Kommentteja kaivataan

JOTKUT - Joensuun Otakut on Pohjois-Karjalassa toimiva yhdistys, joka toimii Japanilaisen animaation ja sarjakuvan harrastajien kohtauspaikkana.

Valvojat: Animeunionin Foorumiaktiivit, Jotkut / Aktiivit

Avatar
MrBrown
Viestit: 195
Liittynyt: Su Helmi 02, 2003 20:41

Kommentteja kaivataan

Viesti Kirjoittaja MrBrown » Su Tammi 16, 2005 21:40

Tervehdys

Jotkuiden ensimmäinen suuri etappi, animenkatselutilojen hankkiminen, on saavutettu. Koska välillä olisi kuitenkin kiva tehdä ihan jotain muutakin, tarvitsemme sinun, juuri sinun, kommenttejasi Jotkuiden toiminnasta.

Eli vastaa meille kysymykseen, minkälaisia tapahtumia haluat Jotkuiden järjestävän tulevaisuudessa?


Seuraavanlaisia ehdotuksia on heitelty ilmaan (aka vakoiltu muita seuroja):

- Allnighter: Tapahtuma viikonloppuna esim. scifistien kanssa yhteistyönä Montussa. Hyvin todennäköisesti maksullinen.
- Mangapiiri. Kaikki tuo säkettäin mangaa, ja sitten niitä niinku luetaan, kait.
- Impromanga. Oma manga.
- Cosplay/"ompeluseura". Mahdollisuus saada henkilö pitämään pikakurssi pukuompelusta.
- Peli-illat (tuodaan erilaisia lautapelejä)
- Animeroolipelejä. Todennäköisesti kuitenkin noin 5 pelaajan ryhmissä, esim peli-iltojen yhteydessä. Joko vain "anime-tyylisiä" tai jonkin animen maailmaan liittyviä.
- Animaatiotyöpaja
- Japanilaisia vieraita/luennoitsijoita(?).
- Kesäisin jos sää sallii, piknikkejä tai muuta tapahtumaa ulkona.


Lisäehdotuksia, kommentteja, vapaaehtoisia yms kaivataan!

Avatar
Rianka
Viestit: 228
Liittynyt: Ti Touko 25, 2004 09:08
Paikkakunta: Joensuu
Viesti:

Viesti Kirjoittaja Rianka » Ti Tammi 18, 2005 10:52

Mieleeni juolahti, että ihmisten halukkuudesta riippuen voimme pitää joskus näillä to kokoontumisille erinäisiä teema iltoja. Varattaisiin aiheeseen liittyvää musiikkia ja yleisesti vain hengailisimme.
Miltäpä kuulostaa?
Jotkut osaa, Jotkut taas ei

Avatar
iina
Viestit: 105
Liittynyt: Su Joulu 07, 2003 13:25
Paikkakunta: Kuopio

Viesti Kirjoittaja iina » Ti Tammi 18, 2005 12:16

Rianka kirjoitti:Mieleeni juolahti, että ihmisten halukkuudesta riippuen voimme pitää joskus näillä to kokoontumisille erinäisiä teema iltoja. Varattaisiin aiheeseen liittyvää musiikkia ja yleisesti vain hengailisimme.
Miltäpä kuulostaa?
Minua ainakin kiinnostaa EGL ja kaikki siihen liittyvät systeemit. Aiheesta en tiedä juuri mitään, mutta ah ne puvut ja meikit näyttää niin ihanilta ^.^

Toinen mikä saa minut hyperaktiiviseksi on tanssimatto. Addiktoiduin siihen jokseenkin tehokkaasti, joten jos joskus pystyisi humppailemaan itäsaksalaiseen vallankumoustyyliin niin olen aivan varmasti paikalla..

~ Pessimisti näkee vaikeutta joka tehtävässä, optimisti näkee tehtävää joka vaikeudessa ~

Avatar
Willa
Viestit: 200
Liittynyt: Ke Loka 06, 2004 12:18
Paikkakunta: Joensuu
Viesti:

Viesti Kirjoittaja Willa » Ti Tammi 18, 2005 12:34

Juu,ehdottomasti jotain EGL-juttua :D
Miltäs kuulostaisi anime henkinen larppi?

Avatar
Lohku
Viestit: 85
Liittynyt: Su Tammi 16, 2005 23:12
Paikkakunta: Joensuu

Viesti Kirjoittaja Lohku » Ti Tammi 18, 2005 12:51

Huum eiköhän tuo larppikin liene mahdollista. Itse en sellaisia ole pitänyt, mutta ei se paljoa eroa. Sopiva porukka kasataan järjestämään asiat niin mikä ettei. Itse voin mielellään kirjoitella hahmoja sitä varten ja miettiä juonta. Tomi esmes voi auttaa kattomaan, että asiat menee kuntoon. Mutta ajankohtana sille lienee parasta loppu kevät tai kesä.

