

Avatar
madu
Viestit: 1442
Liittynyt: To Elo 02, 2007 14:31
Paikkakunta: Espoo
Viesti:

Viesti Kirjoittaja madu » Ti Loka 16, 2007 17:07

Tuohon kakkospointtiisi viitaten, oli kyllä vähän ärsyttävää kun ihmiset eivät kuole, kun heidät tapetaan. Aikamoisia hernepyssyjä tuntuu jengi kyllä käyttävän.

Lelouch ainakin kerran käytti hernepyssyään (Euphemiaan), vaan eipä sekään tuottanut tulosta kuin vasta hyvin pitkän ajan päästä.

Avatar
inuka
Viestit: 15
Liittynyt: To Maalis 15, 2007 20:59
Paikkakunta: riihimäki

Viesti Kirjoittaja inuka » Pe Marras 02, 2007 13:40

Ihan mukava sarjahan tämä code geass... vaikka en siitä mechasta nyt niin erityisesti perusta... vaikka se jäi tässä (ainakin omasta mielestäni) vähän vähemmälle huomiolle... Ja se ekan tuotantokauden loppu oli RAIVOSTUTTAVA!! Vihaan kliffhängereitä!! No toisaalta taas kyllähän kaikki tietää miten siinä tulee käymään, mutta kuitenkin... Ihan hyvä kaikesta huolimatta ja tätä pitäisi suositella jo pelkästään CLAMPin hahmosuunnittelun takia (erinomaista jälkeä) :wink: ja jos joku nuudeli ihmisiä kaipaa niin ei tämä vielä mitään... katsokaa xxxHolic :mrgreen:
Kaikesta kommentoimasta huolimatta kyllä tämä kouluarvosanana 9- saisi.
"If you don´t like what I have to say,I´ll let you know when I start to care."

Avatar
Haeym
Viestit: 105
Liittynyt: To Touko 24, 2007 17:16
Paikkakunta: Pori

Viesti Kirjoittaja Haeym » Su Joulu 02, 2007 12:03

nytpakkokirjoittaajotain.

Ja minähän ajattelin etten tule ikinä katsomaan mechaa. IKINÄ! Mutta miten tässä sitten kävikään.

Ensimmäisten jaksojen aikana olo tuntui vähän oudolta, kun en ollut katsonut koskaan mitään mechasarjaa, mutta kyllä se siitä lähti, ihan vaan ehkä sen takia että koko sarja on äärimmäisen koukuttava. Rakastan CLAMPin hahmosuunnittelua ja Lelouch on ihana bishie. (Koitan vähentää ihkuttamista.) Tuntuu silti hieman oudolta, että Lulu tekee kaiken vain kostaakseen äitinsä kuoleman ja siskonsa takia. Ja sitten vielä minua otti päähän se että herra pyyhkii Shirleyn muistin. Tietenkin pakkohan se oli, mutten tykännyt siitä yhtään >.<. Ja tässä sarjassa ihmiset todellakin jäävät henkiin vaikka heitä ammutaan.

C.C on ärsyttävin ikinä näkemäni hahmo ja en pidä hänestä yhtään. Varsinkin viimeisen jakson tapahtumat menivät mielestäni vähän yli. Loppu oli tietenkin pakko jättää juuri tuollaiseksi, jotta minunlaiseni hölmön on pakko katsoa sarjan toinenkin kausi. (Code Geass 2, tule tänneeee ;____;) Pääni on aivan riittävän sekaisin erilaisista teorioista miten kenenkin käy, enkä osaa suoraan sanottuna edes arvata mistä se laukaus tuli.

Lloyd on ehdottomasti paras hahmo, vaikka vaan sen takia että repeän joka kerta kun herran kuva näkyy ruudussa. ^_____^

Kakkoskautta odotellen, kiitän.

