Wolf's rain

Tiettyä anime- ja/tai manganimikettä koskevaa kohdistetumpaa keskustelua.

Valvoja: Animeunionin Foorumiaktiivit

Avatar
Nuuri
Viestit: 3
Liittynyt: To Huhti 12, 2007 19:42
Paikkakunta: savonlinna
Viesti:

Viesti Kirjoittaja Nuuri » Pe Marras 02, 2007 21:16

Wolf's rain on yksi parhaista koskaan katsomistani animeista.sillä on vahva alku mutta puoliväliltä sarjaa tuntuu puuttuvan jotain... :?
mutta se unohtuu sarjan kahdessa viimeisessä jaksossa jotka ovat todella ihania ja surullisia itse ainakin kulutin koko nenäliina varastoni katsoessani niitä... :D

Avatar
Tuc-keksi
Viestit: 214
Liittynyt: Ke Syys 19, 2007 21:52
Paikkakunta: Helsinki

Viesti Kirjoittaja Tuc-keksi » Pe Tammi 18, 2008 10:05

Sarjassa oli erittäin hyvä alku joka tempaisi mukavasti mukaan, mutta samaa tasoa ei pystytty pitämään loppuun asti. Sarjassa on monia hyviä puolia: hyvä musiikki, toimiva animaatio ja mielenkiintoinen yleistunnelma. Kuitenkin päämärä eli tämä mystinen paratiisi jäi hieman auki. Siitä ei ottanut selvää sitten millään ja sarjan loppu ei auttanut mitään:
kaikki kuoli ja sitten hommat alkoi alusta kaupungista jossa sudet hiippailivat kuin mitään ei olisi käynyt, yllättävää, mutta ei toimi.
Kaikenkaikkiaan kuitenkin kelvollista katseltavaa, mutta ei mahda mitään todellisille supahüber-sarjoille.
"Rose... wand... floating... superior... crystal... eternal... beautiful... flower... genocide!"
Katsotut animeyt

Avatar
inuka
Viestit: 15
Liittynyt: To Maalis 15, 2007 20:59
Paikkakunta: riihimäki

Viesti Kirjoittaja inuka » Pe Maalis 14, 2008 10:02

Itelläni tuli semmonen ongelma lopussa, etten tajunnut enää mitään tapahtumista... kyllä veli yriti sitä selittääkin, mutta apua siitä ei ollut... ostin mangatkin eikä sekään valaissut...nyt kun pitkän ajan jälkeen mietin niin ei sitten millään ponnahda päähän että kuka oikein pääsi sinne paratiisiin ja kuka kuoli ja mitä maapallolle loppujen lopuksi tapahtui?? Joko olen vaan niin yksinkertainen päässäni tai sitten tarinassa oli jotain hassua... Ihan hyvä sarja kuitenkin... vähän turhan synkkä :roll:
"If you don´t like what I have to say,I´ll let you know when I start to care."

Avatar
Lucy_90
Viestit: 15
Liittynyt: To Helmi 07, 2008 23:26
Paikkakunta: Tampere, Hervanta

Viesti Kirjoittaja Lucy_90 » La Maalis 22, 2008 19:14

Wolf's rainin ovan loppu oli aivan mahtava! Minun päähäni ei mene se kommentti, että tämä anime oli huono :( Ilman ovaa kaikki olisi jäänyt liian avoimeksi, mutta ei se ova ihan kaikkea naamalle heittänyt. Itseäni ärsytti eniten ne kertausjaksot (joita vihaan muutenkin) joita oli nyt yhden sijasta neljä. Niitä ei oikeasti olisi tarvinnut tehdä. Mutta kokonaisuudessaan todella kaunis anime tarinallisesti ja erinomainen musiikki.

