Saunailta II (Täyttä, sorry)

Sarada on Imatran seudun Anime- ja Mangaseura, joka tukee japanilaista animaatiota ja sarjakuvaa, sekä pyrkii levittämään siitä tietoutta Imatran lähiseudulle.

Valvojat: Animeunionin Foorumiaktiivit, Sarada / Aktiivit

Avatar
Meego
Viestit: 7
Liittynyt: Ma Tammi 17, 2005 19:43
Paikkakunta: Ruokolahti
Viesti:

Saunailta II (Täyttä, sorry)

Viesti Kirjoittaja Meego » Su Helmi 20, 2005 21:29

Meegoedit : Täyttä, sorry


Eli viestin sisältö on lähes kokonaan pöllitty sitten Zerolta koska homman nimi on kait melko lailla sama. 26.2. lauantai eli ensi viikonlopun lauantai olisi saunailta täällä.

Meegoedit : Täyttä, sorry
- Saunailta on käsitteenä seuraavanlainen: lauantai-ilta, eli n. 17:00 eteenpäin (24:00) ja sunnuntaiaamuun, eli aamupäivällä/päivällä porukat alkaa pikkuhiljaa häipyä omiin koteihinsa.
- Sauna on itseasiassa huitsin pieni, vierekkäin mahtuu sovussa istumaan neljä ihmistä. Voidaan jopa järjestää tytöille ja pojille omat vuorot, jos niitä saunassakävijöitä sitten löytyy.
- Luvassa rattoisaa illanviettoa animen ja mangan parissa, josta ei vielä taideta olla selvillä, että mitä katsotaan. Arvontaa ja omia ehdotuksia kehiin.
- Mahdollisesti trivial pursuittia, muita pelejä. Tanssimatto? Se riippuu siitä, mitä ihmiset mukanaan kulettavat.
- Voin mäiskiä vastustajia Tekkenissä, jos joku uskaltaa kohdata minut.
- Nyyttikestit olisi myös jees, eli jokainen toisi jotain, niin kaikilla on kivempaa. Jääkaappiin mahtuu jonkin verran kamaa, jos haluaa jotain itseasiassa ihan syödäkin.
- Alkoholi, siinäpä vasta kysymys. Joukossa on alaikäisiä, eli näille tarjoaminen on iso eiei. Olut tai kaksi on max, mitä yksi henkilö voi itselleen tehdä.
- Yöpymismahdollisuus on, täältä löytyy patja, sänkyjä ja sohvia. Peittoja, tyynyjä ja sen sellaisia jopa löytyy. Makuupussit on pop.
- Omat vuodevaatteet mukaan, jos yöksi jää.
- Kymmenen henkilöä, enempää ei taida mahtua hyvin kuleksimaan täällä talossa. Nopeimmat syövät hitaat.
Meegoedit : Täyttä, sorry
Tavaroita mitä täällä on ei rikota tai pöllitä. Muuten tulee verta nenästä joltakulta.
Meegoedit : Täyttä, sorry
Tarvittavat osoitteet ja tiedot. Ilmoittautuminen tapahtuu laittamalla minulle puhelimeen viestin, jossa pitää lukea osanottajan nimi ja aika milloin tulee ja onko jäämässä yöksi (Viestiin on hyvä laittaa myös irc-nikki jos on, sillä en osaa kaikkien ihmisten oikeita nimiä). Viestejä ei tarvitse laittaa, jos ei ole tulossa. Pistän takaisin viestin, että mahtuuko vai eikö.
Meegoedit : Täyttä, sorry

*teloitus*

Meegoedit : Täyttä, sorry
(Zeroedit: ;_; )

Palaa sivulle “Sarada - Imatran Anime- ja Mangaseura”

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 2 vierailijaa