Gundam Seed: Destiny

Tiettyä anime- ja/tai manganimikettä koskevaa kohdistetumpaa keskustelua.

Valvoja: Animeunionin Foorumiaktiivit

Avatar
jtiira
Viestit: 58
Liittynyt: Pe Helmi 13, 2004 13:51

Viesti Kirjoittaja jtiira » Ke Elo 17, 2005 10:55

Joo tosta mecha-designistä voi olla montaa mieltä, mutta sekä SEED:ssä että Destinyssä on pari hienoa Gundamia ja mechaa ja loput on jotain ihan järkyttävää shittiä. Yleensäkin, kultainen Gundam.. wtf :lol:
Älä tee väkisin, hanki isompi vasara...

Avatar
Acolyte
Viestit: 339
Liittynyt: La Helmi 01, 2003 12:10
Paikkakunta: Kemi

Viesti Kirjoittaja Acolyte » Ke Elo 17, 2005 11:02

jtiira kirjoitti:Joo tosta mecha-designistä voi olla montaa mieltä, mutta sekä SEED:ssä että Destinyssä on pari hienoa Gundamia ja mechaa ja loput on jotain ihan järkyttävää shittiä. Yleensäkin, kultainen Gundam.. wtf :lol:
Hyaku Shiki oli Zetassa se mikä Akatsuki on Seed Destinyssä. Zetassa sitä koetettiin selittää sillä että se jotenkin heijastaa sädeaseiden lämpöä tai jotain yhtä pahasti haiskahtavaa :lol:
"It's a morally corrupt hypocrisy fuckfest of a world we live in" CorvusCorax

Avatar
jtiira
Viestit: 58
Liittynyt: Pe Helmi 13, 2004 13:51

Viesti Kirjoittaja jtiira » Ke Elo 17, 2005 11:05

Acolyte kirjoitti: Hyaku Shiki oli Zetassa se mikä Akatsuki on Seed Destinyssä. Zetassa sitä koetettiin selittää sillä että se jotenkin heijastaa sädeaseiden lämpöä tai jotain yhtä pahasti haiskahtavaa :lol:
Kohtuu hyvin fysikaalisesti selitetty ilmiö :lol: joskin ihan päin pyllyä, mutta yritystä sentään löytyy. AK:n foorumeilla ehdotettiin, että Orb:n viimeisenä aseena on sokaista vihollinen Akatsukin avulla :lol:
Älä tee väkisin, hanki isompi vasara...

Tiavals
Viestit: 73
Liittynyt: La Heinä 24, 2004 19:29

Viesti Kirjoittaja Tiavals » Ke Elo 17, 2005 17:26

Tuntuu jotenkin hämmentävältä miten paljon ihmisten mielipiteet voivat erota tälläisessä asiassa. Tuntuu melkein kuin olisitte katsoneet eri ohjelmaa.

Tähän asti on taso ollut loistavaa ja kaikkien toimet olleet hyvinkin järkeviä enkä ole kovinkaan montaa ns juoniaukkoa kohdannut, paitsi tietenkin edellämainittu homma Neosta ja tietenkin ylipäätään hahmojen lähes kuolemattomuutta hipova selviytyminen erinäisistä kommelluksista.

Täytyy vain sanoa, että onneksi ajattelen kutakuinkin päinvastoin kuin te sarjasta. :)

Avatar
_Tata
Viestit: 502
Liittynyt: Ke Tammi 29, 2003 01:10
Paikkakunta: Tampere

Viesti Kirjoittaja _Tata » Ke Elo 17, 2005 19:40

Joo-o, menee tääkin viesti me 2 linjoille mutta ilmoitan ihmetykseni kanssa sille, että eikö juonen kuljettamiselle ole minkäänlaisia sääntöjä ja eikö sen rahoituksen voisi aikaisemmin hankkia, ettei tartte pistää hypermoottoria päälle loppuvaiheessa. Sarjan entisellä vauhdilla 100 jaksoa olisi varmaan rikkoutunut kevyesti.

