Sivu 1/1

Tao Tao, pieni pandakarhu

Lähetetty: Pe Syys 04, 2009 13:08
Kirjoittaja nakano
Tao Tao -lastensarjalle ei vielä ketjua löytynytkään. YLE uusii sarjan ja alkaa esittämään sitä huomenna, 5.9.2009 alkaen. Omat muistikuvat ovat hatarat, mutta muistaakseni seurattava lastensarja on kyseessä ja alkulaulu on kaunis. Kyllä taas kelpaa pienen pandakarhun seikkailuita ja pandamuorin tarinoita katsoa. YLEn esitysajankohdat löytyvät täältä: http://ohjelma.yle.fi/ohjelmat/167315.

ANN / Wikipedia

Re: Tao Tao, pieni pandakarhu

Lähetetty: Pe Syys 04, 2009 15:38
Kirjoittaja Gumimon09
Jee! Tätäkin sarjaa on nähty viimeksi vuonna nakki ennen muusisotaa. Hyvä, että YLE uusii vanhoja sarjoja. :lol:

Re: Tao Tao, pieni pandakarhu

Lähetetty: Pe Syys 04, 2009 18:50
Kirjoittaja Koji
Pieni Tao Tao... ~

Ah, ihanaa <3
Tao Tao on yksi suloisimmista sarjoista. Ihanaa, kun se uusitaan. Voisi katsoa uudelleen ihan vain vanhojen muistojen kunniaksi. Kun on siitä vierähtänyt monta vuotta, kun viimeksi kyseistä sarjaa näin.

Joskus omistin kakarana videon, missä oli muutama Tao Tao jakso, nyt ehkä kaduttaa, kun annoin sen pois u____u

Re: Tao Tao, pieni pandakarhu

Lähetetty: La Syys 05, 2009 18:36
Kirjoittaja NoJopas
No eipä tämä Yleltä mikään kultturiteko ole, Yle on uusintojensa kanssa pahasti myöhässä. Tao Taonkin on saanut dvd:llä omakseen jo pitkän aikaa. :roll:
Tosin puolet jaksoista on vielä julkaisematta, joten jos Yle ne näyttää niin ihan hyvä.

Tao Tao elokuvan voisi kyllä katsoa pitkästä aikaa. Se on aika erikoisen näköinen, mutta nätillä tavalla. Samoin on kyllä sarjakin, sellainen pehmeä. Tarina vaan tuntuu kertovan aivan toisesta pandasta. Mutta surullisuudestaan huolimatta hyvä elokuva.

Re: Tao Tao, pieni pandakarhu

Lähetetty: Su Syys 06, 2009 11:13
Kirjoittaja Koji
Peruna kirjoitti:joo tää o mahtava se alku juttu pieni tao tao mun mielestä ainnut hyvä anime joka suomessa näytetty!!!!!!
Todellakin, tai ainakin normaaleilta kanavilta. Monet sarjat mitä on näytetty ovat täysin sontaa.
Vaikka mielestäni Digimonin ja Pokemonin vanhat jaksot olivat hyviä.

Tao Taossa on kumminkkin sitä jotain. Vaikka se onkin dubattu vanhojen äänien päälle, mutta ei se sitä huononna. Ainakin Panda-Muorilla on ihan hyvä ääni.

Re: Tao Tao, pieni pandakarhu

Lähetetty: Su Syys 06, 2009 21:13
Kirjoittaja Memorial
juu, katsoinkin sen <3
Tao tao on iiihana sarja ja alkulaulu myös, mielestäni hienosti myös piirretty sarja.
http://www.youtube.com/watch?v=tDGafMk4x4I lalalal~

Re: Tao Tao, pieni pandakarhu

Lähetetty: Ma Syys 07, 2009 17:03
Kirjoittaja Peruna
Bananapocky kirjoitti:juu, katsoinkin sen <3
Tao tao on iiihana sarja ja alkulaulu myös, mielestäni hienosti myös piirretty sarja.
http://www.youtube.com/watch?v=tDGafMk4x4I lalalal~
http://www.youtube.com/watch?v=tDGafMk4x4I no on tuo suomenkielinen alkulaulu parempi kun tuo mielestäni vaikka onhan tuokin iihan ook :"D
öö... noi molemmat o sama viddeo? ^_^;

