Pelipäivä ja iltadisco lauantaina 27.6!

JOTKUT - Joensuun Otakut on Pohjois-Karjalassa toimiva yhdistys, joka toimii Japanilaisen animaation ja sarjakuvan harrastajien kohtauspaikkana.

Valvojat: Animeunionin Foorumiaktiivit, Jotkut / Aktiivit

Avatar
Rianka
Viestit: 228
Liittynyt: Ti Touko 25, 2004 09:08
Paikkakunta: Joensuu
Viesti:

Pelipäivä ja iltadisco lauantaina 27.6!

Viesti Kirjoittaja Rianka » Ke Kesä 03, 2009 00:02

HUOMHUOMHUOM! TÄRKEITÄ MUUTOKSIA, LUE!!!

Ovet nuorisotalolle avautuvat TASAN klo:12.00, joten ei kannata tulla kovin paljon aikaisemmin seisoskelemaan oven taakse. Suosittelemme tulemaan mieluiten hieman yli 12, kuin aikaisemmin. (Missaatte alkusählingin, mikä on kyllä ihan kokemus sinänsä)

Lisäksi discon aika muuttuu. Disco alkaakin ennakkotiedoista poiketen vasta kello 18.00 alkaen, joka tarkoittaa sitä, että pelipäivä jatkuu ylimääräisellä tunnilla.

HUOMHUOMHUOM! TÄRKEITÄ MUUTOKSIA, LUE!!!Paikka ja aika: Rantakylän nuorisotalo (Pataluodonkatu 2), Lauantai 27.6 klo:12-22.00 (pienet muutokset aikataulussa mahdollisia)

PELIPÄIVÄ

Mitä: Peli-ilta, jonne saa tuoda yhteiseen pelaamiseen konsoli- sekä lautapelejä. Paikalta löytyy mitä suuremmalla todennäköisyydellä danke, ps2, wii ja vino pino pelejä näille konsoleille. Jokainen voi (ja mielellään saa!) tuoda mukanaan ylimääräisiä ohjaimia ja pelejä, joita kaikki voivat sitten päivän aikana pelailla. Paikalla löytyvät myös legendaariset Jotkujen omat lautapelit kuin coni coni ja otakualias. Karaokea ei peli-illasta tule löytymään, pahoittelumme.

Sushi- ja onigirityöpaja: Työpajoissa on mahdollista pistää kokkitaitonsa koetukseen tekemällä kala- tai kasvissushia, mutta paikalla järjestetään myös onigirityöpaja. Molemmat työpajat alkavat klo:14.00. Työpajamaksu on 2euroa/henki ja se maksetaan paikan päällä. Ei ennakkoilmoittautumista. Tuokaa mukananne omat syömäpuikot niin ei tarvitse haarukoilla sushia napostella :)

Miten paikalle? Paikalle pääsee Joensuun paikallisliikenteen busseilla numero 7 & 8, jotka lähtevät taidemuseota vastapäätä jokaista kellotuntia kohden kymmentä yli sekä kahtakymmentä vaille. Näissä busseissa kannatta jäädä pois Rantakylän kirkon kohdilla ja jatkaa matkaansa oikealle puolelle jäävän ostoskeskuksen suuntaan. Nuorisotalo sijaitsee melkein ostoskeskuksen takana, mutta jos eksytte niin joku tulee varmaan noukkimaan tarvittaessa ostarin parkkipaikalta tai bussipysäkiltä. Myöskin bussilla numero 1 (Utraan menevä) pääsee nuorisotalon lähettyvillä. Tässä tapauksessa tulee kuitenkin jäädä pois ostoskeskuksen pysäkillä. Bussilippu maksaa suuntaansa 2,90euroa. (Seutuliput käyvät paikallisliikenteenbusseissa ja jos tulette vaikka Joensuun seudulta, käyttäkää vaihtolippuja hyväksenne) Huomioikaa kuitenkin lauantain aikataulut!

Muuta: Tapahtuma on alkoholiton, teräaseeton ja nyyttäriperiaatteella, ruokaa saa siis tuoda yleiseen jakoon! Lisäksi kameroita on toivottavaa tuoda paikalle niiden osalta, jotka niitä omistavat!

