Panty & Stocking with Garterbelt

Tiettyä anime- ja/tai manganimikettä koskevaa kohdistetumpaa keskustelua.

Valvoja: Animeunionin Foorumiaktiivit

Avatar
Ryo Asuka
Viestit: 171
Liittynyt: La Heinä 14, 2007 17:35
Paikkakunta: Jupiter ja äärettömän tuolla puolen

Panty & Stocking with Garterbelt

Viesti Kirjoittaja Ryo Asuka » Ma Loka 04, 2010 20:47

Gainaxin uusin on kuin Tehotytöt metamfetamiinipöllyssä. Jotkut haukkuvat lyttyyn ja toisten mielestä sarja on puhdasta parhautta, joten täytyi itse tsekata tämä teos, ennen kuin minkäänlaisia odotuksia ehti päässä kehitellä. Hömppä puree meikäläiseen kyllä, ja sarja vaikutti ratkiriemukkaalta kaiken kuulemani perusteella.

Jossain taivaan ja helvetin välissä on Daten Cityn kaupunki, jossa pahoja Ghosteja vastaan taistelevat kaksi enkeliä, blondi miestennielijä Panty, jonka pikkuhousut muuttuvat Backless-nimiseksi pistooliksi ja goottilolita Stocking, jonka sukkahousut puolestaan muuttuvat miekaksi. Tyttöjen pomona on afropäinen pappi Garterbelt ja lemmikkinä jotain koirantapaista muistuttava Chuck, joka venyy kuin kuminauha, ja jota omistajansa hutkivat tuon tuosta. Ghosteja päihittämällä tytöt ansaitsevat Heaven Coineja, joita tarpeeksi kasaan saamalla he pääsevät takaisin taivaaseen, josta heidät ajettiin pois heidän tehtyään hieman tuhmuuksia.

Lastensarjalta näyttävä PSG on turhan roisia menoa pikkulasten silmille ja turhan yliampuvan älyvapaata tosikoiden hermoille. Ensimmäisessä jaksossa ulostehirviö hyökkäilee ihmisten kimppuun vessanpönttöjen kautta ja sitten jahdataan moottoritiellä Ghostia, joka riivaa kulkupelejä minkä kerkiää. Älyttömän tyhmää, mutta älyttömän hauskaa, tässä on yksi tervetulleimmista syksyn uutuuksista!

ANN: http://www.animenewsnetwork.com/encyclo ... p?id=11605
- What makes you think she's a witch?
- Well, she turned me into a newt!
- A newt?
- [hetken hiljaisuuden jälkeen] ... I got better.

Avatar
Pavez
Viestit: 531
Liittynyt: Ke Loka 18, 2006 13:48
Paikkakunta: Turku
Viesti:

Re: Panty & Stocking with Garterbelt

Viesti Kirjoittaja Pavez » La Loka 09, 2010 18:15

GAINAX WINS. FLAWLESS VICTORY.

Hullun tiukka jakso kyllä. Koko ajan tapahtuu ja eihän tätä ilman huumeita olla varmaan tehty. Haluatko jotain aivan älytöntä settiä? No tämä on etsimäsi sarja.

Soundtrack on mahtava, visuaalinen puoli on tiukasti kontrollissa ja ruudulla hohkaa laatu.
Spoiler: Ekan jakson eeppisin kohtaus

Avatar
escape_rope
Viestit: 692
Liittynyt: La Joulu 08, 2007 22:02
Paikkakunta: Joensuu

Re: Panty & Stocking with Garterbelt

Viesti Kirjoittaja escape_rope » La Loka 09, 2010 23:40

Hahah, kyllä repesin xD Ihan mahtavaa settiä!
En oikein tiennyt mitä odottaa yhden promokuvan perusteella, meinasin melkein jättää sarjan kokonaan välistä mutta onneksi en tehnyt niin. On niin virkistävää välillä katsoa tämän näköistä animea, jonka sisältö on kuitenkin aikuisempaan makuun.
Pavez kirjoitti:
Spoiler: Ekan jakson eeppisin kohtaus
Oli hot *__*

Avatar
K8Skies
Viestit: 1169
Liittynyt: Pe Loka 07, 2005 13:21
Paikkakunta: Koti missä sydän.

Re: Panty & Stocking with Garterbelt

Viesti Kirjoittaja K8Skies » Su Loka 10, 2010 21:16

Missä ovat aivoni?

On kyllä upea teos. Ainakin viihteen näkökulmasta katsottuna.
Kaksi jaksoa takana ja olen niin koukussa kuin olla voi. On myös tullut naurettua monta vuotta pois elämästä jo tässä vaiheessa.

