Animeconiin kimppakyytejä?

Sarada on Imatran seudun Anime- ja Mangaseura, joka tukee japanilaista animaatiota ja sarjakuvaa, sekä pyrkii levittämään siitä tietoutta Imatran lähiseudulle.

Valvojat: Animeunionin Foorumiaktiivit, Sarada / Aktiivit

Avatar
Yukio
Viestit: 75
Liittynyt: La Heinä 15, 2006 01:56
Paikkakunta: Lappeenranta

Animeconiin kimppakyytejä?

Viesti Kirjoittaja Yukio » La Huhti 05, 2008 19:57

Animecon pidetään tänä vuonna Tampereella 26-27 heinäkuuta. Olisiko Saradassa tarpeeksi halukkaita kimppakyytien järjestämiseen? Ollaan mietitty montaa pientä autoa, isoa autoa ja iiiiisoa autoa. Henkilöautossa matkustaa sopuisasti neljä, (mahdolliset cossausvarusteet, varmat tuliaiset), pikkubussissa kahdeksan, ja oikeaan bussiin tarvitaankin jo kymmeniä lähtijöitä. Kahdessa ensimmäisessä vaihtoehdossa tarvitaan yllättäin sopivan ihmismäärän lisäksi niitä autoja, ja viimeisen kanssa suurin ongelma on saada riittävästi porukkaa mukaan. Väline siis riippuu ihan puhtaasti lähtijöiden määrästä.

Bussifirmat veloittaa lpr-tre-lpr välistä luultavasti hieman reilun tonnin, joten täydellä bussilla hintaa tulisi noin parikymppiä nokkaa kohti. Lisävaivana jonkun pitää sopia kyyti, rahastaa ajoissa, ja maksaa firmalle. luulen että lappeen Rannasta löytyy riittävästi kiinostusta, pitäisi vaan vaihteeksi tiedottaa mahdollisuudesta.

Ilmoitelkaas jos kiinnostaa, ja kertokaa jos teillä on autoja käytettävissä. En lupaa vielä mitään, mutta jos kiinnostuneita on tarpeeksi, niin eiköhän tämäkin onnistu.

Avatar
ShyHi
Viestit: 206
Liittynyt: Pe Syys 17, 2004 21:21
Paikkakunta: Neverneverland

Re: Animeconiin kimppakyytejä?

Viesti Kirjoittaja ShyHi » Su Touko 25, 2008 21:38

Ja Animeconiin on enää kaksi kuukautta! Tällä hetkellä on ollut puhetta tila-autosta ja pikkubussista, joten jos innokkaita kimppakyytiläisiä vielä löytyy, niin nyt on korkea aika tulla esiin, että ehditään varautua tarvittaessa isomman mallisiin kulkuneuvoihin.

Myöskin jos jollakin on majoitusongelmia Tampereella, niin niistä voisi herätellä keskustelua tässä ketjussa. Siis jos itse ei saa tarpeeksi sakkia kasaan kimppamajoitukseen, niin tässä hyvä mahdollisuus koittaa saada suurempi joukko samalta suunnalta olevia animehörhöjä kerättyä kassan.

Örh. Ja heti edittiä kehiin. Tuolla toisaalla on jo otettu selvää, että Omenahotelli on jo täynnä kaupungissa samaan aikaan olevien Kalevan kisojen takia, joten siinä meni sekin halpamajoitusvaihtoehto. Viestistä tosin löytyy myös toinen vaihtoehto majoittumiseen, joten ottakaapa selvää soveltuuko se omiin tarkoituksiinne.
“There is much more to the world than you think. Perhaps it is really a doorway, and if you choose to go inside, you'll find many unexpected things.” ~ Shigeru Miyamoto ~

Avatar
Niki-chan
Viestit: 57
Liittynyt: Ma Heinä 10, 2006 13:54
Paikkakunta: ....

Re: Animeconiin kimppakyytejä?

Viesti Kirjoittaja Niki-chan » La Kesä 07, 2008 15:38

Jestas, Animecon on taas vähän lähempänä..