Vertaus Z:n on itseasiassa ihan hyvä, kun tarkemmin miettii, tämän loppukin tulee varmaan olemaan yhtä "lopullinen". Tosin Gundamejahan ei voi ainakaan siitä syyttää, etteikö aina jatkosarjalle jätettäisi tilaa... Mutta itse kyllä näkisin mielelläni alkuperäisillä hahmoilla lisätarinoita, sen sijaan että saataisiin kätevästi mechat, henkilöt, juoni ja muut erikoispiirteet edellisistä sarjoista ja muuttamalla niitä hiukan nykyaikaisempaan makuun sopivaksi, voila: uus Gundam.

Avatar
jtiira
Viestit: 58
Liittynyt: Pe Helmi 13, 2004 13:51

Viesti Kirjoittaja jtiira » Ke Elo 17, 2005 21:22

Vaikka sarja onkin keskiverto tai pahimmillaan keskivertoa huonompi tulee sitä Gundam-fanina katsottua, mutta kun ottaa Gundam-lasit pois päältä näkee, ettei sarja itsessään ole kovin loistava, mutta tietyt hahmot ja ne mechat vaan on 8)
Älä tee väkisin, hanki isompi vasara...

Tiavals
Viestit: 73
Liittynyt: La Heinä 24, 2004 19:29

Viesti Kirjoittaja Tiavals » To Elo 18, 2005 13:08

Minun kokemuksellani ainakin mielipiteeni on, että kaikissa gundam-sarjoissahan on siten, että loppua kohti tahti tiukkenee suunnattomasti, joten en sanoisi, että Destiny tekee mitään poikkeusta.


Tietenkin gundam-sarjaa katsoesssa pitää pitää gundam-laseja päässä, sehän olisi vain typerää muuten. Miksi poistaa katsomisnautintoa miettimällä asioita jotka eivät ole relevantteja sarjan kannalta. (Ja minun mielestäni sarja on vähintäänkin Hyvä ilman gundam-laseja. Verrattuna niin moniin ns. hyviin sarjoihin, on tuo kyllä huomattavasti parempi.)

Avatar
Acolyte
Viestit: 339
Liittynyt: La Helmi 01, 2003 12:10
Paikkakunta: Kemi

Viesti Kirjoittaja Acolyte » To Elo 18, 2005 14:54

Nyt uutisoidaan (Gunota) että Seed Destinyllä meneekin hyvin ja rahaa virtaa kuin pöljää DVD-kaupoista. Plamot ja lelut myyvät yhä heikosti. Mene ja tiedä. Olisi mahtavaa jos kohdeyleisö ilmaisisi näin mielensä mechasuunniteluja kohtaan. Periaatteessa lähes kaikki sankari-Gundamit näyttävät samalta. Minun on erittäin vaikea tunnistaa enää mikä Gundam on mikä. Freedom, Strike Freedom, Destiny, Impulse... Kaikki menee ihan sekaisin...
"It's a morally corrupt hypocrisy fuckfest of a world we live in" CorvusCorax

Tiavals
Viestit: 73
Liittynyt: La Heinä 24, 2004 19:29

Viesti Kirjoittaja Tiavals » To Elo 18, 2005 15:26

Mjaa. Minä ainakin tunnistan helposti ja välittömästi mikä on mikin gundam. Eiväthän ne näytä yhtään samoilta. :)

Ehkä se on tottumiskysymys tai muuta sellaista.

Avatar
jtiira
Viestit: 58
Liittynyt: Pe Helmi 13, 2004 13:51

Viesti Kirjoittaja jtiira » To Elo 18, 2005 16:03

Impulse ja Strike näyttää keskenään melko samoilta.. Destiny ja Freedom näyttää vähän samoilta. Freedom on ehkä ainut hieno Gundam koko sarjassa. Strike oli alkuperäisessä ihan hieno. Nämä uudet hömpötykset on vähän naurettavia.

Kuva

Kuva

Kumpi on kumpi? Paikallaan vielä erottaa, mutta vauhdista.. eh...

Kuva

KuvaEi näissä liikaa mielikuvitusta ole.

Kuva

Kuva
Älä tee väkisin, hanki isompi vasara...