Pantyn ja Stockingin saumattomasti' toimiva yhteistyö ja suhde toisiinsa varsinkin on erittäin viihdyttävää katsottavaa. Nelososa viimeistään antaa oikein hyvän kuvan heidän tilanteestaan.

Musiikit sopivat paikoilleen kuin pikkarit päähän tai jotain. Kakkososassa musiikit suorastaan tekivät kohtaukset. Pantyn ja Stockingin ääninäyttely on myös superpäheää, eikä edes sivuosallisissa ole tyydytty yhtään huonompaan laatuun. ED on muuten jollain ihme tavalla hienoin pitkiin aikoihin näkemäni. Ilmeisesti hämmästyttävän hyvän kuuloinen musiikki yhdistettynä hämmästyttävän hämmentävään animaatioon on tuon lopetuksen voittoresepti.

Grafiikka ovat Gainaxin nykytilan mukaisesti vähintään silmät räjäyttävää, eikä tuollaisessa tyylissäkään sinänsä mitään vikaa tässä tapauksessa ole, mutta ykkösosan tankotanssin/transformaation aikana tuli kyllä mieleen: Entäpä jos?
Täytyy toivoa ihan mielenkiinnosta että tullaan näkemään jossain vaiheessa yksi jakso tai ova sillä normaalimmalla Gainaxin animaatiotyylillä.

Sitten vielä muutama juttu.
Mikä hitto Chuck on ja mikä sen ongelma on?
Eka osa vedettiin ulos tuutista aikamoisella menestysreseptillä. Jos paskahirviöllä ei saa kunnon katsojalukuja, niin sitten ei millään.
Kakkososa oli tähän mennessä meiningiltään kaikkein hienoin. Aikamoisen eeppinen kolmivaiheinen pomotaistelu huimassa jatkuvasti kovenevassa vauhdissa. Poliisiautojen romutuskin otti niin suuret mittasuhteet että Blues Brothersit menevät jo leppäkerttuvaunuihin häpeämään.
Ymmärrän miksi Panty sai fudaa taivaasta, mutta Stockingin syyt ovat hiukan epäselvemmät. Kyseisessä gootissa kun ei tunnu olevan mitään suurempaa päänsisäistä vikaa jos nallesta ja miekoiksi muuttuvista sukista ei pysty mitään päättelemään.
Lievästi ilmaistuna myös huvitti hiukan ekalla kerralla täysin puskasta tullut pomohirviön tuohoutuminen. Nyt sitä osaa odottaa, mutta silti meinaan nauraa itseni alas portaita.

Seuraava jakso, kiitos.


//edit. Jakso 3, osa 6.
Mitä täällä oikein tapahtuu? Ei voi kuin onnitella Gainaxia.
Oh, I didn't have to take everything off.
Kappa-sans fell asleep while basking in the sun.

|Nagasarete Airantou 4ever| |Life Is.|
|Bungaku Shojo^| |Kure-nai...| |Rurumo♥|

Avatar
Pavez
Viestit: 531
Liittynyt: Ke Loka 18, 2006 13:48
Paikkakunta: Turku
Viesti:

Re: Panty & Stocking with Garterbelt

Viesti Kirjoittaja Pavez » Su Loka 17, 2010 17:18

K8Skies kirjoitti: //edit. Jakso 3, osa 6.
Mitä täällä oikein tapahtuu? Ei voi kuin onnitella Gainaxia.
MITÄ täällä oikein tapahtuu?!? Sanalla sanoen hävytöntä meininkiä pyörii ruudulla ja Gainax voittaa minun kirjoissani palkintoja ainakin viidessä eri kategoriassa. Alun maihinnousu ja räjähtävä afro... ei jösses tämä on hieno sarja.

Avatar
BiQ
Viestit: 113
Liittynyt: La Touko 31, 2003 00:14
Paikkakunta: Helsinki
Viesti:

Re: Panty & Stocking with Garterbelt

Viesti Kirjoittaja BiQ » Pe Loka 22, 2010 12:24

KYLLÄ.

LEGENDAN AINEKSET ILMASSA.

Ei muuta. Jatkakaa.

Avatar
EgoLogical
Viestit: 197
Liittynyt: Ti Heinä 07, 2009 21:11

Re: Panty & Stocking with Garterbelt

Viesti Kirjoittaja EgoLogical » Pe Loka 22, 2010 19:41

And thus cometh the legendary anime, Panty&Stocking, fullfilling thou dreams, destroying thou beliefs on PowerPuff Girls.
Amen.

Tuon pistäisin Raamattuun v_v
PINEAPPLE SURPRISE!

