Kore wa Zombie desu ka?

Tiettyä anime- ja/tai manganimikettä koskevaa kohdistetumpaa keskustelua.

Valvoja: Animeunionin Foorumiaktiivit

Avatar
Pyon
Viestit: 76
Liittynyt: Pe Loka 15, 2010 18:12

Kore wa Zombie desu ka?

Viesti Kirjoittaja Pyon » Ti Tammi 11, 2011 20:44

Keskustelua kys. sarjasta :3

Juoni lyhyesti:

Sarja kertoo pojasta nimeltä Aikawa Ayumu, joka on zombie. Hänet tapettiin, mutta eräs tyttö, Eucliwood Hellscythe, auttoi häntä ja teki tästä zombien. Ayumu viettää päivänsä koulussa ja iltaisin etsii henkilöä joka murhasi hänet. Eräänä iltana hän on etsimässä, kunnes hänen eteensä ilmestyy tyttö. Tyttö esittäytyy Harunaksi, ''Masou-Shoujoksi''.

---

Itse pidän sarjasta. ^^D Huumoriakin sarjassa on.
Spoiler:
Hajosin kun Ayumu oli taikatyttövaatteissa. :'D

Avatar
madu
Viestit: 1442
Liittynyt: To Elo 02, 2007 14:31
Paikkakunta: Espoo
Viesti:

Re: Kore wa Zombie desu ka?

Viesti Kirjoittaja madu » Ti Tammi 11, 2011 20:49

Tää oli ekan jakson perusteella niin mielikuvituksetonta kuraa ja näytti niin perussurkealta Studio Deeniltä että melkein meinas tulla itku silmään, mutta kyllä se sitten osoittautuikin yllättävän hauskaksi. Ohjaajan vyön alta tosin löytyy varsin mainio Macademi WAsshoi! josta pidin erittäin paljon, joten jos tää pitää vastaavanlaisen tason yllä niin mikä ettei. Tuskinpa tämä tulee mitään muuta tarjoamaan kuin muutamat halvat naurut, mutta toisaalta kovin usea kohellusecchihaaremikomedia ei pysty edes siihen.

Avatar
Tounis
Viestit: 254
Liittynyt: Ke Heinä 02, 2008 23:24
Paikkakunta: Intter netti

Re: Kore wa Zombie desu ka?

Viesti Kirjoittaja Tounis » Ti Tammi 11, 2011 21:17

Mä olen ihan okei sen kanssa, että tää sarja on huono. Ei kai kukaan odottanut sen olevan hyvä? Naurahdin kolmasti sarjan aikana, jonka lisäksi pidin moottorisahaa hauskana yllätyksenä taikatytölle. Siinäpä se - tuskin tätä kukaan enää ensi vuonna muistaa. Mielelläänhän näitä aina katsoo, koska edellämainitut "halvat naurut" maistuu hyvin välipalana kaiken eeppisen meiningin ohessa. Turha, mutta ihan kiva sarja.
mal | blog | band || [23:17] <+Tutka> Aniki - paikka jossa Touniskin näyttää fiksulta

Avatar
Puuhakka
Viestit: 120
Liittynyt: Ma Loka 04, 2010 15:33
Paikkakunta: Jyväskylä

Re: Kore wa Zombie desu ka?

Viesti Kirjoittaja Puuhakka » To Tammi 13, 2011 20:05

Studio Deen onnistui yllättämään. Ohjaajan nimeä en tunnistanut etukäteen, ja koska kauden muu tarjonta on niin täynnä schaissea niin tämä sarja meinasi lähes kokonaan unohtua.

Hyvä ettei unohtunut, paljon mahdollisesti tämän talvikauden paras sarja. Hihittelin ääneen moneen otteeseen jakson aikana ja varsinkin Myssletoe(?) Kick aiheutti ns. spontaanin repeämisen. Muutenkin huumori oli hyvin ajoitettua ja tarpeeksi kekseliästä ettei missään vaiheessa puuduttanut. Tätä kirjoittaessa on selkeästi tunnistettu genren kliseet ja konventiot ja päätetty pilailla niiden kustannuksella oikein urakalla. Openingkin oli ihan kiva, mutta ending yksi parhaista mitä on tullut nähtyä aikakausiin.

Yksinkertaista kreisikomediaahan tämä tuntuisi olevan, mutta kyllä se mulle kelpaa. Mieluummin tätä kun sitä miljuunaan kertaan nähtyä "onii-chan" mössöä (Oniichan no kotoyadda yadda yadda I'm looking at you).

