Sarada ja kesä

Sarada on Imatran seudun Anime- ja Mangaseura, joka tukee japanilaista animaatiota ja sarjakuvaa, sekä pyrkii levittämään siitä tietoutta Imatran lähiseudulle.

Valvojat: Animeunionin Foorumiaktiivit, Sarada / Aktiivit

Avatar
leonichan
Viestit: 454
Liittynyt: Ma Maalis 10, 2003 03:21
Paikkakunta: Lappeenranta
Viesti:

Sarada ja kesä

Viesti Kirjoittaja leonichan » Pe Touko 19, 2006 15:14

No niin, tässäpä tulee sitten lisätietoa tuosta aikaisemmin jo ohimennen mainitusta Saradan kesästä 2006.

Eli varsinaista ohjelmaa ei tule olemaan, videoillat/illanvietot jäävät kesätauolle. Tällä hetkellä kyttäyksen alla olevia sarjoja Samurai Champloo, Kino's Journey ja RahXephon nähdään siis seuraavan kerran vasta syksyllä. Tämä ei kuitenkaan tarkoita, että Sarada katoaa kuvasta kokonaan. Epävirallisempaa häppeninkiä yritetään järjestää mahdollisuuksien mukaan. Tällaista olisi esimerkiksi viimekesäiset rantareissut, sekä saunaillat. Myös kolmas allnighter voi olla mahdollinen.

Pääasiassa kesä on kuitenkin varattu Saradan remonttiin. Aloitamme nurinkurisesti pienellä pintaremontilla ja pistämme kuntoon Saradan kotisivut. Kolmas ja toivottavasti viimeinen layout yritetään sylkäistä ulos vielä kesän aikana. Tavoitteena on parempi käytettävyys, sekä Ronskisti Nätimpi ulkoasu.

Pääasia on kuitenkin mitä meinaamme tehdä sisuskaluille. Kaikki heitetään romukoppaan ja aloitamme tyhjältä paperilta. Kesän aikana kasaamme Saradalle kunnolliset säännöt ja syksyn tullen haemme viralliseksi yhdistykseksi. (yhdistyksen perustamisilmoitus maksaa muuten 60 euroa. lahjuksia vastaanotetaan.)

Virallistumisesta seuraa muutamia suurempia muutoksia, kuten jäsenrekisteri, sekä yhdistyksen hallitus. Myös pieni jäsenmaksu on mahdollinen. Näistä asioista kuitenkin lisää myöhemmin, loppukesästä tai syksyllä kun se on ajankohtaista.

Rentoa ja aurinkoista kesää kaikille~
Viimeksi muokannut leonichan, La Syys 16, 2006 18:19. Yhteensä muokattu 1 kertaa.
leonichan - Saradan... joku. Se kuka saa nakittaa muut tekemään kaikkea <3

"The Boy's High School Love Situation is Comparatively Often"

la metalle
Viestit: 46
Liittynyt: Ti Tammi 18, 2005 15:56
Paikkakunta: Kouvola

Viesti Kirjoittaja la metalle » To Touko 25, 2006 15:28

hauskaa kesää kaikille C:

Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Sarada - Imatran Anime- ja Mangaseura”

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 4 vierailijaa