Sivu 1/1

Aron morsiamet (Otoyomegatari)

Lähetetty: Su Syys 07, 2014 15:34
Kirjoittaja Mioo
Punainen jättiläinen sitten teki kulttuuriteon ja julkaisi Aron morsiamet Suomenmaalla. Sarjan taide on todella yksityiskohtaista, aikakauteen perehtynyttä ja lumoavaa. Juoni soljuu eteenpäin turhia kiirehtimättä ja pysähtyen välillä hengähtämään kauniiden maisemien, kotitöiden tai käsitöiden pariin. Nuoren pojan ja aikuisen naisen välinen avioliitto on kai teemana jonkinlainen tabu, mutta pidän Morin eleettömästä tyylistä, joka ei saarnaa vaan antaa lukijan itse tehdä omat tulkintansa. Käännös on huomaamaton, eli toimii. Todellakin tämä sarja on virkistävää vaihtelua.

Tällainen noviisin arvio tähän alkuun. Mitä piditte 1. pokkarista? Mitä mieltä teemasta ja miljööstä? Onko jollakin ollut mahdollisuus verrata englanninkieliseen versioon? Antakaapa mielipiteiden kuulua!

Re: Aron morsiamet (Otoyomegatari)

Lähetetty: Su Syys 07, 2014 20:02
Kirjoittaja Matti
Upea manga todellakin. On siinä vähän saarnaakin, mutta henkilöhahmoille sopivalla tavalla. Tyttöenergia koettelee uskottavuuden rajoja, mutta ei mitenkään liiallisesti. Kaikki vaan ostamaan.

Re: Aron morsiamet (Otoyomegatari)

Lähetetty: Ti Syys 09, 2014 22:21
Kirjoittaja Mioo
Matti kirjoitti:Upea manga todellakin. On siinä vähän saarnaakin, mutta henkilöhahmoille sopivalla tavalla. [url=http://z.mhcdn.net/store/manga/5127/01- ... 1229513401]
Nimenomaan. Toki hahmoilla on asenteensa, mutta mielestäni ne sopivat aikakauteen. Eikä päälle onneksi ole liimailtu heristelevää sormea, että noin ei muuten sopisi oikeasti ajatella.