Kanon

Tiettyä anime- ja/tai manganimikettä koskevaa kohdistetumpaa keskustelua.

Valvoja: Animeunionin Foorumiaktiivit

Avatar
louhiz
Viestit: 61
Liittynyt: Ma Tammi 09, 2006 16:12
Paikkakunta: Espoo

Kanon

Viesti Kirjoittaja louhiz » La Syys 02, 2006 15:03

"Yuki tsumotteru yo."

Näistä sanoista lähti tammikuun lopussa vuonna 2002 pyörimään Fuji TV:ltä Kanon-niminen TV-sarja, joka perustuu saman nimiseen Keyn tekemään peliin vuodelta 1999. Peli vaikutti melko normaalilta deittipeli-härpäkkeeltä, mutta siinä oli silti sitä jotain, joka sai kansat villiksi ja sedät juttelemaan tekijöiden kanssa bisneksiä... syntyi siis 13-osainen TV-sarja.

Alkuasetelma on ehkä yksi maailman kliseisimmistä, kun puhutaan deittipeleistä. Päähenkilön Yuuichin vanhemmat lähtevät yllättäen töihin muille maille ja tyrkkäävät Yuuichin serkkunsa Nayukin ja hänen äitinsä Akikon luo asumaan. Pienempänä Yuuichi tuppasi usein vierailemaan ja leikkimään Nayukin kanssa tässä kylässä, mutta seitsemän vuotta sitten hän ei enää käynytkään kylässä, eikä muutenkaan pitänyt yhteyttä. Nyt seitsemän vuoden jälkeen serkukset siis asuvat saman katon alla vanhempina ja... Yuuichi törmäilee muihin tyttöihin, joita hän ei itse enää muista, mutta jotkut heistä muistavat hänet. Yuuichi ei oikein muutenkaan tunnu muistavan mitään seitsemän vuoden takaa, mutta pikkuhiljaa muistot tulevat mieleen...

Itse en peliä ole juuri pelannut, mutta anime lyö sen verran lujaa kasvoille joka kerta, että tämä kuuluu ehdottomasti suosikkeihini. Itse asiassa jokatalvinen rituaali käsittää Kanonin uudelleenkatsomisen ja joka kerta on yhtä lujaa, ellei kovempaakin, iskenyt. Hyvät tarinat, söpöt hahmot ja hurja tunnelma. Tunnelman maksimoimiseksi tämä sarja ON katsottava talvella. Kesällä voi sitten katsoa vaikka Airin.


Miksi otin tämän Wanhan piirretyn puheeksi nyt? Sen takia, koska tänä talvena ei tätä vuonna 2002 animoitua Kanonia tarvitse katsoa uudestaan, vaan pääsee katsomaan aivan uudelleen animoidun Kanonin! Tänä talvena nimittäin pää räjähtää, sillä Kyoto Animation, tuttu mm. kaikille tuntemattomasta Suzumiya Haruhi no Hypestä ja Airista, tosiaankin animoi Kanonin uudestaan! Ensimmäinen jakso tästä pään räjäyttävästä piirretystä tullaan näkemään 5.10.2006 klo 25:00 BS-i:ltä. Jotkut onnekkaat näkivät sen jo TBS festivaaleilla muutama viikko sitten. Eikä karkki lopu tähän, sillä tällä kertaa nautintoa on jopa 24-jakson verran! Hulluksihan tässä tulee.

Eilen postista tuli Kanon Prelude DVD, joka sisältää mm. trailereita ja näitä trailereita on nyt tullut katseltua muutamaan otteeseen. Mahtavaa animaatiota, mahtava väripaletti ja silkkaa Parhautta. Ainoa hieman häiritsevä tekijä on Kyoto Animationin silmät. Jotenkin niitä on pehmennetty liikaa ja välillä, varsinkin lähikuvissa, näyttävät hieman kummallisilta. Muuten hahmot ja muut objektit ovat terävästi piirretty, mutta silmiä on pehmennetty reippaasti, niin niitä jää aina tuijottamaan. No, pikkujuttuja... niin ja Mai muistuttaa nyt hyvinkin paljon Haruhin Nagatoa.

Kunnon recappia siis tiedossa! Seiyuutkin ovat aivan samoja paitsi Yuuichin seiyuu on vaihtunut Tomokazu Sugitaan, joillekin ehkä tuttu tästä Haruhista Kyonina tai Chobitsista Hidekinä. Tällä kertaa openingina tulee soimaan se ainoa ja oikea Last Regrets. Toisaalta tämä on raiskattu 1:30 min pituiseksi tietenkin, eikä näin ollen mahtavaa kliimaksia pääse syntymään. Lisäksi endinginä kuullaan Kaze no Tadori Tsuku Basho.

