Sivu 1/1

Kamisama no Inai Nichiyoubi

Lähetetty: Su Heinä 07, 2013 17:58
Kirjoittaja saogin
Klik.

Kukaan katsonut juuri vasta julkaistua ensimmäistä jaksoa tästä sarjasta? Ei ehkä ole niin paljon hehkutettu tyyliin jossain Tumblerissa niin kuin Free!ta mutta siitä huolimatta melko odotettu anime.
Hirveänä ei voi ensimmäisen jakson jälkeen mitään sanoa muuta kuin että mielenkiintoinen juoni (pidän mysteeristä ja fantasiasta) ja artwork oli todella kaunista. Innolla ainakin minä odotan seuraavia jaksoja ja mihin sarja kehittyy. Hahmot ovat myös nättejä ja ääninäyttelijät peruskauraa. OP:ta ja ED:tä en vielä löytänyt, pitää tsekata YouTube.

Re: Kamisama no Inai Nichiyoubi

Lähetetty: Ma Syys 09, 2013 19:20
Kirjoittaja mussutin
Odottelin tätä sarjaa innolla, luettuani esittelyn Anime-lehdestä. Aika pettymys oli. Jaksoin hivuttaa katseeni kahden jakson läpi, mutta se riitti. Se mikälienee haudankaivaja oli kyllä aika... huvittava?
Ainoa hyvä asia näin ulkonäön kannalta oli se ihme jätkä mustissa ja kauniit maisemat animessa. Animointi kyllä nappasi. Muuten, ei kiitos.

Re: Kamisama no Inai Nichiyoubi

Lähetetty: To Syys 12, 2013 16:02
Kirjoittaja Crystal
Itse yllätyin positiivisesti sarjan suhteen. Piirrustusjälki, musiikki ovat kauniita ja hahmot ovat hyviä (suosikkia ei taida vielä olla). Lisäksi pidän niistä paikoista, jossa päähenkilöt ovat matkustelleet. Varsinkin alun käännekohta yllätti myös, koska se tuli puun takaa. Varmaan sarja olisi ollut tylsempi, jos sitä ei olisi tapahtunut, mutta
Spoiler:
eihän Ain isän kuolema mukava juttu ole.
Viimeisin arkki, joka päättyi oli tylsin tähän mennessä, mutta pahaan cliffhangeriin jäi. :D Odotan jaksoja mielenkiinnolla. Tämä sarja on ollut hyvää katsottavaa pitkään aikaan, jotenkin muut uudet sarjat tähän mennessä eivät ole vakuuttaneet.

Vaikea sanoa mitään tämän enempää, mutta eiköhän juttua tule kunhan sarja loppuu. :P