Fractale

Tiettyä anime- ja/tai manganimikettä koskevaa kohdistetumpaa keskustelua.

Valvoja: Animeunionin Foorumiaktiivit

Avatar
Naruto
Viestit: 41
Liittynyt: La Huhti 07, 2007 16:38

Fractale

Viesti Kirjoittaja Naruto » Ti Helmi 01, 2011 17:57

Kuva

Fractale

Clain rakastaa kaikkea vanhaa ja pysyvää. Se on helppoa yhteiskunnassa, jossa perheet eivät asu yhdessä vaan kommunikoivat keskenään eräänlaisten virtuaaliolentojen (doppel) avulla. Clainin maailma on kehittynyt siten, että kansalaiset ovat yhteydessä tietojärjestelmään joka on kaikkialla. Kenenkään ei tarvitse tehdä mitään ja Clain näyttää olevan yksin ajatustensa kanssa siitä, että elämässä täytyy olla jotain joka merkitsee jotain... kunnes alkaakin tapahtua.

Täytyy sanoa, että pidin aika paljon. Tyyli oli se mikä sai kiinnostumaan ja vaikka tässä onkin rahtusen liikaa suloilua omaan makuun, vaikuttaisi muutaman jakson perusteella touhu kuitenkin sen verran mielenkiintoiselta että täytyy seurata muutama jakso lisää. Tätä voisi kuvailla jossain määrin Ghiblimäiseksi animeksi. Ei varsinaisesti taianomainen samassa merkityksessä, mutta visuaalisesti Ghiblin ystävää tämä miellyttää aika paljon.

Avatar
-Dist
Viestit: 716
Liittynyt: Su Kesä 22, 2008 16:00
Paikkakunta: Helsinki

Re: Fractale

Viesti Kirjoittaja -Dist » Ti Helmi 01, 2011 19:36

En sano muuta kuin sen että sarja miellyttäisi paljon enemmän jos taide olisi pysynyt samana kuin tuo mistä laitoit kuvankin eli se mitä novelleissa ja mangassa oli. Tuo anime on kuin eri sarjasta, ei näytä yhtään samalta ja jopa hiusten väri ja tyyli muutettu hahmoilla.

Tuosta animen omasta tyylistä en hirveästi pidäkkään joten tätä en välttämättä edes katso loppuun ... saas nähdä.
The joys of a universe made and unmade, friends across time, shall be your ray of light.

Avatar
Naruto
Viestit: 41
Liittynyt: La Huhti 07, 2007 16:38

Re: Fractale

Viesti Kirjoittaja Naruto » Ti Helmi 01, 2011 20:51

Kuva

Oikeassa olet!

En mangasta tiennyt, mutta tietysti oletin moisen olevan. Homma ei kuitenkaan niin kantava näiden muutaman jakson perusteella ollut, että olisin vaivautunut mangan tarkistamaan.

Avatar
Pavez
Viestit: 531
Liittynyt: Ke Loka 18, 2006 13:48
Paikkakunta: Turku
Viesti:

Re: Fractale

Viesti Kirjoittaja Pavez » Ke Helmi 02, 2011 04:55

-Dist kirjoitti:En sano muuta kuin sen että sarja miellyttäisi paljon enemmän jos taide olisi pysynyt samana kuin tuo mistä laitoit kuvankin eli se mitä novelleissa ja mangassa oli. Tuo anime on kuin eri sarjasta, ei näytä yhtään samalta ja jopa hiusten väri ja tyyli muutettu hahmoilla.
Samaa mieltä.

Tämän kirjoitin tuonne toiseen ketjuun:
Fractalesta en saa mitään selvää. Joko tästä on tulossa jotain tajuttoman hienoa ja uniikkia, tai sitten homma sortuu keskinkertaisuuteen. Animointi ainakin skulaa. Toka jakso oli aivan käsittämätön. Se kesti ikuisuuden. Jokainen kohtaus oli jotenkin niin hyvin rakennettu, että tuntui kuin kokonainen tarina-arc olisi vierähtänyt. En siis saa tästä mitään selvää. Miksi minulle tulee Miyazaki mieleen?
Kolmas jakso takana ja pelottaa. Voiko tämä enää mennä herkullisemmaksi? Tykkään kuin hullu puurosta ja 23 minuuttia kesti taas sen puoli elämää. Jakso oli lopetukseltaan niin törkeä, että neljännen jakson alku tullee pitkälti ratkaisemaan, loksahtavatko palaset paikoilleen niin kuin toivon. Jos näin tapahtuu niin se on sitten siinä, minä olen myyty ja homma on paketissa.

Ainii Nessa ja paljaat olkapäät...*purrr*

Phrynen hahmo kaipaa vielä rakentamista; täyttä pahvia vielä katsojalle tällä hetkellä. Eipä hän tosin ole juuri ruudussa viihtynyt. Hahmon kohdalla on nyt meneillään what's-her-face -syndrooma, eli annetaan ontolle hahmolle tärkeää tekemistä.

OP on todella hyvä.

*purrr*

Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Anime- ja mangasarjat sekä elokuvat”

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 14 vierailijaa