duppaus ja klassikot -naitteri 27-28.2.2009

JOTKUT - Joensuun Otakut on Pohjois-Karjalassa toimiva yhdistys, joka toimii Japanilaisen animaation ja sarjakuvan harrastajien kohtauspaikkana.

Valvojat: Animeunionin Foorumiaktiivit, Jotkut / Aktiivit

Avatar
Rianka
Viestit: 228
Liittynyt: Ti Touko 25, 2004 09:08
Paikkakunta: Joensuu
Viesti:

duppaus ja klassikot -naitteri 27-28.2.2009

Viesti Kirjoittaja Rianka » Ke Helmi 11, 2009 21:10

No niin, nyt olisi luvassa vuoden 2009 ensimmäistä naitteri, joka pidetään tuttuun tapaan norssin (Normaalikoulun lukio, Tulliportinkatu 1) tiloissa 27-28.2 klo:17-->. Tällä kertaa naitterin teemana on duppaus ja klassikot, joten pääsemme kaikki verestämään niitä ah-niin-unohdettuja nuoruuden muistoja mm. suomenkielisen pokémonin johdolla.

Tapahtuma on edelleenkin tarkoitettu vain Joensuun Otakuiden jäsenille ja sen pääsymaksu tapahtumaan tulee olemaan 2 euroa/henki. Huomioikaa, että teidän on täytynyt maksaa tämän vuoden jäsenmaksu voidaksenne osallistua naitteriin, mutta jäsenmaksun voi maksaa itse paikan päällä. Alle 15-vuotiaiden Jotkulaisten tulee tuoda mukanaan lupalomake osallistuakseen tapahtumaan, lomake löytyy TÄÄLTÄ.

ANIMEA/MUUTA KATSOTTAVAA:

* Serial Experiment Lain
* FLCL (furikuri)
* Sekä teemaa mukaillen legendaarisia suomeksi/muillakin kielillä dupattua animea!

HUOM! Mikäli teidän nurkissanne pyörii suomeksi dupattuja animeita (mm. muumit, pokémon, digimon ) tai mitä tahansa muuta aiheeseen liittyvää jota saisitte paikalle mukaan, ottakaa yhteyttä Kharnikseen (mitro.makkonen AT gmail.com <-- korvatkaa AT - sana @-merkillä)

MUU OHJELMA:
* Karaoke (tällä kertaa entistä isommalla sisällöllä!)
* Tanssipeli
* Piirrustuslakana
* Pelikonsoleita --> Tuokaa mukananne YHTEISpelejä, yksittäinpelattavien pelien tuonti on KIELLETTY.
* Parapara-opetus (opeteltavissa: Tora Tora sekä Eurobeat)
* Lautapelien pelaamista
* Otaku-alias
* Hieman erikoinen subbauskisa
* Duppaus stand-up
* Duppaus työpaja (katso ohjeet viestin lopusta)
* Duppinäyttely (katso ohjeet viestin lopusta)
HUOM! Halukkaita ohjelmiston järjestäjiä etsitään aina, ilmoittautukoot halukkaat ihmiset rohkeasti tähän topiciin.

Tuokaa paikan päälle myös ruokaa ja juomaa yleiseen jakeluun nyyttäri-periaatteella, jotta nälkäiset otakut eivät vallan kuukahda kesken kaiken naitteria. Jos leivotte paikalle jotain, liittäkää leivonnaistenne mukaan lista, jossa mainitsette kaikki leivoksissanne käytetyt raaka-aineet, koska emmehän me halua aiheuttaa kenellekään mitään allergista reaktiota. ;) Illan aikana kyllä järjestetään myös tuttuun tapaan pitsatilaus, joten siihen kannattaa varata hieman rahaa mukaan mikäli tuota italian herkkua itselleen haluaa.

Kuten aikaisemmillakaan kerroilla, paikalle ei saa tuoda minkäänlaisia teräaseita (edes tylsiä harjoitusmiekkoja), alkoholia sekä päihteitä. Mikäli näitä ilmenee, poistamme kyseisen ihmisen paikalta. Paikalle saa tuoda kameroita, mutta sisätiloissa salamalla kuvien ottaminen on KIELLETTY.

DUPPAUS-TYÖPAJA
Oletko aina halunnut dubata suosikkianimesi? Nyt siihen on tilaisuus! Dubbaustyöpajassa pääset koettamaan taitojasi dubbaajana. Pistä paremmaksi kuin Vesa-Matti Loiri henkenä, tai vedä vielä Agapio racing teamiakin huonompi suoritus. Parhaat tuotokset esitetään yleisölle. Työpajaan ei ole ennakkoilmoittautumista.

