Yumekui Merry (Winter Season 2011)

Tiettyä anime- ja/tai manganimikettä koskevaa kohdistetumpaa keskustelua.

Valvoja: Animeunionin Foorumiaktiivit

Avatar
Gigoffi
Viestit: 17
Liittynyt: Ma Huhti 09, 2007 14:02
Paikkakunta: Rovaniemi

Yumekui Merry (Winter Season 2011)

Viesti Kirjoittaja Gigoffi » La Tammi 08, 2011 00:11

Kuva

Yumekui Merry a.k.a. Dream Eater Merry
INFO ----> [*]http://myanimelist.net/anime/9331/Yumekui_Merry[*]
KUVIA ----->http://www.sankakucomplex.com/2011/01/0 ... vel-anime/

Ahoy~ Ahoy~
Japanissa animen Winter Season 2011 on lähtenyt jo tässä parin viikon sisällä käyntiin, mutta vasta tällä viikolla (ja itse asiassa tänäpäivänä) on ilmestynyt monta mielenkiintoisaa sarjaa joista yksi on tosiaan Yumekui Merry: animeversio Ushiki Yoshitakan tekemästä Yumekui Merrystä.
Postauksen tarkoitus on siis ilmaista omaa mielipidettään kyseisestä sarjasta etc. (kunhan on Foorumin sääntöjen mukaista)

Sittenpähän asiaan; hyvin karu kertaus jaksosta ja omia mielipiteitäni:
Spoiler:
Sarjan enimmäinen jakso, jotenka on ihan oletettavaa, että visuaalinen laatu on huippuluokkaa, mitä se onkin. Itse tyylikin on sitä perus animetyyliä, eikä hirveän massasta eroavaa tai uniikkia (ktn vaikkapa nopiana heittona P&S w/ G, mikä erosi aivan totaalisesti viimekauden muusta tarjonnasta, mutta siitä joskus toiste oma mielipiteeni jos joku haluaa kuulla :D ) mutta siinä ei ole mitään haittaa! Hyvää silmänruokaa tuo eka jakso, imo :wink:

Opening oli aika hyvä, sai ainakin minut innostuneeksi ja jaksoin ihan innolla katsoa koko jakson (tekee yleensä tiukkaa kattoa uusien sarjojen eka jakso, sillä joskus tärppää, joskus ei). Oli mukava myös openingistä nähdä minkälaisia hahmoja on tulossa ja he vaikuttivat mielenkiintoisilta. + siitä.

Itse jakso sitten... hmm... alussa on hieman jännitystä ja tempoa,kun päähenkilömme Yumeji uneksii siitä että armeija käveleviä ja aseistettuja kissoja on tulossa niskanpäälle, mikä päättyy aika nopeaa lattialle putoamisen jälkeen ja sitten normaalin linjan mukaan puoleenväliin asti seurataan hänen arkea & ystäviä ja saadaan tietää pari kiintoisaa seikkaa etc.
Kliseitähän tässä sarjassa on ja sarjan toinen päähenkilö, oikein sexyn näköinen nekonaikkonen Merry putoaa taivaalta (noh, puusta) Yumejin päälle. Olin jo ihan varma että hänen pää on Merryn haarojenvälissä (klise) mutta yllätysyllätys, hän putosikin Yumejin lantiolle. Ilman vaatteita sen olisikin ollut hyvin ero kohtaus, heh heh >:3

Sen jälkeen Yumeji alkaa päivähaaveilemaan ja joutuu taas samaan maailmaan missä kissat hyökkäsivät silloin unessa kimppuun ja tällä kertaa possen johtajakin on mukana, mysteerinen maskimies Chaser John Doe *tirsk* jolla on ääni kuin suoraan helvetin herralta o3o Cool tyyppi. Sitten Merrykin tupsahtaa paikanpäälle ja selviää että tyttö on ihan pihalla itsestään: mistä tulee, minne menee, miten menee, milloin menee... Ja sitten taistelua! @3@
Taistelukohtaus olisi saanut olla parempi, koska musiikin luoma tunnelma ja ilmapiiri oli sen verran raskas ja jännittynyt.
Noh, ei se pahakaan ollut :3

