Jäsenrekisteri

Sarada on Imatran seudun Anime- ja Mangaseura, joka tukee japanilaista animaatiota ja sarjakuvaa, sekä pyrkii levittämään siitä tietoutta Imatran lähiseudulle.

Valvojat: Animeunionin Foorumiaktiivit, Sarada / Aktiivit

Avatar
ShyHi
Viestit: 206
Liittynyt: Pe Syys 17, 2004 21:21
Paikkakunta: Neverneverland

Jäsenrekisteri

Viesti Kirjoittaja ShyHi » Ti Kesä 24, 2008 18:46

Sarada kerää vihdoin ihan oman jäsenrekisterin ja sitä varten KAIKKIEN – niin vanhojen kuin uusienkin – toiminnassa mukana olevien on ilmoittauduttava. Tarkoitus on saada aikaan ajanmukainen lista, jota käytetään mahdollisesti joskus tulevaisuudessa vaikkapa siihen, että ilmoitamme Fantasiapeleihin ketkä kuuluvat seuraan ja ovat siten oikeutettuja alennuksiin. Mutta tämä on vielä neuvotteluasteella, joten odottakaa ennen kuin menette kiusaamaan Fantsun setiä. Asiasta tiedotetaan kyllä, jos ja kun se on saatu järjestymään.

Siis seuran toiminnasta kiinnostuneet voivat ilmoittautua minulle osoitteeseen tiiroÄTmyselfDOTcom. Haluan tietää ilmoittautujan oikean nimen, sähköpostiosoitteen (EI HOTMAILia, eikä SUOMI24 kiitos) ja asuinpaikkakunnan. Jos tarvitsen vielä jotain muita tietoja vaikka em. toiminnan järjestymisen takaamiseksi, kyselen niitä sitten myöhemmin.

Mainitse viestissäsi myös, haluatko liittyä sähköpostilistalle, sillä sekin uudistetaan perinpohjin ja kaikki vanhat tiedot pyyhitään pois. Sitä kautta saat tiedot seuran tapahtumista suoraan sähköpostiisi. Osoitteet eivät tule ulkopuolisten tietoon, vaan niitä käytetään vain Saradan sisäiseen tiedottamiseen.

Eikä sitä tarvitse pelätä, että ilmoittautuneet joutuvat jotain siitä ilosta maksamaan. Jäsenmaksuja ei näillä näkymin tarvitse periä, koska Lappeenrannan kaupunki ei vaadi tilavuokraa. JEI!

Se vielä unohtui, että laitetaan wanhoille jäsenille aikaa ilmoittautua Animeconiin mennessä eli 25.7.
“There is much more to the world than you think. Perhaps it is really a doorway, and if you choose to go inside, you'll find many unexpected things.” ~ Shigeru Miyamoto ~

la metalle
Viestit: 46
Liittynyt: Ti Tammi 18, 2005 15:56
Paikkakunta: Kouvola

Re: Jäsenrekisteri

Viesti Kirjoittaja la metalle » Ma Kesä 30, 2008 23:30

Tästä tulikin mieleeni, että unohtu ilmoittaa ettei meikäläistä näy varmaan enää Saradan toiminnoissa. Muutto toiselle paikkakunnalle ja maanantaina alkava armeija aiheuttavat sen,ettei aikaa jää kerhotoiminnalle (aineskaan puoleen vuoteen). Hyvvä jatkoa vaan kaikille ja pitäkää lippu korkealla. ^,^

Avatar
Yukio
Viestit: 75
Liittynyt: La Heinä 15, 2006 01:56
Paikkakunta: Lappeenranta

Re: Jäsenrekisteri

Viesti Kirjoittaja Yukio » Ke Heinä 02, 2008 15:36

la metalle kirjoitti:Tästä tulikin mieleeni, että unohtu ilmoittaa ettei meikäläistä näy varmaan enää Saradan toiminnoissa. Muutto toiselle paikkakunnalle ja maanantaina alkava armeija aiheuttavat sen,ettei aikaa jää kerhotoiminnalle (aineskaan puoleen vuoteen). Hyvvä jatkoa vaan kaikille ja pitäkää lippu korkealla. ^,^
NO, nähdään sitten puolen vuoden kuluttua. Muista hyödyntää sotilaskodin kirjaston mangavalikoimaa, ainakin Vekaran kirjasto on havaittu laadukkaaksi ja monipuoliseksi. :wink:

la metalle
Viestit: 46
Liittynyt: Ti Tammi 18, 2005 15:56
Paikkakunta: Kouvola

Re: Jäsenrekisteri

Viesti Kirjoittaja la metalle » Ke Heinä 02, 2008 18:12

juu pitänee kattella. :-)

Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Sarada - Imatran Anime- ja Mangaseura”

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailija