Sivu 1/1

Peach Girl

Lähetetty: Ti Heinä 05, 2005 11:40
Kirjoittaja Cosmic
Olen armoton Peach Girl fani tai siis olen aivan hulluna siihen piirustus tyyliin jolla Miwa Uedan on tehnyt sen ja juoneen...Tässä eräänä päivänä huomasin että kysyisestä sarjasta on tehty animaatia sarja ja päätin sitten vilkaista sitä muuten ihan hyvä se oli mutta miksi he ovat "sensuroineet" tiettyjä kohtia tai paremminkin muuttaneet ne täysin...Se muuti tiettyjä asioita juonesta...Löytyykö hengen heimolaisia jotka ovat myös pettyneitä? :evil:

Re: Peach Girl

Lähetetty: Ti Heinä 05, 2005 12:56
Kirjoittaja _Tata
Cosmic kirjoitti:Olen armoton Peach Girl fani tai siis olen aivan hulluna siihen piirustus tyyliin jolla Miwa Uedan on tehnyt sen ja juoneen...Tässä eräänä päivänä huomasin että kysyisestä sarjasta on tehty animaatia sarja ja päätin sitten vilkaista sitä muuten ihan hyvä se oli mutta miksi he ovat "sensuroineet" tiettyjä kohtia tai paremminkin muuttaneet ne täysin...Se muuti tiettyjä asioita juonesta...
Itse olen muutaman jakson tuota katsonut ja jos manga on samanlaista jahkailua kuin TV-sarja, niin huhuh sietikin muuttaa. Mutta muuten tuohon muutostarpeeseen: täytyy muistaa että anime ja manga ovat täysin eri medioita ja niiden saavutettavuus on aivan eri luokkaa. Eli televisioon tehtäessä tarvitsee käyttää itsesensuuria aivan eri tavalla kuin mangassa, ellei sitten halua sinne aikuisten slottiin. Lisäksi animen piirtäminen on sen verran hinnakkaampaa että teoksesta pitää saada rahat pois, eli tämä tarkoittaa että tehdään juonesta ja hahmoista sellaisia että niistä on pahimmat särmät hiottu pois ja ne kelpaavat suurelle yleisölle (tm)

Joten en ihmettele että ne ovat menneet muuttamaan asioita, fanin ei auta kuin kärsiä, koska tekijän hyväksyntähän suurimmassa osissa noissa mangasta animeksi tapauksissa on ;)

Re: Peach Girl

Lähetetty: Ti Heinä 05, 2005 18:45
Kirjoittaja NERV
Cosmic kirjoitti:muuten ihan hyvä se oli mutta miksi he ovat "sensuroineet" tiettyjä kohtia tai paremminkin muuttaneet ne täysin...Se muuti tiettyjä asioita juonesta...Löytyykö hengen heimolaisia jotka ovat myös pettyneitä? :evil:
loppujen lopuks manga ja anime on ihan eri asioita. ite pidän siitä että manga ja anime eroo toisistaan.

Lähetetty: Ke Heinä 06, 2005 11:45
Kirjoittaja Arana
Täytyy myöntää, että Peach Girl on nostalginen sarja, Ranmojen ja Inuyashojen jälkeen ensimmäisiä mangoja, joita kirjastosta roudasin kotiin. Siitä tosin on jo sen verran aikaa, etten mitenkään hirveästi itse mangaversioista muista, mutta jonkin verran animea tiirailleena voisin väittää, että manga oli kyllä melko lailla kärkevämpi. Animesta tulee ikävästi mieleen Aishiteruze Babyn animetoteutus ja se ruma, sininen laatikkoreppu.

En mikään suuri shoujon ystävä ole, eikä niihin Peach Girleihin ole enää tullut koskettua, vaikka joskus onkin näkynyt sarjakuvahyllyissä. Jos aikaa riittäisi, niin voisihan sitä lukaista läpi uudestaan, jos silmään sattuu. Aika viihdyttävä sarjahan se loppujen lopuksi taisi olla (ne kolme alppaa, jotka kirjastoista siihen aikaan löytyivät), tosin makuni lienee hieman muuttunut niistä päivistä.
Olisiko joku ystävällinen ja ampuisi Saen?

Lähetetty: Ke Elo 23, 2006 16:04
Kirjoittaja Yoosei
En ole tullut lukeneeksi mangaa, mutta animea olen katsonut noin 14 jaksoa. Täytyisi jaksaa katsoa loppuun... En siis noista pettymyksistä vielä tiedä... Itse en ole mikään Ueda Miwa-saman piirrustustyylin ykkösfani, se on vähän erilaista kuin yleensä... Miyasaka Kaho piirtää hieman samalla lailla ja hänen mangansa Kare First Love on hieman samankaltainen, kuin Peach Girl, mutta se taas ei liity tähän foorumiin mitenkään... ^^

Lähetetty: La Syys 02, 2006 12:54
Kirjoittaja sakaki
oon lukenu pikkasen peach girliä kamuni luona ihan ok.vois kokeilla ettii sen animee...

