Shingetsutan Tsukihime (Lunar Legend Tsukihime)

Tiettyä anime- ja/tai manganimikettä koskevaa kohdistetumpaa keskustelua.

Valvoja: Animeunionin Foorumiaktiivit

Avatar
Niko-Kun
Viestit: 117
Liittynyt: Ti Maalis 16, 2004 21:54
Paikkakunta: JNS

Shingetsutan Tsukihime (Lunar Legend Tsukihime)

Viesti Kirjoittaja Niko-Kun » Su Loka 02, 2005 15:46

Niin, löytyykö tämän sarjan katsoneita/tahikka mangan omaavia? (manga itseasiassa tuli juuri ulos.)

Tämä kuuluu tällä hetkellä, ja on kuulunut aikaisemmin, ehdottomiin suosikkisarjoihini, vaikka perustuukin hentaipeliin. (Siis, sarjalle tuntemattomat, älkää pelästykö sarjassa ei ole hentaita ollenkaan.)

Tsukihimen tunnelma on mahtava, sanallasanoen jännittävä. Tummat värit, jatkuva jännitys, mahdollisuus ajatella, eikä katsojaa pidetty tyhmänä. Koukutti minut pahasti jo alkumusiikin aikana. Muutenkin, musiikki on erittäin onnistunutta ja selkärankaa karmivaa. *Hymyilee ja silittää kädessään olevaa OSTia*

Valoa oli kuitenkin tunnelin päässä.

Ps. [Edit]: Niin, siis uusi anime on jo tullut TYPE-MOONilta, Fate/Stay Night.

moderaattorin lisäys - teoksen perustiedot voit tarkastaa täältä:
http://www.animenewsnetwork.com/encyclo ... hp?id=2938
http://www.animenewsnetwork.com/encyclo ... hp?id=4137
Viimeksi muokannut Niko-Kun, Pe Touko 19, 2006 12:08. Yhteensä muokattu 1 kertaa.
FREEDOM IS SLAVERY
PEACE IS WAR
IGNORANCE IS STRENGTH

ANIKI IS WATCHING YOU.

Avatar
Muey
Viestit: 143
Liittynyt: Ma Huhti 12, 2004 00:05
Paikkakunta: Helsinki

Re: Shingetsutan Tsukihime (Lunar Legend Tsukihime)

Viesti Kirjoittaja Muey » Su Loka 02, 2005 17:29

Niko-Kun kirjoitti:Tämä kuuluu tällä hetkellä, ja on kuulunut aikaisemmin, ehdottomiin suosikkisarjoihini, vaikka perustuukin hentaipeliin. (Siis, sarjalle tuntemattomat, älkää pelästykö sarjassa ei ole hentaita ollenkaan.)
Pelissä on yksi kohtaus/hahmotarina, ja tämä siis paperimuotoon kääntäessä keskiverto tiiliskiven paksuisessa tarinassa. Semantiikkaa ehkä, mutta "hentai-pelistä" tulee ainakin itselläni aivan erityyppisiä asiayhteyksiä.
Tsukihimen tunnelma on mahtava, sanallasanoen jännittävä. Tummat värit, jatkuva jännitys, mahdollisuus ajatella, eikä katsojaa pidetty tyhmänä. Koukutti minut pahasti jo alkumusiikin aikana.
Sarjan alkutunnari on todellakin loistavaa shittiä (diggaan myös visuaalisesta puolesta). Mutta siihen se sitten suurimmalta osalta jäikin.
Alku oli lupaavaa, mutta, mutta... Bah. Sarja oli pitkälti jaksotettu siten kuin sen tekijät olisivat luulleet että heillä on 26 jaksoa tarinan kertomiseen - Eikä siinä mitään - Paitsi että sarjalla oli vain 13 jaksoa kätettävänään, minkä tekijät sitten huomasivat jossain vaiheessa kun jäljellä olevien jaksojen määrä oli laskettavissa noin kahdella ja puolella sormella. Lopputuloksena sitten ei-loppuunvietyjä juonikuvioita (Sacchin) ja sellaisia älyttömyyksiä kuin mm. se täysin turha huvipuistojakso, jonka jälkeen sitten vedetään tarina & taustat läpi pikakelauksella ja juosten kusten viimeisten jaksojen ajan, ja jätetään katsojan käteen keskivertosarja jossa on joitain kivoja ideoita mutta joka muuten ei millään onnistu korottamaan päätään harmaasta massasta.