Avatar
Vivilan
Viestit: 157
Liittynyt: Ti Joulu 09, 2008 19:40
Paikkakunta: Helsinki

Re: Kore wa Zombie desu ka?

Viesti Kirjoittaja Vivilan » To Tammi 13, 2011 21:50

Ainoa, miksi jaksoin katsoa edes suurimman osan ensimmäistä jaksoa, olivat ne alun panikoivat kissat. Ne olivat jotain hyvin hulvatonta. :'DD

Avatar
K8Skies
Viestit: 1169
Liittynyt: Pe Loka 07, 2005 13:21
Paikkakunta: Koti missä sydän.

Re: Kore wa Zombie desu ka?

Viesti Kirjoittaja K8Skies » Su Tammi 16, 2011 18:12

Ihan pöljä sarja. Silti pistää hyvällä tavalla hymyilyttämään kaikki nuo tyhmyydet.
Meinasin lopettaa siinä vaiheessa kun Ayumu lentää ilmassa ekan kerran. Se oli jotain aivan uskomattoman typerää ja en voinut kuin hävetä koko sarjan puolesta. Onneksi en lopettanut, vaan jatkoin ihan siitä syystä että tässä on sentään jonkinlainen idea(???) jota tunnutaan ajavan puolivillaisesti eteenpäin. Ayumun talossa tulee kyllä olemaan ruuhkaa.
Musiikit on sentään oudolla tavalla sopivia. Esimerkiksi Harunan muuttumismusiikki oli ärsyttävä, mutta silti tykkäsin siitä.

Toinen syy jatkamiseen ovat henkilöt ja eeppinen OP. Lähinnä Haruna alastomana-tilanteet pelastaa paljon. Ayumukaan ei mitenkään suuremmin ärsytä. Eikä tuo läppäkään mitään ihan täysin yliala-arvoista ole ja ainakaan toistaiseksi en ole tullut kiukkuiseksi tästä vitsiläppäsotkuhaaremiväkivaltakuolemapikkarit-toiminnasta huolimatta.
Se pelkästää ajaa katsomaan pitemmälle. Mitään odotuksia sarjan suhteen ei ole, joten eipä voi paljoa mennä pieleen.

ED on kyllä jollain perverssillä tavalla myös hyvä.
Oh, I didn't have to take everything off.
Kappa-sans fell asleep while basking in the sun.

|Nagasarete Airantou 4ever| |Life Is.|
|Bungaku Shojo^| |Kure-nai...| |Rurumo♥|

Avatar
Gigoffi
Viestit: 17
Liittynyt: Ma Huhti 09, 2007 14:02
Paikkakunta: Rovaniemi

Re: Kore wa Zombie desu ka?

Viesti Kirjoittaja Gigoffi » Su Tammi 16, 2011 23:25

Mjaa-a, ei tästä voi muuta sanoa ko että filleriähän tämä on täsä kaudessa ktn pari muutaki sarjaa.
Aivot narikkaan ja menoks, tyhmää ja höpsöä huumoria tulossa, mikä kelepaa odottaessa niitä parempia sarjoja :3... välillä kuitenki aika laimeeta että tekee mieli pistää vaan naamapalmua sarjalle...
Spoiler:
Esim. Haruna... oikeesti? What's so funny? Ja ne Harunan alastonkohtaukset... epätoivoista -_-' mautonta.
Hattua nostan kuitenki Ayumulle, joka toi naurut & hänen transformaatiokohtaukselle :D Tuli nurkan takaa ja totaalinen repeäminen x3
Ja ne pantsushotit... Harunan kohalla "meh" (... kun on niin klisee niin on vaan klisee eikä enään hetkauta), mutta kun ne samat MASOU SHOUJO rutiinit siirty Ayumille niin... Voi itku sentään x'D
Sarja tulee varmasti kierrättämään vitsejänsä monesti :I
Ending kyllä yllätti, harvinaisen hyvä o3o

Avatar
K8Skies
Viestit: 1169
Liittynyt: Pe Loka 07, 2005 13:21
Paikkakunta: Koti missä sydän.

Re: Kore wa Zombie desu ka?

Viesti Kirjoittaja K8Skies » La Tammi 22, 2011 03:12

Ei pahus, nyt on käynyt niin että tykkään tästä kurasta ihan oikeasti. Johtuen varmaan siitä, että olen tajunnut ettei sarja yritäkään olla mitään muuta. Tästähän on ihan tarkoituksella tehty sitä mitä se on. Olen vaan yrittänyt katsoa KorewaZombieta aivan väärällä tavalla. Täytyy vaan antaa mennä.
Alkuperäinen ranobe-versio on luultavasti aikamoista settiä, vaikka en oikein uskokaan sen olevan ihan tällaista tonttuilua. Todennäköisesti perusrakenne on synkempi, kuten animussakin nyt välillä on tullut esille. Täytyy päästä tarkistamaan asia jotenkin.