Hahaa muistinpas näin jälkikäten. Tuli vaan tuossa mieleen, että kaiken taiteen sääntöjä noudattaen kun otamme hallitukseen sen 6:nnen jäsenen olisi suotavaa, että tämä jäsen olisi naispuolinen. En muista onko se lakisäätöistä vai vaan hyvän tavan mukaista, että molempia sukupuolia tulee olla 40% edustettuna päätöselimissä.
Clamp is true art - Lohku

Avatar
Rianka
Viestit: 228
Liittynyt: Ti Touko 25, 2004 09:08
Paikkakunta: Joensuu
Viesti:

Viesti Kirjoittaja Rianka » Ti Tammi 18, 2005 16:18

Willa kirjoitti: Miltäs kuulostaisi anime henkinen larppi?
MAHTAVA IDEA! ^^ Peli voisi sijoittua johonkin japanilaiseen kouluympäristöön, jota sitten voisi höystää kaikenlaisialle perusanimejuonilla. Hyvältä kuulostaa. *Ilmoittautuu vapaaehtoiseksi säätöryhmään*

Ja emmeköhän jotain EGL:ään liittyvääkin saa säädettyä. :D
Jotkut osaa, Jotkut taas ei

Avatar
Willa
Viestit: 200
Liittynyt: Ke Loka 06, 2004 12:18
Paikkakunta: Joensuu
Viesti:

Viesti Kirjoittaja Willa » Ti Tammi 18, 2005 19:28

Minäkin tarjoudun larppia tekemään (kerta sen näin esille nostin...)
juu, iinan mainitsema tanssimatto kuulostaa kivalta(ei ole koskaan tullut kokeiltuakaan... :? ).
Viimeksi muokannut Willa, To Syys 29, 2005 11:24. Yhteensä muokattu 1 kertaa.

o
Viestit: 53
Liittynyt: Ti Tammi 18, 2005 23:19

Viesti Kirjoittaja o » Ke Tammi 19, 2005 01:21

.
Viimeksi muokannut o, Ke Maalis 07, 2018 22:39. Yhteensä muokattu 1 kertaa.

Avatar
Lohku
Viestit: 85
Liittynyt: Su Tammi 16, 2005 23:12
Paikkakunta: Joensuu

Viesti Kirjoittaja Lohku » Ke Tammi 19, 2005 12:40

*nyöks* Jos larppia järjestetään oletus arvona on, että mukana on paljon ensikertalaisia a) pelaajoita b) järjestäjöitä. Tietysti tukea haetaan asiasta enemmän tietäviltä.

Edelleen sanoisin, että varsinaista "hengailu" iltaa ei kannata järjestää, sillä esimerkiksi peli-ilta mangapiiri tyyliset tapahtumat eivät tarkoita sitä, että kaikki sitten just pelkästään pelaavat tai lukevat (voimme ehkä saada toisenkin luokan käyttöömme tarpeen tullen sieltä norssilta. Näin rehtori sanoi sillon ekalla kerralla kun häntä näin, jos en väärin muista). Vaan nämä tapahtumat sisältävät jotain mahdollista ohjelman tapaista. Kyllä pure hengailu ilta voidaan tehdä jos sitä välttämättä halutaan. Toisaalta paikalla oleva aktiviteetin mahdollisuus pitää ihmisten mielenkiintoa yllä. Ei kaikki kumminkaan ole kiinnostuneita pelkästään juttelemaan. *coughs* Mitä itse osaan tehdä sillonkin, kun se ei ole suotavaa.

Mutta ihmeessä mielipiteitä asiasta. Mitä useampi näkökanta sen parempi ^^
Clamp is true art - Lohku

Avatar
pyopyo
Viestit: 6
Liittynyt: Pe Loka 22, 2004 19:55
Paikkakunta: Joensuu

Viesti Kirjoittaja pyopyo » Ke Tammi 19, 2005 18:40

ja mielipidettä tulossa...

Kuten Lohku-sama sanoi, "hengailu" iltoja voidaan järjestää, mutta niillä olisi syytä olla jotain aktiviteettiä, ettei homma päädy istuskeluksi ja Lohkun monologioiksi. Lisäksi joillakin meillä on vaikeuksia pysyä pitkään paikallaan räpeltämättä jotakin (kleptomaniana myös tunnetaan).

Musiikin, tanssimaton ja kaikennäköiset pelit voi aina yhdistää mukaan. Tuskin on "hengailun" käsikirja määrännyt, että "hengaillessa" ei olisi luvallista tehdä mitään, eikä poistua jäkitys asennosta tuoliltaan.

Pelkällä jutustelulla tuskin vielä päästään toivottuun tulokseen eli viihtymiseen. Yhdessä "hengailuhan" on parhaimmillaan yhdessä tekemistä. Mitään uutta ei nyt tule mieleen. Mutta lissää ehotuksia hyvät immeiset!