Para-ananas-
Viestit: 11
Liittynyt: To Helmi 22, 2007 20:53

Viesti Kirjoittaja Para-ananas- » Su Joulu 02, 2007 23:23

Taidan olla vähän myöhässä tämänkin sarjan kanssa... noh, syy, miksi aloin alunperin katsomaan code geassia oli että kuulin päähenkilön olevan Lulu niminen poika >D (lol) .. Juoni ei paljoa kiinnostanut, eikä kyllä kauheasti alkanut sarjan aikana kiinnostaakaan. Toiminta ja onnistuneet hahmot ovat tässä sarjassa avain. !! Niin, onneksi katsoin, oli nimittäin sen verran mukava katselukokemus. Katsoin ekan kauden kahdessa päivässä. Hui! (ennenkuulumaton suoritus minulta..)


Kaikki on jo taidettu sanoa mutta... no lopusta sanon vain sen että voi ***** ei päätösjakso SAA jäädä noin pahaan cliffhangeriin...
Minusta C.C on ehdottomasti sarjan paras hahmo! Juuri tuollaiset hahmot jotka voisivat olla/tehdä mitä tahansa, ennen kuin sitä meille kerrotaan ovat minun mieleeni. C.C piti kyllä mielenkiintoa yllä yhdessä Lulun kanssa :D ! Eikä hänen tarinansa kaan tuottanut pettymystä... Vaikka se ehkä oli hieman vaikea sulattaa o.o... toivon kyllä tosi paljon että hän selviää...
Ja oli kiva katsoa kun tyyppi vaihtoi asukokonaisuuttaan vähän väliä ja palasi kuitenkin aina siihen valkoiseen kokovartalohaalariin :D !

voi voi se loppu... Niin ja kumpikin (idiootti) varmasti ampui ohi... tai Nunnalya, koska siltä se vain vaikutti >__< ... En taida olla ainoa joka innolla odottaa jatkoa...
En kyllä suosittelisi tätä monellekaan tytölle, sillä tässä on aika paljon poikiin vetoavaa ainesta. Mut saa tykätä mistä tykkää.
Tyttönä sanon kyllä että minun tämä ainakin vetosi monellakin tapaa! Viihtenä cg on mitä loistavinta sellaista ja Lelouchia katselee hyvinkin mielellään...

Avatar
Guildenstern
Viestit: 230
Liittynyt: La Syys 02, 2006 18:49

Viesti Kirjoittaja Guildenstern » To Tammi 31, 2008 17:22

Code Geass: Lelouch of the Rebellion R2:n traileri on julkaistu jo jokin aika sitten. Toinen kausi nähtävästi starttaa Japanissa tänä keväänä (Edit: 5. päivä Huhtikuuta!).
spoilerit kirjoitti:
Ylläripylläri, sekä Lelouch, Suzaku, että Karen selvisivät edelliskauden cliffhangeristä. Mutta mitä sitten tapahtui?

Traileri antaa ymmärtää, että kakkoskausi alkaa [x aikamäärä] viime tapahtumien jälkeen. Lelouchin kapinalla ei pyyhi hyvin. Suurin osa Mustien Ritarien Veljeskunnasta on vangittu ja viskattu tyrmään. Karen on puputyttönä yökerhossa ja Britannian ritari Suzakusta on tullut synkkä angstinen kostaja.
Mitä tekee antisankari itse? Lelouch on menettänyt Geassinsa ja palannut koulun penkille, missä meno jatkuu entisellään. Back to square one.

Trailerissa näkyy myös joitain uusia hahmoja, kuten Rollo, oppilas Lelouchin koulussa, jolla vaikuttaa olevan häneen läheinen suhde.
Saas nähdä mihin tarina tästä lähtee. Olisin toivonut, että juoni olisi edennyt dynaamisemmin aiempien tapahtumien pohjalta. Jos Lelouch ei saanut Britanniaa hakattua 25 jaksossa, onnistuuko se sen paremmin vaikka jaksoja olisi saman verran lisää?

Cir
Viestit: 526
Liittynyt: To Loka 23, 2003 10:31
Paikkakunta: Helsinki (Ikaalisissakin näkee.. tosin aika harvakseltaan nykyään)

Viesti Kirjoittaja Cir » Pe Helmi 01, 2008 12:46

Ei tosiaan kuulosta hyvältä tuo tapahtumien puolittainen nollaantuminen..

