Rozen Maiden Zurückspulen

Tiettyä anime- ja/tai manganimikettä koskevaa kohdistetumpaa keskustelua.

Valvoja: Animeunionin Foorumiaktiivit

Avatar
Euphoriously
Viestit: 12
Liittynyt: Su Joulu 30, 2012 01:38
Paikkakunta: Tampere

Rozen Maiden Zurückspulen

Viesti Kirjoittaja Euphoriously » Pe Heinä 05, 2013 23:02

Kyseessähän on kaiken kaikkiaan viides Rozen Maiden -anime: aikaisemmat ovat nimeltään Rozen Maiden, Rozen Maiden Träumend, -"- Ouvertüre ja mahtuipa mukaan vielä erikoisjakso Detective Kun-Kun. Tarkemmat tiedot uudesta sarjasta - tosin vielä vaatimattomat - löytyvät täältä.

Omasta mielestäni ensimmäinen jakso oli hyvinkin sekava, jopa näin kahdeksanosainen mangan lukijalle, mutta todennäköisesti vielä enemmän sitä lukemattomille. Starttijaksoon oli hyvin raa'alla kädellä viskottu kahdeksan mangapokkarin sisällöt yhteen kaksikymmentäviisiminuuttiseen. Lisäksi kirjoittajaa ainakin häiritsi suuresti se, että uudessa animessa ei jatketa siitä, mihin Träumendissa jäätiin, mutta toisaalta taas on mahtavaa, että nyt sarjassa seikkailee nukkesisarusten oikea seitsemäs sisko, Kirakoshou.

Odotan kuitenkin todella suurella mielenkiinnolla, millaiseksi tämä "Takaisinkelaus" osoittautuu. Itse asiassa oma Japani-innostukseni lähti sukkulan tavoin liikkelle nähtyäni Rozen Maiden-sarjan alkuperäisen animen.

Olisi siis kiva kuulla, mitä muut ovat tykänneet Zurückspulenista. Miten koette, että onko sarjalla mahdollisuutta kivuta edeltäjiensä tasolle vai onko tuotos ehdottomasti jo avausjakson perusteella huippuluokkaa?
Wherever you go there you are.

Avatar
finnleo
Viestit: 695
Liittynyt: Ti Maalis 23, 2004 19:27
Paikkakunta: Vilppilä
Viesti:

Re: Rozen Maiden Zurückspulen

Viesti Kirjoittaja finnleo » Pe Heinä 05, 2013 23:12

Kyseessähän on Peach-pitin toiselle mangakustantamolle aloittama rebootin animaatiokierros, jolla ei ole varsinaisesti mitään suoraa jatkumoa edellisten animaatiosarjojen (tai mangan) kanssa, vaan pelkästään käyttää niitä ponnahduslautana vaihtoehtotodellisuusasetelmaansa.

Toisessa jaksossa vasta tullaan itse asiaan, eli todellisuuteen jossa Jun ei valinnut nuorena kääntämistä, ja Shinku ei saapunut hänen elämäänsä, mutta saa toisen tilaisuuden kun saa käsiinsä "kuinka rakentaa tyttö" kirjasen.

Itseä suurimmin harmittaa eniten animaation siirtyminen Studio Deenille, kun aiemmat sarjat tehnyt Nomad säätää jotain vähintään neuroottista Kitakubu Katsudou Kirokua. Ei pärjää silmäkarkissa ollenkaan, mutta Tsuntsun Sawashiro, ja Yandere Tanaka on aina miellyttävä komppi.

Avatar
Jasmin.owo
Viestit: 37
Liittynyt: Pe Huhti 26, 2013 20:22
Paikkakunta: Somero

Re: Rozen Maiden Zurückspulen

Viesti Kirjoittaja Jasmin.owo » Pe Heinä 12, 2013 18:16

Noh, olihan se eka jakso ihan mielenkiintoinen ja erikoinen. Myös toinen jakso oli hyvä, ja mun mielestä siitä sai jo paljon enemmän irti. Uskon , että tästäkin kaudesta tulee hyvä. :)
- Sometimes a carrot talks. 
-“I think perhaps all of us go a little crazy at times.”

Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Anime- ja mangasarjat sekä elokuvat”

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 15 vierailijaa