Bleach

Tiettyä anime- ja/tai manganimikettä koskevaa kohdistetumpaa keskustelua.

Valvoja: Animeunionin Foorumiaktiivit

Avatar
Kioko_
Viestit: 924
Liittynyt: Pe Maalis 10, 2006 10:13
Paikkakunta: Vantaa

Viesti Kirjoittaja Kioko_ » Pe Marras 16, 2007 10:09

Moni tuntuu melkeinpä täällä lopettavan katsomisen kun fillerit alkaa. Hyvät ihmiset älkää lopettako, hypätkää vaikka fillerit yli, sen jälkeen alkaa kyllä tapahtua ja kiinnostus herää taas ^^ itse siis olen sitä mieltä että uusimmat jaksot ovat hyviä, kunhan päästäisiin niihin tapahtumiin missä manga menee.

Avatar
Tuc-keksi
Viestit: 214
Liittynyt: Ke Syys 19, 2007 21:52
Paikkakunta: Helsinki

Viesti Kirjoittaja Tuc-keksi » Pe Marras 16, 2007 13:04

Eipä tässä sentään kattomista olla lopetettu (ainakaan täällä), mutta olen laittanut kaikki shonenit nyt tauolle, jotta saisi vähän kerrytettyä niitä jaksoja. Ei oikein tee mieli katsoa jaksoa joka oli jännittävä ja sitten odottaa TAAS viikko, jotta pääsee näkemään jatkoa. Odottaminen syö miestä :/
"Rose... wand... floating... superior... crystal... eternal... beautiful... flower... genocide!"
Katsotut animeyt

Avatar
Mizuki
Viestit: 27
Liittynyt: Ma Huhti 10, 2006 15:32
Paikkakunta: Särkisalo

Viesti Kirjoittaja Mizuki » Pe Marras 16, 2007 16:19

Ei, ei tässä ole katsomista todellakaan lopetettu! Tai lopettamassa sen puoleen! Ensimmäiset arcit vain olivat mielestäni selvästi parempia, kuin nämä nykyiset, jotka kyllä ovat taas paranemaan päin.
Tällä hetkellä odotan innoissani joulukuussa ilmestyvää DiamondRebellion (meniköhän oikein?) elokuvaa. Eikä syynä ole ainakaan se, että Toushirou on yhdessä pääosassa... x)
Dont' worry I won't eat you! At least not without warning!

Avatar
Suzume
Viestit: 130
Liittynyt: La Maalis 19, 2005 19:05
Paikkakunta: Jokioinen
Viesti:

Viesti Kirjoittaja Suzume » Ke Marras 21, 2007 10:03

Kioko_ kirjoitti:hypätkää vaikka fillerit yli, sen jälkeen alkaa kyllä tapahtua ja kiinnostus herää taas ^^ itse
Näinhän minäkin YRITIN tehdä, mutta nähtävästi niiden täytyy tunkea ainakin viiden minuutin filleripätkiä jokikiseen jaksoon. Katselin tässä noita uusimpia jaksoja koska niissä on Nell, ja aika järkyttävää katsottavaa oli. Animaation laatu on laskenut ties minne, samaa kuvaa kierrätetään monta kertaa, ja mukadramaattiset kohtaukset saavat melkein nauramaan. Esimerkiksi Nellin "Oih Ichigo, pelastit henkeni, melkein liiskaannuin kaatuvien veljieni alle!" Ja sitten taas pudotaan johonkin randomiin luolaan, ettei vaan päästäisi eteenpäin. Taidan oikeasti jättää animen kokonaan ja siirtyä pelkän mangan pariin. *huokaus*
-Mikä on animen ja mangan ero?
-Anime on piirrettyjä ja manga sarjakuvaa.
-Mutta onhan animekin sarja kuvia, eikö? Ja mangakin on piirretty. Anime on siis sarja kuvia ja manga piirretty!
-Ööh.. '

Avatar
JinxsD
Viestit: 16
Liittynyt: Ma Marras 05, 2007 20:19

Viesti Kirjoittaja JinxsD » To Marras 22, 2007 23:57

Kyllä vihdoin taisi Bleach oppia kun tämä lyhyt filler arc oli parempi kuin ne muut grr(ne alkavat oppia O.o) nyt sitten alkaa varmaan vähän enemmänkin tapahtumaan. alkaa anime palaamaan takaisin raiteelle jonka mukana voi mennä.