Sitten taistelu loppuu, Chaser kiusaa Merryä että hän tietäisi jotain Merrystä, mutta katoaa (kirjaimellisesti) paikan päältä ja sitten ollaan takaisin irl, jossa Merry pökertyy Yumejin syliin ja vielä lopussa pari siistiä kohtausta Chaserista ja jstn mysteerisestä naikkosesta. Ennenkuin Merry kuitenki pökertyy hän purskahtaa itkuun mikä on tosi überkawaiiii o3o~


Kaikenkaikkiaan tykkäsin ensimmäisestä jaksosta paljon. Ei ollut oikein tunteita herättävä mutta mieluisaa katottavaa. Hyvä maku jäi suuhun ja onnistui saamaan minut sen verran kiinnostuneeksi sarjasta että meinaan jatkaa katsomista :3. Vaikka onkin sinänsä aika basic animea, siitä on pitkä aika kun viimeksi katsoin moista niin ei paha, ei paha. Mukavaa vaihtelua Mitsudomoen(helvetin hauska, suosittelen lämpimästi ja annan 10/10 leiman), Seikimatsu Occult Gakuin, Shikin(erittäin yllättävän hyvä :3) & Kuragehimen(hirvee symppisanime, tulee hyvä olo kattoessa :3) jälkeen. Lupaavalta vaikuttaa, mutta sen näkee vasta myöhemmin mitä siitä oikeasti tulee.

Mutta ei siinä enempää ensimmäisen jakson pohjalta, tulen katsomaan sarjan loppuun ja varmaan kirjoittelemaan lisää tästä... Ainakin sitten sarjan loputtua loppuarvion jos jaksanpi :3
Ei siinä, kiitos & kuittaus~~
Viimeksi muokannut Gigoffi, Su Tammi 09, 2011 04:43. Yhteensä muokattu 2 kertaa.

Avatar
Tounis
Viestit: 254
Liittynyt: Ke Heinä 02, 2008 23:24
Paikkakunta: Intter netti

Re: Yumekui Merry (Winter Season 2011)

Viesti Kirjoittaja Tounis » La Tammi 08, 2011 00:17

Yumekui Merry oli vähän hassu! Se oli perusidealtaan aika lol!anime, mutta toimi yllättävän hyvin. Animointia oli kivasti, mutta se oli vähän töksyttelevää paikoitellen, mut tykkäsin siitä, että kuvakulmissa oltiin haettu vähän erikoisuutta, vaikka se tekikin taas taistelukohdista epäselviä. Kissateemaisuus ei koskaan oo väärin, eikä Juuji Nakata miehisen äänensä kanssa.. tarinasta on vähän vaikee sanoa, että mihin suuntaan se on menossa, mutta jos se nyt johonkin suuntaan edes menee niin kaikki OK.

No joo, kelvollinen ygösjakso. Ei nyt mitään mullistavaa kamaa, mutta voi hyvinkin kasvaa sellaseks jepaks 8/10-sarjaks.
mal | blog | band || [23:17] <+Tutka> Aniki - paikka jossa Touniskin näyttää fiksulta

Avatar
Gigoffi
Viestit: 17
Liittynyt: Ma Huhti 09, 2007 14:02
Paikkakunta: Rovaniemi

Re: Yumekui Merry (Winter Season 2011)

Viesti Kirjoittaja Gigoffi » La Tammi 08, 2011 01:29

Onneksi tässä sarjassa ei ole vielä tullut yhtään moe/ecchihahmoa! Ei siinä sinänsä mtn valittamista, mutta Love-Rusta sitä löytyy tarpeeksi :P ja tämä pärjää ilmanki moista.
Pelkäsin jo preview-kuvista että Merry tulee olemaan sellainen söps/kömpelö/avuton/moe, mutta onneksi on toisin ^^'.
Vahvalta persoonalta vaikuttaa, makes her even more sexier ;3

Avatar
Pyon
Viestit: 76
Liittynyt: Pe Loka 15, 2010 18:12

Re: Yumekui Merry (Winter Season 2011)

Viesti Kirjoittaja Pyon » La Tammi 08, 2011 22:31

Itse diggailin tästä paljonkin. :----) Ainakin eteenpäin katson kyseistä sarjaa ^^;; Merry oli söpis. Aww. Niin erilainen muihin verrattuna. :3 Pelkäsin kuvasta pahaa ecchisarjaa (kun Merryllä oli aika vähän vaatetta päällä) mutta onneksi ei. :'----DD Oli muuten hyvä suoritus Merryn ääninäyttelijältä Sakura Ayanelta, eka rooli! :---D

Avatar
Gigoffi
Viestit: 17
Liittynyt: Ma Huhti 09, 2007 14:02
Paikkakunta: Rovaniemi

Re: Yumekui Merry (Winter Season 2011)

Viesti Kirjoittaja Gigoffi » Su Tammi 09, 2011 01:28

Itse en tiedä pahemmin mitään näistä ääninäyttelijöistä -3-' Silloin tällöin tunnistan että moinen ääni on parissa sarjassa sama, paitsi Tekkenin Heihachin ääninäyttelijän kohalla (R.I.P Daisuke Gōri), mistä en erehy koskaan :D

Mutta nyt kun Karkkiriiviö mainitsi asiasta, on aika hyvä suoritus *clap clap*. Plussaa siitä että osaa asiallisemmanki vaikutelman antaa Merrystä :3 joka on itsestäni parempi asia.

Avatar
-Dist
Viestit: 716
Liittynyt: Su Kesä 22, 2008 16:00
Paikkakunta: Helsinki

Re: Yumekui Merry (Winter Season 2011)

Viesti Kirjoittaja -Dist » Su Tammi 09, 2011 02:46

Tämä oli outo, hyvällä tavalla. Kummatkin päähahmot jees kerrankin, varsinkin Merry. Merryn vaatteet oli kans aika hienot. Tulevaisuudesta vähän paha sanoa mihin suuntaan menee mutta kyllä tämä tulee katsottua ehdottomasti, jos ei muuten ni Merryn takia.

Noista ääninäyttelijöistä sen verran että itse en nimiä muista mutta yleensä huomaan jos jossain on sama seiyuu kun jossain toisessa animessa, mutta Merryn seiyuuta en tunnistanut. Jos olikin hänen ensimmäinen roolinsa niin eipä ihme. En muuta voi sanoa kun että hyvää työtä, tykkäsin äänestä oikein paljon, sopi Merrylle hyvin.
The joys of a universe made and unmade, friends across time, shall be your ray of light.

Avatar
Gigoffi
Viestit: 17
Liittynyt: Ma Huhti 09, 2007 14:02
Paikkakunta: Rovaniemi

Re: Yumekui Merry (Winter Season 2011)

Viesti Kirjoittaja Gigoffi » Su Tammi 16, 2011 23:44

Ottipa 2. jakso hitaasti ja rauhallisesti... yllättävää sinänsä o_o kuvittelin, että tyypillisen "taisteluanimelinjan" mukaan toimintaa olisi ilmennyt mahdollisimman nopiaa. Mutta nyt painettiin villasella ja otettiin rauhallisesti. I like that :3.