Ai juuh... Tietysti jos ei muuta keksitä niin voidaan katsoa jotain sarjaa (ylläri :lol:) maratonina putkeen, ja pelata samalla ns. "Drinking Game"peliä. Pelissä tehdään ensin lista kohtauksista jotka tiedetään toistuvan monta kertaa sarjan aikana tai on muuten kriittinen juonen kannalta tms. Sitten kun joku kohtauksista huomataan katsoessa, jokainen juo (tai tekee jotain muuta jos niin sovitaan) lasillisen sake... öh vettä. ^^;
Esimerkiksi jos sarjana olisi azumanga, jokainen kulauttaisi lasillisen kurkkuun joka kerta, kun kissa puree jotain sarjan henkilöä. ^^
Pelin voittaja on yksinkertaisesti se, joka kestää pisimpään!
Ps. Sopii myös erinomaisesti scifistien allnighteriin, sillä alkuperäinen peli on nimeltään "Star Wars - The Drinking Game" (ja se on hilpeä).
*odottaa lynkkausta* :wink:
"Jos monta hommaa, jotka olisivat voineet mennä pieleen, ei olisi mennyt pieleen, niiden olisi ollut ehdottomasti parempi mennä pieleen."

Avatar
Lohku
Viestit: 85
Liittynyt: Su Tammi 16, 2005 23:12
Paikkakunta: Joensuu

Viesti Kirjoittaja Lohku » Ke Tammi 19, 2005 20:05

*coughs* Ja joittenkin scifisti kavereiden normaalit juoma tavat tuntien se voisi olla huum... no jaa... no sanotaan, että scifisteillä ei ole tätä alle 18 v ihmisiä tapausta. Joten voitte arvata miten siellä tuo päättyisi ^^; Siihen, että mie ja pari muuta ollaan selvinä pystyssä ja haukuttuina siitä, ettei otettu osaa peliin. ;)
Clamp is true art - Lohku

Boytoy

Viesti Kirjoittaja Boytoy » Ke Tammi 19, 2005 23:19

pyopyo kirjoitti:maratonina putkeen, ja pelata samalla ns. "Drinking Game"peliä. Pelissä tehdään ensin lista kohtauksista jotka tiedetään toistuvan monta kertaa sarjan aikana tai on muuten kriittinen juonen kannalta tms. Sitten kun joku kohtauksista huomataan katsoessa, jokainen juo (tai tekee jotain muuta jos niin sovitaan) lasillisen sake... öh vettä. ^^;
Esimerkiksi jos sarjana olisi azumanga, jokainen kulauttaisi lasillisen kurkkuun joka kerta, kun kissa puree jotain sarjan henkilöä. ^^
Pelin voittaja on yksinkertaisesti se, joka kestää pisimpään!
YAY! Olen mukana! Olen mukana! Drinking-game! Wai wai! Ihan paras idea!!! :D Sake o sake! Wai wai! Paarteoo Kenshin paarteoo!

Avatar
Lohku
Viestit: 85
Liittynyt: Su Tammi 16, 2005 23:12
Paikkakunta: Joensuu

Viesti Kirjoittaja Lohku » Ke Tammi 19, 2005 23:22

Niin ja tunnettu faktahan oli, että seurassa ei sakea voida juoda, ellei siitä hankita täysin alkoholitonta versiota. Seuran tämän hetkinen ikäjakauma alle 17 v keski ikä mahdollistaa tämän hyvin. Toisaalta niin kauan kuin tapahtumaan on tulossa alle täysi-ikäisiä niin ei se toiim silti vaikka ikäjakauma mikä olisi..
Clamp is true art - Lohku

Avatar
iina
Viestit: 105
Liittynyt: Su Joulu 07, 2003 13:25
Paikkakunta: Kuopio

Viesti Kirjoittaja iina » Pe Tammi 28, 2005 01:35

Pikkujouluissa teillä kai oli vaahtokarkin syöntiä puikoilla.. ^.^ Tuli vain mieleen ett tuon juoman voisi korvata vaahtokarkeilla (ja syönti puikoilla je), siitäkin saa ihan yhtä ällöttävän olon kun tarpeeksi paljon namia vetäisee nassuun kuin että alkaisi juomalla läträämään... :]

~ Pessimisti näkee vaikeutta joka tehtävässä, optimisti näkee tehtävää joka vaikeudessa ~

Avatar
Lohku
Viestit: 85
Liittynyt: Su Tammi 16, 2005 23:12
Paikkakunta: Joensuu

Viesti Kirjoittaja Lohku » Pe Tammi 28, 2005 11:12

*virni* Ja aivan kuin juonti kisoissa toiset ihmiset kestävät enemmän namia massussaan. ^^; Voisi olla hauska idea. Toisaalta namin kanssa kyseessä saa olla kyllä tolkuttomat määrät namia, että se alkaa vaikuttamaan. Mutta esimerkiksi joku äitelä mehu olisi halpaa tehdä suurina määrinä. Itse makeiset nyt eivät niin hirveä juttu olisi kun niitähän pitäis ostaa silleesti kilotolkulla... Ainakin alle kirjoittanut on todennut pahan olon tulevan vasta jossain kilon paikkeilla... ja stopin vasta sen jälkeen ^^;
Clamp is true art - Lohku

Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Jotkut - Joensuun Otakut”

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 6 vierailijaa