Itse kehittelin jossain välissä sellaistakin skenaariota, että olisin kylmästi tapattanut Lelouchin (älkää tappako!!)..

Tähän malliin: Lelouch olisi vääntänyt tilannetta sen verran, että Suzaku olisi lopulta ampunut Lelouchin. Mutta tämä taas olisi johtanut siihen tilanteeseen, että (syystä tai toisesta) Suzaku olisi sitten joutunut ottamaan Lelouchin paikan vastarintaliikkeen päänä. Henkilökohtaisesti olisin nauttinut suuresti tällaisesta tilanteesta, jossa vastarintaa olisi joutunut ystävänsä/vihollisensa manipuloimana johtamaan mies, joka henkisesti vastustaa koko vastarinnan periaatetta :D

Kutsukaa vapaasti sadistiksi :twisted:
Sarjassamme "fansubien klassikoita":
"Are you aware of the frequent occurrences of the mass naked child events within the country?" (AnimeJunkies / GitS:SAC)

Avatar
Nagisa_Sensei
Viestit: 25
Liittynyt: Su Helmi 10, 2008 08:37
Paikkakunta: Manor of Sleep
Viesti:

Viesti Kirjoittaja Nagisa_Sensei » Su Helmi 10, 2008 09:06

Guildenstern kirjoitti:Code Geass: Lelouch of the Rebellion R2:n traileri on julkaistu jo jokin aika sitten. Toinen kausi nähtävästi starttaa Japanissa tänä keväänä (Edit: 5. päivä Huhtikuuta!).
spoilerit kirjoitti:
Ylläripylläri, sekä Lelouch, Suzaku, että Karen selvisivät edelliskauden cliffhangeristä. Mutta mitä sitten tapahtui?

Traileri antaa ymmärtää, että kakkoskausi alkaa [x aikamäärä] viime tapahtumien jälkeen. Lelouchin kapinalla ei pyyhi hyvin. Suurin osa Mustien Ritarien Veljeskunnasta on vangittu ja viskattu tyrmään. Karen on puputyttönä yökerhossa ja Britannian ritari Suzakusta on tullut synkkä angstinen kostaja.
Mitä tekee antisankari itse? Lelouch on menettänyt Geassinsa ja palannut koulun penkille, missä meno jatkuu entisellään. Back to square one.

Trailerissa näkyy myös joitain uusia hahmoja, kuten Rollo, oppilas Lelouchin koulussa, jolla vaikuttaa olevan häneen läheinen suhde.
Saas nähdä mihin tarina tästä lähtee. Olisin toivonut, että juoni olisi edennyt dynaamisemmin aiempien tapahtumien pohjalta. Jos Lelouch ei saanut Britanniaa hakattua 25 jaksossa, onnistuuko se sen paremmin vaikka jaksoja olisi saman verran lisää?
Okeastaan minulla on aika varmennettua tietoa.
spoilerit kirjoitti:Rollo on melkein 100% varmuudella Lelouchin veli. Jota vain ei ole koskaan ennen mainittu sarjassa. Ja vain Leleouch saisi tehtyä yhtä ilkeän ilmeen, kuin Code Geassin DVD lehden 1 osassa olevassa Teaserissa. Joten olkaamme aika varmoja tästä.

Sarjassa tullaan toivon mukaan näkemään enemmän Suzakun kaltaisia Ritareita. Tämä olisi oikeastaan vain hyvä asia. Kuva: http://pics.livejournal.com/lulu_quality/pic/0001fgtc

Ja oma huomioni: Missään Promossa ei ole ollut mitään Nunnalysta... Jotain outoa on tekeillä, josta ei haluta kertoa meille...
" I'm sorry, my dear Knight. I'll be going before you, but remember. "

"Our hearts are Always as One"

!!!!!Code Geass R2 Tulee Huhtikuussa!!!!!