Pettymyksiä tuskin tulee, sillä Kanon on jo koettu parhaaksi. Useimmiten itselläni kaikki itse hypettämät piirretyt tuppaavat osoittautumaan vuoden pettymyksiksi. Mahtaakohan muiden päät räjähdellä sitten lokakuussa? Omani ainakin on jo menetetty...

Lisäinfoa löytynee tuttuun tapaan ANN:stä:
http://www.animenewsnetwork.com/encyclo ... php?id=313 (2002)
http://www.animenewsnetwork.com/encyclo ... hp?id=6431 (2006)


"Uguu~"

Avatar
Kensuke
Viestit: 368
Liittynyt: Ti Touko 18, 2004 09:09
Paikkakunta: Espoo

Viesti Kirjoittaja Kensuke » La Syys 02, 2006 21:30

Itse en ole alkuperäistä Kanonia nähnyt, mutta sitä on yksi jos toinenkin hypettänyt joten katsotaan nyt, ja sitä paitsi ero-pelistä tehty anime + Kyoto Animation on yhtälö joka ei taatusti jätä minua kylmäksi.

Odotan innolla.

Avatar
Niko-Kun
Viestit: 117
Liittynyt: Ti Maalis 16, 2004 21:54
Paikkakunta: JNS

Viesti Kirjoittaja Niko-Kun » Ma Syys 04, 2006 15:35

Auueuu, näinkö vähän vastauksia tälle eeppiselle animelle on tullut. :/

Mutta näin, Megatokyosta saamani innostuksen (Pirohan on avuton Kanon -fani ;)) seurauksena katsoin tämän sarjan parisen vuotta sitten ja sytytti himoni animedraamalle.

Kanon on kyllä yksi jokaisen haaremi/romantikko/draamaotakun tukipilareista. Mitä nyt olisivat deittisimuista käännetyt animet ilman hyviä, ellei jopa loistavia ja lutuisia hahmoja. Erityisesti itseäni lämmittää myös soundtrackki ja animen teemat. Mielenkiintoani herättää se että uusittu Kanon pitennetään huhupuheiden ja databasejen mukaan 24:än jaksoon, alkuperäisen kolmentoista sijasta.

Ps. Olen jo itselleni luvannut että crossplayaisin Kanonin Tsukimiya Ayua, saa nähdä milloin tuostakin lupauksesta tulee totta. ;P
FREEDOM IS SLAVERY
PEACE IS WAR
IGNORANCE IS STRENGTH

ANIKI IS WATCHING YOU.

Avatar
Art
Viestit: 15
Liittynyt: To Syys 30, 2004 13:07

Viesti Kirjoittaja Art » Ma Syys 04, 2006 18:49

No minuun tuo kanon ei kolissut. Päähenkilö Yuuichi on ärsyttävä tyyppi josta saa vaikutuksen että hän on rikkonut yhden lupauksen liikaa ja joku tytöistä on aiheuttanut hänelle pysyvän aivovaurion...

En tajua tämän sarjan hehkutusta vaikka yleensä nämä draama/haaremi yms sarjat iskevät minuuun. Saas nähdä uskaltaako katsoa uuden version.

Avatar
K8Skies
Viestit: 1169
Liittynyt: Pe Loka 07, 2005 13:21
Paikkakunta: Koti missä sydän.

Viesti Kirjoittaja K8Skies » Ma Syys 04, 2006 22:07

Eipä ole tullut nähtyä Alkuperäistä Kanonia, mutta yritän korjata tilanteen ennen kuin tuo uusi sarja alkaa. Outoa, etten ole sattunut näkemään Kanonia, kun yleensä tuollaiset sarjat kolahtavat aika lujaakin. Mutta täytynee kuitenkin katsastaa tuota Alkuperäistä sarjaa mahdollisimman pian.
Oh, I didn't have to take everything off.
Kappa-sans fell asleep while basking in the sun.

|Nagasarete Airantou 4ever| |Life Is.|
|Bungaku Shojo^| |Kure-nai...| |Rurumo♥|

Avatar
louhiz
Viestit: 61
Liittynyt: Ma Tammi 09, 2006 16:12
Paikkakunta: Espoo

Viesti Kirjoittaja louhiz » To Loka 05, 2006 23:19

Nyt se tuli!! Ensimmäinen jakso nimittäin! Kyllä kannatti odottaa! Ja lisää vielä luvassa. Tästä ei selvitä hengissä...