Tuo on oikeasti jotenkin uskomattoman hämmentävää kun väliin väläytetään noita totisia ja normaaleja kohtia. Sitten vielä mukana taustalla on jokin eeppinen hyvän ja pahan taistelu. Jostain kumman syystä Seran ja Ayumun tappelu oli yllättävän hyvää katsottavaa ja kuunneltavaa. Muutenkin musiikit ja äänimaailma ovat ihan laadukasta settiä.
Ayumun viimeinen iltakin oli todella erikoisen hyvin toteutettu. Ei millään voisi arvata tuon kohdan perusteella millaista menoa sarja muuten yleensä on. Break dance, wtf.

OP on joka kerta yhtä hyvä. Jotenkin sen ei vaan uskoisi kuuluvan tämäntyyliseen sarjaan.
Oh, I didn't have to take everything off.
Kappa-sans fell asleep while basking in the sun.

|Nagasarete Airantou 4ever| |Life Is.|
|Bungaku Shojo^| |Kure-nai...| |Rurumo♥|

Avatar
Pavez
Viestit: 531
Liittynyt: Ke Loka 18, 2006 13:48
Paikkakunta: Turku
Viesti:

Re: Kore wa Zombie desu ka?

Viesti Kirjoittaja Pavez » Su Tammi 23, 2011 08:55

"I'll break dance!"

Täysin yhdentekevät hahmot ja tapahtumat, mutta ainakin jaksoin nauraa pari kertaa. Ayumun kuvitelmat Eun dere-puolesta ovat vähintäänkin katsomisen arvoisia. Hömppäähän tämä.
Pavez kirjoitti:Täysin yhdentekevät hahmot ja tapahtumat...
Kunnes katsoin tokan jakson lopun. Aika hyvin rakennettua tavaraa, kun parissa minuutissa katsojaa jo kiinnostaa. Typerä tusinasarjani, yritätkö sinä rakentaa hahmoihisi syvyyttä? Amazing.

Avatar
K8Skies
Viestit: 1169
Liittynyt: Pe Loka 07, 2005 13:21
Paikkakunta: Koti missä sydän.

Koreha Zombie Desuka?

Viesti Kirjoittaja K8Skies » To Tammi 27, 2011 00:25

Kolmosjakso aiheutti vaan yhä enemmän jonkinlaista ihailua tätä kohtaan. En vaan pysty olemaan pitämättä KoreZombista.
Siitäkin huolimatta että jakso alkoi hirveimmällä tavalla, eli pudipudipudipudi giga pudding piraatti-versiolla. Harmittomampi, mutta tuhannesti hirveämmän kuuloinen. Pudpudi ack pudipudi ack pudipudi. On kyllä myönnettävä että on tullut itselläkin mieleen käyttää tuohon vanukkaaseen moottorisahaa.

Mutta itse hienouteen. Vaikka koko jakso oli tällä kertaa onneksi pelkkää rauhallisempaa hengailua, ei silti missään vaiheessa tullut kyllästymistä tai muutakaan negatiivista mieleen. Henkilöt tuntuivat tulevan yhden jakson aikana viisinkertaisesti tutummiksi.
Suht harmiton jakso veti silti maton alta tyylikkäällä ja yllättävälläkin käänteellä, jollaista ei heti odottaisi tulevan tämänlaisessa sarjassa vastaan. Vaikkakin epäilykset osoittautunevat vääriksi. Itse kyllä toivon etteivät.

Kyllä sai taas nauraakin. Ayumun yritys välttyä tunnistumiselta keilahallissa oli aivan järjettömän huvittavasti tehty ja vielä siihen päälle "MASKED AYUMU!" Höystettynä tuolla uskomattoman ärsyttävällä teemamusiikilla sai aikaan WTF OMG LOL -yhdistelmän.
Jaksosta löytyi kyllä huonojakin puolia, mutta en tiedä kuinka moni on samaa mieltä siitä, mitkä niitä olivat. Nimittäin en oikein välittänyt Oriton fantasioista, ne vaan tuntui menevän liikaa tekemällä tehdyn puolelle. Arvostan kyllä niiden grafiikoita.