Ei se mitään ettei TH:n todellista tarinaa olisi millään saatu kokonaisuudessaan mahtumaan 13:a jaksoon, vaan se että se 13 jaksoa mitä meillä on ei valitettavasti onnistu kertomaan edes omaa tarinaansa kovin onnistuneesti.

Alkuperäistekeleen tarinankerronnan huomioonottaen paras tyyli adaptiolle olisi varmasti ollut 26-jaksoinen sarja jossa käytetään yhtä polkua (Arcueid) kertomaan päätarina, mutta jossa sitten aina välillä hypellään perspektiivissä (ja ajassa) enemmän muiden hahmojen näkökulmiin - Tällä tavalla saataisiin mahdollisimman kokonaiskattava kuva tarinasta, kuitenkaan paljastamatta detaljeja liikaa ennenkuin tarina on valmis siihen.
Esimerkiksi jossain 20+ jaksossa nähtäisiin vihdoin Kohakun versio ensimmäisestä jaksosta... :P :P :P.

Tietenkin tuollainen lähestymistapa vaatisi ohjaajalta ja käsikrjoittajalta ehkä jo hieman keskivertokaveria parempaa ammattitaitoa ja asiaan paneutumista ettei homma lässähtäisi pannukakuksi - Varsinkin kun tietyille näyttää muodostuvan ongelma ihan tavallisen lineaarisen tarinan kertomisessa... :wink:.
Ps. TYPE-MOONilta on tulossa hamassa tulevaisuudessa uuttakin sarjaa, saa nähdä sitten.
Tämä kyseinen tekelehän siis on Fate/Stay Night, joka perustuu samannimiseen Type-Moonin peliin. Teknisesti sijoittuu samaan maailmaan/universumiin kuin Tsukihime, vaikkei tarinoilla ole mitään yhteyksiä toisiinsa. Ja se on tulossa Genonilta/Studio Deen:iltä - Type-Moon on edelleenkin pelkkä pelilafka, ei tuottaja/animaatiostudio :P :wink:.
Ja tällä kertaa kuulemma Type-Moon aikoo olla enemmän tekemisissä tuota animaatiota tehtailevan porukan kanssa, joten järjen mukaan siitä pitäisi ainakin tulla uskollisempi, ja toivon mukaan myös hiukan fiksummin esitetty sovitus kuin Tsukihimestä.
片手で仲間を、もう片手で私を掴んでおけばいい

Avatar
Kensuke
Viestit: 368
Liittynyt: Ti Touko 18, 2004 09:09
Paikkakunta: Espoo

Viesti Kirjoittaja Kensuke » Su Loka 02, 2005 18:18

Niinpä, tarinaa on vähän pakko tiivistää kun ero-pelistä jossa on aineksia vaikka 52 jaksoiseen sarjaa tehdään 12 jaksoinen sarja. Huomion arvoista on se ettei Tsukihime ole mikä tahansa ero-peli vaan faniprojekti, ei niinkään minkään pelifirman tuote, vaan tekijät olivat pelkkiä harrastelijoita. Myöhemmin he sitten perustivat oman firman ja tekivät Fate/stay nightin (joka ostettiin enemmän kuin AIR peliä) ja ovat kuulemma lähes puolijumalan asemassa Nipponin maan otakujen keskuudessa.