Edelleenkin itseäni häiritsee Last Regrets reilusti leikattuna openingina. Alkufiilistely jää vaisuksi ja sitten varsinainen kliimaksi leikattu about kokonaan. Arh! Mutta Last Regrets on joka tapauksessa Last Regrets. Varmasti tulemme kuulemaan tämän kokonaisena sitten lopussa... aivan kuten ensimmäisessä Kanon-piirretyssä.

Animaatio on sulavaa ja taustat ovat hienoja ja kauniita katseltavia. Tämä tulikin jo todettua trailereissa. Lumisade on myös vallan onnistunutta ja kaunista. Taustamusiikin melodiat ovat vanhaa tuttua, tosin eri arrangein luonnollisesti, jotta saadaan myös tämän version soundtrack kaupaksi! Ääninäyttelijät eivät tietenkään petä. Ovathan ne samoja kuin ensimmäisessäkin, paitsi tämä meidän Yuuichi, jota nykyään Tomokazu Sugita ääninäyttelee. Monet ovat muualla valittaneet, että nyt Yuuichista tulee liikaa Suzumiya Haruhin Kyon mieleen... itselleni ei ainakaan näin käynyt. Siitäs saivat kun hypettivät sitä liikaa! Tomokazu Sugita sopii ainakin omasta mielestäni Yuuichin rooliin erittäin hyvin. Sugitasta kun muutenkin pidän, niin en pistä vaihdosta pahaksi. Hauskin kohta ehdottomasti oli, kun Sugita, eli Yuuichi, päästi Uguu-äänen piruillessaan Ayulle. Ja mitä! Nauyki näyttää rintaliivinsä jo melkein ensi minuuteilla... onko tiedossa kuumaa pornoa sitten lopuksi?! Kauhiaa Fanserviceä!

No, yllä olevia asioita taisin jo käydä ensimmäisessä viestissä läpi, mutta pitäähän asioita nyt hypettää, kun on oikeasti aihettakin. Jakson sisältö on sitä oikeaa ja rehtiä Kanonia. Alkuperäiseen Kanoniin verrattuna yksityiskohtia on huomattavasti enemmän ja tiettyjä asioita hieman muutettu. Tällä kertaa Yuuichi ja Ayu menevätkin kahvilaan pakoon "pahaa" taiyaki-myyjää ja täällä kahvilassa soi, herranjumala, Pachelbellin Kanon. Tämän lisäksi Yuuichi vielä maksoi Ayun varastamat taiyakit. Pieniä hauskoja erilaisuuksia siis on ja tulee varmasti olemaan paljonkin verrattuna ensimmäiseen Kanoniin. Lisäksi ensimmäisessä jaksossa nähtiin jo paljon tuttuja hahmoja taustalla pyörimässä. Peliin en osaa verrata, kun sitä en ole pelanut kuin tovin. Alku ainakin meni yhden suhden yhteen peliin verrattuna.

Yhtä asiaa jäin kaipaamaan (kokonaisen Last Regretsin lisäksi). Ensimmäisen Kanonin eyecatchissa hahmot aina sanoivat "Kanon" oikein söpösti. Tässä sitä ei kuultu. Harmi.


Parempi animaatio, kauniimmat taustat, enemmän yksityiskohtia, enemmän jaksoja. Sääliksi käy Toei Animationin ensimmäiselle Kanonille, kun jää tämän jälkeen varmasti vielä vähemmän huomiolle.


Jokohan hypetin tarpeeksi? Lumisadetta ja DVD:itä odotellessa... *poks*

Avatar
isokana
Viestit: 1121
Liittynyt: Su Joulu 12, 2004 18:08
Paikkakunta: Espoo
Viesti:

Viesti Kirjoittaja isokana » Ma Marras 13, 2006 03:12

Mjoo, kun katsoin vanhemman Kanonin kolmisen vuotta sitten, se iski palleaan ja kovaa. Lumiset tytöt meni läpi kaikkien suojakerrosten ja ravisteli sisälmyksiä. Ja se lumi... aah. Kun Air tuli viime vuonna huomasin olevani jo huomattavasti vastuskykyisempi eikä suuria tunnekuohuja koettu. Ajattelin olevani aikuisempi, kun piirretyt eivät enää vaikuttaneet jne.