Animaatio ei ole mitään erikoista, mutta ei todellakaan myöskään huonoa. Musiikit yllättävät edelleen positiivisesti. Henkilöt ja suhteet kehittyvät, jonkinlainen suurempi juoni kulkee mukana ja mikä tärkeintä, tähän genreen huumori osuu omalle kohdalle lähes täysin kohdalleen.
TYKKÄÄN. Enkä sitä häpeä.
Oh, I didn't have to take everything off.
Kappa-sans fell asleep while basking in the sun.

|Nagasarete Airantou 4ever| |Life Is.|
|Bungaku Shojo^| |Kure-nai...| |Rurumo♥|

Esaz
Viestit: 22
Liittynyt: Su Huhti 27, 2008 18:49

Re: Kore wa Zombie desu ka?

Viesti Kirjoittaja Esaz » Pe Tammi 28, 2011 13:51

tää on hyvää settiä. Törmäsin netissä spoileriin joka paljasta kuka se murhaaja on. Lisäs kiinnostusta entisestään

Avatar
Gintoki
Viestit: 365
Liittynyt: Pe Heinä 23, 2010 11:01
Paikkakunta: Helsinki, Gensokyo

Re: Kore wa Zombie desu ka?

Viesti Kirjoittaja Gintoki » La Tammi 29, 2011 19:32

Tämä on niin karmean huono että tästä vaan tykkää ihan sikana. Ehkä senkin takia, että toiminta ei ole päälleliimatun tuntuista, vaan verta tulee ihan oikeesti ja (vielä) ei ole ilmaantunut ainuttakaan super-yyber-megavahvaa pääpahista, joka onkin kaiken takana. Ja sit sarja yrittää sen seurauksena vakavoitua onnistumatta ja katsojien odotukset nousevat turhaan ja lopputuloksena on kauhia henkinen krapula........ Tai sit vaan ajattelen tätä liikaa. Joo, ihan hvää vaihtelua ryppyotsaisille psykologisille jännäreille. Samalla tavalla karmea/hyvä kun Legend of Koizumi.
Terveellisen fanituksen rajat ylittänyt OtakuOlento

jtn
Viestit: 712
Liittynyt: La Helmi 15, 2003 15:51
Paikkakunta: Vantaa

Re: Kore wa Zombie desu ka?

Viesti Kirjoittaja jtn » Ke Helmi 09, 2011 15:33

K8Skies kirjoitti:Meinasin lopettaa siinä vaiheessa kun Ayumu lentää ilmassa ekan kerran.
Olenko ainoa jolle toi ilmalento toi elävästi mieleen Nanaca Crashin? Se nimittäin myi tämän hömpän minulle. Jos heti alussa vedetään obscuro-o-metriä Nanacaan asti kaakkoon ei lopputulos voi olla täysin huono.
- Jussi Nikander

Avatar
Pyon
Viestit: 76
Liittynyt: Pe Loka 15, 2010 18:12

Re: Kore wa Zombie desu ka?

Viesti Kirjoittaja Pyon » To Helmi 10, 2011 20:22

Hmmmmj. Vitosjakso oli ihan jees, tosin meinasin hämääntyä siitä alusta ja meinasi jäädä loppu katsomatta. Kelasin silti eteenpäin ja ihan kivahan sekin oli. ^^' Eipä olis arvannu >:0
Spoiler:
Mikähän Kyoko oikeen onkaan... 8D Ja jotenkin musta tuntuu et se ei oo oikeesti se murhaaja... hmmmj.

Avatar
K8Skies
Viestit: 1169
Liittynyt: Pe Loka 07, 2005 13:21
Paikkakunta: Koti missä sydän.

Re: Kore wa Zombie desu ka?

Viesti Kirjoittaja K8Skies » La Helmi 12, 2011 14:35

jtn kirjoitti:Olenko ainoa jolle toi ilmalento toi elävästi mieleen Nanaca Crashin? Se nimittäin myi tämän hömpän minulle. Jos heti alussa vedetään obscuro-o-metriä Nanacaan asti kaakkoon ei lopputulos voi olla täysin huono.
Nyt kun muuten mainitsit Nanaca Crashin, niin tuleehan tuosta se mieleen. Yhtä älytöntä. Ja koukuttavaa.
Oh, I didn't have to take everything off.
Kappa-sans fell asleep while basking in the sun.

|Nagasarete Airantou 4ever| |Life Is.|
|Bungaku Shojo^| |Kure-nai...| |Rurumo♥|

Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Anime- ja mangasarjat sekä elokuvat”

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 71 vierailijaa