Sivu 1/1

Bleach photoshoot

Lähetetty: La Touko 24, 2008 17:04
Kirjoittaja Morndulin
Tästä on ollut jo jonkin verran puhetta, mutta kesäkuun aikana (luultavastikin loppukuusta) olisi tarkoitus pitää Bleach-aiheista photoshoottia. Kuvauspaikka sijaitsee jossain Joensuun alueella, mutta mitään sen tarkempaa ei ole päätetty, mutta ehdotuksia otetaan mielellään vastaan. Kuvaajana toimii minun (Mornin) isäni, joten meillä on käytettävissämme järjestelmäkamera.

Mahdollisuus on lavastaa erilaisia tilanteita sarjasta, riippuen tietysti aina siitä, keitä hahmoja saamme paikalle. Yksi ehdoton asia on, että kaikenlaiset paritukset, niin hetero-, shounen-ai ja shoujo-ai jätetään tällä kertaa välistä. Jos haluatte jotain parituskuvia ottaa, niitä kuvataan sitten omalla ajalla. Hahmovarauksia otetaan tietysti vastaan.

Alustavaa hahmolistaa:
Ichimaru Gin - Yaci
Hinamori Momo - Willa
Kuchiki Byakuya - Morndulin
Shihouhin Yoryuichi - Mieki

Re: Bleach photoshoot

Lähetetty: La Touko 24, 2008 19:59
Kirjoittaja Willa
Eiköhän sitä voisi osallistua, luultavimmin sillä Hinamori Momolla. Pitää vaan peruukki fiksata kuntoon.

Re: Bleach photoshoot

Lähetetty: Su Touko 25, 2008 16:02
Kirjoittaja nuoska
Eiköhän se Ichigo tahi Hanatarou ole se minun perusveto. Kiinnostaa siis kyllä tulla mukaan.
Jos saataisiin Ichigon luokkalaisia kasaan pienikin ryhmä, niin kuvauspaikaksi kävisi monta kertaa ehdotettu Rantakylän koulu. Ja piknikintapaiset kuvat ovat olleet suuressa suosiossa, kuten myös artbookkien mukaiset kuvat. Joku joenrantakuvaus vaikuttaisi itselleen ainakin mielenkiintoiselta.

Re: Bleach photoshoot

Lähetetty: Su Touko 25, 2008 18:40
Kirjoittaja yaci
Eiköhän ( whoaa kolmas joka aloittaa samalla xD) tuota voisi mukaan lähteä jos aika vain sallii, vaikka muuta hahmoa minulla ei nyt ole teille tarjota kuin Gin.

Re: Bleach photoshoot

Lähetetty: Ma Touko 26, 2008 18:16
Kirjoittaja Mieki
Hmm...riippuu vähän päivämäärästä olisinko tulossa, mutta jos ajat sopii (ja puku tulee valmiiksi), voisin tulla Yoruichina ^^

Re: Bleach photoshoot

Lähetetty: To Kesä 05, 2008 22:15
Kirjoittaja Kriisi
Voisihan tuohon osallistua siis jos ette vielä ole ottaneet niitä kuvia.
mutta kumpana tulisin Azenina vai Aporrona?

Re: Bleach photoshoot

Lähetetty: Pe Kesä 06, 2008 13:52
Kirjoittaja Rianka
Hey, voisiko tähän saada kohta päätettyä päivää, sillä voisin sitten sanoa pääsisinkö kiireiltäni itsekin kuvattavaksi. .___.
Ja paikkakin voisi olla ihan mukava tietää, sillä voisi sitten suunnitella pääseekö paikalle busseilla/onko mitään tarvetta järjestää yhteiskyytejä paikan päälle.