Tokyo Ghoul

Tiettyä anime- ja/tai manganimikettä koskevaa kohdistetumpaa keskustelua.

Valvoja: Animeunionin Foorumiaktiivit

Avatar
avalkama
Sangatsu Manga
Viestit: 878
Liittynyt: Ti Joulu 16, 2003 16:45
Paikkakunta: Hämeenlinna

Tokyo Ghoul

Viesti Kirjoittaja avalkama » Ti Touko 10, 2016 08:37

Hmm... En löytänyt Tokyo Ghoulia koskevaa keskustelua tältä alueelta. Kummaa. Mutta korjataan tilanne. Näin kustantajan kantilta olisi mielenkiintoista saada tietää, mitä väki tykkää tästä sarjasta. Ykkönenhän ilmestyi vajaa kuukausi sitten myös suomeksi. Ekaan lukuun voi tutustua maksutta täällä:

https://issuu.com/kirja/docs/tokyo_ghou ... un__yte/46


Omaa näkökulmaani: Pidin itse enemmän toisella lukukerralla. Voi olla etten ensiksi keskittynyt tarpeeksi... Pääsin paremmin sisälle henkilöiden fiiliksiin ja tarina alkoi vaikuttaa jäntevämmältä. Piirrostyyli ei vieläkään ole lempparini, mutta se kyllä sopii varsin hyvin tarinaan. Harvinaisen tehokkaita kauhuefektejä, mielestäni.

Nuoremmille suunnatuista sarjoista tuttu mustavalkoinen jako hyviksiin ja pahiksiin puuttuu, mikä on sekin tarinaan ja sarjan henkeen hyvin sopiva juttu. Toisaalta minunlaistani palikkalukijaa häiritsee se, ettei varauksetta voi kannustaa ketään. Mutta se ei ole liian iso ongelma, koska kyse on pikemminkin inhimillisyyden(?) ja olosuhteiden aiheuttamasta harmaudesta kuin muka-viileistä antisankareista (yleensä tekijät yliarvioivat antisankariuden viileyden) tai "aikuisille" suunnatusta nihilismiyritelmästä.
Jep.

haplo
Viestit: 410
Liittynyt: Ti Helmi 20, 2007 16:47
Paikkakunta: Oulu
Viesti:

Re: Tokyo Ghoul

Viesti Kirjoittaja haplo » La Touko 21, 2016 08:09

Juu, mää tykkäsin piirroksista. Monesti mulla on vaikeuksia saada kiinni mangan uusimmista tyylitrendeistä, mutta varsin uudeksi sarjaksi Tokyo Ghoul on piirretty hyvin.

Eihän tästä yhden osan perusteella paljoa osaa tarinan kannalta sanoa, mutta ostetaan seuraava ja ihmetellään sitten lisää.

Vähän pidemmin ensimmäisestä osasta blogissani: http://ajatuksiasarjakuvista.blogspot.f ... n.html?m=1 Huom! Ihan kevyttä alun spoilausta mukana.

Avatar
freya-kuu
Viestit: 6
Liittynyt: Ti Maalis 05, 2013 22:50
Paikkakunta: Iitti

Re: Tokyo Ghoul

Viesti Kirjoittaja freya-kuu » La Heinä 30, 2016 10:41

Itselläni on suuria odotuksia mangasta, koska petyin animeen niin pahasti. Juoni on aivan loistava, mutta animessa se ei kunnolla anna kunniaa sille vaan lässähtää jossain vaiheessa niin toivon, että manga vie juonen pidemmälle! Ensimmäiset 2 osaa ovat olleet mukavaa luettavaa ja helpompi pysyä juonessa, kun on nähnyt animen. Piirrostyyli ei ole kaikkein kaunein, mutta ei myöskään pahaa katsottavaa. Jotkin tilannekuvat on loistavasti piirretty ja ilo katsoa! Tämä on juuri semmoinen manga jos ensimmäistä kertaan lukee niin voi olla aika pihalla, toisella kerralla pääsee jo paremmin mukaan ja kolmannen jälkeen voi vain nauttia kun aina löytää jotain uutta juonessa tai kuvissa.

haplo
Viestit: 410
Liittynyt: Ti Helmi 20, 2007 16:47
Paikkakunta: Oulu
Viesti:

Re: Tokyo Ghoul

Viesti Kirjoittaja haplo » La Syys 17, 2016 14:54

Kirjoitin nyt sarjan toisesta ja kolmannesta osasta blogiini: http://ajatuksiasarjakuvista.blogspot.f ... o.html?m=1

Hyvin Tokyo Ghoul yhä vetää ja jaksaa kiinnostaa kyllä seuraavankin osan verran.

Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Anime- ja mangasarjat sekä elokuvat”

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 45 vierailijaa