Sivu 1/1

Tokyo Ghoul

Lähetetty: Ti Touko 10, 2016 08:37
Kirjoittaja avalkama
Hmm... En löytänyt Tokyo Ghoulia koskevaa keskustelua tältä alueelta. Kummaa. Mutta korjataan tilanne. Näin kustantajan kantilta olisi mielenkiintoista saada tietää, mitä väki tykkää tästä sarjasta. Ykkönenhän ilmestyi vajaa kuukausi sitten myös suomeksi. Ekaan lukuun voi tutustua maksutta täällä:

https://issuu.com/kirja/docs/tokyo_ghou ... un__yte/46


Omaa näkökulmaani: Pidin itse enemmän toisella lukukerralla. Voi olla etten ensiksi keskittynyt tarpeeksi... Pääsin paremmin sisälle henkilöiden fiiliksiin ja tarina alkoi vaikuttaa jäntevämmältä. Piirrostyyli ei vieläkään ole lempparini, mutta se kyllä sopii varsin hyvin tarinaan. Harvinaisen tehokkaita kauhuefektejä, mielestäni.

Nuoremmille suunnatuista sarjoista tuttu mustavalkoinen jako hyviksiin ja pahiksiin puuttuu, mikä on sekin tarinaan ja sarjan henkeen hyvin sopiva juttu. Toisaalta minunlaistani palikkalukijaa häiritsee se, ettei varauksetta voi kannustaa ketään. Mutta se ei ole liian iso ongelma, koska kyse on pikemminkin inhimillisyyden(?) ja olosuhteiden aiheuttamasta harmaudesta kuin muka-viileistä antisankareista (yleensä tekijät yliarvioivat antisankariuden viileyden) tai "aikuisille" suunnatusta nihilismiyritelmästä.

Re: Tokyo Ghoul

Lähetetty: La Touko 21, 2016 08:09
Kirjoittaja haplo
Juu, mää tykkäsin piirroksista. Monesti mulla on vaikeuksia saada kiinni mangan uusimmista tyylitrendeistä, mutta varsin uudeksi sarjaksi Tokyo Ghoul on piirretty hyvin.

Eihän tästä yhden osan perusteella paljoa osaa tarinan kannalta sanoa, mutta ostetaan seuraava ja ihmetellään sitten lisää.

Vähän pidemmin ensimmäisestä osasta blogissani: http://ajatuksiasarjakuvista.blogspot.f ... n.html?m=1 Huom! Ihan kevyttä alun spoilausta mukana.

Re: Tokyo Ghoul

Lähetetty: La Heinä 30, 2016 10:41
Kirjoittaja freya-kuu
Itselläni on suuria odotuksia mangasta, koska petyin animeen niin pahasti. Juoni on aivan loistava, mutta animessa se ei kunnolla anna kunniaa sille vaan lässähtää jossain vaiheessa niin toivon, että manga vie juonen pidemmälle! Ensimmäiset 2 osaa ovat olleet mukavaa luettavaa ja helpompi pysyä juonessa, kun on nähnyt animen. Piirrostyyli ei ole kaikkein kaunein, mutta ei myöskään pahaa katsottavaa. Jotkin tilannekuvat on loistavasti piirretty ja ilo katsoa! Tämä on juuri semmoinen manga jos ensimmäistä kertaan lukee niin voi olla aika pihalla, toisella kerralla pääsee jo paremmin mukaan ja kolmannen jälkeen voi vain nauttia kun aina löytää jotain uutta juonessa tai kuvissa.

Re: Tokyo Ghoul

Lähetetty: La Syys 17, 2016 14:54
Kirjoittaja haplo
Kirjoitin nyt sarjan toisesta ja kolmannesta osasta blogiini: http://ajatuksiasarjakuvista.blogspot.f ... o.html?m=1

Hyvin Tokyo Ghoul yhä vetää ja jaksaa kiinnostaa kyllä seuraavankin osan verran.