ILTADISCO

'Katumuoti ja teini-idoli' naitterin disco palaa - tällä kertaa isompana, suuremmalla sisällöllä ja hienoimmilla valoilla! Luvassa on tanssahdeltavia Jrock/Jpop kappaleita, animeremixejä, eurobeattia, happy-happy-kawaii-neko-desu-nee-poppia ja kaikkea maan ja taivaan väliltä. Discotunnelmaan sinut virittävät myös asianmukainen DJ, sekä ilkeän näköiset valvojina toimivat sedät ja tädit.

Tule siis tanssimaan jalkasi kipeiksi discossa, joka alkaa klo:18.00 ja kestää aina klo:21.00 saakka!
Jotkut osaa, Jotkut taas ei

Avatar
Henu-kun
Viestit: 30
Liittynyt: Ke Marras 29, 2006 16:59
Paikkakunta: Joensuu

Re: Pelipäivä ja iltadisco lauantaina 27.6!

Viesti Kirjoittaja Henu-kun » Ma Kesä 22, 2009 00:11

ÄLKÄÄ TOKI UNOHTAKO VIIME PELIKERRASTA HASSUN HAUSKAA BUZZ-TIETOVISAA!!!!! INU EMÄNNÖI KYSEISEN KISAN TAAS KERRAN KAIKKIEN ILOKSI!!!!!
PELIÄ PELATAAN KAKSI ERÄÄ JOSSA KUMMANKIN ERÄN PARHAALLE VALOPÄÄLLE ON LUVASSA PALKINTO! KAIKKI FIKSUT JA MIKSI EI VÄHEMMÄNKIN FIKSUT MUKAAN PELAAMAAN! ILMOITTAUTUMIS LAPPUNEN LÖYTYY PAIKAN PÄÄLTÄ! \o/ WHUUUU!
"Let's play together, itsumo."

Avatar
Babu
Viestit: 2
Liittynyt: To Kesä 11, 2009 13:25
Paikkakunta: Joensuu

Re: Pelipäivä ja iltadisco lauantaina 27.6!

Viesti Kirjoittaja Babu » Ma Kesä 22, 2009 00:19

Mitä pelikoneita paikalla on? Ihan että tietää mitä pelejä kannattaa raahata mukaan.
"According to some guy who won a Nobel Prize, we could feed 4 billion people if we went all organic. This sounds great except maybe to the 2.5 billion people who would be left without anything to eat".

Avatar
Rianka
Viestit: 228
Liittynyt: Ti Touko 25, 2004 09:08
Paikkakunta: Joensuu
Viesti:

Re: Pelipäivä ja iltadisco lauantaina 27.6!

Viesti Kirjoittaja Rianka » Ma Kesä 22, 2009 09:21

Babu kirjoitti:Mitä pelikoneita paikalla on? Ihan että tietää mitä pelejä kannattaa raahata mukaan.
Paikalla on talon puolesta ps2, Kharnis on luvannut tuoda Wii:n ja Gamecuben tuomisesta paikalle neuvotellaan tällä hetkellä. Näille kolmelle konsolille kannattaa siis tuoda pelejä, mutta ainoa vaatimus on, että ne ovat moninpelejä. Jos sinulta kuitenkin löytyy pelejä, jotka tarvitsisivat eri konsoleita/niiden tuominen paikalle vaatii säätämistä, saa näistä kertoa ja voimme katsoa mitä voimme asian puolesta tehdä~

Ainiin, Henu-kun. Vaikka CAPS LOCK on kiva, niin ei kannata käyttää sitä koko aikaa ;)
Jotkut osaa, Jotkut taas ei

Avatar
Karhumies
Viestit: 154
Liittynyt: Su Syys 25, 2005 22:29
Paikkakunta: Rääkkylä
Viesti:

Re: Pelipäivä ja iltadisco lauantaina 27.6!

Viesti Kirjoittaja Karhumies » Ma Kesä 22, 2009 20:28

Olen juuri sopinut Kharniksen kanssa, että tuon paikalle PS3-konsolin täydellä Guitar Hero: Metallica-paketilla (2 kitaraa, rummut ja mikrofoni) sekä 4 langattomalla ohjaimella. Tuon mukanani myös 4kpl GameCuben ohjaimia Wiihin sekä läjän klassisia GC-pelejä.

Toimintasuunnitelmamme mukaan PS3 tullaan aluksi sijoittamaan kiinni videotykkiin samalla kun toisessa huoneessa on käytössä Wii (joka pyörittää siis myös GameCuben pelejä) kuvaputkitelkkarissa. Jossakin myöhemmässä vaiheessa PS3 tullaan kytkemään irti videotykistä, jotta tykki saadaan pysyvästi dankekäyttöön (tapahtuman alussa dankea ei siis ole ollenkaan). Tällöin PS3 on tilapäisesti poissa käytöstä, kunnes sushityöpaja loppuu ja PS3 saadaan siirrettyä sushihuoneen wanhan ajan kuvaputkitelkkariin.

