Joko kuolo korjaa?

Sarada on Imatran seudun Anime- ja Mangaseura, joka tukee japanilaista animaatiota ja sarjakuvaa, sekä pyrkii levittämään siitä tietoutta Imatran lähiseudulle.

Valvojat: Animeunionin Foorumiaktiivit, Sarada / Aktiivit

Avatar
leonichan
Viestit: 454
Liittynyt: Ma Maalis 10, 2003 03:21
Paikkakunta: Lappeenranta
Viesti:

Joko kuolo korjaa?

Viesti Kirjoittaja leonichan » Pe Loka 25, 2013 04:16

Joo, Sarada on ollut aikalailla virallisesti kuolleeksi julistettu jo useamman vuoden ajan. Imatran ja Lappeenrannan seuduilta varmasti harrastajia löytyy todella paljon, mutta sosiaalisia taipumuksia ei niinkään. Tai ehkä anime-seurat jossain määrin alkavat olla vanhentunut formaattikin, ken ties?

Mutta joka tapauksessa, kyselen täällä silti löytyisikö toiminnalle jatkajia mistään? Saradahan kupsahti siihen, että kaikki vain muuttivat itäisestä Suomesta pois. Minä itsekin majailen pääasiallisesti Turussa nykyään. Mutta en kuitenkaan ihan täysipäiväisesti. Lappeenrannan Skinnarilasta löytyy edelleen residenssi. Jos siis vain löytyisi ihmisiä, jotka haluaisivat toimintaa jatkaa, niin mielelläni antaisin soihtua eteenpäin, kunnollisen opastuksen kera.

Sinällään videoillat, joissa katsotaan tiettyjä ennaltasovittuja sarjoja, eivät enää toimi. Ehkäpä animeseura voisikin keskittyä enemmän toimimaan tapaamispaikkana samanhenkisille ihmisille? Enemmän spontaaneja tapaamisia, milloin minkäkin merkeissä? Tavataan jossain ja joko katsotaan animea tai luetaan mangaa tai pelataan pelejä. Tai sit juodaan vaan teetä ja jutellaan. Who knows. Mainostaminen tuntui ainakin olevan yksi avain aspekti. Valmiita mainospohjia löytyisi. Verkkosivujen kuntoon laittaminen ei olisi iso homma. Vaatisi vain, että ADHD-täti jaksaisi keskittyä pidempään kuin viisi minuuttia.

Mut joo. Tänne edelleen (oletettavasti) googlen kautta löytää moni ihminen ja aika ajoin miun sähköpostiosoitteeseenikin tippuukin jotain kyselyä aiheesta. Olisihan se ihan mukava, jos Sarada jatkaisi olemassaoloaan jossain muodossa. Pistän tämän topicin seurantaan niin, että saan sähköpostia mahdollisista vastauksista. Voi siis hyvin kirjoittaa vaikka noteeraisi koko homman vasta vuotta myöhemmin.
leonichan - Saradan... joku. Se kuka saa nakittaa muut tekemään kaikkea <3

"The Boy's High School Love Situation is Comparatively Often"

Avatar
Meego
Viestit: 7
Liittynyt: Ma Tammi 17, 2005 19:43
Paikkakunta: Ruokolahti
Viesti:

Re: Joko kuolo korjaa?

Viesti Kirjoittaja Meego » To Loka 31, 2013 17:57

:(

Just kun mietin että "vieläköhän Sarada on pystyssä"

Eipä näköjään. Good night sweet prince jne.
(Itsehän olen siis muuttanut Itärajalta jo 2006, mutta muistoja, muistoja!)
Normaali(?) juippi Rasilasta o_O

Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Sarada - Imatran Anime- ja Mangaseura”

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 8 vierailijaa