Avatar
Akikaze
Viestit: 12
Liittynyt: Pe Elo 31, 2007 18:32
Paikkakunta: Oulu

Viesti Kirjoittaja Akikaze » Ti Maalis 25, 2008 13:44

Lucy_90 kirjoitti:Wolf's rainin ovan loppu oli aivan mahtava! Minun päähäni ei mene se kommentti, että tämä anime oli huono :( Ilman ovaa kaikki olisi jäänyt liian avoimeksi, mutta ei se ova ihan kaikkea naamalle heittänyt. Itseäni ärsytti eniten ne kertausjaksot (joita vihaan muutenkin) joita oli nyt yhden sijasta neljä. Niitä ei oikeasti olisi tarvinnut tehdä. Mutta kokonaisuudessaan todella kaunis anime tarinallisesti ja erinomainen musiikki.
Kertausjaksohan ei ole kuitenkaan pakko katsoa, koska niissä ei tule mitään olennaista uutta. Itse ainakin hyppäsin niiden yli pikakelauksella.

Wolf's Rainista nyt noin yleensä voisin todeta, että sen arvo on ehkä kasvanut omissa silmissäni ja mielessäni vasta muutamia kuukausia katsomisesta jälkeenpäin. Sen tunnelma oli jotain sellaista, mikä teki siitä jotain erikoisempaa. Henkilöhahmot taas toisaalta eivät olleet niin kiinnostavia ja jotkut jopa suoranaisesti häiritsivät.

Avatar
Blacknights
Viestit: 1
Liittynyt: La Heinä 05, 2008 08:17

Re: Wolf's rain

Viesti Kirjoittaja Blacknights » La Heinä 05, 2008 09:14

Olen katsonut Wolf's Rainit Englannin Kielisinä YouTubesta, vaikken niistä paljoa ymmärtänytkään noin. Kyllä perusjuonen tajusi ja suurinpiirtein mistä puhutaan. Innostus tuossa katsoessani oli varsin suurta, mutta hiljalleen se alkaa nyt jäädä, vaikka toki muistankin hyvin sarjan josta tiedonjanoisena keräsin mistä tahansa tietoa. :D Koska suomeksi näitä en oikein löytänyt, toivoisin kuitenkin, jos enemmän joskus sitten tulee noita suomenkielisinä, saisin ne käsiini. :wink:

Juoni oli hyvä ja kiinnostava, mutta jotenkin asioita tunnettiin venyttävänkin hieman liian pitkään. Loppu jäi arvioittamaan mieleen, oliko se pettymys vaiko hyvä. Se, että oikeastaan hahmot 'tuhotaan' lopussa, ei mielestäni ole jotenkin sitä mitä olin odottanut, mutta ainakin surullinen se osasi olla. 8> No, jos ensimmäisenä sanoisin, olihan loppukin hyvä. - Mitä muuta sinne olisi voinut änkeä? Jotkut hahmot ärsyttivät välistä, joitakin mielestäni ei olisi tarvinnut edes saada sinne ehkäpä.
- Nahkis Blackkis -
Vampire Knight - Zero. <3
Wolf's Rain - Kiba. <3

Stephenie Meyer - Edward. <3
- Ei kai se siihen loppunut?

Avatar
Triture
Viestit: 56
Liittynyt: Ke Marras 07, 2007 17:19
Paikkakunta: Jyväskylä
Viesti:

Re: Wolf's rain

Viesti Kirjoittaja Triture » To Heinä 17, 2008 13:43

Itse olin vähän pihalla koko animesta. Tiesin, että siinä on neljä sutta: Kiba, Toboe, Tsume ja Hige, jotka etsii paratiisia, mutta muu onkin että WTF. Aloin miettiä, ovatko ne susia, jotka osaa muuttua ihmisiksi vai ihmisiä, jotka muuttuu susiksi. Loppukin jäi auki.
Spoiler:
Kuoliko ne kaikki ja heräs uudelleen vai mitä?
ja Toboe. Suurin kysymys henkilöstä. Onko se tyttö vai poika? :3 Jokseenkin avutonta. Mutta on kyllä ihan huippu sarja. Katsonut kaikki jaksot netistä ja molemmat mangat komistaa manga-hyllyäni. <3
"the "miracle" never happened. Meaby it was never meant to. Because the "miracle" is something that doesn't exist." ~Phoenix Wright