Nyt ollaan sitten uudessa Kanonissa. Se siitä aikuistumisesta. Ne tytöt saa vieläkin pyörimään ympyrää lattialla. Ja nyt puhutaan tosiaan _kaikista_ tytöistä. Kaikki ovat niin pörröisen herttaisia omalla tavallaan ja kun tietää taustatarinat, se vain auttaa nauttimaan iloisista hetkistä. Eikä sarja ole vielä edes surullisessa kohdassa (5 jaksoa katseltu). Pelottaakin ajatella, mitä 24 jaksossa saa aikaiseksi kiintymisrintamalla, kun 12 jaksoakin sai kovasti pyyhkimään silmäkulmia.

Ja se huikein plussa ja ehkä vuoden 2006 paras keksintö animerintamalla: kyonisoitu playboy Yuuichi! Herran tähden, se mies tappaa minut vielä nauruun. Varsinkin tuo viitosjakso on sellaista ilotulitusta, että koville ottaa. Kylpy, tunnustus, morsian, onii-chan, pornolehti... Tomokazu Sugita osaa kyllä tällaisen roolin täydellisesti. Alkuperäisessä Kanonissa juurikin huumoripuoli jäi vähän vaisuksi, mutta nyt ei ole siitä suurta huolta.

Ja kun se näyttääkin niin hyvältä... hohhoijaa, mitenhän äijän vielä käy.
MyAnimeList
Friends? If you're talking about henchmen, I've got lots of those.
I wanted to mess with your mind a bit. Sorry.

Avatar
finnleo
Viestit: 695
Liittynyt: Ti Maalis 23, 2004 19:27
Paikkakunta: Vilppilä
Viesti:

Viesti Kirjoittaja finnleo » Ma Marras 13, 2006 07:12

vanhaa kankkusta ei ole nähty, mutta uusi tuntuu kyllä elävän omassa pienessä ulottuvuudessani pelkästään Sugitan avustuksella. Mies on kyllä aina osannut huumoriroolit, chobitsista lähtien... harmi kun ei suffelissa päässyt paljoa loistamaan tosin.

Tietenkin se että joku viimeinkin keksi tehdä perinteisen kylpyhuonekohtauksen jossa kaveri ei lähde perinteisesti juoksemaan pakoon kiljuen kuin pieni tyttö, vaan patsastaa full montyna ja ehdottaa kimppakylpyä on kyllä eräänlainen neronleimaus...

mutta.. mutta.. mikäli ei olisi nätti, tai ei olisi sugitaa, niin ei varmaan tulisi katsottua.. joku vain jää takkuamaan muutoin.

Avatar
widseek_
Viestit: 131
Liittynyt: Ti Helmi 14, 2006 18:43
Paikkakunta: Järvenpää
Viesti:

Viesti Kirjoittaja widseek_ » La Marras 25, 2006 15:17

Itselleni tämä kolahtaa ihan tajuttoman hyvin : D Sarja on yksi kauneimmista animeista mitä olen nähnyt. Ja se, että sarjassa ei periaatteessa tapahdu mitään mullistavaa, on tässä tapauksessa loistava juttu. 7 jaksoa nähty, 6 edessä. Odotukset ovat korkealla, ja uskon, että mielenkiinto säilyy ihan loppu metreille asti.

Avatar
Madrii
Viestit: 35
Liittynyt: To Kesä 29, 2006 00:55
Paikkakunta: Rovaniemi

...

Viesti Kirjoittaja Madrii » Ma Marras 27, 2006 04:04

Onko tämä samanlaista hölmöilyä kuin love hina? Tunnevammainen ihmisraunio jätkä saa jatkuvasti turpiinsa tytöiltä, koska onnistuu olla aina väärässä paikassa väärään aikaan.. Rakkausrintamalla päästään korkeintaan tahattomaan pikkuhousujen vilahdus-kohtaukseen jonka jälkeen teini-poika joutuu taas kiertoradalle. Tapahtumissa on harvemmin yhtenäistä juonta eikä rakkaudessa päästä puusta pitkälle kaiken unohtuessa jo seuraavassa jaksossa. Formaatti lienee ainakin feministien suosiossa (poikia kiusataan eroottisin vihjailuin, näihin langenneena piestään brutaalisti). Löytyispä sellainen sarja missä ihmiset edes yrittäisi rakastua ja hahmoihin pystyisi samaistumaan edes vähän, paljoa ei vaadittaisi, edes sen verran et toimis niinku stereotypia sanoista "normaali", "ihmiset"".
It's better been pissed off than beeing pissed on...