Re: Tao Tao, pieni pandakarhu

Lähetetty: Ke Syys 16, 2009 18:36
Kirjoittaja MangaFriikki
Tao Tao on ihana elokuva!! Oii~ Olen itse katsonu tuota tosi paljon... Pieni Tao Tao.. Oijoi!! :D

Re: Tao Tao, pieni pandakarhu

Lähetetty: Ti Syys 22, 2009 09:23
Kirjoittaja Feeniks82
Ihanaa että Tao tao tulee takaisin sarjamuodossa *T_T*. Tosiaankin, siitä on jo mitä...? Melkein 20 vuotta? Kamalaa. Se on tosiaankin kauniisti piirretty, äänet kunnossa(kerrankin ok suomidup siltä ajalta), ihanat tarinat opetuksineen, elämän myönteinen.

Hauskana yksityiskohtana: Heh heh, meidän työpaikan yhdessä taukojumppakasetissa(vanha c-kasetti) käytetään Tao taon musiikkia taustalla.

Mutta risuja siitä elokuvasta. Kun oli nähnyt sen sarjan ja katsoi sitten tämän elokuvan, teki melkein mieli heittää TV seinään. Se oli niiiiin eri maailmasta, että sarjaa rakastavan teki pahaa. Missä se sarjan alkuperäinen, elämänmyönteinen fiilis, hm? (jurnutus jurnuts) :evil: Pitäkää (inho)realismi pois Tao taosta. :cry:

Re: Tao Tao, pieni pandakarhu

Lähetetty: To Maalis 04, 2010 20:31
Kirjoittaja Weetu
Oi, katsoin tätä aina pienenä. Hellyyttävä sarja. En paljon muista muutakun, että tykkäsin paljon<3

Re: Tao Tao, pieni pandakarhu

Lähetetty: To Kesä 03, 2010 12:53
Kirjoittaja Hikaru-chan
Katsoin Tao Taoa aina pienenä ja olen katsonut viimeistenkin viikkojen aikana pari jaksoa. Ne herättivät minussa paljon ihania muistoja. Erityisesti rakastan sarjan alkutunnaria. Se on mielestäni parhaimpia suomidubattuja tunnusmusiikkeja. Sovitus on erinomainen ja äänikin äärimmäisen kaunis.

Näyttäisin sarjaa mielelläno myös lapsilleni. Ylettömän suloisuuden lisäksi sarja on todella opettavainen. Lisäksi Tao Taon äidin ( oliko hänen nimensä nyt Pandamuori, en oikein muista ) ääni on kerta kaikkisen ihana, niin tarinankerronnalle täydellinen.

Re: Tao Tao, pieni pandakarhu

Lähetetty: Ke Heinä 18, 2012 18:45
Kirjoittaja Lunalina
Katsoin sarjaa vuosia sitten. Se on ihanan yksinkertainen ja opettavainen sarja kaikenikäisille!
Ainoa asia mikä häiritsi oli saksankielinen dubbi taustalla. Koska siitä ei ymmärtänyt hölkäsen pöläystäkään, niin se jäi vaivaamaan, että mitä siinä oikeasti sanottiin. Tarinat olivat silti hauskoja ja opetus oli piilotettu henkilöiden sanojen ja toimintojen väliin salakavalasti.
Elokuvan katsottuani (jaksojen jälkeen ofc) minua otti niin paljon päähän koko elokuva. Minne katosi bambumetsä vanhoine opettavaisine tarinoineen ja miksi miljöö vaihtui ahdistavaan kaupunkieläintarhaan? Miksi Tao Taolle sattui vain tragedioita? Loppu oli surullinen töks-loppu, joka oli kaikkea muuta kuin hyvä. En antaisi elokuvalle edes tähteä arvostelussa.
Spoiler:
Olisivat voineet edes pitää sen toisen kidnapatun pandan sen seurana, vaikka pentua ei olisi tullut. Eläinten on parempi olla yhdessä kuin yksin.