Imatralaiset huomio!

Sarada on Imatran seudun Anime- ja Mangaseura, joka tukee japanilaista animaatiota ja sarjakuvaa, sekä pyrkii levittämään siitä tietoutta Imatran lähiseudulle.

Valvojat: Animeunionin Foorumiaktiivit, Sarada / Aktiivit

Avatar
ShyHi
Viestit: 206
Liittynyt: Pe Syys 17, 2004 21:21
Paikkakunta: Neverneverland

Imatralaiset huomio!

Viesti Kirjoittaja ShyHi » To Tammi 17, 2008 13:01

Kuten olette huomanneet, ei Saradalla ole ollut tapahtumia täällä suunnalla pitkään aikaan ja se johtuu yksinkertaisesti siitä, että minulla ei ole ollut aikaa ja nyt on suoraan sanottuna motivaatio hukassa. Viimeisimmissä videoilloissa ei ole ollut tarpeeksi osallistujia paikan erinomaisuudesta huolimatta.

Siispä löytyykö Imatralta immeisiä, jotka ovat innokkaita tapaamaan uusia alan harrastajia ja järjestämään yhteisiä kokoontumisia? Animeahan saa lainaan meiltä vanhoilta jäseniltä, joten älkää pitäkö sitä esteenä, jos intoa löytyy. Kysellä voi tässä topicissa tai lähettää yksityisviestiä tai sähköpostia tiiroÄTmyselfDOTcom, jos asiasta kiinnostuu.

Muuten tällä hetkellä toiminta keskittyy Lappeenrantaan ja aina siellä pidettävien illanviettokeskustelujen yhteydessä voidaan jutella mahdollisista kimppakyydeistä.
“There is much more to the world than you think. Perhaps it is really a doorway, and if you choose to go inside, you'll find many unexpected things.” ~ Shigeru Miyamoto ~

Avatar
Napakymppi
Viestit: 18
Liittynyt: Su Touko 25, 2008 20:40
Viesti:

Re: Imatralaiset huomio!

Viesti Kirjoittaja Napakymppi » Ke Touko 28, 2008 21:29

Miä oon asunu koko pienen ikäni imatralla, mut muutin mikkeliin. Käyn kuitenki imatralla viikonloppuina ja oon siellä ens viikonki. Oisko mahollista tulla käymään jossain miitissä? o___O
Love kills slowly.
So, there's death in my hands.
My love.

Avatar
Yukio
Viestit: 75
Liittynyt: La Heinä 15, 2006 01:56
Paikkakunta: Lappeenranta

Re: Imatralaiset huomio!

Viesti Kirjoittaja Yukio » To Touko 29, 2008 13:18

Jos Lappeenrantaan asti pääset, niin lauantaina on peli-ilta:

viewtopic.php?f=26&t=7527

Ilmoittautuneita on aika vähän, olisi mukavaa jos paikalle ilmaantuisi uusia kasvoja. Kannattaa varmaan yrittää sopia kimppakyytejä muiden imatralaisten kanssa.

ShyHi, oletko tulossa?

Avatar
ShyHi
Viestit: 206
Liittynyt: Pe Syys 17, 2004 21:21
Paikkakunta: Neverneverland

Re: Imatralaiset huomio!

Viesti Kirjoittaja ShyHi » To Touko 29, 2008 21:59

Yhyy. En. Työviikko on puristanut miusta viimeisetkin mehut, enkä tällä kertaa onnistunut saamaan edes koiralle hoitopaikkaa. Ja koska linkkayhtiöt näyttävät huvittelevan Lappeenrannassa jättämällä asiakkaita pysäkeille iltasella, niin taidan seuraavaan reissuun vaatia oman auton...

Mutta Napakympille - ja miullekin kiinnostuneille - tiedoksi. Tuossa oli viime viikonloppuna pidetyssä turinatuokiossa puhetta, että voisin joskus heinä-elokuussa pitää animeillan Imatralla täällä miulla kotona. En vielä osaa sanoa siitä sen enempää, mutta seurailkaa foorumia, niin laitan sitten lähempänä ajankohtaa lisäinfoa.
“There is much more to the world than you think. Perhaps it is really a doorway, and if you choose to go inside, you'll find many unexpected things.” ~ Shigeru Miyamoto ~

ryuuni
Viestit: 4
Liittynyt: La Touko 31, 2008 21:32
Paikkakunta: Ruokolahti

Re: Imatralaiset huomio!

Viesti Kirjoittaja ryuuni » La Elo 23, 2008 17:37

Itse olisin kovastikin kiinnostunut Imatralla järjestettävästä ohjelmasta. Huomasin vasta nyt, että tänään olisi ollut jonkinlainen illanvietto enkä kerennyt ilmoittautua saati päästä paikalle. Itselläni ei kovin suurta mahdollisuutta ole noita järjestää.

Mukaan silti tulen ensi kerralla kun vain mahdollista, järjestelkää noita niin voisin pyydää pari animesta kiinnostunutta ystäväänikin paikalle : D.
criminal minds own the cutest thoughts.

Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Sarada - Imatran Anime- ja Mangaseura”

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 3 vierailijaa