Pari uutta hahmoaki ilmeni:
Spoiler:
Kuten mm. Tachibanan isä & luokan uusi, mysteerinen tsundere... Chizuru. Isä kyllä herätti mielenkiintoni,
ja vaikuttaisi siltä, että hän tietää enemmän koko jutusta kuin osaamme odottaakkaan, kuten myös Chizuru.
Yumi ja Serio olivat aika henkilöinä sinänsä aika turhia (imo.), mutta kiitos heidän pääsimme enemmän sisälle miten se ihmisten kehon kaappamisprosessi jne. tapahtuu.
Mielenkiintoiseksi jäi... ens viikolla vasta seuraava jakso ; _ ;

Avatar
K8Skies
Viestit: 1169
Liittynyt: Pe Loka 07, 2005 13:21
Paikkakunta: Koti missä sydän.

Re: Yumekui Merry

Viesti Kirjoittaja K8Skies » Ma Tammi 17, 2011 00:23

Kuinka paljon Merryn tuotantobudjetti oikein on?

Jotenkin tuntuu että rahaa on ollut aivan sairaasti ja hommaan on palkattu joka osa-alueelle huippuväkeä, mutta ehkä siitä johtuukin että tämä tuntuu menevän jatkuvasti yliyrittämiseksi.
Mysteerisen ekan jakson aloituksen jälkeen ruutuun paukkaa supereeppinen OP, draamaa ja kyyneleitä ja tunteita ja vahvoja henkilöitä n+1 ja kova yritys tehdä kokonaisuudesta silti jotenkin rento visuaalisella puolella ja hienoilla efekteillä. Komeat huipputason konserttimusiikitkin löytyy joka kohdasta täsmälleen paikkaansa hiottuna.

Juoni, kohtaukset, paikat ja äänimaailma on kaikki tehty aikamoisella maailmanomistusmeiningillä. Jaksojen rakenne, leikkaukset ja jopa kuvakulmat antavat vaikutelmaa jostain todella suuresta. Animaatiokin ihan sitä viimeistä silausta vaille nykystandardilla täydellistä.
Silti jotain on pielessä. Hyvän tuntuinen sarjahan tämä parin jakson perusteella on, ei siinä mitään, mutta harmittaa ettei näin hienosti tehty setti vaan loksahda paikalleen.

Vain 12 jaksoa vielä pituutta, joten tämä ei tule onnistumaan pakottavan kiirehdinnän takia. 12 jaksoa ei vaan millään riitä tällä juoniasetuksella, näin monella henkilöllä ja potentiaalisesti hurjan laajalla maailmalla. Oikea maailma, unimaailma ja vielä Uniörmelöiden puutarhat pitäisi saada ajettua sisään ja siinä samassa saada juoni, henkilökehitys ja suhteet liikkumaan. EI ONNISTU.
Siksi jo ekassa jaksossa pistettiin mukaan John Doe tajuamisineen, toisessa jaksossa Merryn ja Yumejin suhde aluilleen kuten myös heitettiin mukaan Chizuru. Yumi ja Serio draamattiin siinä ihan sivumennen että saataisiin hiukan näytettyä miten tuhmureita Unipahukset ovat. Kakkosjakso yleensäkin kävi lorvailuksi naamioituna kiireellä läpi kaiken tietämisen arvoisen. Kolmosjaksossa pistetään näköjään äkkiä lisää sivupäähenkilöitä ja twistiä mukaan.
John Doe ei toivottavasti tosiaan ole truu pääpahis, koska se olisi vaan jo liian kömpelöä.
"Vai niin, nyt tajuan. Erittäin mielenkiintoista, <insert random does-not-make-sense wisdom>. HÄHÄHÄHÄHÄHÄÄ." Ja katoaminen. Oikeasti voihan nyt vattu että tuo oli jättimäisistä jättimäisin klisee ja aiheutti valtavan häpeän tekotiimin puolesta.

Se on tasan varma että Merry tarvitsee toisen kauden. Sarjan nopean temmon takia toivon tosiaan että edes loppu jätetään avoimeksi jatkoa varten, sillä jos tällä vauhdilla yritetään lopullista loppua, jää koko sarja vielä tyhjemmäksi kuin se on jo jäänyt ja tuleekin jäämään.
Yumekui Merry on hyvä sarja ja haluan todella kovasti pitää siitä enemmän, mutta se ei todellakaan ole sitä tasoa mitä voisi tältä asetelmalta odottaa. Ihmeitä saavat tehdä jos aikovat kriittisesti sitä tosiasiaa muuttaa.
Oh, I didn't have to take everything off.
Kappa-sans fell asleep while basking in the sun.

|Nagasarete Airantou 4ever| |Life Is.|
|Bungaku Shojo^| |Kure-nai...| |Rurumo♥|

Avatar
Tounis
Viestit: 254
Liittynyt: Ke Heinä 02, 2008 23:24
Paikkakunta: Intter netti

Re: Yumekui Merry (Winter Season 2011)

Viesti Kirjoittaja Tounis » Ma Tammi 17, 2011 01:18

Ei Yumekui Merry mitenkään kalliilta vaikuta. Liikeanimaatiokin tökkii miten sattuu, mutta se on kyllä osittain ohjaajan tyyliäkin. En tiedä mitä animea olet katsonut (pelkkää SHAFTia?) mutta kyllä JC Staff on aina vähintäänkin täntasoista (budjetillisesti, ei tyylillisesti) tehnyt. Kummalliset kuvakulmat ja muu häröily visuaalisessa tyylissä voi ehkä tuntua jotenkin jännältä, mutta kalliimpaa se ei tästä tee.

Koska anime on halpaa.

Mitään jaksomääriäkään ei ole vielä varmistunut, en tiedä mistä lähteestä teit päätelmäsi näemmä ANN näyttää vintagessa, että loppuisi maaliskuussa. ANN, tuo erehtymättömän tiedon aarreaitta... noh, eiköhän se pidä paikkaansa. Ehkä. 24-jaksoiselta tämä on 'tuntunut' koko ajan D:
mal | blog | band || [23:17] <+Tutka> Aniki - paikka jossa Touniskin näyttää fiksulta

Avatar
K8Skies
Viestit: 1169
Liittynyt: Pe Loka 07, 2005 13:21
Paikkakunta: Koti missä sydän.

Re: Yumekui Merry (Winter Season 2011)

Viesti Kirjoittaja K8Skies » Ma Tammi 17, 2011 02:16

Tounis kirjoitti:Ei Yumekui Merry mitenkään kalliilta vaikuta. Liikeanimaatiokin tökkii miten sattuu, mutta se on kyllä osittain ohjaajan tyyliäkin. En tiedä mitä animea olet katsonut (pelkkää SHAFTia?) mutta kyllä JC Staff on aina vähintäänkin täntasoista (budjetillisesti, ei tyylillisesti) tehnyt. Kummalliset kuvakulmat ja muu häröily visuaalisessa tyylissä voi ehkä tuntua jotenkin jännältä, mutta kalliimpaa se ei tästä tee.
Koko Merry vaan antaa sellaisen vaikutelman että nyt on massia pelissä. En tiedä mistä johtuu, tyylistä, komeista musiikeista vai siitä että alkuperäisteos on todellakin tuollaista mukavaa kohellusta ja yllättäviä tilanteita. Animu kun on Draamaa, tyyliteltyjä kamerakulmia ja selkeämpää tarinaa. Merrykin on eri tavalla moehko kuin mangassa.
Jos animaatio kuitenkin huononee tai yksinkertaistuu sarjan edetessä, myönnän sen olevan ehdottomasti vain normaalilaatua. Ja siitä valitan sitten erikseen.
Jossakin saisi kyllä olla listattuna animuiden budjetit. Antaisi ihan erilaisen säväyksen katsomiselle kun voisi hävetä tietäen jonkin lolololoo-sarjan ökyhinnan.

