Sivu 1/1

Jotkujen 4-vuotiset

Lähetetty: Ma Loka 20, 2008 17:26
Kirjoittaja Rianka
Kuten kaikki jo varmaan tiesittekin, Jotkut juhlisti uhmaiän saavuttamista 10-11.10 Norssin tiloissa. Tänne voitte nyt jakaa tapahtuman jälkeiset kommentit/tunnelmat/valokuvat.

Erityisesti haluamme tietää mitä mieltä olitte ohjelmistosta! Oliko työpaja mukava, haluaisitteko jotain samantyyppistä uudestaan? Oliko uusi cosplaykisa hyvä/huono/tyydyttävä/keskivertoinen? Taistelivatko taikatyttö vs mecha väittelijät toisiaan vastaan veren maku suussa? Entä koitko syvän pettymyksen, kun napakympissä sinua ei valittu lähtemään anopin mökille?
KERRO MIELIPITEESI MEILLE! O_O

Kiitokset vaan kaikille minun puolestani naitterista, itselläni oli todella kivaa pitkästä aikaa.
Tässä teille muuten räpsimiäni KUVIA, mutta pahoittelen etukäteen joissain kuvissa huonoa kuvalaatua. Lisäksi kuvat ovat ihan epäjärjestyksessä (kiitos jumittavan photobucketin), mutta älkää siitä välittäkö.

Jos löydätte itsestänne sellaisen kuvan, mitä ette halua netissä olevan, laittakaapa viestiä niin poistan. ^^

Re: Jotkujen 4-vuotiset

Lähetetty: Ma Loka 20, 2008 21:43
Kirjoittaja Silver_Angel
Olenkin ensimmäinen kommentoija hohoho xD. Minun mielestäni ohjelma oli uutta ja hienoa pidin taikatytöt vs. mechat cosplay kisasta(oikeat henkilöthän sen kisan voittivat) eli lisää vain tollasia vs. cosplay kisoja. Väittely oli hauska, veri ja ilkeät sanat lensivät ympäri auditoriota, tollasia vois myös tulla enemmän. Joten tässä voisin ehdottaa, että seuraava väittely olisi NINJAT VS. PIRAATIT!!! xD. Eli seuraavaa naitteria odotellessa. ^^

Re: Jotkujen 4-vuotiset

Lähetetty: Ma Loka 20, 2008 22:01
Kirjoittaja Huudel
Äh, nyt harmittaa, kun naitteri jäi väliin. *iskee päätään seinään* Kuvien perusteella näytti todella hienolta. Lisää cosplay-taisteluita vain tulevaisuudessa, ne ovat aina hauskoja. (Samaa mieltä Silver_Angelin kanssa, Ninjat vs. Piraatit!)

Re: Jotkujen 4-vuotiset

Lähetetty: Ti Loka 21, 2008 16:55
Kirjoittaja AM
Yö meni taas säätäessä, joten ei ehtinyt hirvesti tekemään mitään. No pokeria ehti pelata hiukan neljältä aamuyöstä ja ottaa muutaman tuokiokuvan.

kuva 1
kuva 2
kuva 3
kuva 4
kuva 5
kuva 6
kuva 7
Suurempia resoluutioita pyydettäessä.

Re: Jotkujen 4-vuotiset

Lähetetty: Ti Loka 21, 2008 21:34
Kirjoittaja lehis
Ihan hyvä ilta oli, loppuyöstä en tiedä, kun en enää ollut paikallakaan..

Muutama kuva tapahtumasta videon muotoon tyrkättynä.

-Jussi

Re: Jotkujen 4-vuotiset

Lähetetty: Ke Loka 22, 2008 11:06
Kirjoittaja Pluie
Hauskaa oli kuten aina. Varsinkin cosplaykisa oli erittän.... laadukas :lol: Eivaan, paljon hienoja pukuja ja mukava osallistujamäärä. Harmittaa vain kun omasta saamattomuudesta ja kiireistä johtuen en itse ehtinyt pukua väsätä ja naitterin aikana pääosin katsoin animea joten se askartelukin hieman jäi...

Myönnettäköön että ainakin omalta osalta siihen väittelyyn olisi voinut valmistautua paremmin mutta hauskaa ainakin oli mikä on kai pääasia. Lupaan tulla mukaan toisekin ja ehkä hieman paremmin varautuneena. Ehkä väittely perusrunko olisi parempi ensi kerralla ja että siinä myös suurin piirtein pitäydyttäisiin? Nyt oli ehkä liiankin vapaat kädet ja homma pakoin hieman ryöstäytyi käsistä :D

Ja kun silloin joskus koko tämän naitterin konseptia spekuloitiin niin minusta tulos oli erinomainen ja voinee jossain määrin soveltaa seuraaviin naittereihin.

Re: Jotkujen 4-vuotiset

Lähetetty: Pe Loka 24, 2008 23:32
Kirjoittaja yaci
Omasta puolestani lisäilen tänne sitten linkkiä kuviasta kun on paremmin aikaa.