Avatar
Karko
Viestit: 14
Liittynyt: Ma Marras 20, 2006 22:55
Paikkakunta: Vantaa

Viesti Kirjoittaja Karko » Ma Marras 27, 2006 04:23

Sarjasta näyttäisi myös olevan remake tulossa (8 / 24) out. Satuin vain ohimennen huomatessa tutkiessani tietoja kyseisestä sarjasta.

Anime Info linkki: http://www.animenfo.com/animetitle,3729 ... _2006.html

Edit: Hupsista, yösokeuteni takia en huomannut, että asiasta olikin jo puhetta.

Avatar
isokana
Viestit: 1121
Liittynyt: Su Joulu 12, 2004 18:08
Paikkakunta: Espoo
Viesti:

Re: ...

Viesti Kirjoittaja isokana » Ma Marras 27, 2006 15:06

Madrii kirjoitti:Onko tämä samanlaista hölmöilyä kuin love hina?
Kyllähän tietyt ihmiset ovat tätä hölmöilyksi kutsuneet, mutta Love Hinan tunnelman kanssa Kanonilla ei ole mitään tekemistä. Pantsuhuumoria ei löydy ja miespäähenkilö Yuuichia ei kohdella kaltoin. Pikemminkin hän lähinnä kiusaa lempeästi(?) tyttöjä, mutta koska on niin hyvä tyyppi, tiukan paikan tullen näyttää kyllä välittävänsä näistä. Romanssipuoli jää Kanonissa sen unenomaisten tapahtumien varjoon. Onhan pientä kutinaa ilmassa, mutta jos haluaa realistista rakkaustarinaa katsoa, ei Kanoniin kannata koskea. Ei Kanon yritäkään olla mitään sellaista. Sana "normaali" aiheuttaa lähinnä naureskelua Kanoniin yhdistettäessä. Mutta jos haluaa uppoutua epätodellisen kauniiseen fantasiaan, jossa asioilla on lempeän surullinen pohjavire, sitten Kanon on sinulle. Todellisuuspakoa parhaimmillaan.
MyAnimeList
Friends? If you're talking about henchmen, I've got lots of those.
I wanted to mess with your mind a bit. Sorry.

Avatar
isokana
Viestit: 1121
Liittynyt: Su Joulu 12, 2004 18:08
Paikkakunta: Espoo
Viesti:

Viesti Kirjoittaja isokana » Pe Tammi 05, 2007 00:40

Tuplapostausta tulee mutta enpä jaksa välittää (intiaanit kutsuvat minua nimellä "Harrastaa Kanon-monologeja").

Nyt kun katsoo uutta sarjaa kolmen vuoden jälkeen, huomaa omassa maussakin tapahtuneen muutoksia. Kolme vuotta sitten oli täydellinen Makoto-fani, ei kukaan muu saanut samanlaista mylläkkää aikaiseksi. Nyt kun maku on kehittynyt (taantunut?) huomaan pistäväni Main ja Nayukin taistelemaan haaremin johtonaaraan paikasta. Maihan vastaa täydellisesti normaalia suosikkiani, hiljainen, voimakas, pitkät tummat hiukset, mutta Nayukin kärsivä itsestäänselvyys -rooli on myös suurta sympatiaa herättävä. Plus hänen aamukäytöksensä vastaa pelottavasti omaani. Kumpi sitten lopulta voiton vie vai tuleeko Ayu nurkan takaa ja tyrmää molemmat, se jää vielä nähtäväksi.

No, kuitenkin pääpointti, miksi jälleen tätä ketjua tongin on tietysti jakso 12 ja tanssiaiset. Mai tykittää niin täysillä aivojen tunnelohkoon, että pahaa tekee. Ensin prinsessa esittäytyy (*sparkle*), sitten tsukkomit päälle, "Haluan sinun pysyvän rinnallani" + nakki (en halua edes kuvitella mitä Freud siitä sanoisi), tanssi, taistelu. Taas vie KyoAni fanipoikaa kuin tornado Keskilännen farmaria. Vaikka ylevä henkinen puoleni nauttii, kun saa seurata jotain sarjaa, joka tekee mitä tahtoo omista haluistani riippumatta, on se kyllä varsin mukavaa seurata myös sarjaa, joka tekee juuri sitä mitä haluan.
MyAnimeList
Friends? If you're talking about henchmen, I've got lots of those.
I wanted to mess with your mind a bit. Sorry.

