Katumuotia ja teini-idoleita - kevään toinen naitteri 22.5

JOTKUT - Joensuun Otakut on Pohjois-Karjalassa toimiva yhdistys, joka toimii Japanilaisen animaation ja sarjakuvan harrastajien kohtauspaikkana.

Valvojat: Animeunionin Foorumiaktiivit, Jotkut / Aktiivit

Avatar
KharnTheB
Viestit: 22
Liittynyt: Ke Helmi 04, 2004 20:12
Paikkakunta: Joensuu

Katumuotia ja teini-idoleita - kevään toinen naitteri 22.5

Viesti Kirjoittaja KharnTheB » Pe Huhti 17, 2009 15:27

Hyvät Jotkut!

Kevään toisen naitterin toteutuminen on nyt (varmasti) varmistunut. Naitteri pidetään 22-23.5. norssilla (Normaalikoulun lukio, Tulliportinkatu 1) alkaen klo 17:00. Naitterin teemoina ovat tällä kertaa katumuoti ja teini-idolit.

Tapahtuma on edelleenkin tarkoitettu vain Joensuun Otakuiden jäsenille ja sen pääsymaksu tulee olemaan 2 euroa/henki. Huomioikaa, että teidän on täytynyt maksaa tämän vuoden jäsenmaksu voidaksenne osallistua naitteriin, mutta jäsenmaksun voi maksaa itse paikan päällä. Alle 15-vuotiaiden Jotkulaisten tulee tuoda mukanaan lupalomake osallistuakseen tapahtumaan, lomake löytyy TÄÄLTÄ.

Tuokaa paikan päälle myös ruokaa ja juomaa yleiseen jakeluun nyyttäri-periaatteella, jotta nälkäiset otakut eivät vallan kuukahda kesken kaiken naitteria. Jos leivotte paikalle jotain, liittäkää leivonnaistenne mukaan lista, jossa mainitsette kaikki leivoksissanne käytetyt raaka-aineet, koska emmehän me halua aiheuttaa kenellekään mitään allergista reaktiota. ;) Illan aikana kyllä järjestetään myös tuttuun tapaan pitsatilaus, joten siihen kannattaa varata hieman rahaa mukaan mikäli tuota italian herkkua itselleen haluaa.

Kuten aikaisemmillakaan kerroilla, paikalle ei saa tuoda minkäänlaisia teräaseita (edes tylsiä harjoitusmiekkoja), alkoholia sekä päihteitä. Mikäli näitä ilmenee, poistamme kyseisen ihmisen paikalta. Paikalle saa tuoda kameroita, mutta sisätiloissa salamalla kuvien ottaminen on KIELLETTY.

Katsottavat:
Shimotsuma monogatari
Princess Princess
Death Note elokuvat 1+2
Moonchild
Liikkuva Linna (…koska Hauru on teini-idoli :mrgreen: )
Petite cosette K-16
Morning Musumen Concert Tour 2003 Haru "Non Stop!"
+täytteenä filleriohjelmaa

Muut ohjelmat

-Meidän teini-idolibändi on parempi kuin teidän teini-idolibändi (MTIBOPKTTIB) *
-Uutisvuoto*
-Karaokekilpailu
-Katumuotityöpaja*
-Piirrustustyöpaja
-Mäiskintäpeliturnaus*
-Tähti-roolipelisessio
-Parapara-oppitunti *

*= ohjelmakuvaus alempana

Tarkempia ohjelmakuvauksia tässä:

Meidän teini-idolibändi on parempi kuin teidän teini-idolibändi (MTIBOPKTTIB):

MTIBOPKTTIB-kisaan ilmoittautuminen on nyt käynnissä. Ohjelmassa siis kilpaillaan bändien kesken erillaisilla kilpailuilla, joita ei tässä vaiheessa vielä paljasteta ;) Voittaja saa levytyssopimuksen, mainetta ja kunniaa.

Bändissä tulee olla 2-4 henkilöä, Bändillä tulee olla oma nimi. Mitään laulu- tai soittotaitoa ei tarvita, kunhan esiintymishalua ja rohkeutta löytyy :D Kisaa ei kannata ottaa liian vakavasti~

Lisätietoja saa minulta eli Sucalta, Tiinalta(-sarvijaakko-) tai Rutolta(Saruto) Ilmoittautumisia saa huudella galleriassa, livenä jotkuissa, kadulla, mesessä tai missä vain 8) sähköpostiakin saa laittaa osoitteseen: mymmeli154@hotmail.com. Ilmoittautua voi myös naitterissa paikan päällä.

