Videoilta lauantaina 19.6.

Sarada on Imatran seudun Anime- ja Mangaseura, joka tukee japanilaista animaatiota ja sarjakuvaa, sekä pyrkii levittämään siitä tietoutta Imatran lähiseudulle.

Valvojat: Animeunionin Foorumiaktiivit, Sarada / Aktiivit

Avatar
leonichan
Viestit: 454
Liittynyt: Ma Maalis 10, 2003 03:21
Paikkakunta: Lappeenranta
Viesti:

Videoilta lauantaina 19.6.

Viesti Kirjoittaja leonichan » Ke Kesä 09, 2010 15:51

Nonih, kestipäs meillä taas muutaman kuukauden, mutta videoiltaa pukkaisi taas, lauantaina 19.6. Viime kerralla saatiin kommenttia, jonka mukaan ohjelmallinen videoilta on jo wanha idea, joten tästä lähtien videoillat tulevat olemaan ohjelmavapaita. Katsotaan sarjojen ensimmäisiä osia, OVA:a, leffoja, mitä sattuu kukakin mukanaan tuomaan ja mikä katsojia kiinnostaa. Raahaan myös paikalle pelikonsolin ja muutamia pelejä, joita saa kokeilla. Playstation 2 siis kyseessä. Ja Nintendo DS myös. Voin raahata PS3:nkin, mutta sille ei minulta löydy oikein muita sopivia pelejä kuin Bayonetta ja Afro Samurai. Jos jollain on jotain mielenkiintoisempaa tai haluaa kokeilla jompaa kumpaa noista, niin hihkukaa. Muuten jätän korston kotiin (ja muistetaan että vaikka Call of Duty, Battlefield, Red Dead Redemption, GTA tms oisi maailman paras peli, niin ei oikein sovi animeillan aiheeseen ;) )

Paikkana toimii Ylioppilastalon kabinetti, Laserkatu 10:ssä. Se on siis se kummallisen muotoinen valkoinen kaakelitalo. Ja sijaitsee siis tietysti Yliopistolla Skinnarilassa. Kunhan löydät tiesi sinne, järjestämme loppumatkan navigoinnin A4-paperilappusten muodossa. Ja aina voi soittaa minulle numeroon 050-*******, jos tuntuu ettei löydä. Paikan päältä löytyy videotykki, eli jotain etua kotona katsomiseen verrattuna on. Siis tulkaahan paikalle kaikki, niin kerta!

Aloittelemme klo 14:00 (paikalle kyllä saa saapua myöhemminkin) ja tila on varattu kellon ympäri, joten mitään kiirettä lähteä pois ei ole. Omat raksut, naksut ja limut mukaan. Keittiö löytyy, jos tarvii käyttää uunia, mikroa tms. Ilmoittautua saa, tähän vastaamalla, sähköpostilla ljooni(AT)gmail(DOT)com tai yksityisviestillä. Tai vaikka tekstiviestillä aiemmin mainittuun numeroon.
leonichan - Saradan... joku. Se kuka saa nakittaa muut tekemään kaikkea <3

"The Boy's High School Love Situation is Comparatively Often"

Palaa sivulle “Sarada - Imatran Anime- ja Mangaseura”

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 3 vierailijaa