Sivu 1/1

Beyblade Metal- kaudet

Lähetetty: Su Maalis 03, 2013 23:31
Kirjoittaja Mestaritikku
Beyblade Metal Fusion, Masters ja Fury.

Alkuperäisestä sarjasta oma jatkonsa uusien hahmojensa kera.
Metal Mastersia on myös näytetty TV:stä MTV:ltä ja Juniorilta Suomi dubeillansa.
Mileipiteitänne?

Omasta mielestäni sarja on hyvä, vaikka en katsonutkaan tuota ensimmäistä Metalli kautta.
Mastersia siis, ja tietty Suomi dubeilla kun eräänä aamuna ihan uteliaisuuttani halusin vilkaista, että mimmoiseksi on sarja mennyt sitten kun sitä viimeksi pienenä katsosin alkuperäisten hahmojen ja tarinan innoittamana : D
Lopputulos olikin se, että pienellä "wow" tunteella (
Spoiler:
Kun Damian maailmanmestaruus kisoissa päihitti Julianin kahdesti, aiheuttaen Julianille pienen hermoromahduksen
) odotinkin jo ensi viikon jaksoa ja sitten se menikin siihen että fanitus pyrähti käyntiin ja jaksoja niin paljon kuin vain mahdollista nauhalle.
Suomi dubitkaan ei ole haitannut, vaikka paljon olen kuullut että päähenkilö Gingkan ääni olisi ärsyttävä : D (itse tykännyt äänistä paljon)
Tosin, Damianin dubbiääni petti pahasti kauden loppupuolella, vielä vimpassa jaksossa missä tuo esiintyi D:

Re: Beyblade Metal- kaudet

Lähetetty: Ma Maalis 04, 2013 13:25
Kirjoittaja Tristanix
Jos en muista väärin, niin Damianin dubbaaja vaihtui?

Jooh, itsekin alkuperäisiä Beybladejä katselin ja päätin sitten vilkaista tuonkin kauden. Omasta mielestä huono veto MTV3:lta heittää trilogian kakkoskausi ekana eetteriin, alussa olin vähän hukassa, kun hahmoja en tuntenut ja jo yhdet mestaruuskisat oli takana. Elikäs Metal Mastersilla mennään.

Hahmoista jonkun verran: Jooh, Gingkan dubbiääntä pidin ihan hemmetin ärsyttävänä. :D Yksi koko sarjan huonoimmista puolista oli kimittävä päähenkilö. Masanume on suuren egonsa ja peräänantamattomuutensa takia yksi lempihahmoistani Metal Mastersissa, samoin Tsubasa viileän puolensa ja räiskyvän pimeän puolensa kanssa. Yuusta en juurikaan tykännyt, turhan lapsellinen tapaus.

Vastustajissa oli paljon mielenkiintoista porukkaa. :) Parhaiten jäi mieleen Wang Hu Zhongin joukkue, Wild Fang, Excalibur ja Star Breaker. Faustin ilmestymisestä tuli pakollinen Sephiroth! -huudahdus.
Spoiler:
Kuva Kuva
Damian oli pahiksena suhteellisen geneerinen. Haadeksen portit oli kuitenkin suhteellisen vaikuttava. Ihastuin siihen musiikkiin, joka soi aina, kun Damian sitä käyttää. Koetin myös etsiä sitä kauan aikaa, mutta tuloksetta. :d

Taistelut taas menivät aika paljolti huutamiseen. Eipä sitä oikein muutakaan keinoa ole kiekon pyörimiseen vaikuttaa vai? : D

Vaikka pidinkin Metal Mastersia ihan kohtuullisena, saattaa oma aikani tällaisten lapsille suunnattujen animeiden parissa olla jo ohi... En välttämättä tule Metal Fusionia tai Furya koskaan katsomaan.

Re: Beyblade Metal- kaudet

Lähetetty: Ma Huhti 01, 2013 15:45
Kirjoittaja Mestaritikku
Tristanix kirjoitti:Jos en muista väärin, niin Damianin dubbaaja vaihtui?
Joo, se vaihtui juuri sen vimpan jakson ajaksi missä Damianilla oli repliikkejä D:

Tristanix kirjoitti:Taistelut taas menivät aika paljolti huutamiseen. Eipä sitä oikein muutakaan keinoa ole kiekon pyörimiseen vaikuttaa vai? : D
Haha, kai siitä jotain voimaa sitten saa, auttaahan se jonkinsortin huutaminen kaikissa ottelu-lajeissakin :'3
Ainakin itse olen huomannut huudon päästämisen esimerkiksi potkun aikana tuplaavan sitä suorittamisen onnistumista. (*käy Taekwondoa*)