Sivu 1/9

Hopeanuoli (Ginga Nagareboshi Gin)

Lähetetty: La Helmi 04, 2006 18:33
Kirjoittaja Weed
Mitä mieltä Hopeanuolesta? :!: Tietääkö täällä kukaan, mikä/kuka Hopeanuoli on? Musta Hopeanuoli on IHANA!


moderaattorin lisäys - teoksen perustiedot voit tarkastaa täältä:
http://www.animenewsnetwork.com/encyclo ... hp?id=1469
http://www.animenewsnetwork.com/encyclo ... hp?id=4025

Lähetetty: La Helmi 04, 2006 23:35
Kirjoittaja Southpaw
(Ei pahalla, mutta olisit voinut ketjun aloitusviestiin panostaa vähän enemmän...)

Hopeanuoli on yksi lempianimeistani, sillä se oli ensimmäinen anime jonka katsoin. Piirrosjälki on kyllä joissakin kohdissa hieman outo ja Madara vs. koirat taistelussa on käytetty aivan liikaa samoja kuvapohjia, mutta muuten piirrosjälki on ihan ok.
Itseltäni löytyy leikkaamaton versio omasta hyllystä ja aina se pitää pistää pyörimään kun 8.v serkku tulee käymään. (Joo, onhan se leikkaamaton hieman raaka 8-vuotiaalle, mutta ei kyseinen pikkumies siitä tunnu piittaavan.)

Hopeanuoli –mangasta en sitten osaa sanoa, kun en ole viitsinyt mistään etsiä.

Lähetetty: Su Helmi 05, 2006 00:26
Kirjoittaja Os
Kyllä juuri tuo leikkaamaton dvd-boxi löytyy hyllystä.
Yksi ensimmäisiä ja parhaita näkemiäni animeja. Ja tähän mennessä paras eläimiin keskittyvä. Juoni jaksaa pitää koukussaan koko sarjan ajan. Piirrostyyli on sarjaan sopivaa ja ilmestymis-ajankohtaansa nähden hyvin sulavaa. Parit asiat välillä haittaavat silmää. kuten loppu-taistelussa kun akakabootoa kuvataan, niin pää on julmetun pieni(muut huomanneet tätä kohtaa) tai se kun monissa taisteluissa käytetään samoja kohtauksia yhä uudelleen ja uudelleen.
Hieman harmittaa tuo ääniraita, mutta eipä tuohon aikaan parempaakaan saatu aikaan. Sarjan alku-tunnari on yksi legendaarisimmista ja muutenkin musiikit ovat tässä sarjassa puoli-tunnelmaa.

Lähetetty: Su Helmi 05, 2006 11:06
Kirjoittaja FoxJones
Spoikkuja äitin oomme kaikki.. kirjoitti: Minusta Hopeanuolessa parasta on se miten ylivedetyn eeppistä huttua se paikoin on. Ei siitä voi olla pitämättä. Tämä ilmenee parhaiten mm. kohtauksessa jossa Jätti makaa junaraiteella todistaakseen miten vakavissaan tämä on ja Jätin silmät alkaa vuotaa verta. Kohtaus on niin yliammuttu että minut se sai lattialle hajoilemaan. Loistavaa. Samaa luokkaa on Benitsakuran kuolema. Vastaavaa on varmasti nähty sadoista samurai-pätkissä mutta yhdistämällä nämä koira-hahmoihin saadaan aikaan sen verran hervoton vaikutelma että oksat pois. Tuntuu ettei näin eeppistä shittiä tehdä enää nykyään.

Lähetetty: Su Helmi 05, 2006 11:28
Kirjoittaja _Shadow_
Hmmm...no se oli ainakin ensimmäinen animeni.
Ihan OK,vanhan ajan animea siinä tosin näkyy ja kuuluu,juoni oli minusta hiukan sekava,mutta ihan kiva.

Lähetetty: Ke Helmi 15, 2006 11:21
Kirjoittaja Howler
Hopeanuoli.. Legenda <3

En edes kykene muistamaan, miten monesti Hopeanuolta on tullut katsottua tai miten monesti pienenä leikin ystäväni kanssa koiraleluilla, joilla oli nimet Hopeanuolesta. :D Oi voi, ne lelut on vieläkin tallessa ja nimet hyvässä muistissa

Itseltä löytyy videot 1,3,4, mutta valitettavasti DVD-boxia en ole vielä hyllyyni hommannut. (Kröhm, jätän laittomuukset väliin) Hopeanuoli mangaa olen nähnyt netissä (esim. Kipsun Hopeanuolisivut), mutta se ei ole oikein innostanut. Soundtrack on onnistunut ja kaunis :)

Lähetetty: Ke Helmi 15, 2006 17:08
Kirjoittaja Allu
Mitäs mitäs enkö ole muka vielä tähän kirjoittanut? No tehdäänpä se sitten nyt.