DUPPINÄYTTELY
Duppinäyttelyyn tarvitaan kahdenlaisia osallistujia: niitä jotka tahtovat päästä lavalle ja niitä, jotka haluavat päästä heittelemeen nasevia kommentteja. Duppinäyttely toimii siten, että lavalla olijat nostavat lapun jossa lukee jokin tilanne (esim. 'riitatilanne kukkakaupassa'), jota he sitten äänettömästi näyttelevät. Lavan sivussa kaksi muuta ihmistä "duppaa" näiden ihmisten puheet sillä tavalla mitä he itse haluavat, he eivät tiedä ollenkaan mitä näyttelijöiden lapuissa luki. Luvassa on siis taattua komiikkaa ja omituisia tilanteita.
Etsimme tähän ohjelmanumeroon erityisesti cossaajia näyttelijöiksi, mutta ohjelmanumero on avoin kaikille. Ilmoittautuminen ohjelmanumeroon tapahtuu naitterissa suoraan minulle. (Riankalle)
Jotkut osaa, Jotkut taas ei

Avatar
Ikaryaku
Viestit: 29
Liittynyt: Ke Helmi 11, 2009 16:56
Paikkakunta: Satojen siltojen maa

Re: duppaus ja klassikot -naitteri 27-28.2.2009

Viesti Kirjoittaja Ikaryaku » To Helmi 12, 2009 14:07

Uskaltaako tuonne tulla kun liityin ehkä 2kk sitten mutta jäsenkorttia en ole saanut :/
おねがい☆ティーチャー

Avatar
MrBrown
Viestit: 195
Liittynyt: Su Helmi 02, 2003 20:41

Re: duppaus ja klassikot -naitteri 27-28.2.2009

Viesti Kirjoittaja MrBrown » To Helmi 12, 2009 14:49

Ikaryaku kirjoitti:Uskaltaako tuonne tulla kun liityin ehkä 2kk sitten mutta jäsenkorttia en ole saanut :/
Uskaltaa.

Jäsenkortilla on lähinnä väliä alennuksille fantsussa, ja semmosille.

Avatar
Flarona
Viestit: 21
Liittynyt: Pe Huhti 27, 2007 17:37
Paikkakunta: Parikkala/Joensuu

Re: duppaus ja klassikot -naitteri 27-28.2.2009

Viesti Kirjoittaja Flarona » Ma Helmi 16, 2009 02:46

Huomenia. Käykö Matka maailman ympäri 80 päivässä / 80日間世界一周 dubatusta animesta? Oli ihan pakko ostaa, kun sen DVD-version satuin bongaamaan.

Näillä näkymin tulossa ollaan. Kenties tällä kertaa sosialisoinkin jonkin verran, koska sekä Lain että FLCL on nähty. Toivoa on, vaikka karaoke houkuttelee. Onko Sayonara zetsubou-sensein Zessei bijin -endingistä karaokeversiota? :3
A, nandemo nai.

Avatar
Rianka
Viestit: 228
Liittynyt: Ti Touko 25, 2004 09:08
Paikkakunta: Joensuu
Viesti:

Re: duppaus ja klassikot -naitteri 27-28.2.2009

Viesti Kirjoittaja Rianka » Ma Helmi 16, 2009 11:11

Flarona kirjoitti:Huomenia. Käykö Matka maailman ympäri 80 päivässä / 80日間世界一周 dubatusta animesta? Oli ihan pakko ostaa, kun sen DVD-version satuin bongaamaan.

Toivoa on, vaikka karaoke houkuttelee. Onko Sayonara zetsubou-sensein Zessei bijin -endingistä karaokeversiota? :3
Kuulostaa oikein houkuttelevalta idealta tuo matka maailman ympäri 80 päivässä. :3 Ota kuitenkin yhteyttä Kharnikseen (mitro.makkonen AT gmail.com <-- korvaa AT - sana @-merkillä), koska hän kokoaa listan ihmisten animuista, joista sitten valikoimme esitettävät ohjelmat.