Avatar
Olke
Viestit: 274
Liittynyt: Ti Kesä 12, 2007 21:36

Re: Panty & Stocking with Garterbelt

Viesti Kirjoittaja Olke » La Marras 06, 2010 02:47

Voi hyvä jumala. Kuudes jakso. Kauden paras jakso tähän mennessä vai koko kauden paras jakso? Olin kuullut jo aiemmin, että kuudennessa lähetyksessä olisi vain yksi parikymmenminuuttinen jakso, joka olisi sarjan päätekijöiden käsialaa, mutta enhän minä sitä aluksi muistanut. Asia palautui mieleen vasta, kun uskomaton upeus iski suoraan palleaan tuhannen auringon voimalla. Kehoni ei ollut valmis.

Nyt tarinan todelliset pahikset on esitelty, joten mahtaakohan tulevat jaksot kuljettaa juonta eteenpäin vai palataanko tämän jälkeen vanhaan kaavaan. Minulle kelpaa kumpikin vaihtoehto. Kuvittelisin kyllä, ettei Scantya ja Kneesocksia esitelty vain siksi, että heidät voitaisiin unohtaa viimeiseen jaksoon asti. Kuvittelisin, että tulevista jaksoista jokainen kuljettaa juonta ainakin vähän eteenpäin tai antaa demonien tekemisistä jonkinlaisia vihjeita, vaikka jakso muuten keskittyisikin päättömään hupailuun.

Avatar
Tounis
Viestit: 254
Liittynyt: Ke Heinä 02, 2008 23:24
Paikkakunta: Intter netti

Re: Panty & Stocking with Garterbelt

Viesti Kirjoittaja Tounis » La Marras 06, 2010 02:53

Ugh. Kutosjakso on rautaista voittoa. Mitäpä sitä muuta sanomaan - Hiroyuki Imaishi tietää edelleen mitä tekee.
mal | blog | band || [23:17] <+Tutka> Aniki - paikka jossa Touniskin näyttää fiksulta

Avatar
K8Skies
Viestit: 1169
Liittynyt: Pe Loka 07, 2005 13:21
Paikkakunta: Koti missä sydän.

Re: Panty & Stocking with Garterbelt

Viesti Kirjoittaja K8Skies » Su Marras 07, 2010 03:38

Kutonen on paras jakso tähän mennessä Saavat kyllä tehdä jo jotain todella yli-inhimillisen legendaarisen eeppistä että tuosta paremmaksi mennään. Kaikki toimintaelokuvat ja -sarjat ja yleensäkin kaikki mihin liittyy toimintaa kalpenee tämän rinnalla. Tästä lähtien tunnen kyllästyneisyyttä muun muassa autolla ajoon, koulussa käyntiin vielä enemmän, vessassa käyntiin ja juoksemiseen.
Pormestari, se kalju roskapönttö onkin korkea-arvoinen vihollispuolen edustaja? Niin kliseistä, mutta myös niin yllättävää. Yllättävää on myös tosiaan se, että taidetaan oikeasti saada mukaan se suurempi taustajuoni.

Vomiting Point taas oli outo kokemus. Paitsi että se oli hyvällä tapaa ahdistava, oli se myös jotenkin pahuksen turha jakso. Silti se ei tuntunut olevan enempää mikään täytejakso kuin mikään muukaan. Olikohan tuo tyyli tähän jaksoon valittu ihan siksi että siinä kerrottiin aaveen syntytavasta. Luulin kyllä että aaveet syntyvät vasta kun ihminen kuolee. Kuitenkaan Daten City ei ole mikään hullumpi paikka elää, kun vertaa naapurikaupunkiin.

Viimeisistä jaksoista muuten on tullut huomiooni entistä enemmän se, että tahdon soundtrackin. Nyt on tullut vastaan aivan upeaa musiikkia, kuten High School Nudicalin lopussa, Nenänkaivuujakson siinä kohdassa kun aave ottaa oikean muotonsa ja tietysti maailman parhaan jakson versus transformaation aikana. Yleensäkin musiikit ovat kaiken muun parhauden lisäksi myöskin aivan mahtavia.