Paikalla valmiiksi oleva PS2 tulee olemaan joko erittäin pienessä tai olemattomassa käytössä, koska sille ei käytännössä löydy nelinpelejä ollenkaan. Eli jotkulaisten kannattanee jättää ne PS2-pelit ihan suosiolla kotiin.


Lista MONINpeleistä, jotka saan roudattua paikalle:

PS3:
GH: Metallica + täysi setti
Rag Doll Kung Fu (vastaava kuin Super Smash Bros. Melee tai Brawl, mutta helpompi oppia)
NHL 3 on 3 Arcade (vähän vastaava kuin legendaarinen Nintendo World Cup-jalkapallopeli, mutta luistimilla ja EA:n NHL-kontrolleilla, käytössä myös oikean tatin lämäri)
Calling All Cars! (moninpeli, jossa pitää ajaa poliisiautolla rosvon päälle ja viedä se vankilaan, muut yrittävät törmäämällä ryöstää rosvon itsellleen)
Soul Calibur IV (ainoastaan kaksinpeli, joten tätä pelattaneen vasta sushipajan jälkeen)

GC (toimivat Wiissä):
Super Monkey Ball
Super Monkey Ball 2
SEGA Soccer Slam (hyvinkin vastaava peli kuin NHL 3 on 3 arcade tai legendaarinen Nintendo World Cup)
Beach Spikers (rantalentispeli, jossa keskitytään lentopallon pelaamiseen eikä pelaajien vartaloiuhin)


Jos joku muu jotkulainen sattuisi myös omistamaan PS3-konsolin, niin ole kiltti ja tuo 2 ohjainta lisää paikalla. Tällöin saamme aikaan sellaisen mielettömyyden kuin 6(!) pelaajan moninpeli NHL 3 on 3 Arcade-pelissä.
Kikko-Päkki kirjoitti:- - puskin eteenpäin mamylaiselle ominaisella "Hei, nyt me perseillään"-asenteella.

Avatar
Huudel
Viestit: 13
Liittynyt: Ma Huhti 09, 2007 16:18
Paikkakunta: Joensuu

Re: Pelipäivä ja iltadisco lauantaina 27.6!

Viesti Kirjoittaja Huudel » Ma Kesä 22, 2009 21:05

Mahtaako tuo Wii olla fiksattu niin, että sillä voi pelata japanilaisia pelejä? Lupasin tuoda paikalle GameCuben Naruto-mättöpelejä, ja haluaisin mielelläni tietää, tarviitseeko minun raahata myös kuutio paikalle.

Voin tuoda paikalle myös Smash Brosin (Meleen ja Brawlin) sekä WiiSportsin ja WiiPlayn jos niitä toivotaan.

Karhumies kirjoitti:Jos joku muu jotkulainen sattuisi myös omistamaan PS3-konsolin, niin ole kiltti ja tuo 2 ohjainta lisää paikalla. Tällöin saamme aikaan sellaisen mielettömyyden kuin 6(!) pelaajan moninpeli NHL 3 on 3 Arcade-pelissä.
PS1-ohjain ei varmaan toimi PS3:lla? :?

Avatar
Rianka
Viestit: 228
Liittynyt: Ti Touko 25, 2004 09:08
Paikkakunta: Joensuu
Viesti:

Re: Pelipäivä ja iltadisco lauantaina 27.6!

Viesti Kirjoittaja Rianka » Ti Kesä 23, 2009 01:14

Karhumies kirjoitti: Toimintasuunnitelmamme mukaan PS3 tullaan aluksi sijoittamaan kiinni videotykkiin samalla kun toisessa huoneessa on käytössä Wii (joka pyörittää siis myös GameCuben pelejä) kuvaputkitelkkarissa. Jossakin myöhemmässä vaiheessa PS3 tullaan kytkemään irti videotykistä, jotta tykki saadaan pysyvästi dankekäyttöön (tapahtuman alussa dankea ei siis ole ollenkaan). Tällöin PS3 on tilapäisesti poissa käytöstä, kunnes sushityöpaja loppuu ja PS3 saadaan siirrettyä sushihuoneen wanhan ajan kuvaputkitelkkariin.
Korjaus tähän. Keittiötilan hengailuhuone on varattu sushityöpajan jälkeen about tunniksi (n.klo:15-16) BUZZ-turnaukselle. Ps3 voidaan toki tämän jälkeen viritellä paikalle, kunhan turnaus on saatu päätökseen.
Jotkut osaa, Jotkut taas ei

Avatar
Karhumies
Viestit: 154
Liittynyt: Su Syys 25, 2005 22:29
Paikkakunta: Rääkkylä
Viesti:

Re: Pelipäivä ja iltadisco lauantaina 27.6!