Avatar
Olke
Viestit: 274
Liittynyt: Ti Kesä 12, 2007 21:36

Viesti Kirjoittaja Olke » Ma Huhti 07, 2008 09:54

Code Geass - Lelouch of the Rebellion R2. Ensimmäinen jakso katsottu ja olen ehkä vähän pettynyt itseeni. Ensimmäisen jakson perusteella reset-nappia on painettu niin kovaa, että minuunkin sattuu, mutta silti tykkäsin enkä malta odottaa seuraavaa jaksoa.
Suurin osa jaksosta kului muistinmenetystä, Rolloa, opettaja Villettaa, Nunnalyn puuttumista ja puputyttö-Kallenia ihmetellessä. Lopussa Zero-puhe sai minut täysin pyörälle päästä ja aivan viime hetkien Suzakuilu sai sappeni kiehumaan. Mielenkiinnolla odotan, mikä kiinalaisen miekkamiehen rooli tulee olemaan sarjassa.
OT: Ja aivan kuin innostukseni ei olisi ollut jakson katsomisen jälkeen jo tarpeeksi suuri, koska muutama minuutti jakson päättymisen jälkeen minulle soitetaan ja saan kutsun työhaastatteluun. \o/

Avatar
Crimson
Viestit: 259
Liittynyt: Su Touko 15, 2005 16:53
Paikkakunta: Kouvola
Viesti:

Viesti Kirjoittaja Crimson » Ma Huhti 07, 2008 13:04

Code Geassin toinen kausi alkanut ja tänään upotin kynteni siihen. Oli kyllä aika suuri pettymys.
Lelouch otti mielestäni hieman liian kevyesti takaisin muistonsa. Tai sitten koko ensimmäisen jakson loppu oli muuten vain tehty antiklimaattiseksi.
Jään kuitenkin odottelemaan mitä tästä syntyy. Rollo (olikohan näin?) on kuitenkin ihan ihana ja jos en minkään muun takia niin ainakin hänen tähden seuraan sarjaa loppuapäin. Suzakun uudet kuteetkin on ihan überhot. :7
Itken verta CCn takia. Mokomakin ämmä pois koko sarjasta vaikka potentiaalia löytyisikin hyväksi naishahmoksi minun silmin.
@cosplay.com ° C² cosplay@tumblr °
あ! シチュ〜! シチュ〜!

Avatar
Tagawari
Viestit: 97
Liittynyt: Ma Maalis 12, 2007 19:20
Paikkakunta: Lappeenranta / Taipalsaari

Viesti Kirjoittaja Tagawari » Ma Huhti 07, 2008 18:19

Allekirjoitan ylläolevat, lievä pettymys tuo ykkösjakso, mutta silti oikein mukavaa katsottavaa. Tulihan tätä odotettua... Tuntui vähän vanhan tavaran kierrätykseltä tuo jakso...

Fanipalvelua tarjottiin kyllä heti aluksi, että varmasti saadaan katsojat liimattua ruudun ääreen seuraavallakin kerralla... Suzaku on edelleen ärsyttävin hahmo koko sarjassa >_>. Mutta, jokatapauksessa odotan seuraavaa jaksoa innolla.

Yes, My Lordo!
Viimeksi muokannut Tagawari, Ma Huhti 07, 2008 20:51. Yhteensä muokattu 2 kertaa.
Hi Everyone Meet bunny
(\__/)
(='.'=)
(")_(")Help Bunny by Copying and pasting Bunny into your signature to help him gain world domination!

Avatar
whiter
Viestit: 37
Liittynyt: Ke Loka 25, 2006 00:17
Paikkakunta: Lammi

Viesti Kirjoittaja whiter » Ma Huhti 07, 2008 19:42

Viime yönä tuli R2'n ensimmäinen jakso katsotuksi. Pitkään oli tätä odotettu eikä mielestäni mitenkään odotuksia pettänyt. Ehkä hieman liian heppoisasti tosiaan aloitettua, mutta toisaalta taas
C.C. näkyisi tässä kakkoskaudessa olevan hieman enemmän tapahtumissa mukana ja "Lelun" rinnalla joten innolla jään odottamaan mitä omalla suosikilleni tapahtuu.
Joten ehkä sarja ylitti odotukseni. Katsotaan nyt mihin tämä etenee, kuitenkin on vielä ainakin 2 tusinaa jaksoja jäljellä.
Never argue with idiots, they'll only drag you to their level and beat you with experience.