Alkuperäisen teoksen puolesta tarinaa kyllä riittäisi toiseenkin kauteen, mutta on kyllä järkevämpää ensin animoida vaan 12 jaksoa ja odotella mangan etenemistä. 6+ volumesta kuitenkaan tässä tapauksessa ja tällä tavalla niin hirveästi revitä.
En kyllä tajua miksi animeen keksittiin niinkin turha jamppa kuin Iijima-sensei. Ilmeisesti mangan poistettujen kohtien tilalle pitää saada muuta, erilaisempaa täytettä tyyliin Chizuru ja Yumi+Serio.
Oh, I didn't have to take everything off.
Kappa-sans fell asleep while basking in the sun.

|Nagasarete Airantou 4ever| |Life Is.|
|Bungaku Shojo^| |Kure-nai...| |Rurumo♥|

Avatar
Porco Rosso
Viestit: 174
Liittynyt: Ke Tammi 20, 2010 19:08
Paikkakunta: Helsinki

Re: Yumekui Merry (Winter Season 2011)

Viesti Kirjoittaja Porco Rosso » Ma Tammi 17, 2011 19:44

Nyt kun olen asiaa perusteellisesti tutkinut niin voin julistaa: Merry Nightmare on talvikauden 2011 kuumin tipu! Aivan loistava hahmodesign ja luonteestakin löytyy sekä tsun että dere, kumpaa sitten kulloinkin tarvitaan. Veikkaan että figuurikauppa käy kuumana!

Tosin J.C.Staff tunnetusti osaa kyllä hoitaa kotiin tämäkaltaiset animet (vastaaviahan olisivat vaikka Shakugan no Shana, Zero no Tsukaima, jne). Mielenkiintoista on että Rie Kugimiya ei vetänytkään pääroolia tällä kertaa vaan homma annettiin ensikertalaiselle, mutta omasta mielestäni Ayane Sakura on ollut aivan erinomainen valinta. Musiikkipuolelta sopii todeta että sävellyksistä vastaa IOSYS joka on dōjin-piireissä mainetta niittänyt porukka.

Kun vetävän päähenkilön lisäksi vielä näyttäisi että sarjassa kehiteltäisiin jopa pientä juonentynkää niin pistäisin alkujaksojen perusteella tämän kuluvan kauden kärkikolmikkoon arvosanalla 4/5.

Ja vielä lopuksi donitseja!

Esaz
Viestit: 22
Liittynyt: Su Huhti 27, 2008 18:49

Re: Yumekui Merry (Winter Season 2011)

Viesti Kirjoittaja Esaz » Ma Tammi 17, 2011 22:08

Ite tykännyt täs ootan ihan mielenkiinnolla miten jatkuu.

Avatar
Gigoffi
Viestit: 17
Liittynyt: Ma Huhti 09, 2007 14:02
Paikkakunta: Rovaniemi

Re: Yumekui Merry (Winter Season 2011)

Viesti Kirjoittaja Gigoffi » Ma Tammi 17, 2011 22:13

Kirjoittaja Porco Rosso:
Nyt kun olen asiaa perusteellisesti tutkinut niin voin julistaa: Merry Nightmare on talvikauden 2011 kuumin tipu! Aivan loistava hahmodesign ja luonteestakin löytyy sekä tsun että dere, kumpaa sitten kulloinkin tarvitaan. Veikkaan että figuurikauppa käy kuumana!
Olen täysin samaa mieltä asiasta! Ei ole parempaa neitosta tullu tässä kaudessa eteeni ulkonäöltään taikka luonteeltaan o3o.

