Sivu 1/1

Darren Shan

Lähetetty: La Loka 12, 2013 13:20
Kirjoittaja Viltsu292
Darren Shan Sangatsu Mangalta!

http://animelehti.fi/2013/10/12/darren- ... -mangalta/

Re: Darren Shan

Lähetetty: Ke Loka 16, 2013 15:41
Kirjoittaja monkey D zoro
oho tää menny ihan ohi. kirjana ihan mahtava

Re: Darren Shan

Lähetetty: Su Tammi 12, 2014 22:22
Kirjoittaja ThöGinga
Näin tänään uusimmassa Weedissä (27) mainoksen tästä ja kiinnostuin heti sillä omistan DVD:n Friikkisirkuksesta - Vampyyrin oppipoika. Tykkään siitä leffasta ja nyt huomasin mangan joka saattaisi olla lukemisen arvoinen.

Re: Darren Shan

Lähetetty: Ti Tammi 14, 2014 13:00
Kirjoittaja avalkama
Kannattaa siis kokeilla niin kauan kuin osat 1 ja 2 ovat Lehtipisteissä. Niiden hinta on hiukan alennettu eli 4,50 euroa kappale, normaalisti se tavallinen 6,20. Ja Yukiconissakin myyskentelemme niitä!

Re: Darren Shan

Lähetetty: Ke Tammi 15, 2014 09:44
Kirjoittaja ThöGinga
Joo, Antti-setä sanoikin Kaksoissolassa tuon saman. Tarkastin asian ja kyllähän niitä löytyy. Nyt täytyy vain päästä kauppaan

Re: Darren Shan

Lähetetty: To Tammi 16, 2014 19:34
Kirjoittaja Matti
Justiinsa tulin kaupasta, eikä siellä pistänyt silmään... Toisaalta paikallisen Salen mangatarjonta on laskettavissa yhden käden sormilla.

Re: Darren Shan

Lähetetty: Pe Tammi 17, 2014 17:00
Kirjoittaja ThöGinga
Löysin mangat Anttilasta ja lukaisin ne läpi kotiin päästyäni. Pidin enemmän kakkososasta mutta ykkönenkin oli ihan kiva koska siinä näkyi Steveä, kakkosessa ei näkynyt vissiin kertaakaan.

Re: Darren Shan

Lähetetty: Pe Helmi 21, 2014 20:57
Kirjoittaja chibotaku
Minulla on kolme suomeksi ilmestynyttä mangan osaa ja tykkäsin kauheasti. Olen lukenut myös kaikki kirjat, mutta elokuvaa en ole katsonut :D
Spoiler:
Pidän erityisesti siitä kohdasta, missä Darren ja Evra varjostaa Crepsleytä(mangan kolmas pokkari)

Re: Darren Shan

Lähetetty: Ti Huhti 15, 2014 11:26
Kirjoittaja avalkama
Darren Shan -sarjis perustuu lähes samannimisiin romaaneihin eli Darren Shanin tarina -sarjaan. Vampyyreja, kauhua, jännitystä ja sillai. Romaaneja on 12 ja samoin sarjispokkareita. Olisi kiva kuulla aatoksia niiltä jotka ovat jo tutustuneet sarjaan.

Niiden, jotka eivät ehtineet tai jaksaneet hommata Darren Shanin osia 1 ja 2, kannattaa odottaa toukokuun alkuun. Tarkemmin sanottuna 6. päivään jolloin Lehtipisteisiin ilmestyy tuplapaketti yhden hinnalla.

Re: Darren Shan

Lähetetty: Su Touko 11, 2014 21:24
Kirjoittaja Mioo
Onnistuin onnellisesti löytämään uusintakierroksen tuplapaketin, ja ostin ihan mielenkiinnosta kun vaikutti erilaiselta kuin muut tämän hetken sarjat. Lisäksi on aina mielenkiintoista lukea romaanisovituksia (en tosin ole tutustunut romaaneihin)! Aikuiseen makuuni meno on varsinkin alussa vähän turhan "poikamaista", mutta kyllä vaikuttaa ykköspokkarin perusteella muuttuvan vakavammin otettavaksi myöhemmin ja hyvä niin. Iso käännyttäjä kohdallani meinasi olla epätasainen taide (anatomia, viivan hallinta), mutta kaipa tuohon tottuu.

Lyhyesti: taide epätasaista, tarina ja hahmot ok, uppoaa takuulla ainakin nuorempaan yleisöön, miksei meihin vanhempiinkin kun muistaa riittävän pilkkeen silmäkulmassa.

Päivittelen lisää kakkososan luettuani jahka muistan...

Re: Darren Shan

Lähetetty: Su Syys 07, 2014 15:20
Kirjoittaja Mioo
//Jatkoa edelliseen viestiin// Nyt olen lueskellut ilmestyneet 6 pokkaria, ja ihan perushyvää tavaraa (vaiko erittäin hyvää, siihen nähden että shounenmanga ei minua yleensä kiinnosta?). Taide on tasoittunut alun epätasaisuuksista, ja tunnelma on lähes koko ajan nosteessa. Sopivan kevyehkö, eikä silti liian hempeä ;)

Mitäs muut tykkäätte? Oletteko lukeneet alkuperäisromaaneja?

Re: Darren Shan

Lähetetty: Su Syys 28, 2014 16:46
Kirjoittaja Viltsu292
Mioo kirjoitti://Jatkoa edelliseen viestiin// Nyt olen lueskellut ilmestyneet 6 pokkaria, ja ihan perushyvää tavaraa (vaiko erittäin hyvää, siihen nähden että shounenmanga ei minua yleensä kiinnosta?). Taide on tasoittunut alun epätasaisuuksista, ja tunnelma on lähes koko ajan nosteessa. Sopivan kevyehkö, eikä silti liian hempeä ;)

Mitäs muut tykkäätte? Oletteko lukeneet alkuperäisromaaneja?
Kaikki luettu. Loppu surullisin mitä koskaan tullu luettua/nähtyä.

Re: Darren Shan

Lähetetty: Ke Kesä 29, 2016 22:55
Kirjoittaja iinka-chann
Tämä viesti tules varmaankin vähän myöhässä, mutta mitäpä pienistä. Olen lukenut kaikki kirjat ja katsonut elokuvan. Kyseistä mangaakin olen vähän lukenut. Pakko sanoa, että kokonaisuudessaan aivan upea sarja. Creplsley on ykkönen, ootteks samaa mieltä?