spoil kirjoitti:
tuntuu tosin että näissä uusissa jaksoissa on otettu hieman paremmin kaikkea huomioon eikä homma takkua ja fillereistäkin on päästy phew , tosin aavikko seikkailu ei ollut paha, itse pidän Nellistä kun tämä on niin hauska. minua kummastutti vain kuinka heikkoja hollowt ovat, niitähän mätettiin kuin heinää taas (menos grande=most lamest thing evah ?noh ainakin oli actionia kunnolla ja hyvin tehty homma sentään)... .Las Noches odottaa... ,
odotellessa uusia mangoja sarjasta ja elokuvaa voisin toivoa että Viz voisi julkaista r2 DVD settejä vähän vauhdikkaammin...

ja jos nyt vielä jotain pitäisi sanoa tuntuu että character shippauksesta ei pääse eroon millään enkä tue (vaikka haluasin ehkäpä ) jotain tyttö paria (poikkeus soi fong x yoroichi) haluaisin nähdä Rukia x Ichigon toteutuvan *sobs & dreams*

Avatar
K8Skies
Viestit: 1169
Liittynyt: Pe Loka 07, 2005 13:21
Paikkakunta: Koti missä sydän.

Viesti Kirjoittaja K8Skies » Pe Marras 23, 2007 01:05

Filleriä pukkaa vähän väliä, juoni ja henkilöt jumittavat tyhminä ja se tärkein, animaatio on niin totaalisen pohjamudissa ettei tätä pysty enää nykyään katsomaan kärsimättä. Mikä ihmeen lama tähän animaatioon on iskenyt ? Vai saavatko bleachin animoijat oikeasti nykyään niin paljon rahaa ettei lopputuloksella ole enää vaan mitään väliä kun fanit tykkäävät joka tapauksessa ? Nyt on jonkun syytä vilkaista peiliin.

Myös pelottava tosiasia tällä hetkellä on se, että anime ottaa tällä menolla fillereistä huolimatta oikean juonen kiinni yllättävän nopeasti. Kaikki tietävät mitä siitä taas seuraa, lisää filleriarcceja.
Oh, I didn't have to take everything off.
Kappa-sans fell asleep while basking in the sun.

|Nagasarete Airantou 4ever| |Life Is.|
|Bungaku Shojo^| |Kure-nai...| |Rurumo♥|

Avatar
Kagami
Viestit: 110
Liittynyt: Ti Heinä 04, 2006 23:04
Paikkakunta: Oulu
Viesti:

Viesti Kirjoittaja Kagami » Pe Marras 23, 2007 12:32

K8Skies kirjoitti:Myös pelottava tosiasia tällä hetkellä on se, että anime ottaa tällä menolla fillereistä huolimatta oikean juonen kiinni yllättävän nopeasti. Kaikki tietävät mitä siitä taas seuraa, lisää filleriarcceja.
Noh, imo niin antaa niiden vaan laittaa noita parin jakson filleriarcceja, koska kun tällä hetkellä seuraa tuota Shippuudenin menoa niin ei voi muuta sanoa kuin että *piip*. Itse olen ainakin jättänyt sarjan seuraamisen kokonaan, koska ei ole mitään niin tuskaista, kuin odottaa ja odottaa koko jakson ajan jotain tapahtuvaksi ja siitä ei sitten päästäkään puusta pitkälle.

Rasittavaa.

Eli mieluummin parin jakson huvittavia filleriarcceja, kuin sielua riipivää vvvvvvveeeeeeeeeennnnnnnnyyyyyyyyttttttyyyyyysssssssttttttäääääää........
I thought what I'd do was, I'd pretend I was one of those deaf-mutes.