4-vuotiset sujuivat omalta osaltani ihan mukavasti loppuun asti.
Mecha työpaja veti ihan mukavan oloisesti porukka, joten varmaan jotain saman tyyppistä kannattaa käyttää uudestaankin joskus tulevaisuudessa. Väittelyltä odotin ehkä hieman liian paljon näin uutena ohjelmana, mutta se osoittautuikin hieman pettymyksesksi, kun asiassa alettiin pomppia vähän minne sattuu. Cosplaykisa oli myös huvittava (DBB:N toinen osapuoli) ja hauska, vaikka pahvilaatikko ja peruukki päässä tuli kuuma. Olisi ollut myös hieno jos olisi ollut mahdollisuutta kutsua kisailijat jostain piilosta lavalle yksitellen, vaikka tuolla se ehkä ei olisi välttämättä onnistunut.(?)

Re: Jotkujen 4-vuotiset

Lähetetty: Ma Loka 27, 2008 13:09
Kirjoittaja Morndulin
Naitteri oli kyllä (kuten aina) hauska. Itse pääsin paikalle vasta joskus 7-8 maissa, mutta se ei menoa haitannut. Cossivaatteet vaan päälle ja suoraan karaokehuoneeseen. Siellä tulikin vietettyä suurimman osan aikaa illasta, cossikisaankin erehdyin osallistumaan vaikka puku oli kaikkea muuta kuin valmis ja hyvännäköinen. Myös deitti-ohjelma oli hauskaa (vaikka minun osuuteni hauskuudesta tuli lähinnä yleisön reaktioista...)

Mutta naitteri nosti mieleen taas tämän faktan, että pitäisikö joskus tuoda taas tavallisiin viikkotapahtumiin karaoke? Viimeksi se ei tainnut toimia oikein kunnolla, koska ihmiset hölöttävät luokassa/eivät osanneet laittaa sitä ovea kiinni, mutta kannattaisiko sitä silti yrittää?

Re: Jotkujen 4-vuotiset

Lähetetty: Ma Loka 27, 2008 17:00
Kirjoittaja Rianka
yaci kirjoitti:Olisi ollut myös hieno jos olisi ollut mahdollisuutta kutsua kisailijat jostain piilosta lavalle yksitellen, vaikka tuolla se ehkä ei olisi välttämättä onnistunut.(?)
Hyvä idea, mutta koska tämä oli "äärimmäisen erikoinen cossikisa", niin tätä kliseetä ei käytetty. (Olemme nimittäin monissa aikaisemmassa naitterissa ottaneet kisaajat yksitellen lavalle. ) Ja myös tässä naitterissa kilpailijat päätettiin ottaa lavalle kerralla, jolloin säästettiin aikaa ja säätöä.
Morndulin kirjoitti:Mutta naitteri nosti mieleen taas tämän faktan, että pitäisikö joskus tuoda taas tavallisiin viikkotapahtumiin karaoke? Viimeksi se ei tainnut toimia oikein kunnolla, koska ihmiset hölöttävät luokassa/eivät osanneet laittaa sitä ovea kiinni, mutta kannattaisiko sitä silti yrittää?
Mikä jottei, kyllähän tätä voisi yrittää, mutta asiassa on muutama mutta: Karaokekin voi aina "kulua loppuun". Jos tätä aktiviteettia harrastetaan liikaa niin pian kaikki voivat kyllästyä siihen, koska tiettyjä samoja kappaleita lauletaan useamman kerran yhden illan aikana. Eikä Jotkujen tarjoama aika taida kovin monen laulun laulamiseen loppupeleissä riittää, kuten viimeksikin todistimme ja tietenkin ongelmana on ainainen karaoken tuottama "melusaaste", kuten aina. Mutta mikäli yleistä kiinnostusta torstaiseen karaokeiltaan olisi, en näe mitään syytä miksi sitä ei kannattaisi kokeilla.
Jos halukkuutta järjestämiseen on niin kannattaa kuitenkin ennakkoon päättää tietty päivä ja varmistaa hallitukselta ettei kyseiselle päivälle ole ehditty jo suunnitella mitään.

Hienoa muuten lueskella, että ihmiset ovat kiinnostuneita erilaisista teemaväittelyistä. Jos teillä edelleenkin on erilaisia teema-aiheita, niin jakakaa niitä kanssamme ja katsotaan sitten tulevaisuudessa mitä voisimme mahdollisesti toteuttaa~

Re: Jotkujen 4-vuotiset

Lähetetty: Ti Joulu 09, 2008 08:48
Kirjoittaja o
Täytyy tosiaan sanoa, että 4-vuotiset olivat suorastaan jotain legendaarista, pitkästä aikaa naitteri, jossa jaksoi viipyä koko yön. Syynä laadukas ja monipuolinen ohjelma ja runsain mitoin rajoittamatonta häröilyä. Sori, jos vein jonkun nenän edestä taikatyttö-sarjan cosplayvoiton "Lola-chanilla". :D
Aamulla oli kyllä pieni univaje ja aivottomuustila, näinhän se pitää ollakin.