Viesti Kirjoittaja Karhumies » Ti Kesä 23, 2009 16:11

Rianka kirjoitti:Korjaus tähän. Keittiötilan hengailuhuone on varattu sushityöpajan jälkeen about tunniksi (n.klo:15-16) BUZZ-turnaukselle. Ps3 voidaan toki tämän jälkeen viritellä paikalle, kunhan turnaus on saatu päätökseen.
Karhu kuittaa. Kaikesta päätellen kyseessä ei siis ole Buzzin PS3-versio, koska sellainenkinhan hurjimus on olemassa.
Huudel kirjoitti:Mahtaako tuo Wii olla fiksattu niin, että sillä voi pelata japanilaisia pelejä? Lupasin tuoda paikalle GameCuben Naruto-mättöpelejä, ja haluaisin mielelläni tietää, tarviitseeko minun raahata myös kuutio paikalle.
Japanilaiset Wii-pelit muistaakseni toimivat kyseisessä laitteessa, mutta japanilaisten Cube-pelien toimivuus on täysi mysteeri. Esim. GameCuben Freeloaderhan EI toimi eurooppalaisessa Wiissä. Eli kannattanee joko tuoda sekä japsipeli että cube tai sitten jättää molemmat kotiin.
Huudel kirjoitti:Voin tuoda paikalle myös Smash Brosin (Meleen ja Brawlin) sekä WiiSportsin ja WiiPlayn jos niitä toivotaan.
Smash Broseja toivotaan.
Huudel kirjoitti:PS1-ohjain ei varmaan toimi PS3:lla? :?
No ei tod! Moiset kun eivät ole langattomia BlueTooth-ohjaimia, eivätkä mene johdollaan USB-porttiin, niin ei niitä saa edes kiinni mihinkään mitenkään. :P
Kikko-Päkki kirjoitti:- - puskin eteenpäin mamylaiselle ominaisella "Hei, nyt me perseillään"-asenteella.

Avatar
Rianka
Viestit: 228
Liittynyt: Ti Touko 25, 2004 09:08
Paikkakunta: Joensuu
Viesti:

Re: Pelipäivä ja iltadisco lauantaina 27.6!

Viesti Kirjoittaja Rianka » Ke Kesä 24, 2009 12:38

Karhumies kirjoitti: Karhu kuittaa. Kaikesta päätellen kyseessä ei siis ole Buzzin PS3-versio, koska sellainenkinhan hurjimus on olemassa.
Juu, kyseessä on perinteinen ps2 versio, vain. ._.

HUOMIO Karhumies ja muutkin konsoleita paikalle tuovat: Saapukaa paikalle mahdollisemman lähelle klo12, mikäli se ei ole täysi mahdottomuus. Olisi hieno juttu, että kaikki konsolit saapuisivat paikalle heti aamusta jolloin voimme tapel... siis keskustella mitä konsoleita isketään kiinni ja mihin tiloihin ne laitetaan pelipäivän ajaksi. Ja tottakai, kun konsolit ovat heti aamusta viriteltynä niin saadaan pelipäivä nopeasti käyntiin.

Ainiin, allekirjoittanut requestaan Go-lautaa paikalle! Mitä nyt olen kuullut, niin tätä lautapeliä on paikalle toivottu ja itselläkin tuota pelihammasta kolottaa jo sen verran. ._. Jos joku omistaa kyseisen hienouden, niin voisiko hän raahata sen paikalle? Pelkät kivetkin riittäisivät jos niitä on, minulta löytyy ainakin aloittelijoille tarkoitettu 9x9 paperilauta, mutta kiviä en ole saanut vielä tilattua. [/laiska olen, blörr]
Jotkut osaa, Jotkut taas ei

Avatar
Karhumies
Viestit: 154
Liittynyt: Su Syys 25, 2005 22:29
Paikkakunta: Rääkkylä
Viesti:

Re: Pelipäivä ja iltadisco lauantaina 27.6!

