Sivu 1/1

Hetalia Axis Powers

Lähetetty: Ma Kesä 23, 2014 00:14
Kirjoittaja Dawaifu
Hetalia Axis Powers/Beautiful world
En löytänyt tästä viestiketjua johon voisi vastata joten tein sellaisen jossa voisi Hetaliasta kiinnostuneet ihmiset keskustella. :)

Tässä perustiedot:
Anime: http://www.animenewsnetwork.com/encyclo ... p?id=10179
Manga: http://www.animenewsnetwork.com/encyclo ... p?id=10178

Aika vanha sarja kyseessä niin animena kuin manganakin.
Käsittääkseni tämä on hyvin suosittu nykyään.
Sisältää myös elokuvan: Paint it white!

Mistä piirtotyylistä pidätte eniten?
Kuka on suosikki hahmonne?
Mikä on OTP:nne?
Ketä cossaatte mieluiten?


(tämä on ensimmäinen viestiketjuni jonka aloitin joten tässä saattaa olla jotain väärää mutta yritin parhaani)

Tänne vaan keskustelemaan. :)

Re: Hetalia Axis Powers

Lähetetty: Ma Kesä 23, 2014 15:00
Kirjoittaja VampireNaomi
Hetalialle on täytynyt joskus olla oma ketju, koska muistan itse kirjoittaneeni siihen ja vähän sen jälkeen miettineeni, että minne koko ketju oikein katosi. Mitä lienee tapahtunut.

Itse pidän Hetaliasta, enemmän tosin Himaruyan rustauksista kuin animesta. Hetalia on harmillisesti vähän vaikeasti seurattava sarja, sillä niin paljon loistavaa materiaalia on olemassa ainoastaan Himaruyan blogipostausten muodossa, ei ollenkaan paperisessa mangaversiossa tai animessa. Toisaalta tämä tekee sarjasta myös todella hauskan seurattavan eikä sitä fanittamisen huumaa esim. Halloween-tempausten live-seurannassa voita mikään. Harmi, että Himaruya on jo pitkän aikaa viettänyt täyttä hiljaiseloa ja keskittynyt enemmän muihin projekteihin kuin Hetaliaan. On ollut myös mielenkiintoista seurata, miten suosion nousu johti siihen, että sarja muuttui huomattavasti kiltimmäksi, kuin mitä se alkuaikoina oli. Birz-lehdessä julkaistut stripit olivat jo todella puuduttavaa luettavaa.

Hetalian parasta antia on mielestäni ehdottomasti sen ympärille kehittynyt fandom, joka on täynnä mitä upeampaa fanitaidetta, ficcejä, cosplayta, videoita yms. Fandomkin on tosin hiljentynyt huomattavasti huippuvuosista ja perusharrastajan keski-ikä on jonkin verran laskenut. Vielä joskus 2010 fandom tuntui olevan täynnä 20+ ikäisiä ihmisiä, mutta nykyään heitä kohtaa harvemmin. Vaikka Hetalia onkin edelleen suosittu moneen muuhun sarjaan verrattuna, alkaa sen aika olla ohi.

Hetalia on ainoa sarja, joka on innostanut minut ostamaan oheistuotteita. Kotoa löytyy kaikenlaista pikkufiguuria, mukinalusta ja keksipurkkia, ja doujinshejakin on kaapissa jo jotain 700 kappaletta.

Re: Hetalia Axis Powers

Lähetetty: La Kesä 28, 2014 11:45
Kirjoittaja Porco Rosso
Se on kyllä hieman harmi että Hetalia on tippunut pois fujoshien fanituslistalta. Sarjassa kun oli paikka paikoin oikein kelvollista huumoria ja tämän avulla nämä sotapojat pesisivät edelleen lähestulkoon kaiken mitä shōnen-ai-rintamalla on viime vuosikymmeneen nähty. Kun Amerikka tilaa Venäjältä piruillakseen 25-senttisiä kondomeja niin mitä tekee Venäjä? No toimittaa ne valitellen että ei hän aiemmin ole tällaisia XS-kokoisia valmistanut...

Ai niin, suosikkiparitus on Unkari x Liechtenstein ja suosikkihahmo Venäjä jonka pelkkä pelottava olemassaolo potkaisee liikkelle huumoria!

Re: Hetalia Axis Powers

Lähetetty: To Loka 23, 2014 15:54
Kirjoittaja VampireNaomi
Hetalia palasi muutama viikko sitten maailmankartalle, kun siitä alettiin julkaista uusi luku joka maanantai ja perjantai Shounen Jump+ -julkaisussa. Ainakin minulle tämä tuli täysin puun takaa, sillä olin jo ehtinyt hyväksyä, että sarja on kuollut ja kuopattu.

Uudet stripit joko toimivat tai sitten eivät. Tykkään hirveästi seurata Saksan ja Italian toilailua ja Himaruyan julkaisemat ensimmäiset kuvat uusista hahmoista ovat kivoja (Liettuan naispuolinen vaihtoehtoversio on hienointa, mitä sarjassa on vähään aikaan nähty), mutta päätös keskittyä n. joka toisessa päivityksessä ainoastaan historiallisiin henkilöihin ei mielestäni ole kovin hyvä. Tai ainakin saisi olla vaihtelua. En ole kiinnostunut keisari Neron elämästä, joten siitä vedetyt vitsit eivät myöskään naurata.