Videoilta perjantaina 30.7.2010

Sarada on Imatran seudun Anime- ja Mangaseura, joka tukee japanilaista animaatiota ja sarjakuvaa, sekä pyrkii levittämään siitä tietoutta Imatran lähiseudulle.

Valvojat: Animeunionin Foorumiaktiivit, Sarada / Aktiivit

Avatar
Yukio
Viestit: 75
Liittynyt: La Heinä 15, 2006 01:56
Paikkakunta: Lappeenranta

Videoilta perjantaina 30.7.2010

Viesti Kirjoittaja Yukio » Ma Heinä 26, 2010 10:53

Jo on kumma jos joku vielä valittaa kun ei koskaan tapahdu mitään!

Järjestetään vielä yksi videoiltama ennenkuin livahdan itänaapuriin harrastamaan opiskelua. Tapahtumapaikkana jo entuudestaan tuttu ylioppilastalon kabinetti, ja aika perjantaina 30.7.2010 klo. 15:00 eteenpäin. Ohjelma on edellisen iltaman tapaan vapaamuotoista, tykitetään kankaalle juuri sitä mikä hyvältä tuntuu. Omia eväitä ja juomia saa ja kannattaa ottaa mukaan, tilasta löytyy kohtuu hyvin varusteltu keittiö.

Illan mittaan kannattaa varmaan myös hieman miettiä syksyn ohjelmaa, varsinkin kun allekirjoittanut ei ole läsnä varaamassa tiloja. Jos mielessäsi on uusia hienoja suunnitelmia saradan ohjelmistoksi, niin tule ihmeessä paikalle ja avaa sanainen arkkusi!

Ylioppilastalo sijaitsee aivan teknillisen yliopiston kupeessa skinnarilassa, tarkempi opastus tapahtuu näkyville paikoille asennetuilla paperilapuilla. Jos perille löytäminen tuntuu vaikealta, tai mieleen tulee muuta kysyttävää, niin puhelinnumero on:

0505918778

Toki tässä langassakin saa esittää mielipiteitä ja kysymyksiä. Eipä kai tässä muuta, nähdään perjantaina!


Uki

Palaa sivulle “Sarada - Imatran Anime- ja Mangaseura”

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 2 vierailijaa