Avatar
Temari-San
Viestit: 155
Liittynyt: Ti Kesä 26, 2007 15:02
Paikkakunta: Raasepori

Viesti Kirjoittaja Temari-San » Pe Marras 23, 2007 21:41

Bleachin juoni on ihan hyvä. Mutta sitä ei jaksa kuin vähän kerrallaan.
Se on niitä sarjoja,jotka vetävät puoleensa vain vähän aikaa.Noin puoli väliin sitä jaksaa innolla seurata,tai vähmmän innokkaasti.Sitten se alkaa jo tympiä.Mutta sitä katsoo,koska sitä on katsottu jo puoli väliin,eikä sitä nyt enää voi jättää kesken!
"I call it... the giggolo beam!" - Kurz Weber

Avatar
kyuu
Säätäjä.
Viestit: 4679
Liittynyt: La Tammi 11, 2003 17:48
Paikkakunta: Tampere
Viesti:

Viesti Kirjoittaja kyuu » La Joulu 22, 2007 01:31

Kauan siinä kestikin, mutta vihdoin tutustuin tähän animeen kuuden ensimmäisen kiekon verran. Ehkäpä oli hyvä, että vastaavan pituinen Naruton testaus oli tullut tehtyä vain hetkeä taaksepäin, kun näitä on niin kova himo ihmisillä vertailla keskenään.

Vaan miksi? Naruton "uuh, jaksossa oli puoli minuuttia muuta kun recappia" vauhdin jälkeen Bleach tuntui pelottavan nopealta. Edellinen jakso kerrataan alle 10 sekunnissa, jaksoissa tapahtuu asioita ja juoni rullailee etiäpäin. Vaikka mitään elämää suurempia elämyksiä en näe, sanoisin että ainakin alussa puhutaan paremman keskitason shounensetistä. Hahmot eivät varsinaisesti iske, mutta ne kyllä aika ajoin toimivat. Tästähän saattaisi jopa tulla seuraava maratonisarja kun Inuyasha meni loppumaan.

Tuntien sarjan pituuden, voinen jo nyt turvallisesti olettaa että tätä tahtia ei ikuisesti kestä. Mutta ehkäpä silloin voin todeta että se oli kivaa niin kauan kun sitä kesti. Ja toistaiseksi siis varovaisesti peukkua ylöspäin.

Avatar
nay
Viestit: 12
Liittynyt: Ma Syys 24, 2007 16:10
Paikkakunta: parainen

Viesti Kirjoittaja nay » Su Joulu 30, 2007 13:15

Pidän tosi paljon anime sarjasta vaikka tullutkin tähän mennessä katottua vasta johonkin 100 jaksoon, kun on niin paljon muitakin sarjoja, ni jääny vähän velkaantumaan Bleachin kattelu, ikävä kyllä^^
Muutama päivä sitten aloin lukemaan Bleachia, ja täytyy sanoa että pidän kyllä enemmän animesta, mangassa on jotenkin... Kömpelömpi tyyli, ja töksähtävämpää tai tälleen. Yks harvoja, joissa lukenu sekä mangaa että kattonu animea, ja jossa oikeesti pidän animesta enemmän, useimmiten menny siihen, et pitäny mangasta enemmän, kun eihän niitä voi olla keskenään vertailematta :D
Njaw

Avatar
escape_rope
Viestit: 692
Liittynyt: La Joulu 08, 2007 22:02
Paikkakunta: Joensuu

Viesti Kirjoittaja escape_rope » Pe Tammi 11, 2008 16:39

Oikein kuokuttava sarja. Lukaisin viime kesänä kaverilta kaikki ensimmäiset 20 englannin kielistä pokkaria vauhtiin 3 / ilta. Nyt sitten viimein ajattelin alkaa itsekin keräämään kyseista sarjaa, hurjat 4 pokkaria jo koossa! 8DD

Animea taas katselin tuossa joululomalla. Pääsin jo tuonne 151. jaksoon, ja nyt on sellainen olo että Bleachia tursuaa ulos korvistakin. Täytyy siis pitää taukoa animen katselusta.
Fillerit jätin luonnollisesti katsomatta. Voi niitä katsella joskus muulloin, jos ei oikeasti keksi parempaakaan tekemistä.