Ja sivupäähenkilökatsaus.
Å: Onko kukaan laskenut kuinka monta kertaa Chuck on kuollut?
Â: Garter taitaa olla katolinen pappi, kuten satiirisesti HSN siihen viittasi. Heh.
Á: Eipä käy Geek Boylla flaksi, ei niin millään. Ei oo helppoa stalkkaajilla.
Oh, I didn't have to take everything off.
Kappa-sans fell asleep while basking in the sun.

|Nagasarete Airantou 4ever| |Life Is.|
|Bungaku Shojo^| |Kure-nai...| |Rurumo♥|

Avatar
Mecha
Viestit: 766
Liittynyt: Ti Helmi 15, 2005 14:59
Paikkakunta: Vantaa

Re: Panty & Stocking with Garterbelt

Viesti Kirjoittaja Mecha » Ti Marras 09, 2010 17:46

Jakso 6 oli jotain niin mahtavaa. Ensimmäistä kertaa enkelisiskot Panty & Stocking kohtasivat demonisiskot, jotka arkkivihollisensa. Hupaisaa sinäänsä, että nimen omaan demonit kovia sääntöjen ja moraalien perään kun taas enkelit eivät. Taistelu oli tällä kertaa harvinaisen hieno ja toivoa saattaa, että vastaavia tulee vielä jatkossa vastaan.
"When you become a real fighter, we'll settle it"
- Zechs Merquise to Heero Yuy (Gundam Wing)

"Its time to duel!"
- Yami (Yu-Gi-Oh! Duel Monsters)

hippien touhua kyllä tämä hippitouhu
- Kyuu

Avatar
EgoLogical
Viestit: 197
Liittynyt: Ti Heinä 07, 2009 21:11

Re: Panty & Stocking with Garterbelt

Viesti Kirjoittaja EgoLogical » To Marras 11, 2010 18:26

FWAH, Kuudes jakso oli epic x]
Kaksi demonisisarta lisää sitä perus raibaru-teemaa niinkuin monissa animeissa :]
Ja demonisisarista puheenollen, ne oli suht oikeassa: yleensä sarjojen pahis seuraa joitain tiettyjä sääntöjä, kun taas itse pääsankari rikkoo niitä o_O
PINEAPPLE SURPRISE!

Avatar
K8Skies
Viestit: 1169
Liittynyt: Pe Loka 07, 2005 13:21
Paikkakunta: Koti missä sydän.

Re: Panty & Stocking with Garterbelt

Viesti Kirjoittaja K8Skies » Ti Marras 16, 2010 00:09

Seiskajakson eka osa oli kaikessa huonoudessaan ja mauttomuudessaan siltikin lähes katsottava. Kuitenkin hirveä pudotus edellisistä jaksoista, niin huumorin kuin animaationkin osalta. Kuitenkin mukaan mahtui pari hauskaakin kohtaa(SUICIDE BOMBER!) perusidean lisäksi. Harmi vaan että tyhmää kohtaa olikin kaikki muu. Plussaa Pantyn tenshi-muutoksesta ja Unicronista. Miinusta transformaation chantin puolivillaisuudesta. Hyvä idea, huono toteutus.

Toinen osa oli parempi, mutta ei hitto jos noista demoneista nyt tehdään joku rakettiryhmäläppä käymään ja kämmäämään joka toiseen jaksoon. Enivei, Demonisisarukset palautettiin mukaan ihan liian nopeasti ja huolimattomasti. Muutenkin päättömän tuntuinen tarina, jossa oli kuitenkin ihan hyviä kuvakulmia ja muutamia hauskoja juttuja. Selvästi silti alempitasoinen tarina kuin ennen kutosjaksoa olleet.

Geek Boy alkoi näissä tarinoissa oikein kunnolla ärsyttämään. Kutosjaksossa ehdin sentään jo jotenkin semitykästymään kyseiseen stalkkaajaan. Lienee kuitenkin turha toivo että jamppa päästettäisiin päiviltä jossain vaiheessa.
Garterin katolinen pappi-vitsi alkaa mennä yli jos näitä epähauskoja viitteitä tulee joka jaksossa. High School Nudicalissa viittaus oli sentään tehty tyylikkäästi.

Seiskajakso kokonaisuutena oli kyllä sitä luokkaa että piti katsoa ja kuunnella ED kokonaan loppuun. Siten jäi edes hyvä maku päällimmäiseksi mieleen.
Oh, I didn't have to take everything off.
Kappa-sans fell asleep while basking in the sun.

|Nagasarete Airantou 4ever| |Life Is.|
|Bungaku Shojo^| |Kure-nai...| |Rurumo♥|

Avatar
BiQ
Viestit: 113
Liittynyt: La Touko 31, 2003 00:14
Paikkakunta: Helsinki
Viesti:

Re: Panty & Stocking with Garterbelt

Viesti Kirjoittaja BiQ » La Joulu 04, 2010 23:06

YEAH. jaksot 9 ja 10 oli taas sellaista voittosettiä ettei niin yhtään mitään rajaa. :D

...minä jopa liikutuin jakson 9 aikana, ja se jos mikä oli uutta tämän sarjan kohdalla...