Eipä ole myöskään parempaa animea tullut tässä kaudessa kohalleni... Itse olen jo muodostanut oman kärkilistan tämän kauden animeista ja Yumekui Merry on helposti yksi niistä (muut ovat mm. Level E & Hourou Musoko, check them out!)
Joten tässä joutuu nyt sinänsä syömään aikasemmat sanat mitä tuli sarjasta sanottua ^^' Katsoin ystäväni kanssa uudestaan kummatkin jaksot ja putkeen katsottuna antoivat paremman vaikutelman (saan itse ainakin paremman kokonaisuuden sarjoista putkeen katsottuna). Voisipas jopa sanoa että tämä tulee olemaan yksi suosituimmista & parhaimmista animeista tällä kaudella ehdottomasti ainakin hahmojensa osalta.

Pituudesta sen verran, että hyvä vain jos on puolikas kausi. Jos olisi ollut kokonainen, tähän olisi tuotantoporukka alkanu nakkaamaan omaa juonentynkäänsä, mikä luultavimmin olisi epäonnistunut (paha maku jääny niistä).
Jos manga on tosiaan kesken ja vasta 6. osassa, on oikea ratkaisu pitää sarja ainakin vielä puolikkaana ja jatkaa sitten kun on tarvis. Mahd. suuren suosionsa myötä saattaa käydä kuitenkin toisin... Mutta eiköhän se ole jo selvää, että toinen kausi tulossa :3

Avatar
K8Skies
Viestit: 1169
Liittynyt: Pe Loka 07, 2005 13:21
Paikkakunta: Koti missä sydän.

Yumekui Merry

Viesti Kirjoittaja K8Skies » Ti Tammi 18, 2011 00:02

Gigoffi kirjoitti:Pituudesta sen verran, että hyvä vain jos on puolikas kausi. Jos olisi ollut kokonainen, tähän olisi tuotantoporukka alkanu nakkaamaan omaa juonentynkäänsä, mikä luultavimmin olisi epäonnistunut (paha maku jääny niistä).
Myöhäistä. Nyt vaan jää nähtäväksi, miten Yumi/Serio ja Chizuru -härdelli tulee toimimaan.
Omat odotukset on kuitenkin varovaisen optimistiset tuosta asetelmasta, anime-versio kun on ottanut huomattavasti totisemman ja aikuisemman olomuodon kuin manga. Ja se ei ainakaan toistaiseksi ole huonokaan homma.
Oh, I didn't have to take everything off.
Kappa-sans fell asleep while basking in the sun.

|Nagasarete Airantou 4ever| |Life Is.|
|Bungaku Shojo^| |Kure-nai...| |Rurumo♥|

Avatar
Gigoffi
Viestit: 17
Liittynyt: Ma Huhti 09, 2007 14:02
Paikkakunta: Rovaniemi

Re: Yumekui Merry (Winter Season 2011)

Viesti Kirjoittaja Gigoffi » Ti Tammi 18, 2011 00:15

K8Skies kirjoitti: Myöhäistä. Nyt vaan jää nähtäväksi, miten Yumi/Serio ja Chizuru -härdelli tulee toimimaan.
Omat odotukset on kuitenkin varovaisen optimistiset tuosta asetelmasta, anime-versio kun on ottanut huomattavasti totisemman ja aikuisemman olomuodon kuin manga.
D: Aijjaa, ei olekkaan suora ja rehellinen versio mangasta... Pitänee siis tutustua itse mangaan mahd. nopiaa.
Onko mangan lukijoista parempi, että anime on ns. "synkempi" kuin manga? Onko suositeltavaa (niitten ihmisten, jotka eivät ole itse mangaa vielä lukeneet, niin) katsoa anime ensin ennen mangaa ettei vaan ns. mieli lannistu sitten animesta? :/ Sellaistakin voi sattua. Itsehän alkuperäisiä teoksia kunnoittaen tulen joskus lukemaan mangan, mutta en sinänsä haluaisi nyt pilata hypeäni tämän animen osalta. Tiedän, että on ehkä vaikea vastata kysymykseen vasta kahden jakson jälkeen, mutta kärsimättömyys.

Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Anime- ja mangasarjat sekä elokuvat”

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 23 vierailijaa