No, kun en taustatarinasta tiennyt mitään kun ensimmäistä kertaa sarjaa tuli katsottua niin anime onnistui säväyttämään, vasta myöhemmin sitä tajusi lukiessa itse pelin tarinaa mitä animestakin olisi voinut tulla, siltikin se on säilyttänyt asemansa allekirjoittaneen top-25 listassa. :D Jo mainitut musiikit, niin alkuteema kuin Fumiko Orikasan laulama loppu, olivat hyviä. Mutta erityisesti tarina vei mennessään, tällaisenaankin nautittava sarja.
Ensimmäisen volumen mukana tullut boxikin on hienoimmasta päästä. ;)
Viimeksi muokannut Kensuke, Su Loka 02, 2005 19:09. Yhteensä muokattu 1 kertaa.

Avatar
Tetsumonkai
Viestit: 523
Liittynyt: Ke Syys 08, 2004 00:33
Paikkakunta: Helsinki
Viesti:

Viesti Kirjoittaja Tetsumonkai » Su Loka 02, 2005 18:53

Täytyy sanoa että kyseessä on hyvä sarja joka kuitenkaan ei yllä samalle tasolle esimerkiksi Hitsuji no Utan kanssa.

Avatar
FoxJones
Viestit: 826
Liittynyt: To Helmi 27, 2003 13:08
Paikkakunta: Lieto

Viesti Kirjoittaja FoxJones » Ma Loka 03, 2005 10:11

Muutama älähdys Mueyn tekstiin:
Vaikka hyviä pointtejakin oli niin muutamaan juttuun pitää takertua. Esim. miten niin Sacchin-arc jää kesken? Ottaen huomioon miten henkilön juonikaari menee pelissä niin anime-version tapahtumat ovat olleet faneillekin (positiivinen vai ei, sen päättäkööt kukin itse) yllätys. Lisäksi koulukaverihahmona Sacchin jää Inuin kanssa ymmärrettävästi taka-alalle kun muut tapahtumat alkavat pyöriä käyntiin. (..ja kyllähän sekin ympyrä loppujaksossa sulkeutuu). En sitten tiedä onko animen Sacchin-tarina johtunut tuosta 13 jakson rajasta ja Sacchinia ei haluttu kirjoittaa mukaan sotkemaan loppupuolen kuvioita. Kyseessä kumminkin on amatööripohjalta tehdyn pelin animekäännös, jonka olemassaolo jo itsessään on pieni ihme ja varsinkin kun siihen on selvästi panostettu jonkin verran, niin tuollaisesta juoniratkaisusta minä en ainakaan valita. Päinvastoin..
(Ei-niin-fanipohja-tietoisille tiedoksi että mainittu Sacchin on siis Shikin luokkatoveri Yumizuka Satsuki)

Sitten tämä huvipuistojakso. Itse ainakin nautin mielettömästi tuollaisista slice-of-life-tyylisistä semi-fillereistä. Etenkin jos kyseessä olevaa sarjaa ja sen hahmoja fanittaa tällaisella innolla. Väitettä että jakso on täysin turha en siis sulata, vaikka jakson painopiste ei olisikaan suuren juonen(tm) kuljetuksella.

Jos itse haluaisi nillittää jostain niin Kohakun osuus sarjassa jää turhan paljon taka-alalle.. Toisaalta ymmärrän miksi Kohakuakin olisi ollut vaikea kirjoittaa animeversioon alkuperäismuodossaan.
[22:27:47] <@Kyuu> Sivis: sun tarvii kuvailla yleisölle amv:iden poikkitaiteellisuuden merkitystä
[22:29:18] <@Sivis> "amv:n teko on vähä ku ois .. taiteellista.. poikittain.. siellä"

Avatar
Cyb
Viestit: 180
Liittynyt: Ke Loka 13, 2004 21:08
Paikkakunta: Forssa

Re: Shingetsutan Tsukihime (Lunar Legend Tsukihime)

Viesti Kirjoittaja Cyb » Ma Loka 03, 2005 10:48

Muey kirjoitti:Sarjan alkutunnari on todellakin loistavaa shittiä
Veit sanat suustani.
FoxJones kirjoitti:Sitten tämä huvipuistojakso. Itse ainakin nautin mielettömästi tuollaisista slice-of-life-tyylisistä semi-fillereistä.
Vai että semi-filleri. No, ehkä fanaattisimmille tämäkin jakso oli osa sarjan tunnelmaa mutta omasta mielestäni kyseisen jakson olisi kyllä voinut hyvin ohittaa, kun jaksoja oli sen verran vähän. Peliä en ole pelannut joten en tiedä, onko kyseinen jakso sitten niin olennainen osa pelin tapahtumia, ettei sitä olisi voinut mitenkään jättää pois.