Avatar
jessykkä<3
Viestit: 34
Liittynyt: Su Heinä 01, 2007 18:34

Re: Wolf's rain

Viesti Kirjoittaja jessykkä<3 » La Elo 23, 2008 23:53

Mahtava!!! Ihastuttavaa susi toimintaa..Lempparini on ehottomasti Kiba- tulinen ja välillä niin lempeä, yksinäinen vaeltaja, niin täynnä voimaa, päättäväisyyttä ja toivoa. Tsume- Hyvä johtaja (vaikka johtikin vain ihmisiä), ihanan riippumaton muista mutta samalla huolehtivainen, ihana ujo naisten kanssa
Spoiler:
esim. kun se tyttö ,joka oli niinsanotusti "kukka", oli tsumen kaa kahen puun juurella(tsume nukkui) ja ku tsume heräs niin se säikähti ja oli tosi ujona, ei uskaltanu puhuu ja oli tosi vaivaantunu
, kilpailu henkinen. Tsumen vaatteet on hienot, tykkäsin tyylistä ja ne sopi sen luonteeseen. Ja viimeisimpänä mut ei vähäisimpänä tykkään Blue'sta- Kaunis ja vahva, rohkea ja räväkkä persoona. Pidän myös hänen vaatteista ja ulkonäöstä muutenkin. Sen vain olisin toivonut tältä animelta että se olisi selostanut tarkemmin mitä lopussa oikein tapahtui. Mut muuten kaikin puolin ihana ja mahtava anime..!! Oli piristävää nähdä susia jotka näytti nuin hyvin piirretyiltä, juoni oli aika selkeä, lukuunottamatta loppua :D
Suosittelen kaikille jotka tykkää susista..!! Kyllä tää varmaan kaikille kelpaa ja kiinnostusta löytyy mut eritoten niille jotka tykkää susista :wink:

TwoPartedMe
Viestit: 27
Liittynyt: Pe Heinä 25, 2008 14:57

Re: Wolf's rain

Viesti Kirjoittaja TwoPartedMe » Ma Elo 25, 2008 16:25

Pidin sarjasta todella paljon, vaikka olinkin tottunut katsomaan vähän toiminnallisempia animesarjoja. Olin tyytyväinen sarjan loppuun, olisin pettynyt jos sarja olisi loppunut mangan tavoin sillä siinä tapauksessa sarja olisi klisheepaakku.

Suurimmat ylistykset vähällä rahalla saatuun ihanaan tunnelmien kuvaukseen ja siihen että jaksojen kohokohdissa nähtiin suurta vaivaa rahan niukkuudesta huolimatta. Susien ruumiinrakennekin on kiitettävä, siihen kiinnitin huomiota ensimmäisenä joka sai katsomaan sarjaa. Sarjan päähenkilöstä en pitänyt lainkaan, sillä näitä ns. emopoikia jotka tahtovat pärjätä omillaan ja aina hyökätä kimppuun vaikka voisi säästyä sovittelulla -niitä hahmoja on nähty tarpeeksi. Mutta tässä kohden mainittakoon, että klisheistäkin voi tehdä hyviä ja jokaisessa animessa on aina jotain stereotypiaa. Animea on tehty niin paljon että pakkohan niiden välille on yhtäläisyyksiä syntyä.

Tykkäsin siis sarjasta ja tunnelmaharmoniasta. Onneksi hahmotkin olivat tarpeeksi erilaisia, on valinnan varaa löytää lempi hahmojaan. Täydet pisteet ja hatunnostot tietenkin myös Yoko Kannolle ja Maaya Sakamotolle ihanista kappaleista.
"Nousin kerran ylös portaita, tapaamaan miestä olematonta. Hän ei ollut siellä tänäänkään, toivon etten häntä näekkään."