Leikattu versio on ollut kohta 10v hyllyssä ja leikkaamaton versiokin tuli hankittua pari vuotta sitten. Ihan katsottava anime. Minusta paras näistä "vanhoista" animeista. NGE:kin on tietysti hyvä, mutta Hopeanuolen jaksaa katsoa monta kertaa uudestaan.

Lähetetty: To Helmi 16, 2006 15:14
Kirjoittaja Ree
onhan sellanen pallopäinen koiruli ihan söpö... ^^ (alko yhtäkkiä lapsettaa)

Lähetetty: To Helmi 16, 2006 15:33
Kirjoittaja blue_wolf
He, eihän se hopeanuoli mitään parasta ole, mutta sen verran tuli fanitettua sitä pienempänä, ettei siitä voi olla pitämättä.
Monien mainitsema alkutunnari on jo kyllä ihan klassikko. Sarjan ties jo montako kertaa nähneenä halusin pienenä haalia nuo kaikki vhs:ssät myös omaan hyllyyn ja aloitin urakan viimeisestä osasta. Kaupasta hyvilläni tullessa kotiin odotin malttamattomana, että saisin sen alkutunnarin kuulla (tuo taisi olla jo melkein se pääsyy, miksi halusin sarjan itselle), mutta oliko pieni pettymys, kun sitä ei tullu, vaan filmi jatkoi suoraan siitä mihin kolmonen oli jäännyt! Kyllä sitä tuli itkettyä ja vannottua, että loputkin osat pitää saada ja ennen kaikkea se alkutunnari!

Enhän minä niitä sitten koskaan kuitenkaan saannut.

Lähetetty: Pe Helmi 17, 2006 14:21
Kirjoittaja Sepeh
Joku 3 vuotta sitten fanitin Hopeanuolta todella paljon, kun löysin sen "uudestaan". Enpä ole pahemmin ollut kiinnostunut Hopeanuolesta vähään aikaan. DVD-boksi kuitenkin löytyy ja mangan ostaminen Japanista kiinnostaisi kovasti.

Lähetetty: La Helmi 25, 2006 17:38
Kirjoittaja gensomaden-saihumis
hopsu on ollu aina yks mun lemppareista, ku sitä on tultu jo vuodesta 1995 katottua :D
Weed animeakin on nähty ja mangoja luettu.

Lähetetty: La Maalis 11, 2006 10:58
Kirjoittaja Aqvaario
näin eilen prismassa elokuvahyllyllä aivan (minulle oudon) hopeanuoli DVD kannen ja mietin että mikäköhän se on... jos joku tietäisi minulle kertoa näistä tuntomerkeistä...
se oli semmonen öö... puna kelta ruskee ("vauhtiraidat") kansi ja sit siinä olli hopeanuoli ja se kansi vähän niinkuin kiilsi tai jotain... ei ollut normaali DVD kansi... no kumminkin jos joku ymmärtää noista jotakin niin voisiko kertoa mikä DVD se oikein oli. jäi kovasti vaivaamaan

Lähetetty: La Maalis 11, 2006 11:24
Kirjoittaja jw
Minttu-Chan kirjoitti:oudon hopeanuoli DVD kannen ja mietin että mikäköhän se on
Kyseessä lienee leikattu ja dubeilla varustettu lastenversio sarjasta kahdella DVD:llä metalliboksissa.

Lähetetty: Su Maalis 12, 2006 22:23
Kirjoittaja Howler
jw kirjoitti:
Minttu-Chan kirjoitti:oudon hopeanuoli DVD kannen ja mietin että mikäköhän se on
Kyseessä lienee leikattu ja dubeilla varustettu lastenversio sarjasta kahdella DVD:llä metalliboksissa.
Minäkin veikkailen että juuri tälläinen

Lähetetty: Pe Maalis 17, 2006 17:08
Kirjoittaja Sepeh
Lähiaikoina ollut taas sellainen fiilis, että pitäisi katsoa taas uudelleen. Kun miettii legendaarisia kohtauksia, niin vielä enemmän kiinnostaisi. Loppupuolella on todella paljon hienoja kohtauksia.