Freezing (Winter Season 2011)

Tiettyä anime- ja/tai manganimikettä koskevaa kohdistetumpaa keskustelua.

Valvoja: Animeunionin Foorumiaktiivit

Avatar
Gigoffi
Viestit: 17
Liittynyt: Ma Huhti 09, 2007 14:02
Paikkakunta: Rovaniemi

Freezing (Winter Season 2011)

Viesti Kirjoittaja Gigoffi » La Tammi 08, 2011 16:45

Kuva
Freezing
INFO ---> http://myanimelist.net/anime/9367/Freezing
KUVIA---> http://www.sankakucomplex.com/2011/01/0 ... uro-anime/

Animeversio Dall-Young Limin kirjoittamasta & Kim Kwang Hyunin piirstämästä mangasta "Freezing".
(Tekijä korealainen, eikö sen pitäisi silloin olla manhwaa? Nojaa.)

Dodiih, taas uutta sarjaa pukkas tulemaan ja . . . iso-oppaisia naisia taistelemassa... Tuota joo.
Näin rinnoista (3D:ssä ja 2D:ssä) pitävänä sällinä luvassa olisi Queen's Blade/Sekirein tyylistä silmänruokaa, mikä hypnoosin lailla pakottaa minut katsomaan edes ensimmäisen jakson. Luvassa jopa paljasta pintaakin! (Niin senkin pervot! >:3)
Tulen illanpäälle katsomaan koko jakson ja skriivaamaan mielipidettäni siitä. Voisin jo sanoa että aika basic oppai-anime, 5/10 (jos arvosanana pitäis antaa), mutta sen näkee vasta sitten.

Sana on vapaa! Kertokaa mielipiteenne sarjasta, hahmoista, tarinasta etc. :3

Avatar
Gigoffi
Viestit: 17
Liittynyt: Ma Huhti 09, 2007 14:02
Paikkakunta: Rovaniemi

Re: Freezing (Winter Season 2011)

Viesti Kirjoittaja Gigoffi » Su Tammi 09, 2011 18:09

1. jakso tuli katottua ja se oli aika perus. Ei mitään uutta tai mielenkiintoisaa, paitsi ehkä nuiden naistaistelijoiden kyvyt ja niiden vapauttaminen, mikä on jo nähty mm. Sekireissä:
Spoiler:
Freezing: Geneettisesti muunnellut naiset (Pandorat) ja heidän miespuoliset kumppaninsa (Limiters) taistelevat yhdessä mechahirviöitä vastaan. Nainen (yleensä iso-oppainen & lyhythameinen) on se taistelija ja mies (yleensä nuori poika) on ns. "katalyytti", joka vahvistaa naistaistelijaa. Tässä tapauksessa hidastaa aikaa, muttakun mechahirviötkin hidastavat aikaa niin se vain tasoittaa tilanteen ja asdf. You got the point -_-

Sekirei: Superolennot, jotka ovat naisia (Sekireit) ja heidän ihmiskumppaninsa, jotka ovat miehiä (Ashikabit) taistelevat toisia Sekireitä vastaan kunnes "THERE CAN BE ONLY ONE!" eli on vain yksi Sekirei jäljellä. Nainen (hot & yleensä isorintainen) on se taistelija ja mies on se ns. "katalyytti", joka vahvistaa Sekireitä, tässä tapauksessa vapauttaa Sekirein todelliset voimat.

Suuri yhdennäköisyys. Suosittelen btw Sekireitä, jos jommasta kummasta pitäisi valita toinen. Son paljon hauskempikin, visuaalisesti parempaa katsottavaa ja paljon parempi tarinaltaan. Imo.
Päähahmokin Bridgette L. Satellizer (naikkonen kuvassa ^ joka on Pandora) on hirveä tsundere... Eipä tullut yllätyksenä.
Sitten kun hänen se mieskumppaninsa Kazya tapaa hänet niin sekin tapahtuu hyvin kunniakkaasti:
Spoiler:
Kazya sekoittaa hänet kuolleeseen siskoonsa, joka oli Pandora, ja juoskee halaamaan Bridgetteä kesken taistelun, mikä hänellä on menossa toisen Pandoran kanssa. Noh, Kazyan naamahan löytyy Bridgeten rintojenvälistä (ei ollenkaan vahingossa. Kazya suoraan työnsi naamansa sinne!) ja Bridgette alkaa äännehtelemään hyvin naisellisesti... (hämy pantyshotkin siinä kaiken temmellyksen välissä). Siinä sitten selviää, että he kaksi ovat kumppaneita ja Bridgette saa köniin toiselta Pandoralta. Wa wa waaa.
Mutta kuitenkin, eipä tästä sarjasta mitään muuta sanottavaa kuin että onpa perus. Suoraan sanottuna tylsä. Minun mielestä tietenkin. Oli kuitenki positiivinen yllätys nähdä hieman guroa, kun Pandorat haavoittuvat oikeasti (parilta lähti yhdessä kohdassa kehonosia irti, wau.). Realistisuutta edes hieman.
Pari jaksoa lisää vois kattoa ja tsiigata, että lähteekö se parempaan suuntaan.

ComSR
Viestit: 274
Liittynyt: To Maalis 11, 2010 18:07

Re: Freezing (Winter Season 2011)

Viesti Kirjoittaja ComSR » Su Tammi 09, 2011 18:25

Gigoffi kirjoitti:1. jakso tuli katottua ja se oli aika perus. Ei mitään uutta tai mielenkiintoisaa, paitsi ehkä nuiden naistaistelijoiden kyvyt ja niiden vapauttaminen, mikä on jo nähty mm. Sekireissä
ja sitä aikaisemmin Ikki-Tousenissa (Battle Vixens).
Time never betrays dreams. But on the flip side, dreams must not betray time.

Avatar
Puuhakka
Viestit: 120
Liittynyt: Ma Loka 04, 2010 15:33
Paikkakunta: Jyväskylä

Re: Freezing (Winter Season 2011)

Viesti Kirjoittaja Puuhakka » Su Tammi 09, 2011 22:33

Huomio 1: Musiikki on naurettavan eeppistä.
Huomio 2: Miksi hitossa armeija (tai mikälie) tietää, ja näyttää, tyttöjen kolme kokoa?
Huomio 3: My shotacon sense is tingling.
Huomio 4: Exposition, exposition...

Mangaa (kyllä minä sen mangaksi lasken ja muuta mieltä olevat ovat väärässä) olen muistaakseni joskus lukenut chapterin tai kaksi enkä muista sen olleen noin synkkä ja väkivaltainen (saatan kyllä muistaa väärinkin). Roskaahan se alkuperäisteoskin oli, mutta ellei tyyli nyt sitten heitä häränpyllyä toisessa jaksossa niin aikatavalla erilainen tunnelma animessa ainakin on. Toisaalta, "paremmalta" tämä tuntui ekan jakson perusteella kuin Sekirei, Tenjo Tenge tai luojan tähden, Ickytousen.

Enpä tiedä, schaisseksi eka jakso oli yllättävän maistuvaa schaissea, mikä tosin selittynee sillä että ohjaaja on Takahashi Watanabe jolla on paljon kokemusta ja pitkä ura takanaan. Fanipalvelua, verta ja taistelua. Siinä on periaatteessa Hyvän Elämän Ohjeet(tm) kunhan ripustaa aivot narikkaan. Katsotaan nyt jakso tai kaksi vielä että onko tässä nyt muuta sisältöä kuin T&A (vastaus: ei) ja miten homma hoidetaan.

Esaz
Viestit: 22
Liittynyt: Su Huhti 27, 2008 18:49

Re: Freezing (Winter Season 2011)

Viesti Kirjoittaja Esaz » Ti Tammi 11, 2011 20:13

Ihan jees vaikutti ekan jakson perusteella paljon synkempää mitä manga on. On se mangaa kun kerta japanissa ilmestyy vaikkakin tekijä on korealainen. http://en.wikipedia.org/wiki/Comic_Valkyrie

Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Anime- ja mangasarjat sekä elokuvat”

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Google [Bot] ja 53 vierailijaa