Ja jakso 10 olikin sitten ihan oman tasonsa awesome, jossa vedettiin vanha jaksorakenne ihan uusiksi ja tehtiinkin sitten todella tyylillä... Mutta kaikki tuo on merkityksetöntä sen rinnalla että pelkästään jakson 10 viimeinen pätkä tekee koko sarjasta täyttä parhautta. Gainax on vähän niinkuin kepun vastakohta, se ei petä. 8)

Avatar
K8Skies
Viestit: 1169
Liittynyt: Pe Loka 07, 2005 13:21
Paikkakunta: Koti missä sydän.

Re: Panty & Stocking with Garterbelt

Viesti Kirjoittaja K8Skies » Su Joulu 05, 2010 22:33

Aika ristiriitaisia tunteita tullut viime jaksoista.

Kasijakson eka osa oli hemmetin hyvä, vaikka Pantyn ja Stockingin kiroiluilla saattoi olla kokonaisarvosanaa reilusti nostava vaikutus. Esimerkiksi viestintuojakisun pahoinpitelystä en saa millään tarpeekseni ja olipa Walking Deadin Rickillekin käynyt köpösti. Yhteenvetona tässä tarinassa oli sitä alkujaksojen hulvatonta menoa ja meininkiä, vaikka jonkinnäköinen loppu olisikin voitu tehdä.
Tokasta kasijakson osasta ei loppujen lopuksi paljoa kerrottavaa jälkipolville jäänyt. Ihan hyvä tarinaidea, mutta jotenkin koko homma lipsahti paikoittain tylsyyden puolelle. Pantyn transformaatioyritys pelasti paljon ja apinan "banaani herkullinen" -läppä pilasi lopun.

Ysijakson rantaepisodi meni jotenkin yliyrittämiseksi animaatiota myöten, vaikkei jäljessä mitään suurta valittamista ollutkaan. Sekava ja jotenkin liian kliseinen tarina yhdistettynä huonoon läppään. Ei se silti mikään erityisen huono jakso ollut.
Daten City Love Story oli kaikin tavoin mahtava jakso toiminnan puutteesta huolimatta. Varsinkin musiikki ja tunnelma olivat upeat koko jakson ajan. Sitä en vaan ymmärrä rakastuiko Stocking oikeasti vai oliko koko homma vaan siksi että aaveesta päästäisiin eroon? Joka tapauksessa hienoja kohtia koko tarina täynnä.

Kympin eka osa oli ärsyttävin jakso ikinä. Geek Boy saisi oikeasti ruveta kuolemaan kuoliaaksi, koska ei tuota munapäätä jaksa enää katsoa sekuntiakaan. Onneksi jokainen saa ansionsa mukaan ja tällä tarkoitan lähinnä sitä mitä Geek Boylle kävi. Olisin kyllä ennemmin katsonut kun P ja S tulevat alienimaisesti läpi Briefin sisuksista, mutta aina ei saa mitä haluaa. Kaikin tavoin muuten huono jakso.
Toinen osa alkoi todella lupaavasti ja erityisesti Chuckin silmistä kuvattu Pantyn ja Stockingin lähtö paperitehtaalle oli hienosti tehty. Mitä siitä eteenpäin tapahtui, onkin jonkinlaista harhaa tai lääkkeiden yliannostuksen jälkivaikutusta. Yhä enemmän kyllä ihmetyttää mikä ihme Chuck on? Chuckin palautuminen mikron jälkeen oli mielenkiintoinen näky ja Chuck-trilogian loppu oli kaikessa hämäryydessään hämmentävä. Chuck-trilogia oli muutenkin hyvin tehty, vaikka siinä ei mitään järkeä ollutkaan.
Musavideo oli täys kymppi. Ei siitä pääse mihinkään. Pantyn ja Stockingin kahdestaan soiton valkoisessa tilassa toivon tapahtuvan uudelleen viimeisessä jaksossa. Se on eri asia saavatko siskot pitää paikkansa taivaassa tai edes huolivat sitä takaisin, mutta se jäänee nähtäväksi. Kolme jaksoa jäljellä.

Kyllä Gainax osaa, se on totta. Vaikka ylä- ja alamäkiä riittääkin.
Oh, I didn't have to take everything off.
Kappa-sans fell asleep while basking in the sun.

|Nagasarete Airantou 4ever| |Life Is.|
|Bungaku Shojo^| |Kure-nai...| |Rurumo♥|

Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Anime- ja mangasarjat sekä elokuvat”

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 23 vierailijaa