Piirtoilta & Comikku

JOTKUT - Joensuun Otakut on Pohjois-Karjalassa toimiva yhdistys, joka toimii Japanilaisen animaation ja sarjakuvan harrastajien kohtauspaikkana.

Valvojat: Animeunionin Foorumiaktiivit, Jotkut / Aktiivit

Avatar
PikkuRotta
Viestit: 42
Liittynyt: Su Maalis 13, 2005 20:54
Paikkakunta: Joensuu
Viesti:

Piirtoilta & Comikku

Viesti Kirjoittaja PikkuRotta » Ma Marras 10, 2008 09:36

Torstaina 13.11.2008 alkaa piirtoillat eli piirtämiseen/värittämiseen keskittynyt piiri. Ensimmäisellä kerralla on vuorossa copiceilla värittäminen eli copiceja omistavat (ja muutkin, mutta minulla ei ole copiceita lainattavaksi :S ) voivat tulla mukaan harjoittelemaan ja kuuntelemaan neuvoja copiceilla värittämisestä.

Seuraavilla kerroilla on osallistujien tarpeiden ja kiinnostuksen mukaan tarjolla opastusta piirtoterien käytöstä, vesivärien käytöstä jne.

Lisäksi piirtoilloista saa käydä kysymässä neuvoja Comikkuun piirtämisessä ja siellä saa neuvoja piirtämisestä ja mahdollisia aiheita sarjakuvaan. Ajattelin joku kerta tuoda mukanani valopöydän, jolloin voin esitellä sellaisen kätevyyttä sarjakuvaa piirrettäessä :)

Avatar
PikkuRotta
Viestit: 42
Liittynyt: Su Maalis 13, 2005 20:54
Paikkakunta: Joensuu
Viesti:

Re: Piirtoilta & Comikku

Viesti Kirjoittaja PikkuRotta » La Marras 22, 2008 17:19

Piirtoillat jatkuu peli-iltojen yhteydessä. Mitään erikoisempaa teemaa ei vielä ole seuraavalle kerralle, joten sellaista saa ehdottaa, jos haluaa.

Avatar
Willa
Viestit: 200
Liittynyt: Ke Loka 06, 2004 12:18
Paikkakunta: Joensuu
Viesti:

Re: Piirtoilta & Comikku

Viesti Kirjoittaja Willa » Su Marras 23, 2008 14:45

Teemaehdotuksena joulu: voisimme tehdä Jotkujen kotisivulle joulukortin/ -kortteja. Moiset ehtisi illan aikana ideoimaan ja jo varmaan tekemäänkin. (mikäli jäisi kesken niin voisi jatkaa loppuun kotona.)

Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Jotkut - Joensuun Otakut”

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 12 vierailijaa