Avatar
Olke
Viestit: 274
Liittynyt: Ti Kesä 12, 2007 21:36

Viesti Kirjoittaja Olke » Su Huhti 13, 2008 23:51

No niin. Toisen jakson jälkeen homma lähti sitten jo paremmin käyntiin. Zero-puhetta sai kuunnella jakson alusta loppuun saakka, ja siinä välissä sai kuunnella jopa Wakamotoa, joten edes Suzaku ei olemassa olemisellaan pystynyt laskemaan jakson arvoa silmissäni. Repesin Zeron voitonriemuiselle naurulle, samoin kuin Diethardille sekä Ninalle. Kaguya ruletti, kuten aina.

Tämän jakson perusteella vaikuttaisi siltä, että Zero panikoisi nykyään heti kun jokin menee vähänkin pieleen, joten pitää katsoa, miten asiat tästä kehittyvät. Naurettavaahan se olisi, jos sama käytös jatkuisi, kun mustat ritarit kuitenkin joutuvat taistelemaan pyöreiden ritarien kanssa kyllästymiseen saakka tämän toisen kapinan aikana. Toivottavasti siis Zero ei jatkossa tuudittaudu turvallisuudentunteeseen ja panikoi heti, kun jokin ei mene suunnitelmien mukaan.
Rollolla on Geass, VAT A TWEEST! Mielenkiintoista nähdä, mitä Rollon haxvoimilla saa aikaan. Täällä joku räjähtää nauruun, jos Rollolla on sitten jokin uberkool haxvoima. Minulla on jotenkin niin täysin erilainen kuva siitäkin tyypistä. Tosin enpä ole sellaisen ennakkokäsityksen muodostumiselta välttyäkään, kun promokuvissakin herra on näyttänyt niin neidiltä, eikä ensimmäinen jaksokaan tätä käsitystä millään lailla kumonnut. Suuren keisari Wakamoton Geass taitaa näkyä OP:ssakin, joten se ei minua millään lailla yllättänyt. Suuren hallitsijan tapauksessa minua kiinnostaa ennemminkin se, mihin Lelouchia tarvitaan/tarvittiin niin paljon, ettei häntä tapettu. Minä pidän peukkuja sen puolesta, että suunnitelmissa on/oli muutakin kuin C.C.:n kaappaaminen. Olisipas ollut muuten kiinnostavaa nähdä hänen korkeutensa reaktio siinä vaiheessa, kun Zero kaappaa televisiolähetyksen.

Odotan innolla myös kiinapojan ilmettä siinä vaiheessa, kun hän tajuaa johtajansa olleen geass'd koko ajan.
Jatkon suhteen toivoisin Kaguyalle ja Anyalle enemmän ruutuaikaa ja sitä, että Suzaku muuttuisi Suzuka-nimiseksi tytöksi ja rakastuisi tulisesti Anyaan. Tosin seuraava jakso sitten vaikuttaisi olevan huisin hupaisaa kouluympäristöön sijoittuvaa komediaa, joka ei tämän sarjan kohdalla ole aivan odotuslistani kärkipäässä.


Ninjaeditoitu

Avatar
Pavez
Viestit: 531
Liittynyt: Ke Loka 18, 2006 13:48
Paikkakunta: Turku
Viesti:

Viesti Kirjoittaja Pavez » Su Touko 04, 2008 03:42

Ensin vedin ekan kauden uusintakierroksen muutamassa päivässä ja sitten jatkoin neljällä jaksolla toista kautta. Eka kausi oli juuri niin hyvä kuin muistinkin, mutta toisen kauden alku välittää huomattavasti ristiriitaisempia värähdyksiä.