Parapara-oppitunti

Opeteltavissa Night of Fire ja mahdollisesti yleisön pyynnöstä myöskin toinen helppo parapara-kappale . Lisäksi voidaan yhteistanssia aikasemmin opetellut Ai no Tokyo call sekä Tora Tora.

Uutisvuoto

Uutisvuoto on viihteellinen tietokilpailu, joka käsittelee otakuja koskettavia uutisaiheita humoristisella ja satiirisella otteella.

Mäiskintäpeliturnaus, Tatsunoko vs. Capcom

Naitterissa konsolipelaajat kokoontuvat ottamaan yhteen turnauksen merkeissä. Turnaukseen osallistujat voisivat lähettää alustavan ennakkoilmoittautumisen osoitteeseen blue.ex@gmail.com. Ilmoittautua voi myös naitterissa paikan päällä Juha Kuikalle.

Katumuotityöpaja

Elätkö tynntrissä tai muuten vain kaukana sivistyksestä? Etkö omista muodikkaita vaatteita? Erotutko katukuvassa muodikkaista ihmisistä itsellesi epäedullisesti? Älä huoli! Naitterissa toimii katumuodin työpaja, jossa voit askarrella itsellesi oman muotiluomuksen. Työpajassa on käytettävissä kaikenlaisia materiaaleja, joista voit helposti tehdä ties mitä. Eräänä esimerkkinä mahdollisesta muotiluomuksesta ovat aina muodissa olevat kissankorvat. Korvat tehdään fleece-kankaasta, omien materiaalinen tuominen on myös sallittua, mutta kaikenlaisen karvakankaan tuominen paikalle on EHDOTTOMASTI KIELLETTY! Korvavaihtoehtovärejä ovat punainen, musta sekä valkoinen. Muistathan ottaa mukaan oman hiuspantasi, johon korvat sitten viritellään kiinni!

HUOM! Jos omistat ylimääräisiä askartelutarvikkeita, pahvia, kankaanpalasia, epäonnistuneita muotiluomusyrityksiä tai muuta tavaraa josta haluat eroon, voit tuoda ne työpajaan muiden käytettäväksi. Kaikki materiaalia lahjoittavat palkitaan anteliaisuudestaan yllätyspalkinnoin.

Avatar
Silver_Angel
Viestit: 36
Liittynyt: Ti Maalis 25, 2008 18:04
Paikkakunta: Joensuu

Re: Kevään toisen naitterin ketju

Viesti Kirjoittaja Silver_Angel » To Touko 07, 2009 21:09

Muuttuuko tuo naitterin päivä siis vai onko pysyvä päivä, mulle kävi sellanen zetsuboushita- :shock: juttu, et mulla on tona päivänä töitä ja seuraavana aamuna kukonpierun aikaan herätys, mut hei mun takii siis tarvii ruveta ajankohtaa säätää uudestaan, tuleehan noita kesäriehoja sit vielä... ehkä :wink:
jos tuo karaoke kisa järjestyy tahtoisin osallistua siihen, hirvee hinku on ollu päästä laulaa(joutunu laulaa köyhän karaokea xD)
GET GLOMPED!!! Or get a life...

Avatar
Morndulin
Viestit: 144
Liittynyt: To Syys 29, 2005 12:28
Paikkakunta: Joensuu

Re: Kevään toisen naitterin ketju

Viesti Kirjoittaja Morndulin » Pe Touko 08, 2009 10:34

Kuten olen jo Riankalle sanonut, minulta löytyy ainakin Moon Child-elokuva jossa näyttelee kaksi "teini-idolia" Gackt ja Hyde. Ja sen lisäksi Moi Dix Moisin kaksi keikka DVD:tä (joita ei kylläkään kannata ainakaan kokonaisuudessaan näyttää, sen verran paljon stroboja käyttävät nuo japsibändit).

Ja siitä Paradise Kissistäkin on ollut puhetta, mutta minulla ei ainakaan tällä hetkellä ole yksinkertaisesti varaa hankkia sitä, kun pitää kaikkea muutakin hankkia tässä vielä niillä rahoilla. Mutta minä voin sen kyllä tilata...
Homoilla on hauskempaa.

DeviantArt

Avatar
KharnTheB
Viestit: 22
Liittynyt: Ke Helmi 04, 2004 20:12
Paikkakunta: Joensuu

Re: Katumuotia ja teini-idoleita - kevään toinen naitteri 22.5

Viesti Kirjoittaja KharnTheB » Su Touko 24, 2009 18:53

No niin, naitterista on selvitty. Toivoisin palautetta naitterista, ohjelmasta, järjestelyistä, tekniikasta ja mistä vain. Kaikki palaute ja kommentit ovat tervetulleita, joko tähän ketjuun tai sähköpostilla. Löytötavaroita ei montaa otettu, mutta niitäkin saa kysellä. Jos jotain norssille jäi, niitä voi käydä maanantaina kyselemässä norssin vahtimestarilta.

Avatar
Rianka
Viestit: 228
Liittynyt: Ti Touko 25, 2004 09:08
Paikkakunta: Joensuu
Viesti:

Re: Katumuotia ja teini-idoleita - kevään toinen naitteri 22.5

Viesti Kirjoittaja Rianka » To Touko 28, 2009 13:07

Koska kukaan ei ole vielä avannut sanaista arkkuaan kommentoidakseen, teen sen itse nyt.

Meidän teini-idolibändi on parempi kuin teidän teini-idolibändi (MTIBOPKTTIB) oli kyllä naitterin paras ohjelmanumero ja minulla oli hirmuisen hauskaa katsoa miten kaikki ideoinnit toimivat käytännössä. XD Kiitos ohjelman järjestäjille (Suca, Ruto, -sarvijaakko-), bändeille ja armaalle levy-yhtiökumppanilleni Mitro Miekkoselle, jonka kanssa omistamme avuttomien Zebá' lus BoyZin sielut. Hohohohoo~~
Uutisvuotoa myös vilkaisin, mutta se nyt ei minuun valitettavasti iskenyt. Sain kuitenkin hauskoja kuvia tapauksesta, josta löytyy sitten ajankohdan X jälkeen netistä.

Parapara-oppitunti meni suunniteltua aikataulua myöhäisemmäksi (karaokekisan kohtaan, koska kisa peruuntui osallistujapulan vuoksi), mutta saimme opetettua Night of Firen, vaikka allekirjoittaneelta hävisikin ääni jossain vaiheessa. (Anteeksi epäselvistä ohjeistuksista -___-) Katumuotityöpaja ja piirrustustyöpaja taisivat vetää hieman ihmisiä, mutta itse en kumpaakaan ehtinyt muilta säätöjä testaamaan. Näistä kuitenkin haluaisimme palautetta, koska olisi mukava kuulla mitä olitte mieltä. Discossakin pyörähdin vähän tanssimassa, kiwwaa oli. :3 (kiitos Yacille, Willalle ja Morndulinille, jotka järjestivät sitä!) Dankea kävin myös hieman tanssimassa (Ensimmäinen 6 jalan biisi meni läpi!!!!) ja karaokessa muutaman biisin laulelemassa.

Yleinen tunnelma oli itseltä (jälleen) aika säätöpainoitteinen, väsynyt ja hyperaktiivinen. Vähän aikataulut menivät uusiksi illan aikana, mutta ne saatiin kuitenkin jollain tavalla reilaan illan edetessä. (Karaokebättle piti tosiaan tällä kertaa pudottaa pois myös aikataulujen takia, mutta saamme sen ehkä joskus toiseen naitteriin järjestettyä. )Mutta hienoa oli, että tämä taisi olla ensimmäinen naitteri pitkään aikaan, kun Securitaksen miehet eivät tulleet tarkistamaan tilannetta, koska HÄLYTYKSIÄ EI TULLUT KOKO ILLAN AIKANA! (Ovenavaus-video taisi tehdä tehtävänsä, hmm? )Hienoa ihmiset, hienoa! :D
Jotkut osaa, Jotkut taas ei

Avatar
Huudel
Viestit: 13
Liittynyt: Ma Huhti 09, 2007 16:18
Paikkakunta: Joensuu

Re: Katumuotia ja teini-idoleita - kevään toinen naitteri 22.5

Viesti Kirjoittaja Huudel » Pe Touko 29, 2009 19:17

Jospa minäkin nyt vaihteeksi aukaisen vähän suutani.

Teini-idolibändit olivat tosiaan hauskoja, siellä sai nauraa ihan mukavasti. Uutisvuodossakin sai kuulla, öhöm, mielenkiintoisia ajatuksia. Ja katsella kissanpentuja, tottakai.

En tosin oppinut tutustumisleikissä kenenkään nimiä, mutta se toimi hyvin jäänsärkijänä. Jäi hyvä fiilis siitäkin.

Diskossa oli kiva käydä, minun puolestani saisi olla seuraavissakin naittereissa. Kiitos Riankalle parapara-tunnista!

Koska en omista mitään katumuotityypistä vaatetusta, kävin työpajalla tekaisemassa itselleni semmoiset rannejutut (no kun melkein kaikilla muillakin oli!!). Tuli myös hieman pelattua ja vedettyä parit danket.

Eli noin yleisesti ottaen oli mukava yö. Kiitokset kaikille~

Viestiketju Lukittu

Palaa sivulle “Jotkut - Joensuun Otakut”

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 4 vierailijaa