Avatar
Starfire
Viestit: 197
Liittynyt: Pe Kesä 11, 2004 13:08
Paikkakunta: Espoo
Viesti:

Viesti Kirjoittaja Starfire » Ma Loka 03, 2005 11:15

Shingetsutan Tsukihime oli vähän floppi. Alusta alkaen soitetaan jatkuvaa drumrollia, kunnes puolessa välissä odotukset ovat koko lailla katossa. Ennen lopullista loppujysäriä rumpali kuitenkin suorittaa huomaamattoman paon takavasemmalle ja heittää harhautukseksi vähän angstausta yleisön nenälle ettei pakoa heti huomata. Lopputuloksena rakennelma vähän lyssähtää kasaan.

Tämä on perin harmillista, ottaen huomioon miten Tsukihimeä yleisesti pidetään aika hyvänä juonellisesti. Pitäisi vissiin tutustua alkuperäiseen peliin saadakseen juonen selville, mutta peli on kovin japaniksi ja ymmärrys siis tuskallisen hankalaa. Tiemmä joku kokkailee fanikäännöstä, mut eipä ole vielä kai kuulunut.

Mätkintäpelifaneille tiedotettakoon vielä, että Tsukihimen hahmoista on tehty doujinshi-mätkintäpelisarja. Melty Blood, sen paranneltu versio Melty Blood ReACT sekä kolikkopeli Melty Blood: Act Cadenza. Etenkin kaksi jälkimmäistä ovat ehdotonta 2D-mätkintöjen eliittiä. Hahmoissa voisi ehkä olla enemmänkin variaatiota, mutta toiminta on nopeatempoista, liikkuvaa ja muutenkin vänkää isoine ilmakomboineen. Suosittelen.

Avatar
Magetsu
Viestit: 89
Liittynyt: Su Tammi 19, 2003 20:27
Paikkakunta: Oulu

Viesti Kirjoittaja Magetsu » Ma Loka 03, 2005 11:23

Täytyy yhtyä edelliseen kirjoitukseen eli itse kun aikoinani katsoin niin sarja imi aika tehokkaasti ja oli jopa hyvä mutta sitten lopussa tuli vissiin kiire tekijöillä ja tarina lopahti lopussa kun piti keksiä jokin loppu. Olisin toivonut hieman pitempää sarjaa kun tästä on enemmän materiaalia kuin mitä on käytetty.

Marko.

Avatar
FoxJones
Viestit: 826
Liittynyt: To Helmi 27, 2003 13:08
Paikkakunta: Lieto

Re: Shingetsutan Tsukihime (Lunar Legend Tsukihime)