Viiltävää analyysiä:
Star Wars ja Code Geass R2 1-4 SpoilZ kirjoitti:Ensinnäkin Suzaku on Anakin Skywalker. Ettekö tajua? No antakaas kun selitän:

Anakin on teinituskaisuudessa painiva ärsyttävä kusimulkero. Niin on Suzakukin.

Anakin on ns. hyvis, mutta kaikki silti vihaavat häntä. Pätee myös Suzakuun.

Anakin vetää Alignment-akselilla u-käännöksen suoraan Lawful Neutralista Lawful Eviliin muutamassa framessa. Ja kun kamera leikkaa seuraavaan kohtaukseen hän jo silpoo lapsia, synkistelee ja käyttää uudenlaista kaapua. Suzaku jättää silpomisen väliin, mutta kompensoi luovuttamalla parhaan kaverinsa(yeah, right) itse Saatanalle. Huomatkaa että myös Suzaku synkistelee ja vaihtaa vaatetusta enemmän eviliksi.

Mutta perhana, tämähän on loistavaa. Jos homma jatkuu samaa rataa niin Suzakusta tulee pähein pahis(tosin kukaan ei voi olla yhtä pähee kuin Vader) ikinä ja viimeisillä voimillaan hän menee ja pelastaa Lelouchin(tämä voisi jopa tapahtua). Ja OMFG Suzaku on oikeasti Lelouchin isä!!! Eiku prkl.

Nonii ja eteenpäin.
Ekan jakson alku oli niin WTF, että lähinnä ärsytti. Onneksi epätietoisuuden harmaasta massasta päästiin pois suhteellisen nopeasti. Ja sitten se tapahtui. Zero syntyy uudestaan.

Ja miten se tapahtuikaan! Samalla tavalla kuin silloin joskus aikoinaan kun Lelouch Geassin alunperin sai. Nostalgia ja koko homman nerokkuus tulvivat ruudulta!

C.C. vetää drrramaattisen sisääntulon, ottaa luodista ja antaa Lelouchille Geassin. Aivan kuin ennen vanhaan.

Mutta nyt koko homma menee uusiin sfääreihin, eikä kenellekään jää epäselväksi kuka on palannut. Lelouch on palanneiden voimiensa lumoissa ja ensimmäiseksi hän käyttää sitä TAPPAAKSEEN PARIKYT HEPPUA!
Aah, loistavaa loistavaa. Tällä kertaa hän tiesi tasan tarkalleen mitä tapahtuisi jos hän käskisi heidän kuolla. Ekalla kerralla hän vielä näytti joitain inhimillisyyden ja ihmetyksen merkkejä veren lentäessä. Ei enää. Kohta tälle kieroutuneisuudelle ei vedä vertoja edes Yagami Light.

C.C. on enemmän ruudussa: kansa hurraa, fanipojat itkee onnesta ja Pizza Hut kerää voitot. Loistavaa loistavaa.

Rolon heikkoutta kompensoi hänen tajuton Geass, joka näyttää määrittelevän hänet jopa ihmisenä. Tai no, jos tuollaista viikatemiestä ihmiseksi voi edes kutsua. Hykertelin iloissani kun tajusin, että Zero ei homman suhteen nössöile vaan käyttää Rolon henkistä surkeutta hyväkseen. "Lelouch of the Sosiopathy" olisi parempi nimi tälle sarjalle.

Toivotaan vaan, ettei tämä päädy siihen että Rolon säälittävyyden johdosta hänelle annetaan jokin onnellinen loppu. Kuolema Lelouchin käden kautta heti sen jälkeen kun Lelouch on paljastanut ettei hän Rolosta millään tavoin missään vaiheessa välittänytkään olisi ehkä se paras vaihtoehto.

Juonellisesti ei mitään ihmeellistä ole kyllä tapahtunut ja muutamat tapahtumat osasin jopa ennustaa edeltä, mikä tällaisessa sarjassa on iso miinus. Mutta tasokastahan tämä edelleen on, ei voi kieltää.

Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Anime- ja mangasarjat sekä elokuvat”

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 16 vierailijaa