Avatar
Pisara
Viestit: 4
Liittynyt: Su Syys 07, 2008 22:43

Re: Wolf's rain

Viesti Kirjoittaja Pisara » Su Syys 07, 2008 23:17

Wolf's Rain on varmaan yksi parhaimmista sarjoista joita olen katsonut ja vielä kun rakastan susia todella paljon. Surullinen sarja kylläkin, mutta se ei oikeasti haittaa ollenkaan. Hahmojen suunnittelu oli minusta mielenkiintoinen ja muutenkin tarina oli mukaansa vievä. Parhain hahmo tietenkin on Tsume, siis omasta mielestäni tietenkin. Luonteeltaan aivan loistopakkaus, heh.. Musiikiltaan aivan loisto sarjaa. Sarjan musiikkeja jaksaa kuunnella muutenkin, vaikkei katsoisikaan sitä. Ei kyll tylsistyttänyt kertaakaan tuo sarja. Harmi vain kun olisin voinut kauemminkin katsoa xD vaikka se olisikin ehkä hallaa tehnyt sarjalle, mutta silti, heh.
Muahahaaha!

Avatar
Ryokan
Viestit: 393
Liittynyt: Ma Joulu 22, 2003 11:37

Re: Wolf's rain

Viesti Kirjoittaja Ryokan » Ma Syys 08, 2008 19:38

Mangana ei iskenyt. Kahteen pokkariin tiivistetty tarina tuntui syystäkin kiirehdityltä ja henkilöhahmoihin ei saanut oikein otetta. Piirrosjälkikään ei noussut erityisesti esille, ja niinpä hieman reilun kuukauden jälkeen en muista sarjasta juuri mitään.

Avatar
Lucy_90
Viestit: 15
Liittynyt: To Helmi 07, 2008 23:26
Paikkakunta: Tampere, Hervanta

Re: Wolf's rain

Viesti Kirjoittaja Lucy_90 » Pe Syys 12, 2008 19:51

Ryokan kirjoitti:Mangana ei iskenyt. Kahteen pokkariin tiivistetty tarina tuntui syystäkin kiirehdityltä ja henkilöhahmoihin ei saanut oikein otetta. Piirrosjälkikään ei noussut erityisesti esille, ja niinpä hieman reilun kuukauden jälkeen en muista sarjasta juuri mitään.
Yhdyn Ryokan kommenttiin. Oli melkoinen pettymys lukea tarina pikakelauksella ja hieman erilaisena. Hahmojen kehitys jäi sivurooliin ja muutenkin juonikuvioihin ei ehtinyt syventyä. Tällä kertaa anime vei mangasta selvän voiton.

Avatar
Coman
Viestit: 32
Liittynyt: To Tammi 25, 2007 19:58
Paikkakunta: Ilomantsi/Joensuu
Viesti:

Re: Wolf's rain

Viesti Kirjoittaja Coman » Ke Joulu 17, 2008 21:58

Jotenkin minä ymmärsin sen Uuden paratiisin ns. meidän maailmaksi, joka on taas sortumassa kaaokseen jne ja sudet tulee ja aikovat avata uuden paratiisin, koska entisen aika on taas lopussa. Sellainen jännä jatkumo, että historia toistaa itseään aina vaan. Se sen jälkeinen "uusi paratiisi" on sitten taas erilainen kuin ne edeltävät.
Näin minä ymmärsin asian.
Ja Toboe kaiken järjen mukaan on poika? PIKKUpoika. Ainakin minulle. Siksi siis häntä palvon.
Tsume: hottis ja nahkisvaatteet tekee vielä hottiksemmaksi.
Kiba: Inhosin ennen kuin katsoin sarjan. Nyt: Ai ku söpö oli. Ihana. Pääsi miun TOP3 WR hahmolistalle. Heti Tsumen ja Toboen jälkeen. Ja Cheza jaetulla kolmannella sijalla.
Hige: No... Menettelee. Tarttee vaan ruokaa ollakseen toimiva yksilö :D
Ja Darcia. Too hot to describe.

Avatar
Icefrost
Viestit: 7
Liittynyt: Pe Kesä 27, 2008 11:09
Paikkakunta: JKL

Re: Wolf's rain

Viesti Kirjoittaja Icefrost » Su Tammi 18, 2009 02:34

Mjahas, taidankin olla ainoa sekopää jonka lempihahmo tästä sarjasta oli Quent (eli ns. pyssysankari-papparainen), jonka joku jo ehtisikin haukkua vastenmieliseksi.

En mielestäni ole mitenkään tyhmä, mutta äsken viimeisen jakson(30) katsottuani en osaa kyllä muuta kuin raapia päätäni ja miettiä, että mitäs hiivattia. Loppupää meni ainakin meikäläiseltä sen verran pahasti ohi, etten oikein osannut reagoida siihen varsinaiseen loppuhuipennukseen(jos tuossa nyt sellaista oikeastaan oli) juuri millään tavalla. Ja oikeastaan koko sarjasta, muutamaa hyvää kohtausta lukuunottamatta, jäi pahasti sellainen tunne, että jotain jäi näkemättä vaikka kuinka katsoi ja kuunteli.

Mitä tulee hahmoihin, jotka mielestäni ovat se jokaisen tarinan tärkein yksittäinen osa, ne jäivät kaikki melko etäisiksi. Joka kerta kun tuntui että pääsee jonkun hahmon sisään vähän paremmin, lopettaa hän itsestään puhumisen jonkun "none of your business" -kommentin kera. Tai sitten jostain kuuluu räjähdys jota kaikki menvät katsomaan, tai jotain vastaavaa.

Yhteenvetona voisi todeta saman mitä onkin jo ehditty toistella: erittäin hienon näköinen ja -kuuloinen anime, mutta sisällöstä en oikein päässyt kunnolla kiinni, tai sitten sitä uupui pahasti.

Avatar
Natis
Viestit: 67
Liittynyt: Ma Marras 10, 2008 23:51

Re: Wolf's rain

Viesti Kirjoittaja Natis » Pe Tammi 23, 2009 15:05

Tulin nyt sitten katsoneeksi kyseisen animen ja pidin erittäin paljon. Ensiksi minut lumosi alkutunnari joka oli erittäin hyvä ja kuulosti kaikenlisäksi lempi bändini kitaristilta (Iron Maidenista tunnettu Adrian Smith) En skipannut yhtäkään kertaa kyseistä alkutunnaria koska tuo on varmaan paras jonka olen kuullut/nähnyt

Alku oli mielestäni erittäin vahva ja puolessa välissä sarjaa laatu ehkä hieman tippui mutta nousi taas korkeuksiin. En osaa päättää mitä mieltä olisin lopusta koska en ehkä täysin ymmärtänyt sitä. Sarja oli viimesissä jaksoissa kovinkin surullinen ja näin miespuolisena henkilönä ei mielestäni saisi tulla tippa linssiin noin herkästi mutta ei tuota pystynyt estämään :cry:
Spoiler:
Aivan sarjan lopussa kun Kiba käveli katua pitkin ja muutkin päähenkilöt olivat siellä niin mitenköhän kaikki lopulta meni :? Oli kuin mitään ei olisi tapahtunutkaan ja kaikki olisi ollut ennallaan vai olisiko tuo ollut kenties "paratiisi" johon vain Kiba pääsi lopulta... Eikai sentään :?
Kaiken kaikkiaan kyseessä oli yksi parhaimmista animeista joita olen katsonut ja tämän tulen katsomaan uudestaan kun aika on oikea.

Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Anime- ja mangasarjat sekä elokuvat”

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 28 vierailijaa