Anime/fantasianörttikauppoja Imatralla?

Sarada on Imatran seudun Anime- ja Mangaseura, joka tukee japanilaista animaatiota ja sarjakuvaa, sekä pyrkii levittämään siitä tietoutta Imatran lähiseudulle.

Valvojat: Animeunionin Foorumiaktiivit, Sarada / Aktiivit

Jukasa
Viestit: 7
Liittynyt: Ti Touko 10, 2005 14:53
Paikkakunta: Kerimäki

Anime/fantasianörttikauppoja Imatralla?

Viesti Kirjoittaja Jukasa » To Loka 26, 2006 11:16

Kertokaas alueen immeiset, että mistä näitä kauppoja löytäisi?

la metalle
Viestit: 46
Liittynyt: Ti Tammi 18, 2005 15:56
Paikkakunta: Kouvola

Viesti Kirjoittaja la metalle » To Loka 26, 2006 11:45

suomalainen kirjakauppa,joka on imatrankoskella ja sit jotain fantasiasälää tarjoaa kirjalahja aleXxi. SIjainnit on miulla vähän hakosessa ku en osaa selittää :/

Avatar
leonichan
Viestit: 454
Liittynyt: Ma Maalis 10, 2003 03:21
Paikkakunta: Lappeenranta
Viesti:

Viesti Kirjoittaja leonichan » To Loka 26, 2006 15:05

Kirjoitetaanpa nyt tällainen vähän yleisempi selostus tähän. Ajatuksissa on kyllä pyörinyt pieni paikallinen osto-opas, mutta sitä odotellessa tämä saa luvan kelvata.

Suomalainen kirjakauppa on Imatrankoskella osoitteessa Koskenparras 8. Siinä keskellä keskustaa siis. Siinä ihan lähellä vastakkaisella puolella katua Kosken helmessä on myös sellainen pikkuinen sisustus/rihkamaliike, kuin Moody Deko, josta nyt tosin lähinnä löytää Hello Kittyä, mutta ajoittain jotain muutakin kivaa (fantasiaihmisille siis, animejuttuja ei kyl ole näkynyt, kuin tuota mainittua HK:ä), koska valikoima vaihtuu aika hyvään tahtiin.

Ja sitten tuo Kirja-Lahja Alex löytyy Mansikkalasta, osoitteesta Mansikankuja 2. Ihan Keskusliikenneaseman lähellä. Sieltäkin löytyy tuota pientä sälää fantasiaihmisille, jotain Warhammer-juttuja ja jonkinmoinen valikoima suomijulkaisu-mangaa. En tiedä minkä verta, koska en -nyt kun asiaa ajattelen- ole koskaan tullut käyneeksi sen kirjakauppapuolella :o

Hieman paremmin noita juttuja on löytyny Lappeenrannasta, jonka Suomalaisessa (Kauppakatu 32) myydään joitain englantijulkaisu-mangojakin, lähinnä DelReyn, ajoittain muutama random Tokyopop. Eri osien saatavuus on viime aikoina huonontunut kovaa vauhtia, joten saas nähhä miten senkin käy. Lappeenrannan Anttila (kauppakeskus IsoKristiina, Brahenkatu 5) on myös lähin marketti, joka myy suomijulkaisu-animea. Niilläkin tosin oli tässä joku aika sitten se suuri poistomyynti, jonka jäljiltä valikoima jäi melko aneemiseksi.
leonichan - Saradan... joku. Se kuka saa nakittaa muut tekemään kaikkea <3

"The Boy's High School Love Situation is Comparatively Often"

Avatar
ShyHi
Viestit: 206
Liittynyt: Pe Syys 17, 2004 21:21
Paikkakunta: Neverneverland

Viesti Kirjoittaja ShyHi » To Loka 26, 2006 18:10

Täsmennän hieman tuota Kirja-Lahja Alexia koskevaa tietoa, kun nyt sattuneesta syystä oleilen siellä lähes joka päivä…

Eli mangavalikoima on erittäin pieni käsittäen tällä hetkellä vain Akirat ja Hiroshiman Poika 1. Fantasia-/ scifikirjallisuutta sitten onkin enemmän ja niistä suurin osa on eristetty omaan hyllyynsä. Onneksi näillä on hieman pidempi ”elinikä” kirjakauppojen näytevarastossa kuin tusinaromaaneilla, jotka häipyvät keskusvarastolle vain vuoden esilläolon jälkeen. Ja vaikka hyllystä ei jotain vanhempaa fantasiaromaania saata löytyä, niin tilaamalla saa kaikkea, mistä painosta vain löytyy. Sama pätee muuten suomimangaan, eli jos One Piece 5 (random esimerkki) on jäänyt hankkimatta, niin sitä saa tilattua viikon - kahden viiveellä. Englanninkielisen kirjallisuuden kanssa pitääkin sitten kääntyä Suomalaisen Kirjakaupan puoleen, sillä sitä liike ei pysty tilaamaan.

Animen tilanne Imatralla on lähes olematon, sillä vain Prismasta olen onnistunut bongaamaan pakollisten Ghiblien lisäksi Akiraa ja Cowboy Bebop-elokuvan. Joten Lappeenrantaan on matkattava tai sitten turvauduttava vaikka tuohon Rixuksen junailemaan Archonia- massatilaukseen.
“There is much more to the world than you think. Perhaps it is really a doorway, and if you choose to go inside, you'll find many unexpected things.” ~ Shigeru Miyamoto ~

Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Sarada - Imatran Anime- ja Mangaseura”

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailija