Allnighter 14-15.3

JOTKUT - Joensuun Otakut on Pohjois-Karjalassa toimiva yhdistys, joka toimii Japanilaisen animaation ja sarjakuvan harrastajien kohtauspaikkana.

Valvojat: Animeunionin Foorumiaktiivit, Jotkut / Aktiivit

Avatar
Rianka
Viestit: 228
Liittynyt: Ti Touko 25, 2004 09:08
Paikkakunta: Joensuu
Viesti:

Allnighter 14-15.3

Viesti Kirjoittaja Rianka » La Maalis 01, 2008 21:45

Vuoden 2008 ensimmäinen allnaitteri järjestetään normaalikoulun lukiolla 14-15.3 Tapahtuma alkaa perjantain klo:17.30 ja kestää koko yön yli lauantaina klo:9.00 asti.

Tapahtuman pääsymaksu on 2 euroa ja tapahtumaan saavat osallistua vain Joensuun Otakuiden jäsenet. Paikan päällä voi maksaa jäsenmaksunsa, jos sitä ei ole vielä tehnyt, mutta uusien jäsenien tulee muistaa ilmoittautua jäseneksi kotisivujen kautta hyvissä ajoin. Alle 15-vuotiailta tarvitaan holhoojan allekirjoittama lupalapun, jonka löytää Jotkujen omilta kotisivuilta. (joensuu.animeunioni.org)

Tapahtuman ohjelmistossa on luvassa seuraavaa:

ANIMEA/MUUTA KATSOTTAVAA:
* Genshiken
* Kujibiki Unbalance OVA
* Ghost In The Shell
* Ghost in The Shell 2: Innocence
* Final Fantasy 7 - Advent Children

* Cosplaykilpailu
* Tanssipeli
* Twister
* Karaoke
* Playstation 2, mahdollisesti Wii. (Pelejä saa tuoda, muistakaa vain nimetä omat pelinne, jotta saatte ne takaisin tapahtuman jälkeen.)

Tuokaa paikan päälle myös ruokaa ja juomaa yleiseen jakeluun nyyttäri-periaatteella. Jos leivotte paikalle jotain, liittäkää leivonnaistenne mukaan lista, jossa mainitsette kaikki leivoksissanne käytetyt raaka-aineet. Emmehän me halua aiheuttaa kenellekään mitään allergista reaktiota. ;)

Illan aikana järjestetään myös pitsatilaus, joten kannattaa varata hieman rahaa mukaan.

Ohjelmisto ideoita tai niiden muutoksia otetaan vastaan ja mikäli kiinnostusta jonkinlaisen ohjelmanumeron järkkäämiseen on, ilmoittautukoot minulle.


Lisäksi kaikkia cosplaypukuisia pyydetään osallistumaan erilliseen yllätysohjelmaan, mikäli leikkimielisyyttä riittää. Ennakkoilmoittautua tähän ei tarvitse, riittää kun tulee nykimään minua hihasta paikan päällä, niin lisään nimen listaan ja selostan tarkemmin mistä on kysymys.


Coplaykisaan ilmoittautuminen:

Kisaan voi osallistua kaikenlaisilla puvuilla, joilla ei ole aikaisemmin kilpaillut. Ilmoittautuminen tapahtuu suoraan minulle sähköpostilla, johon tulee ilmoittaa:

1) Hahmon nimi/sarja
2) Oma nick tai nimi, jolla haluaa itsensä esiteltävän
3) Linkki hahmon kuvaan, jossa puku tulee hyvin esille.

Jokaisesta ilmoittautumisesta lähetetään varmistus ja jos sitä syystä tai toisesta ei kuulu, kannattaa lähettää uusi ilmoittautuminen.

Kisa tullaan pitämään, mikäli siihen saadaan vähintään viisi osallistujaa. Paikan päälläkin kisaan voi vielä ilmoittautua, mutta mieluiten ilmoittautuminen pitäisi hoitaa ennakkoon torstaihin 13.3 mennessä.

Kisan aikana osallistujat tulevat yksitellen lavalle poseeraavat/laulavat/esittävät steppinäytöksen/mitä tahansa muuta ja poistuvat lavalta. Mikäli lavalla tahtoo tosiaan vaikka hypätä hyppynarua, ottakaa se mukaan ja pomppikaa, emme tule estämään. ^^

Shown jälkeen on aika äänestää pikkuisilla lippusilla ja lappusilla mieleistään pukuilijaa, joka paljastetaan jossain vaiheessa yötä.

Tällä kertaa kannattaa osallistua, palkinto tulee olemaan paras mitä se on koskaan ollut, mutta itse palkintoa ei tulla paljastamaan ennen kisan päättymistä. ;D Rahallista arvoa palkinnolla tulee olemaan kymmenien eurojen verran.

Kysymyksiä saa esittää, mikäli jotain vielä jäi askarruttamaan kisaa koskien. Ja vaikka kisaan ei osallistuisi, saa paikalla pukuilla pelkästään huvin vuoksi.


EDIT 11.3

Ensinnäkin yleisön pyynnöstä paikalle järjestetään tuttu ja turvallinen mangan/animen/muun oheiskrääsän kirpputori. Kirpputorille saa siis tulla
myymään kaiken krääsän, mistä haluaa itse eroon.

Ennakkoilmoittautumista kirpputoriin ei ole, riittää vain, kun tuo myytävät tavaransa paikalle valmiiksi hinnoteltuina. Jokaiseen tavaraan tulee laittaa oma hintalappu, jossa lukee hinta ja myyjän nimi (sekä cosplayhahmon nimi, mikäli pukeutuu paikalle). Tavarat järjestellän sitten paikan päällä yhdelle pöydälle, jossa ne pidetään koko illan ajan esillä. Halukkaat ostajat voivat itse etsiä myyjän käsiinsä jos löytävät jotain mielenkiintoista ja haluavat päästä tekemään kauppoja.
Viimeksi muokannut Rianka, Ti Maalis 11, 2008 15:53. Yhteensä muokattu 3 kertaa.
Jotkut osaa, Jotkut taas ei

Avatar
Samsa
Viestit: 19
Liittynyt: Pe Syys 03, 2004 21:49
Paikkakunta: pyhäselkä

Viesti Kirjoittaja Samsa » La Maalis 08, 2008 16:07

Tuohon tanssipelaamiseen liittyen,voisin tuoda paikan päälle oman cobalt fluxini(siis tuollainen kova tanssialusta). Ongelmana vain on tuon padin paino, laitteella kun on painoa ruhtinaalliset 20 kiloa,eikä se ole myöskään mikään helpoin kannettava. Joten jos joltain sattuisi auto löytymään,millä sen niskakadulta voisi tuoda,ja jos tarvetta tuollaiselle olisi,ilmoitelkaa asap.
"may I disembovel meself honourably", said Dipphala-san.

Avatar
Rianka
Viestit: 228
Liittynyt: Ti Touko 25, 2004 09:08
Paikkakunta: Joensuu
Viesti:

Viesti Kirjoittaja Rianka » Ma Maalis 10, 2008 13:28

Samsa kirjoitti: Joten jos joltain sattuisi auto löytymään,millä sen niskakadulta voisi tuoda,ja jos tarvetta tuollaiselle olisi,ilmoitelkaa asap.
Mattoja voidaan aina haluta muutama ylimääräinen paikalle, ne illan mittaan sattuvat aina valitettavasti kuolemaan ja siirtymään autuaammille danketuismaille. Kyydin kanssa en osaa auttaa, koska autoa minulla ei ole käytössä, mutta suosittelisin kyselemään autokyytiä jotkujen irc-kanavalta, jonne pääsee vaikka nettiselainta käyttäen Jotkujen omilta nettisivuilta. : D
Jotkut osaa, Jotkut taas ei

Avatar
KharnTheB
Viestit: 22
Liittynyt: Ke Helmi 04, 2004 20:12
Paikkakunta: Joensuu

Viesti Kirjoittaja KharnTheB » Su Maalis 16, 2008 11:37

Nyt kun naitterista on selvitty ja väsyneimmätkin ovat ehtineet nukkua kunnolla, jatkamme antamalla palautetta naitterista. Myöskin ilmoitukset kadonneista ja löytyneistä tavaroista voi pistää tähän ketjuun.

Omasta näkökulmastani naitteri sujui perinteisen kaavan mukaan, eli hyvin. Tekniikka pelitti, ohjelmat pyörivät ja olivat hauskoja, kuolleita hetkiä ei ehtinyt juurikaan tulla. Ennakkoon suunnitellusta ohjelmistosta valtaosa toteutui, ainoastaan Twisteriä ei taidettu pelata (vai pelattiinko, minulta jäi huomaamatta) ja FF-matsin ajankohta siirtyi sen verran myöhäiseksi, että sitä ei enää väsyneen porukan kanssa haluttu toteuttaa. Seuraavalla kerralla sitten. Yleisesti ottaen väki vaikutti naitterissa viihtyvän. Hienoa, milloinkas pidetään seuraava?

Avatar
nuoska
Viestit: 38
Liittynyt: Ti Huhti 17, 2007 18:32
Viesti:

Viesti Kirjoittaja nuoska » Su Maalis 16, 2008 13:00

Kuvia requestataan.

Mukavastihan tuo naitteri juoksi. Cosplayaajia oli huomattavan paljon enemmän mitä muilla kerroilla, joka oli iso plussa. Yllätysohjelma oli hauska, omalta kohdalta jännitin vaan ihan liikaa, mutta voitto kuitenkin pamahti : D

Karaoke oli jälleen menestys, mutta edelleen ihmisiltä unohtui vähän väliä ne käyttäytymissäännöt laulamisen aikana. Eli höpinä taustalla häiritsi aika lailla, muuten oli porukka ihan täysillä mukana. Ja biisit vedettiin tunteella.

Twisteriä pelattiin tasan kerran BLEACH-porukan toimesta toisella puolella aulaa.

Ja siellä oli RUOKAA.

Seuraavaa naitteria odotellessa.
hey I just met you and this is crazy but my face goes red and I IIIIIEEEEEEEYYAAAAAASSSSSSSUUUUUUUUUUU

Avatar
AM
Viestit: 436
Liittynyt: Ke Tammi 21, 2004 11:25
Paikkakunta: Joensuu
Viesti:

Viesti Kirjoittaja AM » Su Maalis 16, 2008 13:40

Pelejä oli ehkä liikaakin tällä kertaa. En kerennyt pelaamaan varmaan puoliakaan niistä kun Game of Thrones ja tekniikkasäätö vei aikaa, mutta muuten oli hauskaa. Ensi kerralla tuon sitten vain pelkkää limpparia kun menivät niin nopeasti.

Lopuksi muutama kuva. Teen jossain välissä myös raportin jos jaksan/muistan/saan tarpeeksi hyviä kuvia.

http://www.elisanet.fi/AM/pictures/060.jpg
http://www.elisanet.fi/AM/pictures/061.jpg
http://www.elisanet.fi/AM/pictures/062.jpg
http://www.elisanet.fi/AM/pictures/063.jpg
http://www.elisanet.fi/AM/pictures/064.jpg
http://www.elisanet.fi/AM/pictures/065.jpg
http://www.elisanet.fi/AM/pictures/066.jpg
http://www.elisanet.fi/AM/pictures/067.jpg
http://www.elisanet.fi/AM/pictures/068.jpg
http://www.elisanet.fi/AM/pictures/069.jpg
http://www.elisanet.fi/AM/pictures/070.jpg
Antti Myller - Joensuun Otakuiden rahastonhoitaja, tekniikka- ja jäsenvastaava - Kawaconin talousvastaava.
MyAnimelist, figut & last.fm.

Avatar
Rianka
Viestit: 228
Liittynyt: Ti Touko 25, 2004 09:08
Paikkakunta: Joensuu
Viesti:

Viesti Kirjoittaja Rianka » Ma Maalis 17, 2008 16:45

KharnTheB kirjoitti:Hienoa, milloinkas pidetään seuraava?
Heti huhtikuutta uutta naitteria kehiin! : D Vappunaitteri ennen toukokuuta, miten ois?

Cossaajien paljous kyllä hämmästytti minutkin, mutta se on vain aina hyvä. Osallistuisivat kaikki vielä cossikilpailuunkin niin saataisiin joskus iso ja mahtava kisa aikaiseksi, vinkvink.

Yllätysohjelma otettiin kyllä positiivisesti vastaan ja mieltä lämmitti, että kuumeessa ruksaamani kysymykset olivat oikeasti hauskoja muidenkin mielestä (ainakin osa). Ensi kerralla teen vähän lyhyemmän version, karsin vähän kysymyksiä. Mutta pääsiväthän Dita ja Envy kahdestaan Hueco Mundon hiekkakentille ratsastelemaan hollow-kameleilla.

Karaokekin toimi, eikä tainnut kuolla kuin kerran koko tapahtuman aikana käsiin. Biisitoiveita otetaan vastaan, viestiä vaan kehiin niin katsotaan mitä asialle voidaan tehdä.

Mitäs muuta, hmm. Gekitai ninja taisen oli hauskaa, Peinin lävistyksiä löytyi vielä seuraavana aamuna ympäri normaalikoulua, piirrustuspiste toimi. Olisi vain pitänyt varata isompi lakana, tuo nimittäin peittyi jo puoleen väliin iltaa mennessä täyteen taitelijoiden tuotoksista.

Ff-fightin järjestäminen nyt vähän kaatui, mutta ensi kerralla sitäkin sitten tämänkin kerran edestä, hienommilla hifistelyillä.

Kuvia olisi tosiaan kiva saada, joten laittakaahan niitä photobucketeihin ja linkittäkää tänne mahdollisimman nopeasti. o/
Jotkut osaa, Jotkut taas ei

Avatar
Morndulin
Viestit: 144
Liittynyt: To Syys 29, 2005 12:28
Paikkakunta: Joensuu

Viesti Kirjoittaja Morndulin » Ma Maalis 17, 2008 18:34

Ensimmäinen kommentti naitterista.. toimii. *peukku*

Animea ei tullut käytyä katsomassa (taaskaan), mutta cossikisa ja deittisimu oli hauskoja..(uudestaan jotain vastaavia yllätysohjelmia) Mitäs muuta.. karaoke on aina rakkaus ja pelit samaten. ^^"
Homoilla on hauskempaa.

DeviantArt

Avatar
Kakusenai_namida
Viestit: 140
Liittynyt: Ti Helmi 03, 2004 14:12
Paikkakunta: Joensuu
Viesti:

Viesti Kirjoittaja Kakusenai_namida » Ma Maalis 17, 2008 21:14

Kuvia tapahtumasta haluttaisiin pian, toivottavasti joihinkin minäkin pääsin.

Anteeksi, minulla taisi jäädä pari piirustusta paikalle, eihän kukaan heittänyt niitä roskiin?

Ja mitä, uusi naitteri vappuna? Loistavaa :D Voisiko joku tuoda Guitar Heron mahdollisesti sinne? Olisi kiva tykittää sitä. Yllätysohjelma oli hauska, tosin kysymykset joissa oli vastausvaihtoehtoja olisi voitu jättää pois. Improvisaatio tekee siitä hauskempaa.
Viimeksi muokannut Kakusenai_namida, Ti Maalis 18, 2008 12:00. Yhteensä muokattu 1 kertaa.
FABULOUS~

Avatar
Liliel
Viestit: 110
Liittynyt: La Syys 30, 2006 10:11
Paikkakunta: Varkaus

Viesti Kirjoittaja Liliel » Ma Maalis 17, 2008 22:47

Mikäs tässä oleskellassa ja nyt myös on nukuttu vaikka paikan päällä nukuin Narutomätön aikana, ja todella hyvin nukuinkin. Kuin tukki.

Juu, ohjelma oli hyvä, tekemistä riitti eikä päässyt pitkästymään. Karaokessakin sääntöjä noudatettiin vaikka muutamaa joutui hyssyttelemään. Tunnetta ja taitoa oli ihmisillä. Jee, lissää vaan sitä.

Animea en katsonut kun muualla hilluin. Suurempi lakana piirtämistä varten seuraavaksi kerraksi.

Ja se yllätysohjelma, oli hauska vaikka välillä meni ihan puihin mutta sainpa yleisön nauramaan. Kysymyksiä vaan muutama liikaa. Ei muuta sanottavaa. Pelotti ja oli hauskaa antaa tukea. Cossikisakin meni siinä sivussa hyvin. Ja Twisteriä tasan kerran pelattu.

Koska vaan uudestaan.

Avatar
Rianka
Viestit: 228
Liittynyt: Ti Touko 25, 2004 09:08
Paikkakunta: Joensuu
Viesti:

Viesti Kirjoittaja Rianka » Ti Maalis 18, 2008 19:48

Kakusenai_namida kirjoitti: Anteeksi, minulla taisi jäädä pari piirustusta paikalle, eihän kukaan heittänyt niitä roskiin?
Löysin aamulla itse muutaman piirrustuksen paikalta ja huutelin kovaan ääneen niiden omistajaa, joka ei ilmoittautunut. Jätin ne siihen ruokapöydälle, mutta seuraavan kerran, kun katsoin ne eivät olletkaan enää siinä. Saattaa olla, että joutuivat valitettavasti roskiin.
Jotkut osaa, Jotkut taas ei

Avatar
Firefly64
Viestit: 67
Liittynyt: Ma Maalis 03, 2008 21:17
Paikkakunta: Jossakin Joensuun pimeimmässä nurkassa
Viesti:

Viesti Kirjoittaja Firefly64 » Ti Maalis 18, 2008 20:51

Jee kivaa oli :D Ohjelmaa oli mukavasti enkä tainnut tylsistyä yhtään.Alkoi tosin loppu yöstä väsymys painaa ja hereilä oli vaikeuksia pysyä. Yllätysohjelmasta pidin eniten, kysymykset olivat hauskoja ja vastaukset saivat repeämään usestikkin :lol: Ehkäpä seuraavassa naitterissa,minäkin cossaan.
Et voi muuttaa kohtaloasi, voit vain hyväksyä sen tai paeta ikuisesti.
I'm lord of the evil and I kill you.
http://firefly64.deviantart.com/

Avatar
Kakusenai_namida
Viestit: 140
Liittynyt: Ti Helmi 03, 2004 14:12
Paikkakunta: Joensuu
Viesti:

Viesti Kirjoittaja Kakusenai_namida » Ti Maalis 18, 2008 22:24

Rianka kirjoitti: Löysin aamulla itse muutaman piirrustuksen paikalta ja huutelin kovaan ääneen niiden omistajaa, joka ei ilmoittautunut. Jätin ne siihen ruokapöydälle, mutta seuraavan kerran, kun katsoin ne eivät olletkaan enää siinä. Saattaa olla, että joutuivat valitettavasti roskiin.
Ah, olin siinä vaiheessa varmaan jo lähtenyt. Tosin toisessa piirustuksessa oli omistuskirjoitus. ;__; No ei voi mitään.
FABULOUS~

Avatar
Rianka
Viestit: 228
Liittynyt: Ti Touko 25, 2004 09:08
Paikkakunta: Joensuu
Viesti:

Viesti Kirjoittaja Rianka » Ke Maalis 19, 2008 19:03

Hohoo, sain käsiini muutaman kuvan käsiini naitterista, mutta kuvissa on akatsukeista pelkästään.

Rappusissa
BATTLE!!
Hey beibeh, käytkö sä täällä usein?
Akatsuki EEDS (=eats) you!
Vii riaallii tuu eed juuu!
Konan posettaa coolisti
Itachikin ehti paikalle.

Kiitos vielä Huudelille, että olit Konanina. Oli kiwwaa <3
Jotkut osaa, Jotkut taas ei

Avatar
Huudel
Viestit: 13
Liittynyt: Ma Huhti 09, 2007 16:18
Paikkakunta: Joensuu

Viesti Kirjoittaja Huudel » Ke Maalis 19, 2008 21:38

Eipä kestä. ^_^ Itselle tuli sellainen olo, että näytin aika pöljältä Konanina (varsinkin hävetti mennä farkuissa ja adidas-sukissa cosplay-kisaan) mutta Akatsuki takissa oli hauskaa hillua. Muutenkin oli mukavaa. Lisää naittereita vaan!
"Am I a butterfly dreaming I'm a man? Or a bowling ball dreaming I'm a plate of sashimi? Never assume what you see or feel is real." -Doreen, Chrono Trigger

Viestiketju Lukittu

Palaa sivulle “Jotkut - Joensuun Otakut”

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 8 vierailijaa