Itse olen kanssa selvittänyt että pääsisinkö Animeconiin, ja näillä näkymin pääsisin päiväreissulle mutta en koko viikonlopuksi. Joten jos päiväreissu järjestyy, niin count me in! \o/

EDIToin.. Olen nykyään jotenkin ihan iloisesti sekaisin -___-; Eli siis en tietysti pääsisi koko viikonlopuksi, koska olen lauantain muualla. Eli siis jos sunnuntaille järjestyy jotain kyytiä coniin ja takaisin, niin silloin olen mukana.
"Never put off until tomorrow what you can do the day after tomorrow." - Mark Twain

Avatar
Yukio
Viestit: 75
Liittynyt: La Heinä 15, 2006 01:56
Paikkakunta: Lappeenranta

Re: Animeconiin kimppakyytejä?

Viesti Kirjoittaja Yukio » Su Kesä 08, 2008 21:04

Koko viikonlopun reissua vissiin suunniteltiin, mutta jos ei muita kyytiläisiä ilmaannu niin ainakin takaisin pääsee samalla kyydillä. Majoituspaikkojakin pitäisi nyt viimeistään katsella, onkos halukkaita osallistumaan kimppamajoitukseen lomamökkiin/halpamotelliin? kuten mainittua, tuo viikonloppu on jo aika täynnä joten pitäisi nyt alkaa niitäkin sopimaan ja varaamaan.

Avatar
leonichan
Viestit: 454
Liittynyt: Ma Maalis 10, 2003 03:21
Paikkakunta: Lappeenranta
Viesti:

Re: Animeconiin kimppakyytejä?

Viesti Kirjoittaja leonichan » Ti Kesä 24, 2008 08:32

No nih, kuukausi aikaa enää, mitään isompia kulkuneuvoja ei kovin ehdi varailemaan enää, joten henkilöautoittain liikutaan.

Sitten sellaista, että meillä ei ainakaan ole varaa lähteä omillamme tien päälle, eli joko oltaisiin/olisin tulossa mukaan jonkun kyytiin tai sitten meidän auto pitäisi saada täyteen (3 nuppia siis, kaksikin kelpaa jos ei täyteen saada, mutta mieluummin kolme) jotta bensakulut jakamalla matkan hinta ei ylittäisi mitään kipupisteitä. Ennustelisin, että yksi tankillinen ei ihan riitä ja täydellä autolla kuluihin menisi n. 20 euroa/naama, jos autossa istuu viisi ihmistä. Pyydän vielä parempaa arviota kuskipuolikkaalta, mutta joka tapauksessa huomattavasti halvemmaksi tulisi kuin junalla meno. Eli mites on, löytyykö ketään?

(eli me ei siis olla tulossa coniin, jos ei onnistu tuo)

Kyytiin tulossa tällä erää:
ShyHi
Yukio
Ninzo

Täynnä!
leonichan - Saradan... joku. Se kuka saa nakittaa muut tekemään kaikkea <3

"The Boy's High School Love Situation is Comparatively Often"

Avatar
Yukio
Viestit: 75
Liittynyt: La Heinä 15, 2006 01:56
Paikkakunta: Lappeenranta

Re: Animeconiin kimppakyytejä?

Viesti Kirjoittaja Yukio » Ti Kesä 24, 2008 16:35

Juu mukaan tulossa.

Avatar
Yukio
Viestit: 75
Liittynyt: La Heinä 15, 2006 01:56
Paikkakunta: Lappeenranta

Re: Animeconiin kimppakyytejä?

Viesti Kirjoittaja Yukio » Su Heinä 20, 2008 17:03

Härmälän leirintäalueella olisi vielä kahden ja neljän hengen mökkejä vapaana, jos joku vielä sattuisi tarvitsemaan majoitusta niin otan mielellään kämppäkaverin perjantai-lauantai väliseksi yöksi.

http://www.fontana.fi/tuotehaku.asp?lan ... &tk=101449

Niin ja autoonkin taitaa vielä mahtua.

Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Sarada - Imatran Anime- ja Mangaseura”

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailija