Hetalia Axis Powers

Tiettyä anime- ja/tai manganimikettä koskevaa kohdistetumpaa keskustelua.

Valvoja: Animeunionin Foorumiaktiivit

Dawaifu
Viestit: 7
Liittynyt: Ma Kesä 09, 2014 20:02
Paikkakunta: Oulu

Hetalia Axis Powers

Viesti Kirjoittaja Dawaifu » Ma Kesä 23, 2014 00:14

Hetalia Axis Powers/Beautiful world
En löytänyt tästä viestiketjua johon voisi vastata joten tein sellaisen jossa voisi Hetaliasta kiinnostuneet ihmiset keskustella. :)

Tässä perustiedot:
Anime: http://www.animenewsnetwork.com/encyclo ... p?id=10179
Manga: http://www.animenewsnetwork.com/encyclo ... p?id=10178

Aika vanha sarja kyseessä niin animena kuin manganakin.
Käsittääkseni tämä on hyvin suosittu nykyään.
Sisältää myös elokuvan: Paint it white!

Mistä piirtotyylistä pidätte eniten?
Kuka on suosikki hahmonne?
Mikä on OTP:nne?
Ketä cossaatte mieluiten?


(tämä on ensimmäinen viestiketjuni jonka aloitin joten tässä saattaa olla jotain väärää mutta yritin parhaani)

Tänne vaan keskustelemaan. :)

Avatar
VampireNaomi
Viestit: 469
Liittynyt: To Tammi 05, 2006 21:04
Paikkakunta: Espoo

Re: Hetalia Axis Powers

Viesti Kirjoittaja VampireNaomi » Ma Kesä 23, 2014 15:00

Hetalialle on täytynyt joskus olla oma ketju, koska muistan itse kirjoittaneeni siihen ja vähän sen jälkeen miettineeni, että minne koko ketju oikein katosi. Mitä lienee tapahtunut.

Itse pidän Hetaliasta, enemmän tosin Himaruyan rustauksista kuin animesta. Hetalia on harmillisesti vähän vaikeasti seurattava sarja, sillä niin paljon loistavaa materiaalia on olemassa ainoastaan Himaruyan blogipostausten muodossa, ei ollenkaan paperisessa mangaversiossa tai animessa. Toisaalta tämä tekee sarjasta myös todella hauskan seurattavan eikä sitä fanittamisen huumaa esim. Halloween-tempausten live-seurannassa voita mikään. Harmi, että Himaruya on jo pitkän aikaa viettänyt täyttä hiljaiseloa ja keskittynyt enemmän muihin projekteihin kuin Hetaliaan. On ollut myös mielenkiintoista seurata, miten suosion nousu johti siihen, että sarja muuttui huomattavasti kiltimmäksi, kuin mitä se alkuaikoina oli. Birz-lehdessä julkaistut stripit olivat jo todella puuduttavaa luettavaa.

Hetalian parasta antia on mielestäni ehdottomasti sen ympärille kehittynyt fandom, joka on täynnä mitä upeampaa fanitaidetta, ficcejä, cosplayta, videoita yms. Fandomkin on tosin hiljentynyt huomattavasti huippuvuosista ja perusharrastajan keski-ikä on jonkin verran laskenut. Vielä joskus 2010 fandom tuntui olevan täynnä 20+ ikäisiä ihmisiä, mutta nykyään heitä kohtaa harvemmin. Vaikka Hetalia onkin edelleen suosittu moneen muuhun sarjaan verrattuna, alkaa sen aika olla ohi.

Hetalia on ainoa sarja, joka on innostanut minut ostamaan oheistuotteita. Kotoa löytyy kaikenlaista pikkufiguuria, mukinalusta ja keksipurkkia, ja doujinshejakin on kaapissa jo jotain 700 kappaletta.
Avatarini liittyy aina siihen animeen, jota tällä hetkellä katson. [Noein 7/24]
Anime- ja mangablogini

Avatar
Porco Rosso
Viestit: 174
Liittynyt: Ke Tammi 20, 2010 19:08
Paikkakunta: Helsinki

Re: Hetalia Axis Powers

Viesti Kirjoittaja Porco Rosso » La Kesä 28, 2014 11:45

Se on kyllä hieman harmi että Hetalia on tippunut pois fujoshien fanituslistalta. Sarjassa kun oli paikka paikoin oikein kelvollista huumoria ja tämän avulla nämä sotapojat pesisivät edelleen lähestulkoon kaiken mitä shōnen-ai-rintamalla on viime vuosikymmeneen nähty. Kun Amerikka tilaa Venäjältä piruillakseen 25-senttisiä kondomeja niin mitä tekee Venäjä? No toimittaa ne valitellen että ei hän aiemmin ole tällaisia XS-kokoisia valmistanut...

Ai niin, suosikkiparitus on Unkari x Liechtenstein ja suosikkihahmo Venäjä jonka pelkkä pelottava olemassaolo potkaisee liikkelle huumoria!
Blogissa Anime-arvostelut ~ Parhaat Animesarjat ~ Parhaat Anime-elokuvat -> ~★AnimePorsas★~

Avatar
VampireNaomi
Viestit: 469
Liittynyt: To Tammi 05, 2006 21:04
Paikkakunta: Espoo

Re: Hetalia Axis Powers

Viesti Kirjoittaja VampireNaomi » To Loka 23, 2014 15:54

Hetalia palasi muutama viikko sitten maailmankartalle, kun siitä alettiin julkaista uusi luku joka maanantai ja perjantai Shounen Jump+ -julkaisussa. Ainakin minulle tämä tuli täysin puun takaa, sillä olin jo ehtinyt hyväksyä, että sarja on kuollut ja kuopattu.

Uudet stripit joko toimivat tai sitten eivät. Tykkään hirveästi seurata Saksan ja Italian toilailua ja Himaruyan julkaisemat ensimmäiset kuvat uusista hahmoista ovat kivoja (Liettuan naispuolinen vaihtoehtoversio on hienointa, mitä sarjassa on vähään aikaan nähty), mutta päätös keskittyä n. joka toisessa päivityksessä ainoastaan historiallisiin henkilöihin ei mielestäni ole kovin hyvä. Tai ainakin saisi olla vaihtelua. En ole kiinnostunut keisari Neron elämästä, joten siitä vedetyt vitsit eivät myöskään naurata.
Avatarini liittyy aina siihen animeen, jota tällä hetkellä katson. [Noein 7/24]
Anime- ja mangablogini

Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Anime- ja mangasarjat sekä elokuvat”

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 58 vierailijaa