Viesti Kirjoittaja Karhumies » Ke Kesä 24, 2009 20:52

Rianka kirjoitti:HUOMIO Karhumies ja muutkin konsoleita paikalle tuovat: Saapukaa paikalle mahdollisemman lähelle klo12, mikäli se ei ole täysi mahdottomuus. Olisi hieno juttu, että kaikki konsolit saapuisivat paikalle heti aamusta jolloin voimme tapel... siis keskustella mitä konsoleita isketään kiinni ja mihin tiloihin ne laitetaan pelipäivän ajaksi. Ja tottakai, kun konsolit ovat heti aamusta viriteltynä niin saadaan pelipäivä nopeasti käyntiin.
Pääsen paikalle tarvittaessa vaikka jo ennen kahtatoista. Samaten danke-Harri ja määrääjä-Mitro ovat lupautuneet tulemaan paikalle hyvissä ajoin teknisiä kytkentöjä ja yleistä laitteistosäätöä varten.
Kikko-Päkki kirjoitti:- - puskin eteenpäin mamylaiselle ominaisella "Hei, nyt me perseillään"-asenteella.

Avatar
Rianka
Viestit: 228
Liittynyt: Ti Touko 25, 2004 09:08
Paikkakunta: Joensuu
Viesti:

Re: Pelipäivä ja iltadisco lauantaina 27.6!

Viesti Kirjoittaja Rianka » Su Kesä 28, 2009 12:51

No niih, pelipäivä ja disco on saatu päätökseen ja kommentteja tapahtumasta kaivattaisiin. KOMMENTOIKAA siis ihmiset ja otukset, kyllä teidän mielipiteillä meille on merkitystä.

Itse olin hirmuisen tyytyväinen, että paikalle saatiin tällä kertaa hienoja uusia konsoleita ja niihin kuuluvia pelejä! Valitettavasti en tätä bändipeliä päässyt testaamaan, mutta Bleach-peliä kävin muutamaan otteeseen pelaamassa vaikka se kenties olikin varmasti aika koomista katseltavaa. XD Ja tottakai, muutama Go-peli tuli pelattua vaihtelevalla menestyksellä.

Dankepisteen vaihtaminen oven viereen oli ihan mukavaa vaihtelua, mutta ainoa mikä taisi hieman vaikeuttaa pelaamista oli loppuajasta kova auringonpaiste. Mitä tykkäätte, pitäisikö jatkossa pelipäivissä olla samantyyppinen järjestely danken suhteen? (=danke eteistilassa ja salissa jokin muu peli tykkiin kytkettynä?)

Sushi- ja onigirityöpaja saatiin pidettyä VIIMEIN kolmen vuoden yrittämisen jälkeen. Sattui meille vain pieni moka työpajan suunnittelussa, sillä innokkaita osallistujia tulikin paljon enemmän varattuihin tarvikkeihin verrattuna. Valitettavasti tämän takia riisi loppui liian aikaisin ja jouduimme säätämään sen lisäkeittämisen + jäähdyttämisen kanssa, johon tuhlaantui aikaa. :< Pahoittelumme tästä!

Disco lähti myös käyntiin alkuvaikeuksista huolimatta (köhköh valo-ongelmat köhköh), mutta yleisesti olin tyytyväinen. Nuokkarin valot ovat kyllä plussaa, eikä niitä kaikkia edes tarvinnut käyttää. :D Valitettavasti kuitenkin loppuaikaa kohden discon osallistujamäärä väheni huomattavasti, oliko 3 tuntia liian pitkä discoiluaika?

Yksi asia kuitenkin risoo, joten otan sen esille: SIIVOUS JA IHMISTEN KARKAAMINEN ENNEN SITÄ. Olisi hirmuisen mukavaa, jos ihmiset voisivat jatkossa vähän osallistua siivoukseen edes jollain tavalla, vaikka tässä kyseisessä tapauksessa viemällä omat mukinsa keittiöön (+tiskata sen) jos tiesivät olevansa lähdössä. Tälläkin kertaa siivousurakka jäi muutaman aktiivin harteille, kun muut karkasivat paikalta.

Äärettömän suuri kiitos niille, ketkä jäivät loppuun asti ja auttoivat tilojen siivouksessa. <3 Olette ihania.

LOPUKSI KIITOKSET NIITÄ ANSAITSEVILLE (Tekin olette ihania <3):

* Niko-kun:ille, joka koosti discon playlistin.
* Kharnikselle, joka oli hieno yleisnakki
* AM:lle, joka toi kannettavansa discoa varten.
*Harrille dankesta ja hienoista vempaimista. (Ja LASEREISTA! :D)
* Henulle, joka oli allekirjoittaneen orja ja auttoi keittiöhommissa.
* Tero aka Mastah, joka tarjosi tapahtumaan toivotun Go-laudan.
* Karhumiehelle pleikka 3:sen ja bändipelin tuomisesta.
* Tiskaustiimi (anteeksi, en kaikkien nimiä muista :<), jotka jäivät siivoamaan ja tiskaamaan hirveän kasan tiskejä, mitä muut jättivät jälkeensä.... Ainiin, tässä sitten ne marukaite chikyuu - Jotkujen pelipäivä editionin sanat jota lauleskelin muutamaan otteeseen:
marukaite chikyuu Jotkut pelipäivä -edition

JOTKUJEN PELIPÄIVÄ,
JOTKUJEN PELIPÄIVÄ,
JOTKUJEN PELIPÄIVÄ,
OLEN COSPLAY- VASTAAVA..!

AAAAAAAAAAH
VAIN YKSI EURO
JA SITTEN SAATTE EHKÄ TEHDÄ SUSHIA

NYT TAAAAAHTOISIN KYLLÄ JOLTTIA
JUMAAAANKAAAAUUUUTAAAAAAAAA

(Nyt enää odotellaan levytyssopimusta. XD )
Jotkut osaa, Jotkut taas ei

Avatar
Henu-kun
Viestit: 30
Liittynyt: Ke Marras 29, 2006 16:59
Paikkakunta: Joensuu

Re: Pelipäivä ja iltadisco lauantaina 27.6!

Viesti Kirjoittaja Henu-kun » Ma Kesä 29, 2009 22:55

oih hieno pelipäivä jotkuilla oli! Aurinko paahtoi mutta ei se mitään! Pelitarjonta oli tosiaan kattava ja kaiken kruunasi bleach mättöpeli jossa käsivoimat oli tarpeen xDDD Sushi ja onigi työpaja olivat mahtavia ja selvästi suosittuja! Kiitos Riitalle tämän järkkäämisestä!!!! en oikein löydä haitta puolia pelipäivästä.. ehkä Disco olisi voinut olla vähän lyhempi. ja tosiaan... siivouspakenijoille iso mulkaus ja miinus otsaan ja lähetysnurkkaan häpeämään..!
"Let's play together, itsumo."

Avatar
KharnTheB
Viestit: 22
Liittynyt: Ke Helmi 04, 2004 20:12
Paikkakunta: Joensuu

Re: Pelipäivä ja iltadisco lauantaina 27.6!

Viesti Kirjoittaja KharnTheB » Ke Heinä 01, 2009 00:56

Hyvinhän se pelipäivä sujui. Pelit olivat hauskoja ja sushi hyvää. Sen tekeminen ei sittenkään ollut mitenkään vaikeaa, kiitos hyvän opastuksen. Kiitos kaikille mukana olleille. Ensi kerralla lisää sushia.

Avatar
Raiski
Viestit: 12
Liittynyt: Pe Heinä 07, 2006 20:39
Paikkakunta: JNS/RMK

Re: Pelipäivä ja iltadisco lauantaina 27.6!

Viesti Kirjoittaja Raiski » Ke Heinä 01, 2009 15:42

Tuo oli ensimmäinen pelipäivä jossa olen ollut, ja hauskaahan siellä oli. :D Jos olisi rahaa kävisin varmaan useamminkin. En kyllä pelannut mitään, mutta onneksi sain purkaa levotonta energiaani muilla tavoilla. Ja muiden pelien juontaminen oli kuitenkin kuluttavampaa kuin itse pelaaminen, toivottavasti kukaan ei siitä hirveästi häiriintynyt. :oops: Discosta ei muita moitteita kuin se, että musiikkissa olisi voinut olla enemmän vaihtelua. Tanssattua tuli kuitenkin. Kyllä siitä illasta jäi hyvä fiilis kun keskittyi siihen olennaiseen, eli bilettämiseen. Sushia en saanut, ehkä ensi kerralla.

Seiniin heitellyksi tuleminen oli myös mahtavaa, kiitokset siitä.

Viestiketju Lukittu

Palaa sivulle “Jotkut - Joensuun Otakut”

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 13 vierailijaa