Jos vertaan mangaa ja animea, niin totta kai manga vie voiton. Piirtojälki on nimittäin huomattavasti kauniinpaa ja hienompaa mangassa, eikä sitä olla voitu jäljitellä täysin animeen asti. Itse asiassa anime ei olekaan minusta mitenkään kaunista katsottavaa aika ajoin ^^"
Manga sentään myös etenee. Animen katsominen voi puuduttaa Naruton tapaan, kun yksi taistelu kestääkin yli sen viitisen jaksoa.. Toisaalta henkilökohtaisesti tykkään katsella taistelumättöä montakin jaksoa putkeen, riippuu tietenkin vähän päivästä ja mielialasta.

Avatar
silverynova
Viestit: 104
Liittynyt: To Marras 01, 2007 15:12
Paikkakunta: Kokko L.A.

Viesti Kirjoittaja silverynova » La Tammi 12, 2008 22:03

Tätä animea aloin seurata niihin aikoihin kun jotain ensimmäiset viisi jaksoa oli Japanissa nähty. Fillerit katsoin myös läpi, joskin vähän pitkin hampain mutta löysin niistäkin jotain positiivista. Plussaa Bleachille siitä että se ei venytä jaksoja niinkuin Narutossa tehdään nykyään. Tuntuu melkein tuskalliselta katsella niin hidasta touhua mutta kun on vain pakko.
Bleachin hahmot ovat mielestäni kiinnostavia eikä kuitenkaan liian kliseisiä. Päivän piristys on se kun huomaa että on ilmestynyt uusi jakso.

Manga-versiota en ole kauheasti lukenut mutta se näyttää todella hyvältä. Meinaan todella. Kumpa animekin pysyisi yhtä kauniina, mutta aika ajoin näkee niitä jaksoja missä ollaan oltu piirtämisessä vähän laiskoja :/

Avatar
Tuc-keksi
Viestit: 214
Liittynyt: Ke Syys 19, 2007 21:52
Paikkakunta: Helsinki

Viesti Kirjoittaja Tuc-keksi » To Tammi 17, 2008 09:38

Bleach on ihan oikeasti hauska ja yleensä jopa laadukas sarja seurata mutta siinä on yksi perustavan laatuinen vika: sarjassa on aivaaan liian paljon hahmoja jotka ovat mielenkiintoisia, mutta mangaka ei uhraa heille tarpeeksi aikaa. Nykyisessäkin arcissa (anime) seurataan vain tuttujen kasvojen aherrusta vaikka Soul Societyn kapujen joukosta löytyisi mielenkiintoisempaakin materiaalia. Tahtoo nähdä taas Soi Fongin! Ja taistelussa vieläpä!
"Rose... wand... floating... superior... crystal... eternal... beautiful... flower... genocide!"
Katsotut animeyt

Avatar
@Bay@
Viestit: 177
Liittynyt: La Maalis 04, 2006 14:50
Paikkakunta: Sotkamo

Viesti Kirjoittaja @Bay@ » La Tammi 19, 2008 17:09

En oo animen katsomisessa pitkälle päässyt, pidän enemmän mangaversiosta, en tiedä miksi xD Ei tämä mikään maailman mahtavin sarja ole muttei missään nimessä huono! :o Kiva aina lukea eteenpäin että mites sitten kävikään, vaikka lukuja onkin miljoona, mutte riittääpähän lukemista! :D
wwii

Avatar
Niki-chan
Viestit: 57
Liittynyt: Ma Heinä 10, 2006 13:54
Paikkakunta: ....

Viesti Kirjoittaja Niki-chan » La Tammi 19, 2008 17:16

@Bay@ kirjoitti:En oo animen katsomisessa pitkälle päässyt, pidän enemmän mangaversiosta, en tiedä miksi xD
Minullakin tämä mangaversio vain yksinkertaisesti iskee paremmin. Syyksi uskallan epäillä mangan räiskyvää piirrosjälkeä ja sitä hienoista eroa huumorissa, joka animen ja mangan välillä on. Mangassa se vain.. kukkii kauniimmin, jos näin ilmaisemalla en tee pointtiani vieläkin epäselvemmäksi.
"Never put off until tomorrow what you can do the day after tomorrow." - Mark Twain

Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Anime- ja mangasarjat sekä elokuvat”

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 26 vierailijaa