Lähetetty: La Syys 02, 2006 20:36
Kirjoittaja xCherry
ensimmäisin mangoja joita luin kun kirjastossa oli tarjolla jonka vuoksi jäin Peach Girl:iin koukkuun. Live-action taiwan draamaa olen kerinnyt katsoa jonkin verran ja täytyy sanoa että hahmot on onnistuttu valikoimaan hyvin. Itse animea en ole vilkaissut vaikka mieli on tehnyt. Tällä hetkellä manga kokoelmissani komeilee kaksi osaa Peach Girl mangaa jotka ostin Turusta jostain pienestä kirjakaupasta (käytettyinä.. öö vai onko sana luettuna oikein). Kiley ja Momo ovat kyllä lemppari parini koko sarjassa. :P :D :oops: :wink:

Lähetetty: Su Syys 03, 2006 12:31
Kirjoittaja Sazu-Kun
urgh.
Animea olen nähnyt tasan kaksi jaksoa ja mangaa lukenut noin puolet vol. 1
En tykännyt.
Se piirustustyyli nyt vaan on niin rumaa, eikä juonikin oli lässynläätä.
En koske enään pitkällä tikullakaan. :S

Re: Peach Girl

Lähetetty: Pe Kesä 08, 2012 17:01
Kirjoittaja Lunalina
Koetin lukea ekaa osaa kaksi vuotta sitten ja ensimmäisen kappaleen rohkea kuva karkotti minut sen luota nopeasti. Tarina on perus kuolettavan tylsä "erilaisen tytön rakkaustarina", jossa ei ole mitään kunnon päämäärää.
Pokkari myytiin/annettiin pois kouluni kirpparia varten eikä sitä ole sen jälkeen ilokseni näkynyt lähimaastossa.
JA kuten Sazu-Kun, en koskisi enää pitkällä tikullakaan.

Re: Peach Girl

Lähetetty: Pe Kesä 08, 2012 23:32
Kirjoittaja Bijou
Aluksi ei oikein iskenyt, koska en shoujousta niin välitä, mutta pidemmälle luettua tarina vei mennessään. (Että kannattaa tälle antaa se mahdollisuus). En ole lukenut montaa yhtä draaman täyteistä ja kieroilla juonenkäänteillä varustettua sohjoa aiemmin (lukuunottamatta Nanaa). Heti, kun olettaa että kaikki olisi hyvin, vedetään matto taas alta.

Piirrostyylistä en niin kauheasti välittänyt loppumetreilläkään, mutta hahmokehittely ja juonenkuljetus olivat hyviä. Erityisesti pidin siitä, että Momolla ei ollut vain sitä yhtä oikeaa vaan oli otettu realistisempi ote. Myös Saen kieroilut olivat mielenkiintoisia ja hänen syynsä niihin.

Re:

Lähetetty: Ti Heinä 17, 2012 15:44
Kirjoittaja Erushi
Arana kirjoitti:Täytyy myöntää, että Peach Girl on nostalginen sarja, Ranmojen ja Inuyashojen jälkeen ensimmäisiä mangoja, joita kirjastosta roudasin kotiin. Siitä tosin on jo sen verran aikaa, etten mitenkään hirveästi itse mangaversioista muista, mutta jonkin verran animea tiirailleena voisin väittää, että manga oli kyllä melko lailla kärkevämpi. Animesta tulee ikävästi mieleen Aishiteruze Babyn animetoteutus ja se ruma, sininen laatikkoreppu.

En mikään suuri shoujon ystävä ole, eikä niihin Peach Girleihin ole enää tullut koskettua, vaikka joskus onkin näkynyt sarjakuvahyllyissä. Jos aikaa riittäisi, niin voisihan sitä lukaista läpi uudestaan, jos silmään sattuu. Aika viihdyttävä sarjahan se loppujen lopuksi taisi olla (ne kolme alppaa, jotka kirjastoista siihen aikaan löytyivät), tosin makuni lienee hieman muuttunut niistä päivistä.
Olisiko joku ystävällinen ja ampuisi Saen?
Minä voin tehdä sen oikein mielelläni *haulikko kädessä*

Myönnän katsoneeni sarjaa hieman, mutta juuri Saen takia lopetin. Olisi ollut hauskempaa, jos kuvissa olisi ollut kolmas ystävä, joka olisi tajunnut Saen kieroilut ja pelastanut aina Momon niukin naukin nöyryytyksiltä yms. ja kironnut myöhemmin, kun Momo ei tajua sanoa itseään irti Saen ystävyydestä. Tiedän, että kyse on vain hahmosta, mutta koska tunnen todellisuudestakin ihmisiä, jotka ovat kuin hän, en jaksanut katsella. Sarjan pojat eivät vaikuttaneet kovin mielenkiintoisilta, jos saan sanoa.

Re: Peach Girl

Lähetetty: To Heinä 19, 2012 12:00
Kirjoittaja Luana
Sarjakuvat ja animaatiot ovat erilaiset