Valitettavasti kyseistä kappaletta ei ole karaokeen, sillä en ole löytänyt sitä yhtään mistään, enkä ole löytänyt ollenkaan midiä, josta sitä voisi koodata. :,< (Käyttämämme ohjelmistoa, jossa karaoken kappaleita voi itse koodata, mikäli jostain löytyy sopiva midi-tiedosto, jossa lauluraita on eritelty omalle raidalleen)
Tietenkin, jos löydät käsiisi jostain kyseisen midin, niin heitä se minulle niin voin yrittää koodata laulun ennen naitteria.

Voisin kuitenkin heittää tässä nakin teille, jotka osaatte midin tekemisien saloja, eli jos teillä on tietoa ja taitoa miten tehdä mokomia hienouksia vähän tuntemattomista biiseistä niin haluaisitteko jakaa sitä kanssani? (Itse olen niin himoinnut saada SZB-sensein kappaleita + muutaman muun sarjan hienouksia, mutta midejä ei löydy sitten millään mistään :,< )Laittakaa YV:stiä tästä asiasta minulle suoraan, kiitos~

Karaokebiiseistä yleisesti muuten sen verran, että otan toiveita ja koodausehdotuksia vastaan.
Jotkut osaa, Jotkut taas ei

Avatar
Karhumies
Viestit: 154
Liittynyt: Su Syys 25, 2005 22:29
Paikkakunta: Rääkkylä
Viesti:

Re: duppaus ja klassikot -naitteri 27-28.2.2009

Viesti Kirjoittaja Karhumies » Ti Helmi 17, 2009 21:59

Laitoin Kharnikselle ohjelmasuunnittelupostia. Älkää sitten häkeltykö kovin pahasti naitterissa, jos se menee läpi.
Kikko-Päkki kirjoitti:- - puskin eteenpäin mamylaiselle ominaisella "Hei, nyt me perseillään"-asenteella.

Avatar
Liliel
Viestit: 110
Liittynyt: La Syys 30, 2006 10:11
Paikkakunta: Varkaus

Re: duppaus ja klassikot -naitteri 27-28.2.2009

Viesti Kirjoittaja Liliel » Ma Helmi 23, 2009 18:56

Meinasin juuri tulla kyselemään tuosta lakanasta johon voisi piirtää mutta jee, se on. Ja muuten saas nähdä opetanko Eurobeatin vaiko Tokyo Callin, riippuen ihan siitä miten aikaa menee ToraToran kanssa. Saa nykiä hihasta jos haluaa sitten yksityisopetusta yms.

Avatar
KharnTheB
Viestit: 22
Liittynyt: Ke Helmi 04, 2004 20:12
Paikkakunta: Joensuu

Re: duppaus ja klassikot -naitteri 27-28.2.2009

Viesti Kirjoittaja KharnTheB » Su Maalis 01, 2009 12:05

Naitterista selvittiin lopulta (pääosin) kunnialla. Kertokaas nyt mikä oli hyvää ja mikä oli huonoa.

Lisäksi minä otin kasan löytötavaraa mukaani. Niitä saa kysellä tuntomerkkejä vastaan täällä tai sähköpostilla tai ircissä ja nykäisemällä hihasta. Tässä ketjussa voivat myös muut löytötavaroita löytäneet ilmoitella omista löydöistään.

Avatar
Silver_Angel
Viestit: 36
Liittynyt: Ti Maalis 25, 2008 18:04
Paikkakunta: Joensuu

Re: duppaus ja klassikot -naitteri 27-28.2.2009

Viesti Kirjoittaja Silver_Angel » Su Maalis 01, 2009 14:48

hohoo, vastaan eka... Naitteri oli aivan huippu ja olin odottanut tätä hetkeä pitkään, huonoa oli se, että pokemon leffoja ei näyttetty tai en vain yksin kertaisesti kerennyt katsoa :? .Hienointa oli hyvin järjestetyt stand up dubbaus ja näytelmä dubbaus. Oli myös huippua nähä vanhoja kunnon dubattuja hopsuja.

Naitteri oli mahtavasti onnistunut ja toteuttettu ja erikois kiitos taas kerran upeasta uudesta karaoken biisivalikoimasta, oli mahtavaa päästä lauleskelee. Seuraavaa naitteria odotellessa :wink:
GET GLOMPED!!! Or get a life...

Avatar
Rianka
Viestit: 228
Liittynyt: Ti Touko 25, 2004 09:08
Paikkakunta: Joensuu
Viesti:

Re: duppaus ja klassikot -naitteri 27-28.2.2009

Viesti Kirjoittaja Rianka » Su Maalis 01, 2009 21:33

Noniih, kotiuduttu ollaan ja naitterin jälkipuinti voi alkaa.

