Illanvietto 11.2.

Sarada on Imatran seudun Anime- ja Mangaseura, joka tukee japanilaista animaatiota ja sarjakuvaa, sekä pyrkii levittämään siitä tietoutta Imatran lähiseudulle.

Valvojat: Animeunionin Foorumiaktiivit, Sarada / Aktiivit

Avatar
leonichan
Viestit: 454
Liittynyt: Ma Maalis 10, 2003 03:21
Paikkakunta: Lappeenranta
Viesti:

Illanvietto 11.2.

Viesti Kirjoittaja leonichan » Ma Tammi 23, 2006 17:20

Tulossa olisi siis jälleen videoilta, joista nyt käytetään sitten nimeä illanvietto, koska tekeminenhän ei ole rajoittunut pelkkään animen katsomiseen. Myös mangaa saa lukea ja jutustella, mitä nyt keksiikään.

Mutta asiaan. Aika on siis lauantai 11. helmikuuta klo. 16:00 -> . Loppumisaikaa ei ole määritelty, katsellaan sitten paikan päällä kuinka kauan ihmiset jaksaa. Paikka on taasen Rajapatsaalla SHyHin olkkarissa ja osoite tuttuun tapaan vain ilmoittautuneille ja ilmoittautua pitää tietysti, vaikka paikan jo tietäisikin. Ilmoittautumiset miulle (ks. nuo viestin alalaidan namiskat) tai ShyHille (tiiroATmyselfDOTcom tai yv)

Ohjelmassa olisi muutama suomijulkaisu: Samurai Champloo, Kino's Journey ja Final Fantasy Unlimited. Ja jos kyseiset sarjt eivät kiinnosta, niin mangaa kyllä löytyy luettavaksi. Omiakin saa tuoda tai pyytää voi leonia tuomaan, jos jokin kiinnostaa (foorumin Mitä manga-sarjoja keräät tai sinulla on jo kasassa?- ketjusta noita voi siis katsella). ShyHin mangat on tietysti kaikki siellä jo.

Palaa sivulle “Sarada - Imatran Anime- ja Mangaseura”

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 2 vierailijaa