Avatar
louhiz
Viestit: 61
Liittynyt: Ma Tammi 09, 2006 16:12
Paikkakunta: Espoo

Viesti Kirjoittaja louhiz » Pe Tammi 05, 2007 15:42

Jotta isokana ei tuntisi oloaan yksinäiseksi, täytyy kantaa oma korteni kekoon. Sen verran kuumaa kamaa ollut, että itse on ihan sanattomaksi mennyt.

Kuten yllä on jo todettu monesti, KyoAnin Yuuichi on kyllä ihan eri maata Toein kanssa. Jo pelkkä Sugita tappaa, mutta siihen lisää vielä hulluimmat skriptit ja lentävät lauseet. Ja mitä hypetin ekan jakson Yuuichin uguuta, niin tämä kosti sitten reippaammin kolmannessa jaksossa kohdassa 16:17. Tiputtaa joka kerta.

Ja KyoAni on myös peliä pelannut (jos ei jo selväksi ole tullut). AoD:n foorumeilta nappasin parit vanhat linkit: Peli ja KyoAni. Taustalla olevia henkilöitä kun vertailee, niin yhdennäköisyys on pelottava. Myös Makoto saa osansa. Mangan ruutuja kun vertailee keskenään... niin ja huomatkaa muuten pelikuvassa olevan pussukan teksti sieltä alavasemmalta.

Mutta, jotta homma ei jäisi jo tiedetyn kertaamiseksi, täytynee lisätä spoilereita:
Mietteitä jaksosta 10 - spoileri-setä kirjoitti:
Makoton lähtö oli hieman huono mielestäni. Tai sitten olen vain karaistunut. Jakson alku vaikutti erittäin hyvältä ja teki hieman damagea. Leikittiin Makoton kanssa ja vietiin häntä joka paikkaan. Kaikki tiesivät, että loppu oli lähellä. Akikokin päästi pienen itkun, kun Yuiichi tuli sanomaan heidän lähtevänsä. Ja Makotohan ei tältä reissulta enää palaa. Ah, mahtavaa. Mutta sitten mentiin kukkulalle ja omasta mielestäni siellä hommaa venytettiin ehkäpä vähän liikaa. Kun hetki koitti, silmät kiinni... käsi tipahtaa hitaasti... mutta sitten vain *poks* ja hävisi! Tässä olisin toivonut sitä normaalia toimintaa, että katoaa hitaasti samalla hymyillen hellästi ja toveri huutaa nimeä villisti ja taustalla joku varsin kostokas musiikki rupeaa soimaan. Vaikka Toeilla ei ihan tällaista ollut, niin oli se omasta mielestäni parempi (Yuuichi kantaa Makotoa reppuselässä ja puhuu mukavia... "Makoto? Makoto, mikä hätänä? Älä vielä nukahda, ollaan perillä!" Yuiichi katsoo taaksensa ja Makoto katoaa. "Liian aikaista!" musiikki kostaa ja sitten karjutaan).
Äläpä lue, jos et tiedä jo juonia, eli katsonut Toein versiota - spoileri-setä kirjoitti:
Toivottavasti KyoAni hoitaa Shiorin "viimeiset hetket" kotiin. Toein versiota kun katsoi ensimmäisen kerran, niin tästä tuli kyllä pahimmat damaget. Valitettavasti samanlaisiin damageihin ei enää päästä, kun on jo nähnyt monta kertaa ja tietää lopputuloksen.

Toein versio on voittaja siinä mielessä, että nämä kaikki kostokkaat endingit tulivat peräkkäin. KyoAnilla on enemmän jaksoja, niin kerkee huilata välillä. Toei ei antanut armoa, vaan pisti heti uutta perään, kun ei ollut edes parantunut edellisestä. No, pienen jaksomäärän takia muuta vaihtoehtoa ei oikein ollut...
Ja kyllä, tanssiaiset kokonaisuudessaan olivat ihan ykköskamaa. Mutta missä hemmetissä ovat Suomen lumet?! Juuri kriittisellä hetkellä ei sitten tule yhtään lunta. Kiitos. Yritetään ensi talvena uudestaan.

Avatar
finnleo
Viestit: 695
Liittynyt: Ti Maalis 23, 2004 19:27
Paikkakunta: Vilppilä
Viesti:

Viesti Kirjoittaja finnleo » Pe Tammi 05, 2007 16:59

tuosta kuvamatskusta tuli mieleen että ei myöskään pidä unohtaa ilmiselviä hitchcockimaisia piirteitä mitä välillä esiintyy....

Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Anime- ja mangasarjat sekä elokuvat”

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 41 vierailijaa