Naitterissa siis tuli tällä(kin) kertaa oltua ja säädettyä yhtä sun toista, mutta fiilis oli silti ok. Animen katselu jäi taas omalta kohdalta välistä, kun piti juoksennella ympäriinsä. Dankea kuitenkin kävin pomppimassa ehkä vähän liikaakin ja löysin uuden lempikappaleen, jota tulikin tanssittua "muutaman" kerran naitterin aikana. Donkey Konga aamuyön tunteina oli hauska lisä, kesti se kolme vuotta saada se naitteriin, mutta oli sen arvoista. (Kiitos ihmiselle-jonka-nimeä-en-muista sen tuomisesta~) Subbikisa poiki hienoja versioita, ehdoton suosikkini oli tämä "sullahan on Joensuun Otakujen jäsenkortti täällä" -teoksen tekijä. XD Kameran kanssa myös heilun ja yritin ikuistaa naitteria parhaani mukaan, mutta en niin ahkerasti mitä olisin voinut.

Paraparaamisen opetus onnistui, kiitokset kaikille osallistujille sekä Lilielille kanssa-ohjaamisesta. Pahoittelut muuten osallistujille, kun jaksoitte epämääräisiä "vasen oikea, eikun oota, mitenkä se menikään?" - aivokatkoksia ja sitä, että huidoin opettaessani vähän minne sattuu. X,D Muistutan, että minä & Liliel emme ole FinnParanoidsien väkeä, emmekä osaa tuota käsillä tanssimisen jaloa taitoa niin hyvin kuin he.

Duppinäyttelykin oli aikaisemmista peloistani huolimatta yllättävä menestys! Paikalla nähtiin kyllä mahtavia rooli- ja duppisuorituksia ja ennen kun ehditte kysyä: KYLLÄ, järjestämme tämän ohjelmanumeron uudemman kerran, koska siitä pidettiin. Se minne ohjelmanumero kuitenkin tulee on vielä mysteeri, katsokaamme sitä kaukana tulevaisuudessa.

Erikoiskiitokset muuten Kazelle, Kharnikselle, Sarvijaakolle ja Novadillelle karaoken kokoamisen avustamisessa. Apunne oli korvaamatonta. <3

Tämä säätäjä poistuu nyt takavasemmalle ja kiittää edelleen kaikkia naitterista. o/ Kuvia varmaan tipahtelee lähemmän viikon sisään, be patient my dears~
Jotkut osaa, Jotkut taas ei

Avatar
Mieki
Viestit: 9
Liittynyt: Ma Touko 26, 2008 17:24

Re: duppaus ja klassikot -naitteri 27-28.2.2009

Viesti Kirjoittaja Mieki » Su Maalis 08, 2009 00:12

Kiitoksia kaikille naitterista vielä miunkin puolesta! Hauskaa oli kaikin puolin, erityiskiitos Alfredista^^

Linkissä olisi miun ottimia kuvia: [klik]
Kuvasin myös videopätkiä dubbinäyttelystä sekä MyuPron esityksestä, mutta tiedostot ovat sen verran isoja, etten saa niitä photobucketiin ;_;

Avatar
Kem
Viestit: 63
Liittynyt: Su Marras 13, 2005 13:38
Paikkakunta: Joensuu

Re: duppaus ja klassikot -naitteri 27-28.2.2009

Viesti Kirjoittaja Kem » Su Maalis 22, 2009 16:59

mie nyt välitän tässä, eli Juu-chanin naitteriotokset voi itselleen hankkia http://www.megaupload.com/?d=DJ3ECBWO linkin kautta. Kuka ei megauploadia Halua/osaa/pysty käyttämään niin mie voin kuljettaa ne tikulla, jahka sen kadottamani jossain vaiheessa löydän...

Avatar
Rianka
Viestit: 228
Liittynyt: Ti Touko 25, 2004 09:08
Paikkakunta: Joensuu
Viesti:

Re: duppaus ja klassikot -naitteri 27-28.2.2009

Viesti Kirjoittaja Rianka » To Huhti 23, 2009 19:48

Muistin vasta, että en ole omia kuviani tunkenut nettin. Noh, parempi myöhään kuin milloinkaan, jotenka KUVIA, OLKAA HYVÄ.
Jotkut osaa, Jotkut taas ei

Viestiketju Lukittu

Palaa sivulle “Jotkut - Joensuun Otakut”

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 5 vierailijaa