Videoiltaa pukkaa ma 29.10. klo 17.00-20.50

Sarada on Imatran seudun Anime- ja Mangaseura, joka tukee japanilaista animaatiota ja sarjakuvaa, sekä pyrkii levittämään siitä tietoutta Imatran lähiseudulle.

Valvojat: Animeunionin Foorumiaktiivit, Sarada / Aktiivit

Avatar
ShyHi
Viestit: 206
Liittynyt: Pe Syys 17, 2004 21:21
Paikkakunta: Neverneverland

Videoiltaa pukkaa ma 29.10. klo 17.00-20.50

Viesti Kirjoittaja ShyHi » Ke Loka 17, 2007 19:44

Paikka on edelleen Nuorisotalo Koskis, mutta tarkemmat tiedot mukavan ja lokoisan huoneen sijainnista saat ILMOITTAUTUMALLA sähköpostitse joko tiiroÄTmyselfDOTcom tai saanaDOTpyhajarviÄTppDOTinetDOTfi tai yksityisviestillä täällä foorumilla. Ja ehdottomasti pitää ILMOITTAUTUA, että pysytään tekijänoikeuslain puitteissa!

Tämänkertainen illanvietto on ilmainen. Uudet tilat ovat todella hyvät jo pelkästään senkin takia, että meillä on vihdoin käytössä kunnollinen katselulaitteisto, joten jatkossa ei pienen maksun pitäisi olla kenellekään este illanviettoihin osallistumiseen.

Tällä kertaa toivomme mukaan sekä vanhoja tuttuja, että uusia kiinnostuneita ja sen kunniaksi jutustelun lomassa tutustumme erinäisten sarjojen ensimmäisiin osiin. Katsotaan nyt, kuinka monta sarjaa saamme mahdutettua mukaan ^-^.
“There is much more to the world than you think. Perhaps it is really a doorway, and if you choose to go inside, you'll find many unexpected things.” ~ Shigeru Miyamoto ~

Palaa sivulle “Sarada - Imatran Anime- ja Mangaseura”

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 2 vierailijaa