Viesti Kirjoittaja FoxJones » Ti Loka 04, 2005 12:03

Cyb kirjoitti:
FoxJones kirjoitti:Sitten tämä huvipuistojakso. Itse ainakin nautin mielettömästi tuollaisista slice-of-life-tyylisistä semi-fillereistä.
Vai että semi-filleri. No, ehkä fanaattisimmille tämäkin jakso oli osa sarjan tunnelmaa mutta omasta mielestäni kyseisen jakson olisi kyllä voinut hyvin ohittaa, kun jaksoja oli sen verran vähän. Peliä en ole pelannut joten en tiedä, onko kyseinen jakso sitten niin olennainen osa pelin tapahtumia, ettei sitä olisi voinut mitenkään jättää pois.
AFAIK jaksolla ei ole paljoakaan tekemistä pelin tapahtumien kanssa. Kuten aiemmin on rivien väliin kirjoitettu niin anime ottaa aika paljon vapauksia peliin verraten. Lyhyt kädestä taluttaminen:
PikkuSpoikkuja kirjoitti:Siis ep7:n pointti on lähinnä syventää hahmoja. Etenkin Akihaa, jonka ympärillä jakso tavallaan pyörii. Myönnetään etten tiedä 1:1 miten kyseinen juonikuvio on pelissä esitetty (kun yrittänyt sentään välttää spoikkuja siitäkin), mutta anime käyttää Akihan hahmoa sekoittavana tekijänä tuomalla esiin mahdollisuuden että Akihallakin on jotain tekemistä sarjan kokonaistaustatarinan kanssa. Tämä tulee ilmi hahmojen välisessä dialogissa jolla mm. pohjustetaan seuraavan jakson kohtausta jossa Shikille vahingossa paljastuu miten Kohaku hoitaa Akihaa. Muutenkin dialogissa tulee esille huvittavasti hahmojen välinen suhde, kun luontaiset viholliset kerääntyvät kokoon tilanteessa jossa he voivat hyökätä toistensa kimppuun vain verbaalisesti. Jos tuon näkee vain että "se ylimääränen huvipuistojakso" niin enpä voi muuta sanoa kuin että otan osaa..
Näen myös tarpeellisena mainita että vaikka olenkin kohtuu pahasti hurahtanut type-moon fani, joka muutenkin on helposti viihdytettävissä, niin pystyn minäkin tarkastelemaan sarjoja objektiivisesti. Ensin mainittakoon että olen samaa mieltä threadin yleisen käsityksen kanssa että Tsukihimen loppupuoli on ryssitty. Toisaalta eipä ole eka kerta kun japsikäsikirjoittavat hölmöilevät loppujaksojen kanssa. Lisättäkööt vielä että ei tuo seiskajakso minustakaan mikään täydellinen ole.
lisää pikkuspoikkuja kirjoitti:Itsellä pisti silmään onsen-kohtaus missä Arcueid mäjäyttää päin Sacchinin naamaa että "en ole ihminen" johon Sacchin vaan toteaa että "ootpa hassu". Ei minusta toiminut ja kohtaus olisi voitu jättää poiskin/tehty toisin/leikata poikki aiemmin. Ei auennut ainakaan minulle.
Lähinnä siis en vaan yksinkertaisesti sulata väitettä että seiska-jakso sellaisenaan olisi ollut täysin turha.

Tekisi mieleni heittää tähän perään vielä jotain offensiivista liittyen dialogipainotteisiin jaksoihin mutta yritän välttää liekittelyä.
[22:27:47] <@Kyuu> Sivis: sun tarvii kuvailla yleisölle amv:iden poikkitaiteellisuuden merkitystä
[22:29:18] <@Sivis> "amv:n teko on vähä ku ois .. taiteellista.. poikittain.. siellä"

Avatar
Cyb
Viestit: 180
Liittynyt: Ke Loka 13, 2004 21:08
Paikkakunta: Forssa

Re: Shingetsutan Tsukihime (Lunar Legend Tsukihime)

Viesti Kirjoittaja Cyb » Ti Loka 04, 2005 12:42

FoxJones kirjoitti:Lähinnä siis en vaan yksinkertaisesti sulata väitettä että seiska-jakso sellaisenaan olisi ollut täysin turha.
Eihän fillerit sinänsä ole ikinä turhia missään sarjassa. Toki niillä on tarinan hahmojen kannalta suurikin vaikutus, mutta mielestäni neljänneksen mittaiseen sarjaan ei yksinkertaisesti ole järkevää mahduttaa jaksoa, missä ei tapahdu jotain erittäin merkittävää tai muuten vain mielenkiintoista. Sitä aikaa vaan ei ole niin paljoa. Ja ehkäpä loppuratkaisullekkin olisi voitu jättää enemmän aikaa, jos huvipuistojakson juonelliset asiat oltaisi kuitattu jonkin muun jakson sivussa.

Kaikki eivät fanita jotain sarjaa niin antaumuksella, että jokainen pienikin yksityiskohta hahmojen elämästä olisi se maailman tärkein juttu. Sen takia mielestäni olisi parempi keskittyä lyhyissä sarjoissa enemmän juonen kuljettamiseen loppuun kunnialla eikä keskittyä niihin vähemmän merkittäviin asioihin, joille pidemmissä sarjoissa olisikin aikaa. Satunnaiselta katsojalta saattaa muuten jäädä hieman paha maku suuhun, kun tapahtumat yhtäkkiä loppuvatkin kesken hätäisesti kasatun loppuratkaisun tieltä.

Avatar
FoxJones
Viestit: 826
Liittynyt: To Helmi 27, 2003 13:08
Paikkakunta: Lieto

Re: Shingetsutan Tsukihime (Lunar Legend Tsukihime)

Viesti Kirjoittaja FoxJones » Ke Loka 05, 2005 10:42

Cyb kirjoitti:Eihän fillerit sinänsä ole ikinä turhia missään sarjassa. Toki niillä on tarinan hahmojen kannalta suurikin vaikutus, mutta mielestäni neljänneksen mittaiseen sarjaan ei yksinkertaisesti ole järkevää mahduttaa jaksoa, missä ei tapahdu jotain erittäin merkittävää tai muuten vain mielenkiintoista.
Tässä taas päädytään siihen että mikä toisen mielestä on mielenkiintoista voi olla toisesta tappavan tylsää ^_^'
Cyb kirjoitti:Kaikki eivät fanita jotain sarjaa niin antaumuksella, että jokainen pienikin yksityiskohta hahmojen elämästä olisi se maailman tärkein juttu.
Aijai kun sitä taas vedetään asiaa ääripäihin. Kyseessä on mauste josta me fanikulinaristit nautimme. Ajatellaan asiaa vaikka näin... Sarja itsessään on keitto johon ainekset on juoni, ja hahmot ovat tavalliset mausteet tyyliin suola. Lisäämällä hahmojen välistä interaktiota ja tunteita lisätään muita mausteita tuomaan lisää makua. Tsukihimen kanssa on vaan ongelma joko siinä että keitosta jäi epämiellyttävä jälkimaku jota ihmiset eivät osaa huuhdella vedellä pois tai sitten pitäisi pysytellä grillimakkarassa.

Nyt kun tarkemmin ajattelee niin Tsukihimen loppupuolikaan ei kuitenkaan ole NIIN huono. Paljon pahempaakin on tullut vastaan.
[22:27:47] <@Kyuu> Sivis: sun tarvii kuvailla yleisölle amv:iden poikkitaiteellisuuden merkitystä
[22:29:18] <@Sivis> "amv:n teko on vähä ku ois .. taiteellista.. poikittain.. siellä"

Avatar
Magetsu
Viestit: 89
Liittynyt: Su Tammi 19, 2003 20:27
Paikkakunta: Oulu

Re: Shingetsutan Tsukihime (Lunar Legend Tsukihime)

Viesti Kirjoittaja Magetsu » Ke Loka 05, 2005 10:58

FoxJones kirjoitti:
Cyb kirjoitti:Eihän fillerit sinänsä ole ikinä turhia missään sarjassa. Toki niillä on tarinan hahmojen kannalta suurikin vaikutus, mutta mielestäni neljänneksen mittaiseen sarjaan ei yksinkertaisesti ole järkevää mahduttaa jaksoa, missä ei tapahdu jotain erittäin merkittävää tai muuten vain mielenkiintoista.
Tässä taas päädytään siihen että mikä toisen mielestä on mielenkiintoista voi olla toisesta tappavan tylsää ^_^'
Tästä tulee hyvin mieleen Kokoro Toshokan ^^
Sarjassa ei yksinkertaisesti tapahdu mitään mutta jaksoi kuitenkin
kiinnostaa älyttömästi. Perinteinen flow of life tyylinen 13-osainen sarja.

Marko.

Avatar
Cyb
Viestit: 180
Liittynyt: Ke Loka 13, 2004 21:08
Paikkakunta: Forssa

Viesti Kirjoittaja Cyb » Ke Loka 05, 2005 11:28

Magetsu kirjoitti:Tästä tulee hyvin mieleen Kokoro Toshokan ^^
Sarjassa ei yksinkertaisesti tapahdu mitään mutta jaksoi kuitenkin
kiinnostaa älyttömästi. Perinteinen flow of life tyylinen 13-osainen sarja.
Kokoro Library on itseltäni jäänyt väliin vaikka on moneen kertaan pitänyt katsoa. Mutta onhan se ihan eri asia jos sarjan tarkoitus on nimenomaan kuvata hahmojen elämää ilman sen kummempaa eeppistä juonta.
FoxJones kirjoitti:Aijai kun sitä taas vedetään asiaa ääripäihin. Kyseessä on mauste josta me fanikulinaristit nautimme. Ajatellaan asiaa vaikka näin... Sarja itsessään on keitto johon ainekset on juoni, ja hahmot ovat tavalliset mausteet tyyliin suola. Lisäämällä hahmojen välistä interaktiota ja tunteita lisätään muita mausteita tuomaan lisää makua. Tsukihimen kanssa on vaan ongelma joko siinä että keitosta jäi epämiellyttävä jälkimaku jota ihmiset eivät osaa huuhdella vedellä pois tai sitten pitäisi pysytellä grillimakkarassa.

Nyt kun tarkemmin ajattelee niin Tsukihimen loppupuolikaan ei kuitenkaan ole NIIN huono. Paljon pahempaakin on tullut vastaan.
Kyse on enemmänkin kokonaisuuksien hallinnasta, ei niinkään siitä, että ne perunat pitäisi poistaa että saataisiin tilaa lihalle. Kumpaakin sopivassa suhteessa keiton määrään nähden. Mielestäni Tsukihimessä oli tarpeeksi hahmojen välisiä suhteita jo ilmankin tuota huvipuistojaksoa, mutta juonen kuljetus jäi hieman puolitiehen osittain juuri sen takia.

Kyllähän se aina vähän harmittaa kun muuten todella hyvältä vaikuttanut sarja lässähtää lopussa, kun ongelma olisi hyvinkin saatu korjattua tuon jo moneen kertaan mainitun "semi-fillerin" poistolla tai johonkin muuhun sulauttamalla. Se, että joku on tehty huonomminkin ei voi olla verukkeena sille että itse tehdään huonosti kunhan ei ihan pohjalle pudota.

Avatar
Howler
Viestit: 172
Liittynyt: Ke Helmi 15, 2006 10:03

Viesti Kirjoittaja Howler » Ke Helmi 15, 2006 11:31

Minä jo säikähdin ettei tästä ole topicia ollenkaan! Onneksi kuitenkin löytyi ^^

Shingetsutan vaikutti alkuun erittäin tylsältä, mutta jaksoin katsoa koko sarjan. Ja vaikka välillä olikin tappavan tylsää, sarja jäi yhdeksi suosikeista. Loppu kylläkin oli floppi.. Alkumusiikki <3

Onko mangaa siis todella tullut? :shock: Niin ja tietääkö kukaan onko tästä sarjasta elokuvaa, peliä, jotain muuta kiinnostavaa? ^^

Avatar
FoxJones
Viestit: 826
Liittynyt: To Helmi 27, 2003 13:08
Paikkakunta: Lieto

Viesti Kirjoittaja FoxJones » Ke Helmi 15, 2006 16:47

Howler kirjoitti:Onko mangaa siis todella tullut? :shock: Niin ja tietääkö kukaan onko tästä sarjasta elokuvaa, peliä, jotain muuta kiinnostavaa? ^^
Onhan sitä mangaa käsittääkseni jo julkaistu lännessä.. ja pelistä tuo koko sarja on lähtöisin.
[22:27:47] <@Kyuu> Sivis: sun tarvii kuvailla yleisölle amv:iden poikkitaiteellisuuden merkitystä
[22:29:18] <@Sivis> "amv:n teko on vähä ku ois .. taiteellista.. poikittain.. siellä"

Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Anime- ja mangasarjat sekä elokuvat”

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 32 vierailijaa