Avatar
MrBrown
Viestit: 195
Liittynyt: Su Helmi 02, 2003 20:41

Viesti Kirjoittaja MrBrown » Pe Elo 19, 2005 14:40

Acolyte kirjoitti:Plamot ja lelut myyvät yhä heikosti. Mene ja tiedä. Olisi mahtavaa jos kohdeyleisö ilmaisisi näin mielensä mechasuunniteluja kohtaan. Periaatteessa lähes kaikki sankari-Gundamit näyttävät samalta. Minun on erittäin vaikea tunnistaa enää mikä Gundam on mikä. Freedom, Strike Freedom, Destiny, Impulse... Kaikki menee ihan sekaisin...
Sarjaanhan tungetaan noita Gundameita niin paljon kuin mahdollista juuri sen takia, että muut plamot eivät myy. Sama syy miksi UCn Jion mechat ovat Destinyssä; muiden sarjojen "pahis" mechojen plamot eivät myy.

Samainen syy on taas sarjan loppupään nopeutuksen takana; saadaan uudet Gundamit mahdollisimman äkkiä kehiin, koska edellisten plamot eivät myy. Destiny ja Strike Freedom ovat näyttäneet myyvän "ihan ok", huhujen perusteella.

Kaiken takana on plamo. :wink:


Tietty olisi ihan kiva jos Bandai keskittyisi plamo myynnin sijasta muiden oheistuotteiden myyntiin, niin mechasuunnittelijatkin saisivat vapaammat kädet... Mutta tuskin niin käy.

Tarkastakaapa Gunota Headlinesista myös huhut seuraavasta mahdollisesta Seed-sarjasta.

Avatar
Kekko
Viestit: 466
Liittynyt: Pe Helmi 07, 2003 00:44
Paikkakunta: Lahti
Viesti:

Viesti Kirjoittaja Kekko » Pe Elo 19, 2005 15:17

Acolyte kirjoitti:Nyt uutisoidaan (Gunota) että Seed Destinyllä meneekin hyvin ja rahaa virtaa kuin pöljää DVD-kaupoista.
Katsojatilasto 8.8.-14.8: Sijalla 10 Kidou Senshi Gundam SEED DESTINY, TBS la 18.00-18.30, osuus 6.9%. Hönkii Pretty Cure Max Heartin ja Naruton niskaan. En edes muista/tiedä milloin viimeksi Gundam on ollut top-10:ssä.
* -> Yokohama Kaidashi Kikou <- *

Avatar
murokeksi
Viestit: 52
Liittynyt: Ke Helmi 02, 2005 18:14
Paikkakunta: Tokio

Viesti Kirjoittaja murokeksi » La Elo 20, 2005 17:46

Kyllä minä rakastan tätä sarjaa... Ei vain voi olla pitämättä, kun sarjasta löytyy niin paljon ihania hahmoja... :D Tosin hieman mietityttää se miten ne tuon lopun kyhää kasaan näin vähällä jakso määrällä, mutta saapahan nähdä. Ei voi mitään, jos tähän sarjaan rakastuu niin se on sitten rakkautta loppuun asti!

Avatar
ARC
Viestit: 41
Liittynyt: Ke Huhti 30, 2003 01:11
Paikkakunta: HKI

Plamo

Viesti Kirjoittaja ARC » Ma Elo 22, 2005 00:43

Kyllä ennen vanhaan muutkin kuin Gundam pulamot myi, mutta kai tämä on nyky aikaa.

Edelleen olen sitä mieltä, että Char's Counter Attack oli viimeinen Gundam...


-ARC
----------------------------------------------
Korette sensounanoyone...

Avatar
Mecha
Viestit: 766
Liittynyt: Ti Helmi 15, 2005 14:59
Paikkakunta: Vantaa

Re: Plamo

Viesti Kirjoittaja Mecha » Ma Elo 22, 2005 12:49

ARC kirjoitti:Edelleen olen sitä mieltä, että Char's Counter Attack oli viimeinen Gundam...

-ARC
Jaa no voihan se noinkin olla. Kannattaa kuitenkin muistaa 08th MS Team, joka on myös Gundam sarja. Se on niistä ainut missä on kunnon armeijameininki kun pääosassa ei ole angstiteinejä.
"When you become a real fighter, we'll settle it"
- Zechs Merquise to Heero Yuy (Gundam Wing)

"Its time to duel!"
- Yami (Yu-Gi-Oh! Duel Monsters)

hippien touhua kyllä tämä hippitouhu
- Kyuu

Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Anime- ja mangasarjat sekä elokuvat”

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 6 vierailijaa